סקר !

סקר ! ../images/Emo9.gif

בכללי..:
שם: גיל: כינוי - למה בחרתם דווקא בו ? גרים ב? איפה הייתם מעדיפים לגור ?
מצבי רוח
מתעצבנים מהר ? {כמוני} רגועים ? אוהבים לצחוק {דאאא}? קורה הרבה שנכנסים לדיכאון ? מה עושים ? מתי פעם אחרונה צחקתם ?
מה נלבש ?
חולצה או גופייה ? מכנס שלושת רבעי 7\8 או ארוך ? סריג או בד רגיל ? גרביים - רגיל חצי או עד הברך ? בנעלי ספורט - שחור לבן או צבעוני {לכל הדיסלקטים הכוונה לא כל צבעי הקשת אלא צבע אחד או שניים שהם לא שחור או לבן} בדרך כלל אתם צבעוניים או צבעים יבשים ?
מזון!!
מאכל אהוב ? שתייה ? סלט עשיר או שוקולד ? {חייב להיות מישו שיגיד סלט
חח} עוגה או עוגיות ? לאכול בחוץ או בבית ? מאמין במשפט "מי שאוכל לבד מת לבד"? או "מי שאוכל ביחד מת מרעב.."..? פירות או ירקות ? במבה או ביסלי ? תפוח או בננה ? ממתקים - כן\לא בטעמי פירות ? מסעדה אהובה ? פיצה או המבורגר ? בורגראנץ' מקדונלדס או ברגר קינג ? צ'יפס או פוטטוצ'יפס חח ?
מתי בפעם האחרונה?
צחקת ? {אתם יכולים לעשות העתק הדבק מהמצבי רוח אני לא אעלב חח} בכית? נתת מחמאה ? קיבלת מחמאה ? גרמת למישו לצחוק ? העלבת מישו ? קנית משו שהתלהבת ממנו חח קנית משו ממש יקר ? קנית משו זול ושמחת על המציאה
? קיבלת מתנה ? אכלת ?
התעצבנת על מישו יקר ? רבת עם מישו ? צעקת על מישו ? ריכלת ? צחקת על מישו ? שיקרתם ? התגעגעתם ? הצטערתם על משו שעשיתם ?
מוזיקה !
סגנון מוזיקה מועדף ? זמר\זמרת\להקה ? הדיסק\ים שנמצאים אצלך במערכת ? שיר מרגש ? שיר שבכיתם ממנו ? שיר אהוב ? שיר מעצבן ושנוא
דיסק מועדף ? הדיסק שהכי חרשתם עליו ? השיר שהכי חרשת עליו ? וזמר שהכי חרשתם עליו ?
טלויזיה !
סרט אהוב ? סדרה אהובה ? ערוץ מועדף ? סרט שהכיייי חרשתם עליו ? שחקן מועדף ? שחקנית מועדפת? השחקן\ית שהכי לא יודעים לשחק לדעתכם ? סגנון סרטים מועדף ? מממ.. זהו
תהנו !

עונה

בכללי..: שם: סאלי גיל: 13 ומשהו כינוי - למה בחרתם דווקא בו ? אלמונית מפורסמת גרים ב? הרצליה איפה הייתם מעדיפים לגור ? הרצליה זה בסדר מצבי רוח מתעצבנים מהר ? {כמוני} כןןןןןןן רגועים ? לא אוהבים לצחוק {דאאא}? כן קורה הרבה שנכנסים לדיכאון ? לא מה עושים ? עונה על השאלון שלך מתי פעם אחרונה צחקתם ? היום מה נלבש ? חולצה או גופייה ? חולצה מכנס שלושת רבעי 7\8 או ארוך ? ארוך סריג או בד רגיל ? רגיל גרביים - רגיל חצי או עד הברך ? עד הברך בנעלי ספורט - שחור לבן או צבעוני {לכל הדיסלקטים הכוונה לא כל צבעי הקשת אלא צבע אחד או שניים שהם לא שחור או לבן} שחור בדרך כלל אתם צבעוניים או צבעים יבשים ?יבשים מזון!! מאכל אהוב ? יש הרבה שתייה ? כנ"ל סלט עשיר או שוקולד ? {חייב להיות מישו שיגיד סלט חח} סלט עוגה או עוגיות ? עוגה לאכול בחוץ או בבית ? בחוץ מאמין במשפט "מי שאוכל לבד מת לבד"? או "מי שאוכל ביחד מת מרעב.."..? לאף אחד מהמשפטים. לא. פירות או ירקות ? ירקות במבה או ביסלי ? גם וגם תפוח או בננה ? תפוח ממתקים - כן\לא כן בטעמי פירות ? לא מסעדה אהובה ? אמממ פיצה או המבורגר ? פיצה בורגראנץ' מקדונלדס או ברגר קינג ? אני צמחונית צ'יפס או פוטטוצ'יפס חח ? חחח אמור להיות הבדל מתי בפעם האחרונה? צחקת ? {אתם יכולים לעשות העתק הדבק מהמצבי רוח אני לא אעלב חח} היום בכית? אתמול נתת מחמאה ? לא זוכרת קיבלת מחמאה ? כנ"ל גרמת למישו לצחוק ? אממממ העלבת מישו ? אממממ קנית משו שהתלהבת ממנו חח ? אממממ.. קנית משו ממש יקר ? אממממ קנית משו זול ושמחת על המציאה ? אממממ קיבלת מתנה ? אממממממ אכלת ? בבוקר התעצבנת על מישו יקר ? אני עצבנית בכלל.. רבת עם מישו ? לא זוכרת צעקת על מישו ? כנ"ל ריכלת ? כנ"ל צחקת על מישו ? לא צוחקת על אנשים. שיקרתם ? הרבה התגעגעתם ? אמממ הצטערתם על משו שעשיתם ? אמממ מוזיקה ! סגנון מוזיקה מועדף ? רוק זמר\זמרת\להקה ? אממממ הדיסק\ים שנמצאים אצלך במערכת ? צורבת שיר מרגש ? אמממ שיר שבכיתם ממנו ? אמממ שיר אהוב ? אמממממ שיר מעצבן ושנוא ? אממממממ דיסק מועדף ? אמממממ הדיסק שהכי חרשתם עליו ? אממממ השיר שהכי חרשת עליו ? אממממממממ וזמר שהכי חרשתם עליו ? עכשיו כול התשובות יהיו "אממממממממממ טלויזיה ! סרט אהוב ? יש הרבה . "הבת של הבוס שלי" ,"ילדות רעות", "את מטורפת אתה חתיך" , "לא רק בלונדית " יש הרבה... סדרה אהובה ? אממממ ערוץ מועדף ? יש לי רק ערוצים 1 ו-2 חחח סרט שהכיייי חרשתם עליו ? "ילדות רעות." שחקן מועדף ? אמממממ שחקנית מועדפת? אמממממ השחקן\ית שהכי לא יודעים לשחק לדעתכם ? יש הרבה סגנון סרטים מועדף ? קומדיה

עונה לעצמי חחח

בכללי..: שם: נגה גיל: 14 כינוי - למה בחרתם דווקא בו ? כי כל מה שניסיתי היה תפוס אז התעצבנתי רשמתי משו שבטוח לא יהיה ובאמת לא היה
גרים ב? חולון איפה הייתם מעדיפים לגור ?חוןלו מצבי רוח מתעצבנים מהר ? {כמוני} כן רגועים ? לא אוהבים לצחוק {דאאא}? כן קורה הרבה שנכנסים לדיכאון ? לא מה עושים ? אם כן אז מוזיקה מתי פעם אחרונה צחקתם ? לפני כמה דקות מה נלבש ? חולצה או גופייה ? גופיה מכנס שלושת רבעי 7\8 או ארוך ? ארוך אבל הכי יפה 7\8 סריג או בד רגיל ? קיץ בד חורף סריג גרביים - רגיל חצי או עד הברך ? קיץ חצי חורף עד הברך או חצי בנעלי ספורט - שחור לבן או צבעוני {לכל הדיסלקטים הכוונה לא כל צבעי הקשת אלא צבע אחד או שניים שהם לא שחור או לבן} לבן וצבעוני בדרך כלל אתם צבעוניים או צבעים יבשים ? גם וגם
מזון!! מאכל אהוב ? אין מיוחד שתייה ? אין סלט עשיר או שוקולד ? {חייב להיות מישו שיגיד סלט חח} סלט עוגה או עוגיות ? אממ עוגיות לאכול בחוץ או בבית ? ממ בחוץ מאמין במשפט "מי שאוכל לבד מת לבד"? או "מי שאוכל ביחד מת מרעב.."..? מת מרעב חח פירות או ירקות ? גם וגם
במבה או ביסלי ? במבה תפוח או בננה ? אמממ לוידעת ממתקים - כן\לא לפעמים בטעמי פירות ? לפעמים מסעדה אהובה ? אין פיצה או המבורגר ? פיצה בורגראנץ' מקדונלדס או ברגר קינג ? אפחד חח אבל מקדונלדס בשביל כל הגלידות פוטטוצ'יפס וכאלה חח צ'יפס או פוטטוצ'יפס חח ? פוטטו מתי בפעם האחרונה? צחקת ? {אתם יכולים לעשות העתק הדבק מהמצבי רוח אני לא אעלב חח} בכית? כל הזמן נתת מחמאה ? ממ אתמול או שלשום.. קיבלת מחמאה ? אתמול גרמת למישו לצחוק ? אתמול העלבת מישו ? לוידעת קנית משו שהתלהבת ממנו חח : שלשום קנית משו ממש יקר ? לפני חודש.. קנית משו זול ושמחת על המציאה ? שלשום
קיבלת מתנה ? אממ לא יודעת אכלת ? מקודם התעצבנת על מישו יקר ? לוידעת רבת עם מישו ? לפני כמה ימים צעקת על מישו ? לוידעת ריכלת ? לא מרכלת =} צחקת על מישו ? לא שיקרתם ? לאאאאאאאא התגעגעתם ?לאא זוכרת הצטערתם על משו שעשיתם ? לא זוכרת מוזיקה ! סגנון מוזיקה מועדף ? ים תיוכני זמר\זמרת\להקה ? הרבה.. הדיסק\ים שנמצאים אצלך במערכת ? שראל אוסף ושרית חדד שיר מרגש ? כשתבוא שיר שבכיתם ממנו ? תשקרי ובוכה בלילות שיר אהוב ? מממ יש הרבה שונאת תשאלה הזאת חח שיר מעצבן ושנוא : התגברתי על "רגעים" והסינדרלה רוקפלה של עיברי לידר וריטה.. עכשיו יש חדש לא יודעת שם דיסק מועדף ? שראל חיוך של ניצחון וישן מושיק עפיה יש לי אותך הדיסק שהכי חרשתם עליו ? שראל חיוך של ניצחון השיר שהכי חרשת עליו ? חכי עוד רגע ותשקרי אהה והלב זוכר של מושיק עפיה וזמר שהכי חרשתם עליו ? ממ שראל נראה לי או רון שובל טלויזיה ! סרט אהוב ?___ סדרה אהובה ?____ ערוץ מועדף ? סרט שהכיייי חרשתם עליו ? שחקן מועדף ? שחקנית מועדפת? השחקן\ית שהכי לא יודעים לשחק לדעתכם ? סגנון סרטים מועדף ? אני אדלג סלחו לי נכון חחח ??

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo3.gif

בכללי..: שם: אלונה גיל: 17 כינוי - למה בחרתם דווקא בו? Tinkerbell, Your Angel Girl סתם כי הם חמודים :> גרים ב? אשדוד איפה הייתם מעדיפים לגור? ממ ראשל"צ מצבי רוח מתעצבנים מהר? {כמוני} כן רגועים? בד"כ אוהבים לצחוק {דאאא}? לא ממש קורה הרבה שנכנסים לדיכאון? כן מה עושים? עכשיו.. שאלון ומוזיקה P: מתי פעם אחרונה צחקתם? מקודם :\ מה נלבש? חולצה או גופייה? בד"כ חולצה מכנס שלושת רבעי 7\8 או ארוך? בד"כ ארוך :> סריג או בד רגיל? בחורף עדיף סריג, וכשלא-בד רגיל גרביים - רגיל חצי או עד הברך? תלוי במזג אוויר :> בנעלי ספורט - שחור לבן או צבעוני {לכל הדיסלקטים הכוונה לא כל צבעי הקשת אלא צבע אחד או שניים שהם לא שחור או לבן}? שחור בדרך כלל אתם צבעוניים או צבעים יבשים? צבעים יבשים P: מזון!! מאכל אהוב? פיצה, מוקפץ שתייה? דיאט קולה סלט עשיר או שוקולד? {חייב להיות מישו שיגיד סלט חח} שוקולד דה
עוגה או עוגיות? ממ עוגה לאכול בחוץ או בבית? ממ בבית מאמין במשפט "מי שאוכל לבד מת לבד"? או "מי שאוכל ביחד מת מרעב.."..? השני :) פירות או ירקות? פירות במבה או ביסלי? במבה תפוח או בננה? בננה ממתקים - כן\לא? כןןן בטעמי פירות? כן מסעדה אהובה? ממ נאפיס, קפולסקי P: פיצה או המבורגר? פיצה בורגראנץ' מקדונלדס או ברגר קינג? ממ בורגראנץ' צ'יפס או פוטטוצ'יפס חח? צ'יפס מתי בפעם האחרונה? צחקת? {אתם יכולים לעשות העתק הדבק מהמצבי רוח אני לא אעלב חח} מקודם P: בכית? מקודם :> זה היה ביחד.. נתת מחמאה? ממ היום.. למרות שהיה לי מאוד קשה :} קיבלת מחמאה? אתמול גרמת למישו לצחוק? ממ היום העלבת מישו? היוםםם קנית משו שהתלהבת ממנו חח? ממ לפני כמה ימים קנית משו ממש יקר? לא זוכרת :p קנית משו זול ושמחת על המציאה? לא זוכרת גם :> קיבלת מתנה? לפני כמה ימים אכלת? לפני שעה התעצבנת על מישו יקר? לפני כמה שעות רבת עם מישו? באותו זמן.. צעקת על מישו? גם באותו זמן P: ריכלת? לא זוכרת צחקת על מישו? לפני כמה שעות.. שיקרתם? הרבה זמן לא שיקרתי התגעגעתם? עכשיו P: הצטערתם על משו שעשיתם? לא זוכרת מוזיקה ! סגנון מוזיקה מועדף? עברית, לועזית <פופ, ראפ, שירים שקטים> זמר\זמרת\להקה? נינט טייב, עיברי לידר.. הדיסק\ים שנמצאים אצלך במערכת? בד"כ עברית שיר מרגש? יש הרבה... "ממעמקים" שיר שבכיתם ממנו? כשאני עצובה אני בוכה משיר שמתאים לאותו רגע :\ שיר אהוב? "ממעמקים", you're still the one שיר מעצבן ושנוא? מממ דיכאון.. דיסק מועדף? צרובים P: הדיסק שהכי חרשתם עליו? ממ צרובים בעברית :> השיר שהכי חרשת עליו? אין ספציפי.. יש הרבה וזמר שהכי חרשתם עליו? אותו דבר טלויזיה ! סרט אהוב? יש הרבה.. "סיפור אהבה בלתי נשכח" סדרה אהובה? חברים, בנות גילמור, רוזוול, מכושפות, בובה פראית :> ערוץ מועדף? 3 סרט שהכיייי חרשתם עליו? ממ טיטאניק, איזה יפה.. ועוד הרבה :> שחקן מועדף? ג'וני דפ, בראד פיט שחקנית מועדפת? ג'וליה רוברטס השחקן\ית שהכי לא יודעים לשחק לדעתכם? מממ בעיקר הישראלים P: סגנון סרטים מועדף? קומדיה, רומנטיקה, אימה :>

פלופ פלום פליק פלאקקק ספלאשץ../images/Emo99.gif

בכללי..: שם:נומי גיל:20 כינוי - למה בחרתם דווקא בו ?התחברתי לרעיון גרים ב?מרכז איפה הייתם מעדיפים לגור ?גם פה או בחו"ל ככה זמנית לכמה חודשים לאורך השנה מצבי רוח מתעצבנים מהר ? {כמוני} ממ לא ממש רגועים ?לפעמים אוהבים לצחוק {דאאא}? קורה הרבה שנכנסים לדיכאון ?כה מה עושים ?מחכים שעובר או מדברים עם אנשים מתי פעם אחרונה צחקתם ?לפני רבע שעה ככה מה נלבש ? חולצה או גופייה ?גופיה מכנס שלושת רבעי 7\8 או ארוך ? ארוך סריג או בד רגיל ?רגיל גרביים - רגיל חצי או עד הברך ? עד הברך
בנעלי ספורט - שחור לבן או צבעוני {לכל הדיסלקטים הכוונה לא כל צבעי הקשת אלא צבע אחד או שניים שהם לא שחור או לבן} צבעוניייי בדרך כלל אתם צבעוניים או צבעים יבשים ?גם וגם אבל לרוב לא משו צבעוני מדי מזון!! מאכל אהוב ?שניצל פירה בורגר פסטה בשר שתייה ?קולה מיצים סלט עשיר או שוקולד ? {חייב להיות מישו שיגיד סלט חח} ממ תלוי מה בא לי עוגה או עוגיות ? עוגה לאכול בחוץ או בבית ?תלוי מה יש .אבל אני מתפתה הרבה לאכול בחוץ מאמין במשפט "מי שאוכל לבד מת לבד"? או "מי שאוכל ביחד מת מרעב.."..? אפחד מהם פירות או ירקות ? ירקות במבה או ביסלי ?במבה תפוח או בננה ?בננה ממתקים - כן\לא כה בטעמי פירות ?ממ אפשרי מסעדה אהובה ?ממ אלברט ומקס ברנר פיצה או המבורגר ?בורגר בורגראנץ' מקדונלדס או ברגר קינג ?ראנץ' צ'יפס או פוטטוצ'יפס חח ?צ'יפס מתי בפעם האחרונה? צחקת ? {אתם יכולים לעשות העתק הדבק מהמצבי רוח אני לא אעלב חח}לפני 20 דקות חח טוב עברו 5 דקות בינתיים
בכית? ממ לפני.. נגיד שבוע נתת מחמאה ?היום בערך קיבלת מחמאה ? ממ לא בטוחה אולי לפני כמה ימים אולי היום לא ידעת בערך גרמת למישו לצחוק ?היום? העלבת מישו ?ממ לא ידעת קנית משו שהתלהבת ממנו חח? אה.. לפני שבוע ככה קנית משו ממש יקר ?ממש יקר? אה גם שבוע ככה קנית משו זול ושמחת על המציאה ?ממ לא זוכרת אה בעצם גם לפני שבוע איזה תיק קטן קיבלת מתנה ?ממ לפני שבוע חח היה שבוע פורה המתנה היא חצי מתנה וחצי הקניה היקרה ההיא חח
אכלת ? לפני 2 דקות התעצבנת על מישו יקר ?לפני כמה ימים נראה לי רבת עם מישו ?לא ידעת צעקת על מישו ?לא בטוחה ריכלת ?נראה לי די הרבה זמן צחקת על מישו ?היום? אבל זה לא כדי להעליב שיקרתם ?לא נראה לי שלאחרונה התגעגעתם ?כל הזמן
הצטערתם על משו שעשיתם ? לפני נגיד גם שבוע אבל לא משו רציני מוזיקה ! סגנון מוזיקה מועדף ?רוק וישראלי זמר\זמרת\להקה ? היהודים אלאניס מוריסט אוואנסנס אבריל לאבין עברי לידר ועוד הדיסק\ים שנמצאים אצלך במערכת ? לא ידעת לא בדקתי אבל האחרון ששמעתי זה של אלאניס מוריסט שיר מרגש ?ממ "רבות הדרכים" שיר שבכיתם ממנו ?ממ לא בכיתי אני חושבת אבל השיר הנ"ל מרגש תי שיר אהוב ?כל מיני של הזמרים\להקות שרשמתי שיר מעצבן ושנוא ? לא ידעת דיסק מועדף ?u oughta know שך אלאניס אממ ועוד הדיסק שהכי חרשתם עליו ?יש הרבה השיר שהכי חרשת עליו ?יש הרבה וזמר שהכי חרשתם עליו ?כנ"ל טלויזיה ! סרט אהוב ?ג'יה נערה בהפרעה 12 קופים ועוד ועוד סדרה אהובה ?חברים אנג'ל מכושפות ערוץ מועדף ?3 סרט שהכיייי חרשתם עליו ? נראה לי שנערה בהפרעה שחקן מועדף ?ברוס וויליס בראד פיט שחקנית מועדפת?אנג'לינה ג'ולי השחקן\ית שהכי לא יודעים לשחק לדעתכם ? לא ידעת סגנון סרטים מועדף ?משו שמעורר מחשבה

nettus

New member
השאלות קצת חוזרות על עצמם אבל חפיף

בכללי..: שם:נטע גיל:18 כינוי - למה בחרתם דווקא בו ? נוטע, אני לא בחרתי בו, זה פשוט נידבק בי גרים ב?בית איפה הייתם מעדיפים לגור ?אמממממ בית מצבי רוח מתעצבנים מהר ? {כמוני}לא רגועים ?יחסית אוהבים לצחוק {דאאא}?יאפ קורה הרבה שנכנסים לדיכאון ?לא מה עושים ?עונים על השאלון מתי פעם אחרונה צחקתם ?היום?! מה נלבש ? חולצה או גופייה ?חולצה מכנס שלושת רבעי 7\8 או ארוך ?ארוך(אני גם ככה נמוכה, אני לא צריכה עוד משהו שיגרום לי להראות יותר נמוכה סריג או בד רגיל ?לא משנה לי גרביים - רגיל חצי או עד הברך ?מה שבא באותו רגע בנעלי ספורט - שחור לבן או צבעוני {לכל הדיסלקטים הכוונה לא כל צבעי הקשת אלא צבע אחד או שניים שהם לא שחור או לבן}צבעוני בדרך כלל אתם צבעוניים או צבעים יבשים ?צבעוניים מזון!! מאכל אהוב ?שוקולד שתייה ?שוקו סלט עשיר או שוקולד ? {חייב להיות מישו שיגיד סלט חח}שוקולד עוגה או עוגיות ?עוגיות לאכול בחוץ או בבית ?בבית מאמין במשפט "מי שאוכל לבד מת לבד"? או "מי שאוכל ביחד מת מרעב.."..?שניהם פירות או ירקות ?לא זה ולא זה במבה או ביסלי ?ברור שבמבה, ביסלי זה מגעיל תפוח או בננה ?בעעעע על שניהם ממתקים - כן\לא: בהחלט בטעמי פירות ?לא מסעדה אהובה ?אממממ מאמא מיה פיצה או המבורגר ?
בורגראנץ' מקדונלדס או ברגר קינג ?מקדולנד(למרות שאני לא אוהבת כזה אוכל, זה רק בשביל הגלידה שלהם) צ'יפס או פוטטוצ'יפס חח ?צ'יפס מתי בפעם האחרונה? צחקת ? {אתם יכולים לעשות העתק הדבק מהמצבי רוח אני לא אעלב חח}היום נראה לי בכית? לפני שבוע ככה אולי שבוע וחצי נתת מחמאה ?היום נראה לי קיבלת מחמאה ?אתמול גרמת למישו לצחוק ?לא זוכרת, אבל בימים האחרונים העלבת מישו ?לא זוכרת קנית משו שהתלהבת ממנו חח:לפני שבוע וקצת קנית משו ממש יקר ?לפני שובעיים, אבל זה ההורים קנו לי ליום הולדת קנית משו זול ושמחת על המציאה ?לפני שבוע קיבלת מתנה ?כסף נחשב? אז עם לא אז ביום הולדת שלי שהיה לפני שבוע וקצת אכלת ? לפני שעתיים ככה, בל זה היה רק סוכריה התעצבנת על מישו יקר ?לפני שבועיים ככה, אבל הם כבר לא יקרים בשבילי, מצדי שילכו ל***** רבת עם מישו ?כנ"ל צעקת על מישו ?לא זוכרת ריכלת ?שלשום, אבל אני רק מחזירה למי שמגיע לו צחקת על מישו ?לא זוכרת שיקרתם ?לפני שניה^(לא סתם אני באמת לא זוכרת) התגעגעתם ?לפני כמה ימים הצטערתם על משו שעשיתם ?היום?! מוזיקה ! סגנון מוזיקה מועדף ? זמר\זמרת\להקה ?אביב גפן הדיסק\ים שנמצאים אצלך במערכת ?אין עכשיו שיר מרגש ?ALL FOR LOVE של מייקל בולטון שיר שבכיתם ממנו ?ווואי מזמן לא בכיתי בזמן ששמעתי שיר(כאילו בגלל השיר) שיר אהוב ?ראה שיר מרגש שיר מעצבן ושנוא: מי אוהב אותך יותר ממני דיסק מועדף ?לא יודעת הדיסק שהכי חרשתם עליו ?משהו של ווסטלייף(פעם הייתי מעריצה שלהם עכשיו אני בקושי שומעת את הדיסקים) השיר שהכי חרשת עליו ?אין כזה, אני שונאת לחרוש על שירים, רק על דיסקים וזמר שהכי חרשתם עליו ?זה להקה לא זמר וראה למעלה טלויזיה ! סרט אהוב ?שר הטבעות סדרה אהובה ?החצי האפל ערוץ מועדף ?לא יודעת, שאני רואה משהו מעניין אני רואה סרט שהכיייי חרשתם עליו ?משהו של דיסני שראיתי בשנות ילדותי שחקן מועדף ?אין שחקנית מועדפת?אין השחקן\ית שהכי לא יודעים לשחק לדעתכם ?אין לי שמץ סגנון סרטים מועדף ?כול מיני סוגים זה היה קצר

victoria777

New member
לעזעזל -זה לא שלח

שם:ויקטוריה גיל:16 וחצי כינוי - למה בחרתם דווקא בו ?ככה גרים ב?אשקלון איפה הייתם מעדיפים לגור ?לא משנה מצבי רוח מתעצבנים מהר ? {כמוני}לא תמיד רגועים ?כן אוהבים לצחוק {דאאא}?כן קורה הרבה שנכנסים לדיכאון ?בזמן האחרון מה עושים ?זה עובר מתי פעם אחרונה צחקתם ?אתמול מה נלבש ? חולצה או גופייה ?גופייה מכנס שלושת רבעי 7\8 או ארוך ?ארוך סריג או בד רגיל ?סריג גרביים - רגיל חצי או עד הברך ?גם וגם בנעלי ספורט - שחור לבן או צבעוני {לכל הדיסלקטים הכוונה לא כל צבעי הקשת אלא צבע אחד או שניים שהם לא שחור או לבן}צבעוני בדרך כלל אתם צבעוניים או צבעים יבשים ?צבעוני מזון!! מאכל אהוב ?גלידה שתייה ?מים סלט עשיר או שוקולד ? {חייב להיות מישו שיגיד סלט חח}שוקולד עוגה או עוגיות ?עוגה לאכול בחוץ או בבית ? מאמין במשפט "מי שאוכל לבד מת לבד"? או "מי שאוכל ביחד מת מרעב.."..?לא פירות או ירקות ?ירקות במבה או ביסלי ?ביסלי תפוח או בננה ?תפוח ממתקים - כן בטעמי פירות ?אפשר מסעדה אהובה ?אין פיצה או המבורגר ?פיצה בורגראנץ' מקדונלדס או ברגר קינג ?אני צמחונית צ'יפס או פוטטוצ'יפס חח ?לא אוכלת תפו"א מטוגנים מתי בפעם האחרונה? צחקת ? אתמול בכית? לא זוכרת נתת מחמאה ?כנ"ל קיבלת מחמאה ?כנ"ל גרמת למישו לצחוק ?כנ"ל העלבת מישו ?כנ"ל קנית משו שהתלהבת ממנו חח-לפני חודש קנית משו ממש יקר ?לפני 3 חודשים קנית משו זול ושמחת על המציאה ?לפני חודש קיבלת מתנה ?לפני 3 חודשים אכלת ? בשעה 6 התעצבנת על מישו יקר ?שלשום רבת עם מישו ?לפני שבוע צעקת על מישו ?כנ"ל ריכלת ?לא זוכרת צחקת על מישו ?לא זוכרת שיקרתם ?כנ"ל התגעגעתם ?כנ"ל הצטערתם על משו שעשיתם ?כנ"ל מוזיקה ! סגנון מוזיקה מועדף ?אלקטרונית זמר\זמרת\להקה ?לא יודעת הדיסק\ים שנמצאים אצלך במערכת ?כרגע כלום שיר מרגש ?מנקמתה של אנחלה שיר שבכיתם ממנו ?אין שיר אהוב ?free me מהאתר של אגודת אנונימוס שיר מעצבן ושנוא -כל דבר כמעט בזמן האחרון דיסק מועדף ?טיאסטו just be הדיסק שהכי חרשתם עליו ?לא יודעת השיר שהכי חרשת עליו ?כנ"ל וזמר שהכי חרשתם עליו ?כנ"ל טלויזיה ! סרט אהוב ?לא יודעת סדרה אהובה ?חברים ערוץ מועדף ?3 סרט שהכיייי חרשתם עליו ?אייס ונטורה 2 שחקן מועדף ?ג'ים קארי שחקנית מועדפת?ג'ניפר אניסטון וקורטני קוקס השחקן\ית שהכי לא יודעים לשחק לדעתכם ?כל השחקנים בסדרה "המתחזה" למי שזוכר סגנון סרטים מועדף ?קומדיות מממ.. זהו תהנו !

../images/Emo41.gif

בכללי..: שם: מיכל
כי הוא יפה
גרים ב
ת"א איפה הייתם מעדיפים לגור
אילת חחח מצבי רוח מתעצבנים מהר
{כמוני} אממ.. בערך חחח רגועים
בערך גם חחח אוהבים לצחוק {דאאא}
מאוווודדדדדד
אין לי חיים בלי הצחווקק
אני כל היום צוחקת חחחחח קורה הרבה שנכנסים לדיכאון
כן מה עושים
מתי פעם אחרונה צחקתם
היום חחח מה נלבש
חולצה או גופייה
גופייה (אבל רק בקיץ..) מכנס שלושת רבעי 7\8 או ארוך
מה שבא לי באותו רגע
סריג או בד רגיל
רגיל גרביים - רגיל חצי או עד הברך
רגיל בנעלי ספורט - שחור לבן או צבעוני {לכל הדיסלקטים הכוונה לא כל צבעי הקשת אלא צבע אחד או שניים שהם לא שחור או לבן} אממ תלוי מתי שאני קונה מה אני אוהבת.. אבל בדר"כ לא לבן או שחור בדרך כלל אתם צבעוניים או צבעים יבשים
חח תלוי במצב רוח מזון
מאכל אהוב
שניצל ופירה חח שתייה
קולה סלט עשיר או שוקולד
{חייב להיות מישו שיגיד סלט חח} תלוי איזה סלט ותלוי איזה שוקולד
חחח עוגה או עוגיות
אממ עוגה נראלי לאכול בחוץ או בבית
בית מאמין במשפט "מי שאוכל לבד מת לבד"
או "מי שאוכל ביחד מת מרעב.."..
חחחחח אני לא מאמינה.. יותר בכיוון של הרעיון ולא כי זה באמת נכון (אם הבנתם חח) פירות או ירקות
פירות
במבה או ביסלי
ביסלי תפוח או בננה
תפוח.. אני מקיאה מלראות בננות
ממתקים - כן\לא
כן
בטעמי פירות
חחחח כה מסעדה אהובה
**לאדעת שמות** פיצה או המבורגר
פיצה.. אני לא סובלת המבורגר חחח בורגראנץ' מקדונלדס או ברגר קינג
מקדונלדסס צ'יפס או פוטטוצ'יפס חח
חחחחח מזה משנה
מתי בפעם האחרונה
צחקת
{אתם יכולים לעשות העתק הדבק מהמצבי רוח אני לא אעלב חח} חחחח היוםם בכית
אתמול (אני לא אשמה שאני בנאדם רגיש
חח) נתת מחמאה
היום חחח קיבלת מחמאה
היוםם.. גרמת למישו לצחוק
היוםם חחחח העלבת מישו
אאממ.. היום חחחח זה כבר מתחיל להיות מעצבן
חחח את אחותי העלבתי חח קנית משו שהתלהבת ממנו חח
אממ שבוע שעבר קנית משו ממש יקר
לא זוכרת חחח קנית משו זול ושמחת על המציאה
לא זוכרת חחח קיבלת מתנה
היום.. לא בדיוק מתנה אבל משו בסגנון
אכלת
היום חחחח התעצבנת על מישו יקר
היוםםםםםםם רבת עם מישו
היום.. אבל בסוף התברר משו אחר לגמרי אז זה היה לחמש דקות בערך צעקת על מישו
גם היום חחחחח ריכלת
לא זוכרת חח צחקת על מישו
אממ.. היום.. על חברה שלי חח
שיקרתם
היום.. אבל זה היה כדי לא להלשין
התגעגעתם
היוםםםםם
הצטערתם על משו שעשיתם
אתמול
מוזיקה
סגנון מוזיקה מועדף
חחחח רגיל
זמר\זמרת\להקה
סקעתת
הדיסק\ים שנמצאים אצלך במערכת
יש לי כל שיר שאתם רוצים חחח שיר מרגש
השקט שנשאר
שיר שבכיתם ממנו
יש כמה חח שיר אהוב
המוןןןןןןןןןן שיר מעצבן ושנוא
השירים המפגרים שאחותי שומעת בלי הפסקה
אההה כןן חחח של אפרת גוש "תמיד כשאתה בא" בלה בלה בלה
היא שומעת את זה נון- סטופ.. אולי זה שיר יפה אבל היא לא מפסיקה לשמוע את זה וזה כבר יצא לי מכל החורים
דיסק מועדף
חחחח דיסק שיש בו תשירים שאני הכי אוהבת
הדיסק שהכי חרשתם עליו
כוכב נולד חחחח השיר שהכי חרשת עליו
השקט שנשאר
וזמר שהכי חרשתם עליו
אממ.. אין זמר מיוחד
טלוויזיה
סרט אהוב
יש כמה.. חחח אני יגיד תראשון שעולה לי בראש..
הכוכבים של שלומי
חחח סדרה אהובה
אהבה מעבר לפינהההההה ערוץ מועדף
22 סרט שהכיייי חרשתם עליו
יוסי וג'אגר
שחקן מועדף
יהודה לוי
שחקנית מועדפת
אגם רודברג
השחקן\ית שהכי לא יודעים לשחק לדעתכם
יש מלא כאלה שסתם נדחפים
סגנון סרטים מועדף
הכל כמעט

flowers girl

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

בכללי..:
שם: נועית גיל: 15 כינוי - למה בחרתם דווקא בו ? לא יודעת, ילדה בת 12.. בע גרים ב? ת"א
איפה הייתם מעדיפים לגור ? בוורלי הילס
מצבי רוח
מתעצבנים מהר ? {כמוני} מאודדד מהר רגועים ? לא אוהבים לצחוק {דאאא}? מאודדד קורה הרבה שנכנסים לדיכאון ? כן
מה עושים ? בוכה, חותכת, מעשנת מתי פעם אחרונה צחקתם ? היום בצהריים
מה נלבש ?
חולצה או גופייה ? גופייה מכנס שלושת רבעי 7\8 או ארוך ? ארוך סריג או בד רגיל ? בד רגיל גרביים - רגיל חצי או עד הברך ? רגיל בנעלי ספורט - שחור לבן או צבעוני {לכל הדיסלקטים הכוונה לא כל צבעי הקשת אלא צבע אחד או שניים שהם לא שחור או לבן} צבעוני בדרך כלל אתם צבעוניים או צבעים יבשים ? צבעונית
מזון!!
מאכל אהוב ? מקדונלדס שתייה ? מיץ ענבים סלט עשיר או שוקולד ? {חייב להיות מישו שיגיד סלט חח} סלט
עוגה או עוגיות ? עוגיות לאכול בחוץ או בבית ? בחוץ מאמין במשפט "מי שאוכל לבד מת לבד"? או "מי שאוכל ביחד מת מרעב.."..? מי שאוכל ביחד מת מרעב
פירות או ירקות ? פירות, נראה לי
במבה או ביסלי ? במבה תפוח או בננה ? בננה
ממתקים - כן\לא לא
בטעמי פירות ? לא מסעדה אהובה ? מקדונלדס
אוונגארד
פיצה או המבורגר ? המבורגר בורגראנץ' מקדונלדס או ברגר קינג ? מקדונלדס
צ'יפס או פוטטוצ'יפס חח ? צ'יפס
מתי בפעם האחרונה?
צחקת ? {אתם יכולים לעשות העתק הדבק מהמצבי רוח אני לא אעלב חח} היום בצהריים בכית? אתמול בלילה נתת מחמאה ? אתמול בצהריים קיבלת מחמאה ? כרגע גרמת למישו לצחוק ? היום אחה"צ העלבת מישו ? ממש? אתמול בלילה קנית משו שהתלהבת ממנו חח לא יודעת
קנית משו ממש יקר ? אממ כל הזמן?
סתם לא זוכרת
קנית משו זול ושמחת על המציאה ? אמרתי לא זוכרת
קיבלת מתנה ? עוד מעט אני מקבלת
אכלת ? כרגע
אני אוכלת
התעצבנת על מישו יקר ? אתמול בלילה רבת עם מישו ? אתמול בלילה צעקת על מישו ? אתמול בלילה ריכלת ? היום בצהריים צחקת על מישו ? היום בצהריים שיקרתם ? אממ.. היום נראה לי
התגעגעתם ? עכשיו קצת
הצטערתם על משו שעשיתם ? היום בבוקר
מוזיקה !
סגנון מוזיקה מועדף ? פופ, קלאב, דאנס, היפ הופ, ראפ, רוק, פאנק, פאנק-פופ, פאנק- רוק, רוק- פופ זמר\זמרת\להקה ? כריסטינה אגילרה, סינרגיה הדיסק\ים שנמצאים אצלך במערכת ? כריסטינה אגילרה- Stripped שיר מרגש ? השקט שנשאר- שירי מימון שיר שבכיתם ממנו ? יש כל כך הרבה.. דוגמא.. Through The Rain- Mariah Carey שיר אהוב ? לא יודעת, זה מתחלף שיר מעצבן ושנוא אממ.. לא יודעת
דיסק מועדף ? Stripped של כריסטינה הדיסק שהכי חרשתם עליו ? סטריפד, בריטני של בריטני ספירס השיר שהכי חרשת עליו ? לא יודעת.. אני חורשת על יותר מדי שירים וזמר שהכי חרשתם עליו ? כריסטינה ובריטני
טלויזיה !
סרט אהוב ? משחקי פיתוי, שלושעשרה סדרה אהובה ? טלנובלה בע"מ, חברים ערוץ מועדף ? 3, MTV HITS סרט שהכיייי חרשתם עליו ? שלושעשרה
9 פעמים
שחקן מועדף ? אממ.. אין
שחקנית מועדפת? דרו בארימור, דקוטה פאנינג השחקן\ית שהכי לא יודעים לשחק לדעתכם ? אמממ הכי? ממש לא יודעת
יכול להיות שהילארי דאף
סגנון סרטים מועדף ? דרמות, דרמות רומנטיות, קומדיות רומנטיות

MeTaL MoUtH

New member
....

בכללי..: שם: עדן גיל: עוד מעט 13 כינוי - למה בחרתם דווקא בו ? אח שלי קורא לי ככה מאז שיש לי ת'גשר- פה מתכת גרים ב? בית איפה הייתם מעדיפים לגור ? בבית של בר מצבי רוח מתעצבנים מהר ? {כמוני} לפעמים רגועים ? לפעמים אוהבים לצחוק {דאאא}? אממ.. קורה הרבה שנכנסים לדיכאון ? מה עושים ? מתי פעם אחרונה צחקתם ? בבצפר מה נלבש ? חולצה או גופייה ? חולצה מכנס שלושת רבעי 7\8 או ארוך ? ארוך סריג או בד רגיל ? בד רגיל גרביים - רגיל חצי או עד הברך ? רגיל בנעלי ספורט - שחור לבן או צבעוני {לכל הדיסלקטים הכוונה לא כל צבעי הקשת אלא צבע אחד או שניים שהם לא שחור או לבן} שחור, לבן או אולסטאר אדומות בדרך כלל אתם צבעוניים או צבעים יבשים ? שחור מזון!! מאכל אהוב ? פיצה שתייה ? קולה סלט עשיר או שוקולד ? {חייב להיות מישו שיגיד סלט חח} שוקולד עוגה או עוגיות ? תלוי לאכול בחוץ או בבית ? בבית מאמין במשפט "מי שאוכל לבד מת לבד"? או "מי שאוכל ביחד מת מרעב.."..?לא פירות או ירקות ? פירות איי גאס במבה או ביסלי ? ביסלי תפוח או בננה ? תפוח ממתקים - כן\לא כן בטעמי פירות ? אה? מסעדה אהובה ? אמ.. פיצה או המבורגר ? פיצה בורגראנץ' מקדונלדס או ברגר קינג ? בורגראנץ' צ'יפס או פוטטוצ'יפס חח ? צ'יפס מתי בפעם האחרונה? צחקת ? {אתם יכולים לעשות העתק הדבק מהמצבי רוח אני לא אעלב חח} בבצפר בכית? אתמול בערב.. ועוד מעט נתת מחמאה ? קיבלת מחמאה ? גרמת למישו לצחוק ? בבצפר העלבת מישו ? בבצפר קנית משו שהתלהבת ממנו חח- חולצה של סליפנוט קנית משו ממש יקר ? אה.. קנית משו זול ושמחת על המציאה ? חולצה של סליפנוט קיבלת מתנה ? מזמן אכלת ? בצהריים התעצבנת על מישו יקר ? לא קרה היום רבת עם מישו ? בבוקר צעקת על מישו ? בבוקר ריכלת ? לא יודעת צחקת על מישו ? מזמן שיקרתם ? מקודם התגעגעתם ? בצהריים הצטערתם על משו שעשיתם ? עכשיו מוזיקה ! סגנון מוזיקה מועדף ? רוק מטאל וכאלה זמר\זמרת\להקה ? סליפנוט, אוונסנס, קורן,לאקונה קויל, נירוונה, היהודים ועוד הרבה הדיסק\ים שנמצאים אצלך במערכת ? גיידאנס ועוד אחד של אח שלי שיר מרגש ? MI וBNM של אוונסנס שיר שבכיתם ממנו ? מלא שיר אהוב ? מלללללללא שיר מעצבן ושנוא- מלא דיסק מועדף ? כרגע איווה וול 3 של סליפנוט הדיסק שהכי חרשתם עליו ? האחרון של סליפנוט השיר שהכי חרשת עליו ? מלא וזמר שהכי חרשתם עליו ? סליפנוט טלויזיה ! סרט אהוב ? bang bang you're dead סדרה אהובה ? שנות ה-70 ערוץ מועדף ? MTV2 סרט שהכיייי חרשתם עליו ? מלא שחקן מועדף ? ג'ים קארי שחקנית מועדפת? ג'ים קאריP: השחקן\ית שהכי לא יודעים לשחק לדעתכם ? אממ.. סגנון סרטים מועדף ? קומדיות

ady18

Well-known member
תשובות שלי

שם:יעל גיל:21 כינוי - למה בחרתם דווקא בו ?עדי אוהבת את השם גרים ב?ראשון איפה הייתם מעדיפים לגור ?אילת\ מצבי רוח מתעצבנים מהר ? {כמוני}כן רגועים ?לא אוהבים לצחוק {דאאא}?כן קורה הרבה שנכנסים לדיכאון ?כן מה עושים ?שומעים מוזיקה לפעמים פותחים את זה מתי פעם אחרונה צחקתם ?בארץ נהדרת מה נלבש ? חולצה או גופייה ?גופיה מכנס שלושת רבעי 7\8 או ארוך ?תלוי סריג או בד רגיל ?סריג גרביים - רגיל חצי או עד הברך ?רגיל בנעלי ספורט - שחור לבן או צבעוני {לכל הדיסלקטים הכוונה לא כל צבעי הקשת אלא צבע אחד או שניים שהם לא שחור או לבן}לבן בדרך כלל אתם צבעוניים או צבעים יבשים ?צבעונים מזון!! מאכל אהוב ?בשר מאפים ופסטות שתייה ?קולה מים תפוזים ושוקו סלט עשיר או שוקולד ? {חייב להיות מישו שיגיד סלט חח}לא מתה על שוקלד בעיקר בקינוחים סתם ככה לא משהו וסלט תלוי מה עוגה או עוגיות ?עוגה לאכול בחוץ או בבית ?תלוי באוכל מאמין במשפט "מי שאוכל לבד מת לבד"? או "מי שאוכל ביחד מת מרעב.."..?כן פירות או ירקות ?תלוי במבה או ביסלי ?ביסלי תפוח או בננה ?בננה ממתקים - כן\לא כן בטעמי פירות ?לא מסעדה אהובה ?נאפיס מקדולנד מסעדות על האש איטלקיות וסינות פיצה או המבורגר ?המבורגר בורגראנץ' מקדונלדס או ברגר קינג ?מקדולנדס צ'יפס או פוטטוצ'יפס חח ?ציפס מתי בפעם האחרונה? צחקת ? {אתם יכולים לעשות העתק הדבק מהמצבי רוח אני לא אעלב חח} בכית? לפני שבועים נתת מחמאה ?אממ קיבלת מחמאה ?אממ גרמת למישו לצחוק ?אממ העלבת מישו ?אממ קנית משו שהתלהבת ממנו חח מזמן קנית משו ממש יקר ?בגדים לפני חודשים מכנס ב300 קנית משו זול ושמחת על המציאה ?לא קיבלת מתנה ?בקרוב יש לי יום הולדת אכלת ? לפני שעה וחצי התעצבנת על מישו יקר ?לא רבת עם מישו ?לא צעקת על מישו ?לא ריכלת ?לא צחקת על מישו ?לא שיקרתם ?אממ התגעגעתם ?כן בסופ השבוע הצטערתם על משו שעשיתם ?כן מוזיקה ! סגנון מוזיקה מועדף ?מזרחית זמר\זמרת\להקה ?יוסי עדן עמיר בניו תמיר גל מושיק עפיה קובי פרת ושראל הדיסק\ים שנמצאים אצלך במערכת ?כרגע יוסי עדן שיר מרגש ?יש שיר שבכיתם ממנו ?אמממ משהו של יוסי עדן שיר אהוב ?נצחת איתי הככול ועוד שיר מעצבן ושנוא אממ מאיה בוסקילה וכול זמרי הרוק דיסק מועדף ?יוסי עדן עמיר בניון הדיסק שהכי חרשתם עליו ?יוסי עדן עמיר בניון ומושיק עפיה השיר שהכי חרשת עליו ?נניח נצחת איתי הכול וזמר שהכי חרשתם עליו ?יוסי עדן עמיר בניון מושיק עפיה טלויזיה ! סרט אהוב ?אסקימו לימון סדרה אהובה ?אהבה מעבר לפינה ערוץ מועדף ?10 2 סרט שהכיייי חרשתם עליו ?אסקימו לימון שחקן מועדף ?אין שחקנית מועדפת?אגם רוטנברג השחקן\ית שהכי לא יודעים לשחק לדעתכם ?אממ סגנון סרטים מועדף ?אין

lolly1

New member
להלהלה

בכללי..: שם: אירית גיל: 18.5 כינוי - למה בחרתם דווקא בו? lolly, אובססיה קטנה לסוכריות על מקל P: גרים ב? עכו איפה הייתם מעדיפים לגור? לא בארץ? P: מצבי רוח מתעצבנים מהר? לפעמים רגועים ? לפעמים אוהבים לצחוק {דאאא}? אני מניחה קורה הרבה שנכנסים לדיכאון ? כן מה עושים ? אממ מה אני עושה שאני מדוכאת?.. |חושב| לא יודעת, שרה? P: מתי פעם אחרונה צחקתם ? היום מתישהו P: מה נלבש ? חולצה או גופייה ? חולצה מכנס שלושת רבעי 7\8 או ארוך ? ארוך סריג או בד רגיל ? אממ גם וגם גרביים - רגיל חצי או עד הברך ? עד הברך
בנעלי ספורט - שחור לבן או צבעוני {לכל הדיסלקטים הכוונה לא כל צבעי הקשת אלא צבע אחד או שניים שהם לא שחור או לבן} אממ צבעוני אני מניחה בדרך כלל אתם צבעוניים או צבעים יבשים? צבעונית P: מזון!! מאכל אהוב? הממ משו סיני? P: שתייה ? אייס טי אפרסק
סלט עשיר או שוקולד ? {חייב להיות מישו שיגיד סלט חח} אני! סלט!
עוגה או עוגיות ? אממ תלוי מה מתחשק P: לאכול בחוץ או בבית ? הממ שוב, תלוי מאמין במשפט "מי שאוכל לבד מת לבד"? או "מי שאוכל ביחד מת מרעב.."..? אף אחד מהם o_O פירות או ירקות ? ירקות במבה או ביסלי? שניהם P: תפוח או בננה? בננה ממתקים - כן\לא כן! בטעמי פירות? כן! מסעדה אהובה? הממ אין פיצה או המבורגר? תלוי מתי בורגראנץ' מקדונלדס או ברגר קינג? בורגר ראנץ', רק בגלל השוקופאי
צ'יפס או פוטטוצ'יפס? פוטטו P: מתי בפעם האחרונה? צחקת? לפני חצי שעה בערך? לא זוכרת בכית? היום נתת מחמאה? אממ לא זוכרת קיבלת מחמאה? לא זוכרת גרמת למישו לצחוק? מתישהו היום העלבת מישו? לא זוכרת קנית משו שהתלהבת ממנו? אתמול! פרוזן יוגורט זה טוב
קנית משו ממש יקר? אממ לא ממש יקר, אבל הדבר האחרון שקניתי היה נעליים קנית משו זול ושמחת על המציאה? דיסקים? P: קיבלת מתנה? סט איפור :S |זיכוי| אכלת? חצי שעה בערך התעצבנת על מישו יקר? ארג, שעה רבת עם מישו? הממ לא יודעת צעקת על מישו? שעה P: ריכלת? לא יודעת צחקת על מישו? לא זוכרת שיקרתם? התגעגעתם? עכשיו? :| הצטערתם על משו שעשיתם? הממ מוזיקה ! סגנון מוזיקה מועדף ? כלמיני זמר\זמרת\להקה ? K's Choice הדיסק\ים שנמצאים אצלך במערכת? אממ יש במחשב משו שאני צרבתי מזמן P: שיר מרגש? או יש הרבה :X שיר שבכיתם ממנו? Three Doors Down - Here Without You שיר אהוב? K's Choice - Now Is Mine שיר מעצבן ושנוא: אוו יש המון! דוד של דודי לוי! והשני! מושיקו! ואממ מי אוהב אותך יותר ממני
ואהבה של דניאל סלומון! ואממ the reason! והממ מה עוד..אההה אובססיון! ואממ אני לא זוכרת עוד P: דיסק מועדף? K's Choice - Cocoon Crash הדיסק שהכי חרשתם עליו ? ^ השיר שהכי חרשת עליו? השיר האהוב וזמר שהכי חרשתם עליו? הממ אלאניס מוריסט נראה לי טלויזיה ! סרט אהוב? בת הים הקטנה
סדרה אהובה? הג"ש! לוסט! ועוד :X ערוץ מועדף? מפוצל סרט שהכיייי חרשתם עליו? בת הים :X שחקן מועדף? שחקנית מועדפת? השחקן\ית שהכי לא יודעים לשחק לדעתכם? חצי מהשחקנים בארץ? :X סגנון סרטים מועדף? הממ כלמיני

מה הייתי

עושה בלעדייך ? ???? איך שכחתי את ה-שיר אובססיון ??? ואת דוד... מושיקו לא כזה מרגיז כי מי משמיע חחח ?! וואי שכחתי מלא חחחח

למרות שאני לא בפורום הזה,

בא לי:]] בכללי: שם: ניצן. גיל: 14 וחצי. כינוי - למה בחרתם דווקא בו? ניצקוש וניץ. חברים שלי קוראים לי ככה. גרים ב? עמק יזרעאל. איפה הייתם מעדיפים לגור? בעמק יזרעאל פףף. מצבי רוח: מתעצבנים מהר? אפשר להגיד. רגועים? לפעמים. אוהבים לצחוק {דאאא}? אה הא
קורה הרבה שנכנסים לדיכאון ? לא ממש. מה עושים? מה!? מתי פעם אחרונה צחקתם? אתמול בערב. מה נלבש? חולצה או גופייה? גם וגם. מכנס שלושת רבעי 7\8 או ארוך? מכנס 3\4. סריג או בד רגיל? בד רגיל. גרביים - רגיל חצי או עד הברך? רגיל. בנעלי ספורט - שחור לבן או צבעוני: שחור כתום
בדרך כלל אתם צבעוניים או צבעים יבשים? צבעוניים. מזון!! מאכל אהוב? לזניה צמחונית. שתייה? קוקה קולה (מכורה!) סלט עשיר או שוקולד? ברור שסלט! ירקות זה טעים
עוגה או עוגיות? עוגיות. לאכול בחוץ או בבית? בחוץ. מאמין במשפט "מי שאוכל לבד מת לבד"? או "מי שאוכל ביחד מת מרעב.."? לא, סתם שטויות. פירות או ירקות? ירקות! במבה או ביסלי? במבה. תפוח או בננה? תפוח ירוק חמוץ. ממתקים - כן\לא: כן! בטעמי פירות? לא! מסעדה אהובה? קפה-שריד. פיצה או המבורגר? פיצה! בורגראנץ' מקדונלדס או ברגר קינג? מקדונלס מקלוני תירס
צ'יפס או פוטטוצ'יפס חח? שניהם! מתי בפעם האחרונה? צחקת ? אתמול בערב. בכית? שלשום. נתת מחמאה ? אתמול. קיבלת מחמאה ? אתמול. גרמת למישו לצחוק ? אתמול. העלבת מישו ? שלשום. קנית משו שהתלהבת ממנו חח? לפני מלא זמן. קנית משו ממש יקר ? לפני 3 חודשים (מצלמה דיגיטלית:)) קנית משו זול ושמחת על המציאה ? המממ לא זכור לי. קיבלת מתנה ? לפני 5 חודשים (יומולדת) אכלת ? בבוקר. התעצבנת על מישו יקר ? בבוקר. רבת עם מישו ? ביום ראשון לפני שבוע. צעקת על מישו ? באותו יום ראשון. ריכלת ? הממ צחקת על מישו ? בצחוק אבל! שיקרתם ? פףף לפני כמה ימים=\ התגעגעתם ? כל הזמן. הצטערתם על משו שעשיתם ? גם הרבה. מוזיקה! סגנון מוזיקה מועדף ? רוק קל. זמר\זמרת\להקה ? green day הדיסק\ים שנמצאים אצלך במערכת ? אמריקן אדיוט. שיר מרגש ? how you remind me של ניקלבק. שיר שבכיתם ממנו ? אותו אחד. שיר אהוב ? הרבה :how you remind me, hero, the reson ועוד הרבה. שיר מעצבן ושנוא: כל מה שקשור לבריטני ספיכס
דיסק מועדף ? אמריקן אדיוט. הדיסק שהכי חרשתם עליו ? חחחחח אמריקן אדיוט. השיר שהכי חרשת עליו ? Jesus of Suburbia. וזמר שהכי חרשתם עליו ? להקה - green day. טלויזיה! סרט אהוב ? ארמגדון!!! סדרה אהובה ? חברים. ערוץ מועדף ? ערוץ 3. סרט שהכיייי חרשתם עליו ? הכייייי ארמגדון! שחקן מועדף ? הממ לא משו מיוחד. שחקנית מועדפת? כנ"ל. השחקן\ית שהכי לא יודעים לשחק לדעתכם ? כל השחקנים הישארלים בערך. סגנון סרטים מועדף ? לאדעת נו. שאלון חמוד

Danielle b3

New member
../images/Emo41.gifעונה../images/Emo41.gif

כללי
שם: דניאל
כינוי - למה בחרתם דווקא בו
סתם כינוי... זה סיפור ארוך
גרים ב..
בת חפר
איפה הייתם מעדיפים לגור...
הוואי
סתם...
רק בבת חפר
מצבי רוח
מתעצבנים מהר
לא רגועים
יחסית
אוהבים לצחוק
מאוד
קורה הרבה שנכנסים לדיכאון
ממש לא מה עושים
.. מה זאת אומרת
מתי פעם אחרונה צחקתם
היום
מה נלבש
חולצה או גופייה
גופייה מכנס שלושת רבעי 7\8 או ארוך
ארוך סריג או בד רגיל
רגיל
גרביים - רגיל חצי או עד הברך
רגיל בנעלי ספורט - שחור לבן או צבעוני
צבעוני בדרך כלל אתם צבעוניים או צבעים יבשים
בטח שצבעונית
מזון
מאכל אהוב: סושי, פיצה , פסטה והמבורגר
שתייה: פפסי לימון ומיץ תפוזים סלט עשיר או שוקולד
סלט עוגה או עוגיות
עוגיות לאכול בחוץ או בבית
גם וגם מאמין במשפט "מי שאוכל לבד מת לבד"
לא... או "מי שאוכל ביחד מת מרעב.."..
גם לא
פירות או ירקות
פרות במבה או ביסלי
במבה
תפוח או בננה
תפוח ממתקים -
בטעמי פירות
מסעדה אהובה:
פיצה או המבורגר
פיצה
בורגראנץ' מקדונלדס או ברגר קינג
מקדונלדס צ'יפס או פוטטוצ'יפס
צ'יפס
מתי בפעם האחרונה
צחקת
היום בכית
מזמן.. נתת מחמאה
היום קיבלת מחמאה
היום גרמת למישהו לצחוק
היום
העלבת מישהו
לצערי גם היום
קנית משהו שהתלהבת ממנו
לא זוכרת קנית משהו ממש יקר
לא זוכרת קנית משהו זול ושמחת על המציאה
מחברת
חח קיבלת מתנה
לפני שבועיים אכלת
לפני שעתיים התעצבנת על מישהו יקר
היום לצערי רבת עם מישהו
היום (אותו מקרה) צעקת על מישהו
היום - אותו מקרה ריכלת
לפני חודשיים צחקת על מישהו
לפני שבועיים שיקרת
בשישי התגעגעתם
היום הצטערתם על משהו שעשיתם
היום
מוזיקה
סגנון מוזיקה מועדף: אופרה...סתם
R&B , פופ ,היפהופ, ראפ ורוק זמר\זמרת\להקה
גוון סטפני, כריסטינה אגילרה , בריטני ספירס ואשר הדיסקים שנמצאים אצלך במערכת:... אני מחליפה כמעט כל שעה דיסק שיר מרגש:
שיר שבכיתם ממנו:
שיר אהוב: מיליון לפחות
שיר מעצבן ושנוא :
דיסק מועדף: אין הדיסק שהכי חרשתם עליו: ...
השיר שהכי חרשת עליו :FIGHTER של כריסטינה וזמר שהכי חרשתם עליו: ...
טלויזיה
סרט אהוב: ספיידרמן 2, אינדיאנה ג'ונס, טיטאניק, שודדי הקאריבים, אוצר לאומי סדרה אהובה:
ערוץ מועדף:
סרט שהכיייי חרשתם עליו: אינדיאנה ג'ונס שחקן מועדף:
שחקנית מועדפת?
השחקן\ית שהכי לא יודעים לשחק לדעתכם ?
סגנון סרטים מועדף ? הרפתקאות ואשקן וגם קומדיות

למעלה