יושב לבד בחדר, מכבה את האורות......
(חח זה השיר שמתנגן עכשיו
) בכללי..: שם: אור גיל: 15 וחצי כינוי - למה בחרתם דווקא בו ? סינטטית , על שם השיר "סינטטי" של סינרגיה. גרים ב? נתניה איפה הייתם מעדיפים לגור ? ת"א, רמת אביב (בבניין של גפן
) מצבי רוח מתעצבנים מהר ? {כמוני} לא ממש רגועים ? משתדלת!
אוהבים לצחוק {דאאא}? ברור!!!!!
) קורה הרבה שנכנסים לדיכאון ? לההה מה עושים ? שומעת מוזיקה ועונה על זה ! מתי פעם אחרונה צחקתם ? לפניי שעה בערך חח מה נלבש ? חולצה או גופייה ? חולצה מכנס שלושת רבעי 7\8 או ארוך ? ארוך סריג או בד רגיל ? רגיל גרביים - רגיל חצי או עד הברך ? עד הברך!! גרביים רולז! בעיקר פסים! יש לי מלא כאלה!!!
) בנעלי ספורט - שחור לבן או צבעוני {לכל הדיסלקטים הכוונה לא כל צבעי הקשת אלא צבע אחד או שניים שהם לא שחור או לבן} צבעוני, אבל לא מהצבעים הזוהרים שבולטים... ובטח שלא ורוד! הממ אפור, אדום, כאלה.. בדרך כלל אתם צבעוניים או צבעים יבשים ? תלוי מתי
מזון!! מאכל אהוב ? פיצה!!! שתייה ? קולה
סלט עשיר או שוקולד ? {חייב להיות מישו שיגיד סלט חח} שוקולד! עוגה או עוגיות ? עוגה !!
)) לאכול בחוץ או בבית ? בחוץ! מאמין במשפט "מי שאוכל לבד מת לבד"? או "מי שאוכל ביחד מת מרעב.."..? חחחע לא ! מי שאוכל לבד אוכל יותר !!
פירות או ירקות ? פירות במבה או ביסלי ? אין אין אין כמו במבה!! תפוח או בננה ? תפוח ממתקים - כן בטעמי פירות ? לא מסעדה אהובה ? דולצ'ה ויטה (שזה גם גלידרייה
) פיצה או המבורגר ? פיצה! בורגראנץ' מקדונלדס או ברגר קינג ? מקדונלדס צ'יפס או פוטטוצ'יפס חח ? שניהם מתי בפעם האחרונה? צחקת ? {אתם יכולים לעשות העתק הדבק מהמצבי רוח אני לא אעלב חח} חחחח לפניי שעה בכית? מזמןןןן........לא זוכרת! נתת מחמאה? היום! קיבלת מחמאה ? גם היום! גרמת למישו לצחוק ? גם היום!
העלבת מישו ? המממ... אתמול קנית משו שהתלהבת ממנו חח לפניי חודש, הגיטרה שלי! כפרעליה!!
קנית משו ממש יקר ? לפניי חודשיים וחצי, המחשב החדש שלי
קנית משו זול ושמחת על המציאה ? המממ קיבלת מתנה ? לפניי שבוע קיבלתי טרול !!!
אכלת ? לפניי 5 דקות שוקולד חח התעצבנת על מישו יקר ? לפניי שבוע רבת עם מישו ? לא זוכרת, מזמן צעקת על מישו ? אתמול ריכלת ? הממ לא זוכרת... בטח לפניי יומיים או משו כזה צחקת על מישו ? הממ לא זוכרת שיקרתם ? אתמול התגעגעתם ? כל יום
גם עכשיו
הצטערתם על משו שעשיתם ? לפניי מלא זמן, ועדיין מצטערת... מוזיקה ! סגנון מוזיקה מועדף ? רוק, בעיקר ישראלי זמר\זמרת\להקה ? סינרגיה !!!
))) הדיסק\ים שנמצאים אצלך במערכת ? סינרגיה... שיר מרגש ? זה לא ביחד - גרסת פסנתר , סינרגיה. שיר שבכיתם ממנו ? לא בכיתי משירים שיר אהוב ? כל הדיסק של סינרגיה !
שיר מעצבן ושנוא כל המזרחית, בעיקר הדיכאון! דיסק מועדף ? סינרגיה- צועקים על אהבה! הדיסק שהכי חרשתם עליו ? כנ"ל
השיר שהכי חרשת עליו ? זה לא ביחד- גרסת פסנתר וזמר שהכי חרשתם עליו ? גפן נחשב?
) חח..הממ גלעד שגב
טלויזיה ! סרט אהוב ? שכחו אותי בבית! אני מתה על הסרט הזה!!!! וכל מיני קומדיות, יש מלא! סדרה אהובה ? החיים זה לא הכל! ערוץ מועדף ? 22 סרט שהכיייי חרשתם עליו ? שכחו אותי בבית 3 ! שחקן מועדף ? גיא אריאלי שחקנית מועדפת? ניקול קידמן השחקן\ית שהכי לא יודעים לשחק לדעתכם ? הממ לא יודעת סגנון סרטים מועדף ? קומדיה רולז!!!!! (מצטערת על ההקפצה, משעמם לי וחיפשתי על מה לענות..
)
(חח זה השיר שמתנגן עכשיו