סקר !

סינטטית

New member
יושב לבד בחדר, מכבה את האורות......

(חח זה השיר שמתנגן עכשיו :) ) בכללי..: שם: אור גיל: 15 וחצי כינוי - למה בחרתם דווקא בו ? סינטטית , על שם השיר "סינטטי" של סינרגיה. גרים ב? נתניה איפה הייתם מעדיפים לגור ? ת"א, רמת אביב (בבניין של גפן :p ) מצבי רוח מתעצבנים מהר ? {כמוני} לא ממש רגועים ? משתדלת! :) אוהבים לצחוק {דאאא}? ברור!!!!! :)) קורה הרבה שנכנסים לדיכאון ? לההה מה עושים ? שומעת מוזיקה ועונה על זה ! מתי פעם אחרונה צחקתם ? לפניי שעה בערך חח מה נלבש ? חולצה או גופייה ? חולצה מכנס שלושת רבעי 7\8 או ארוך ? ארוך סריג או בד רגיל ? רגיל גרביים - רגיל חצי או עד הברך ? עד הברך!! גרביים רולז! בעיקר פסים! יש לי מלא כאלה!!!:)) בנעלי ספורט - שחור לבן או צבעוני {לכל הדיסלקטים הכוונה לא כל צבעי הקשת אלא צבע אחד או שניים שהם לא שחור או לבן} צבעוני, אבל לא מהצבעים הזוהרים שבולטים... ובטח שלא ורוד! הממ אפור, אדום, כאלה.. בדרך כלל אתם צבעוניים או צבעים יבשים ? תלוי מתי :) מזון!! מאכל אהוב ? פיצה!!! שתייה ? קולה :) סלט עשיר או שוקולד ? {חייב להיות מישו שיגיד סלט חח} שוקולד! עוגה או עוגיות ? עוגה !! :))) לאכול בחוץ או בבית ? בחוץ! מאמין במשפט "מי שאוכל לבד מת לבד"? או "מי שאוכל ביחד מת מרעב.."..? חחחע לא ! מי שאוכל לבד אוכל יותר !! :p פירות או ירקות ? פירות במבה או ביסלי ? אין אין אין כמו במבה!! תפוח או בננה ? תפוח ממתקים - כן בטעמי פירות ? לא מסעדה אהובה ? דולצ'ה ויטה (שזה גם גלידרייה:p) פיצה או המבורגר ? פיצה! בורגראנץ' מקדונלדס או ברגר קינג ? מקדונלדס צ'יפס או פוטטוצ'יפס חח ? שניהם מתי בפעם האחרונה? צחקת ? {אתם יכולים לעשות העתק הדבק מהמצבי רוח אני לא אעלב חח} חחחח לפניי שעה בכית? מזמןןןן........לא זוכרת! נתת מחמאה? היום! קיבלת מחמאה ? גם היום! גרמת למישו לצחוק ? גם היום!:) העלבת מישו ? המממ... אתמול קנית משו שהתלהבת ממנו חח לפניי חודש, הגיטרה שלי! כפרעליה!!:) קנית משו ממש יקר ? לפניי חודשיים וחצי, המחשב החדש שלי :) קנית משו זול ושמחת על המציאה ? המממ קיבלת מתנה ? לפניי שבוע קיבלתי טרול !!! :) אכלת ? לפניי 5 דקות שוקולד חח התעצבנת על מישו יקר ? לפניי שבוע רבת עם מישו ? לא זוכרת, מזמן צעקת על מישו ? אתמול ריכלת ? הממ לא זוכרת... בטח לפניי יומיים או משו כזה צחקת על מישו ? הממ לא זוכרת שיקרתם ? אתמול התגעגעתם ? כל יום :( גם עכשיו :( הצטערתם על משו שעשיתם ? לפניי מלא זמן, ועדיין מצטערת... מוזיקה ! סגנון מוזיקה מועדף ? רוק, בעיקר ישראלי זמר\זמרת\להקה ? סינרגיה !!! :)))) הדיסק\ים שנמצאים אצלך במערכת ? סינרגיה... שיר מרגש ? זה לא ביחד - גרסת פסנתר , סינרגיה. שיר שבכיתם ממנו ? לא בכיתי משירים שיר אהוב ? כל הדיסק של סינרגיה ! :) שיר מעצבן ושנוא כל המזרחית, בעיקר הדיכאון! דיסק מועדף ? סינרגיה- צועקים על אהבה! הדיסק שהכי חרשתם עליו ? כנ"ל :) השיר שהכי חרשת עליו ? זה לא ביחד- גרסת פסנתר וזמר שהכי חרשתם עליו ? גפן נחשב?:)) חח..הממ גלעד שגב :) טלויזיה ! סרט אהוב ? שכחו אותי בבית! אני מתה על הסרט הזה!!!! וכל מיני קומדיות, יש מלא! סדרה אהובה ? החיים זה לא הכל! ערוץ מועדף ? 22 סרט שהכיייי חרשתם עליו ? שכחו אותי בבית 3 ! שחקן מועדף ? גיא אריאלי שחקנית מועדפת? ניקול קידמן השחקן\ית שהכי לא יודעים לשחק לדעתכם ? הממ לא יודעת סגנון סרטים מועדף ? קומדיה רולז!!!!! (מצטערת על ההקפצה, משעמם לי וחיפשתי על מה לענות..:))

A m i n a d a v

New member
תדעו לכם ש:

שמי הוא עמינדב, אני בן 17 וחצי, הכינוי שלי משקף את שמי, אני גר ברמת גן, מעדיף לגור בהרצליה איפשהו, נוטה להתעצבן מהר, אוהב לצחוק, נכנס לדיכאון לעיתים לא כל כך קרובות, במצב כזה אני שוקע בדכאון ותוך כדי מנסה לעודד את עצמי, צחקתי לאחרונה לפני יומיים, אני מעדיף גופייה על פני חולצה, מכנס ארוך על פני שבע שמיניות, בד רגיל על פני סריג, גרב רגיל על פני השאר, שחור-לבן ולא צבעוני, אני צבעוני ולא יבשושי, אוהב מאוד מאוד סלט ביצים ביתי (ולא בחוץ), אוהב לשתות מיצים (תפוזים, מנגו, תות בננה, פסיפלורה בננה, תפוחים), מעדיף סלט על פני שוקולד, עוגה על פני עוגיות, עדיף בחוץ על פני בבית (חוץ מסלט ביצים, כמובן...), מאמין ש:"מי שאוכל לבד נהנה יותר", כי בסופו של דבר, בחיים יש לנו רק את עצמנו, ביסלי ותפוח עדיפים, אין מסעדה אהובה באופו מיוחד, המבורגר עדיף על פיצה, ברגר קינג הכי טוב, צ'יפס יותר טעים מהפוטטו, צחקתי לפני יומיים, בכיתי לפני ארבעה ימים, נתתי מחמאה השבוע, אתמול או לפני יומיים, לא זוכר, קיבלתי מחמאה היום, גרמתי למישהו לצחוק לפני יומיים (יום חמישי היה יום מצחיק במיוחד, כנראה), אני לא נוהג להעליב, כי אין לי מי, קניתי משהו יקר לפני שנה ומשהו, רבתי עם מישהו לפני 4 ימים, כנ"ל, ריכלתי אתמול, כנ"ל, שיקרתי היום, התגעגעתי לאחרונה בשישי שעבר, לא הצטערתי על משהו שעשיתי, אוהב אוהב אוהב אייטיז, אין אפליות- אוהב את כולם מהאייטיז, מלא דיסקים יש אצלי, מסוגים שונים, מתרגש מ"זרועות פתוחות" של ג'ורנאי והשיר ההוא מהפסקול של פרל הרבור, אוהב הרבה שירים ולא אחד, "בלב שלי יש חור", "ליק א מוט לייט שאדו", הדיסקים הכי חרושים- "שיין און"- אוסף שנות ה-80 חלק ראשון, אוסף הלהיטים של יוריתמיקס, אין סרט אהוב, אוהב את "רק בישראל" המנוחה, מעדיף את ערוץ 3, אין אצלי סרט חרוש, ניילס מ"נני", פראן מ"נני", לא שם ליכולות משחק של שחקנים, מעדיף סרטי קומדיה, ומאחל לכולכם שבת שלום וחג שמח!

למעלה