סקר !

Incomplete Girl

New member
עונה../images/Emo12.gif

בכללי..:
שם: אתי גיל: 16 כינוי - למה בחרתם דווקא בו ? כובע
גרים ב? רחובות איפה הייתם מעדיפים לגור ?בבית של אלכס
מצבי רוח
מתעצבנים מהר ? {כמוני} לא רגועים ? כן אוהבים לצחוק {דאאא}? כן!! קורה הרבה שנכנסים לדיכאון ? נופ מה עושים ? חיים מתי פעם אחרונה צחקתם ? מקודם
מה נלבש ?
חולצה או גופייה ? חולצה מכנס שלושת רבעי 7\8 או ארוך ? ארוך סריג או בד רגיל ?הממ...רגיל גרביים - רגיל חצי או עד הברך ? רגיל בנעלי ספורט - שחור לבן או צבעוני {לכל הדיסלקטים הכוונה לא כל צבעי הקשת אלא צבע אחד או שניים שהם לא שחור או לבן} שחור לבן בדרך כלל אתם צבעוניים או צבעים יבשים ? ציבעוניים
מזון!!
מאכל אהוב ? המון
שתייה ? קולה סלט עשיר או שוקולד ? {חייב להיות מישו שיגיד סלט חח} לא יכולה לבחור
עוגה או עוגיות ? עוגיות לאכול בחוץ או בבית ? בחוץ מאמין במשפט "מי שאוכל לבד מת לבד"? או "מי שאוכל ביחד מת מרעב.."..? מי שאוכל ביחד מת מרעב פירות או ירקות ? ירקות במבה או ביסלי ? ביסלי תפוח או בננה ? תפוח ממתקים - כן\לא כן!
בטעמי פירות ? לא
מסעדה אהובה ? הממ...אפרופו פיצה או המבורגר ? המבורגר בורגראנץ' מקדונלדס או ברגר קינג ? בורגראנץ' צ'יפס או פוטטוצ'יפס חח ?פוטטוצ'יפ
מתי בפעם האחרונה?
צחקת ? {אתם יכולים לעשות העתק הדבק מהמצבי רוח אני לא אעלב חח} לפני דקה בכית? הממ..אתמול
נתת מחמאה ? בבצפר קיבלת מחמאה ? גם
גרמת למישו לצחוק ? בבצפר העלבת מישו ? אתמול? קנית משו שהתלהבת ממנו חח?לוזכורת קנית משו ממש יקר ? גם קנית משו זול ושמחת על המציאה ? ואיי..לפני הרבה זמן קיבלת מתנה ? גם
אכלת ? לפני כמה דדקות
התעצבנת על מישו יקר ? אתמול רבת עם מישו ? גם צעקת על מישו ?לפני שעה,על אחי ריכלת ? מקודם
צחקת על מישו ? לא זוכרת שיקרתם ? לא זוכרת התגעגעתם ? עכשיו הצטערתם על משו שעשיתם ? פחח..זה רודף אותי
מוזיקה !
סגנון מוזיקה מועדף ? רוק זמר\זמרת\להקה ?בקסטריט
הדיסק\ים שנמצאים אצלך במערכת ?של לוסי סילבס שיר מרגש ? אוו..פורגט מי נוט של לוסי שיר שבכיתם ממנו ? איים אוקיי של כריסטינה שיר אהוב ?יש המון נו
שיר מעצבן ושנוא? הרומני
דיסק מועדף ? עכשיו? של לוסי
הדיסק שהכי חרשתם עליו ? הממ..בלאק&בלו השיר שהכי חרשת עליו ? גט רייט של ג'ניפר וזמר שהכי חרשתם עליו ? בקסטריט?
טלויזיה !
סרט אהוב ? תהילה סדרה אהובה ? אנג'ל,מכושפות ערוץ מועדף ? MTV סרט שהכיייי חרשתם עליו ? פחח..הממ..החוש השישי? שחקן מועדף ? בראדי
שחקנית מועדפת?ניקול קידמן והאלי ברי השחקן\ית שהכי לא יודעים לשחק לדעתכם ? הממ...עופר שכטר? סגנון סרטים מועדף ? הכל
מה,נגמר?

צליל88

New member
אני!

בכללי: שם: צליל גיל: 17 וחודשיים! כינוי - למה בחרתם דווקא בו ? סתם.. אין סיבה מיוחדת.. גרים ב? בית... איפה הייתם מעדיפים לגור? להישאר בבית.. מצבי רוח: מתעצבנים מהר? הא אה... רגועים ? כשלא עצבנית.. אוהבים לצחוק ? הא אה.. מאוד! קורה הרבה שנכנסים לדיכאון ? ניופ.. מה עושים? מתי? מתי פעם אחרונה צחקתם ? לפני חמש דקות בערך... מה נלבש ? חולצה או גופייה ? תלוי.. מכנס שלושת רבעי 7\8 או ארוך? כנ"ל.. סריג או בד רגיל ? כנ"ל.. גרביים - רגיל חצי או עד הברך? תלוי איזו נעל.. בנעלי ספורט - שחור לבן או צבעוני {לכל הדיסלקטים הכוונה לא כל צבעי הקשת אלא צבע אחד או שניים שהם לא שחור או לבן} תלוי בסגנון הנעל... בדרך כלל אתם צבעוניים או צבעים יבשים ? צבעוניים! מזון!! מאכל אהוב ? קוסקוס! שתייה ? מים! סלט עשיר או שוקולד ? שוקולד.. עוגה או עוגיות ? תלוי איזו עוגה ואילו עוגיות.. לאכול בחוץ או בבית ? בית! מאמין במשפט "מי שאוכל לבד מת לבד"? או "מי שאוכל ביחד מת מרעב? מי שאוכל לבד אוכל יותר! סתם.. מי שאוכל לבד מת לבד.. פירות או ירקות ? פירות! במבה או ביסלי ? במבה! תפוח או בננה ? אפ'חד.. ממתקים - כן\לא לא סובלת.. חוץ מבמבה... בטעמי פירות ? אה?! מסעדה אהובה ? שליס. פיצה או המבורגר ? פיצה בורגראנץ' מקדונלדס או ברגר קינג? בורגראנץ' צ'יפס או פוטטוצ'יפס חח ? צ'יפס.. מתי בפעם האחרונה? צחקת? לפני שבע דקות.. בכית? ממזמן.. נתת מחמאה ? היום בבוקר.. קיבלת מחמאה ? היום בבוקר! גרמת למישו לצחוק ? לפני שעה וחצי ככה... העלבת מישו ? אתמול בערב.. קנית משו שהתלהבת ממנו? אני תמיד מתלהבת מהדברים שאני קונה :) קנית משו ממש יקר ? לא זוכרת.. בטח ממזמן... קנית משו זול ושמחת על המציאה ? לפני שלושה שבועות בערך.. למכירה בביה"ס.. קיבלת מתנה ? ביומולדת.. אכלת ? כשהגעתי הבייתה.. התעצבנת על מישו יקר ? לפני שהגעתי הבייתה.. רבת עם מישו ? בבוקר.. צעקת על מישו ? במריבה ^ ריכלת ? בהפסקה.. צחקת על מישו ? אתמול.. שיקרתם ? היום.. התגעגעתם ? תמיד! הצטערתם על משו שעשיתם ? לא זוכרת.. מוזיקה ! סגנון מוזיקה מועדף ? מזרחית, דיכאון.. זמר\זמרת\להקה ? אין משהו ספציפי.. הדיסק\ים שנמצאים אצלך במערכת ? מעורבים :) שיר מרגש ? "שמע ישראל"- ויש מאחורי סיפור.. שיר שבכיתם ממנו ? "תשמור על העולם ילד"- וגם פה מסתתר סיפור :) שיר אהוב ? חבר במשבר/ ראובן המלאך.. שיר מעצבן ושנוא? יש כמה.. דיסק מועדף ? כנ"ל.. הדיסק שהכי חרשתם עליו? לא יודעת.. השיר שהכי חרשת עליו ? תשמרי על החלום/ שראל וזמר שהכי חרשתם עליו ? תמיר גל.. טלויזיה ! סרט אהוב ? "סיפור אהבה בלתי נשכח"- אני כל פעם בוכה מחדש! סדרה אהובה ? "רובי" ערוץ מועדף ? ויוה סרט שהכיייי חרשתם עליו ? ראה 3 מעל^ שחקן מועדף ? יש כמה.. שחקנית מועדפת? כנ"ל.. השחקן\ית שהכי לא יודעים לשחק לדעתכם ? יש הרבה.. סגנון סרטים מועדף ? מעדיפה סדרות בכלל...

NiKi†a

New member
עונה עם נופר =]

בכללי..: שם: שירן ונופר גיל: 16 כינוי - למה בחרתם דווקא בו? שירן- ככה, לנופר אין כינוי. גרים ב? טו טו איפה הייתם מעדיפים לגור ? בטוטוטוטו מצבי רוח: מתעצבנים מהר ? נופר- כה, שירן- כן. רגועים ? נופר- כן, שירן- לפעמים. אוהבים לצחוק {דאאא}? כן! כן כןכןכןכן קורה הרבה שנכנסים לדיכאון ? לא מה עושים ?
מתי פעם אחרונה צחקתם ? עכשיו..ועכשיו ואפילו עכשיו! :] מה נלבש ? חולצה או גופייה? נופר- חולצה, שירן- חולצה. מכנס שלושת רבעי 7\8 או ארוך ? ארוך סריג או בד רגיל ? נופר- לאדעת, שירן- לאדעת...? גרביים - רגיל חצי או עד הברך ? עד הברך! בנעלי ספורט - שחור לבן או צבעוני {לכל הדיסלקטים הכוונה לא כל צבעי הקשת אלא צבע אחד או שניים שהם לא שחור או לבן}- נופר- צבעוני, שירן- שחור לבן. בדרך כלל אתם צבעוניים או צבעים יבשים ? נופר- גריל, שירן- מה אני יודעת. מזון!! מאכל אהוב ? נופר- פסטה, מקדונלדס ואוכל! שירן- ספגטי, שניצל ושוקולד
שתייה ? נופר- מים, שירן- קולה ומנגו. סלט עשיר או שוקולד ? {חייב להיות מישו שיגיד סלט חח} נופר- שוקולד, שירן- נחשו =] עוגה או עוגיות ? נופר- עוגיות, שירן- עוגה! לאכול בחוץ או בבית ? נופר- שניהם, שירן- כנ"ל. מאמין במשפט "מי שאוכל לבד מת לבד"? או "מי שאוכל ביחד מת מרעב.."..? נופר- "מי שאוכל לבד מרוויח!, שירן- מי שאוכל לבד אוכל יותר =] פירות או ירקות ? נופר- פירות, שירן- פירות. במבה או ביסלי ? נופר- במבה, שירן- ביסלי. תפוח או בננה ? נופר- תפוח, שירן- בננה. ממתקים - כן\לא- כןןןןןןןןןןןןןן בטעמי פירות ? לא לא לא מסעדה אהובה ? נופר- קולומבוס, שירן- כל מה שיש בה אוכל =] פיצה או המבורגר ? נופר- שניהם!, שירן- יאמי. בורגראנץ' מקדונלדס או ברגר קינג ? נופר- מקדונלדס, שירן- בורגר קינג. צ'יפס או פוטטוצ'יפס חח ? צ'יפס צ'יפס! מתי בפעם האחרונה? צחקת ? עכשיו
בכית? לא זוכרות נתת מחמאה ? נופר- עכשיו לשירן [כי היא תעלב אם לא] =], שירן- עכשיו כי נופר תעלב אם לא. קיבלת מחמאה ? עכשיו ועכשיו. גרמת למישו לצחוק ? עכשיו
העלבת מישו ? שירן- עכשיו את נופר..במיוחד בשבילכם, נופר- קראתי לשירן סתומה. קנית משו שהתלהבת ממנו? נופר- שישי, שירן- מזמן. קנית משו ממש יקר ? נופר- שישי, שירן- לא זוכרת :S קנית משו זול ושמחת על המציאה ? נופר- שישי, שירן- נו מה? קיבלת מתנה ? נופר- שבת, שירן- חמישי אכלת ? אכלנו לפני 45 דקות. התעצבנת על מישו יקר ? שירן- היום, נופר- היום. רבת עם מישו ? נופר- לא זוכרת, שירן- גם. צעקת על מישו ? נופר- עכשיו על שירן [
], שירן- עכשיו על נופר
ריכלת ? נופר- היום, שירן- גם. צחקת על מישו ? היום =] שיקרתם ? נופר- היום, שירן- לא זוכרת התגעגעתם ? נופר- היום, שירן- היום. הצטערתם על משו שעשיתם ? שירן- עכשיו, נופר- טו טו מוזיקה ! סגנון מוזיקה מועדף ? נופר- רוק, פאנק... שירן- מטאל ורוק. זמר\זמרת\להקה ? נופר- ג'ק ג'ונסון, יוסלס, סייוס דה די, שירן- דרים תיאט'ר, מיוז ומגהדת'. הדיסק\ים שנמצאים אצלך במערכת ? נופר- יוסלס, סייו דה די וסתם דיסק צרוב [
]...שירן- אינקובוס שיר מרגש ? שירן- לאדעת..יש הרבה, נופר- כנ"ל. שיר שבכיתם ממנו ? סתמו שיר אהוב ? שירן- יותר מידי, נופר- גם. שיר מעצבן ושנוא? שירן- שירים במזרחית, נופר- שירים שהיו היום בביצפר
[ היה מזרחית, נופר סתם מנסה להשמע מקורית]. דיסק מועדף ? שירן, מגהדת'- יוט'נאסיה, דרים- סינס פור, אווייק, מיוז- כולם....ויש עוד אבל אין לי כח, נופר- "מה שרשמתי מהלהקות ועוד מלא דיסקים שיש בהם שירים וגרין דיי". הדיסק שהכי חרשתם עליו ? שירן- דרים תיאט'ר- סינס, מגהדת'- יוט'נאסיה, דה סיסטם איז פיילד, מיוז- אבסוליישן...נופר- כולםםםםםםםם טו טו טו השיר שהכי חרשת עליו ? "אוווווווווווווו"... וזמר שהכי חרשתם עליו ? מטוטוטוטוטוטוטיה. טלויזיה !|דסגש| סרט אהוב ? שירן- קיוב, הצליצול, הטינה, שודדי הקאריבים, מוצאים את נמו, שר הטבעות....נופר- הצילצול, הטינה, הארי פוטר, מומנטו, אושן11, מוצאים את נמו, שרק, צעצוע של סיפור וזהו נופר סתמי. סדרה אהובה ? נופר- חברים, מפורסמים מבשלים, ריאלטי טיוי- הכל..... שירן- תשוקות, רוזוול, הפי טרי פריינדס, הממלכה, כולם אוהבים את ריימונד- וגם נופר אוהבת את זה. ערוץ מועדף ? נופר- ביפפפפפ!, שירן- MTV2 סרט שהכיייי חרשתם עליו ? נופר- צעצוע של סיפור ומומנטו, אושן11....שירן- מלך האריות, אינטרסטלה5555. שחקן מועדף ? נופר- מאיפה אני יודעת, שירן- ג'וני דפ, אורלנדו בלום ואדם סנדלר. שחקנית מועדפת? שירן- רייצ'ל ווייז, נופר- טו טו? השחקן\ית שהכי לא יודעים לשחק לדעתכם ? "אוווווווו" סגנון סרטים מועדף ? אימה!

אני עונההההה

בכללי..: שם: רוני(בערך) גיל: 17 עוד מעט בע"ה כינוי - למה בחרתם דווקא בו ?-מה זאת אומרת?כינוי באייסי או כזה שקוראים לי כולם? גרים ב?-ירושלים איפה הייתם מעדיפים לגור ?-לא יודעת,אבל לא הייתי מתנגדת לאילת לשלושה חודשים ככה... מצבי רוח מתעצבנים מהר ? {כמוני}-כמובן כמובן,תפסתי גם ת'צד המרוקאי שבי רגועים ?-לפעמים אוהבים לצחוק {דאאא}?-כמובןןן כמובן קורה הרבה שנכנסים לדיכאון ?-וואלה לא,רק כשפוגעים בי מה עושים ?-בדיכי? יוצאים החוצה כמה שיותר מתי פעם אחרונה צחקתם ? -היום מה נלבש ?- חולצה או גופייה ?-אמממ האמת אני עם גופיות יותר מסתדרת אבל יש חולצות מהממות מכנס שלושת רבעי 7\8 או ארוך ?-ארוך... סריג או בד רגיל ?-בד רגיל! גרביים - רגיל חצי או עד הברך ?-עד הברך בחורף יותר נעים בנעלי ספורט - שחור לבן או צבעוני {לכל הדיסלקטים הכוונה לא כל צבעי הקשת אלא צבע אחד או שניים שהם לא שחור או לבן}-צבעוני בדרך כלל אתם צבעוניים או צבעים יבשים ?-לפעמים ככה לפעמים ככה מזון!! מאכל אהוב ?-לא יודעת אבל מה שקשור בתפו"א זה טעים שתייה ?-לימונדה,מים סלט עשיר או שוקולד ? {חייב להיות מישו שיגיד סלט חח}-לפעמים ככה לפעמים ככה,אבל אם זה שוקולד לבן אז אי אפשר לסרב עוגה או עוגיות ?-עוגיות לאכול בחוץ או בבית ?-אין כמו אוכל של אמא מאמין במשפט "מי שאוכל לבד מת לבד"? או "מי שאוכל ביחד מת מרעב.."..?-חחחח השני האמת נשמע יותר הגיוני אבל לא יודעת... פירות או ירקות ?-ירקות במבה או ביסלי ?-ביסלי תפוח או בננה ?-תפוח ממתקים - כן\לא-כן נראה לי בטעמי פירות ?-יאמי לפעמים טעים מסעדה אהובה ?-מאיפה לי מי שישמע פיצה או המבורגר ?-פיצה בורגראנץ' מקדונלדס או ברגר קינג ?-אני לא מבדילה בינהם להכל אני קוראת "בורגר" צ'יפס או פוטטוצ'יפס חח ?-צ'יפס מתי בפעם האחרונה? צחקת ? {אתם יכולים לעשות העתק הדבק מהמצבי רוח אני לא אעלב חח}-היום בכית? -אממ לא זוכרת נתת מחמאה ?-כל הזמן קיבלת מחמאה ?-אממ כל יום חח חבר שלי לא מפסיק גרמת למישו לצחוק -כל יום נראה לי אני גורמת לדבר כזה חח העלבת מישו ?-לא זכור לי אבל..אולי הוא נעלב ולא אמר לי? קנית משו שהתלהבת ממנו חח-אממ....האמת התלהבתי מהמתנה שקניתי לחבר שלי:) קנית משו ממש יקר ?-המתנה של חבר שלי? חחחח..והאמת לא זוכרת מה עוד קנית משו זול ושמחת על המציאה ?-ווי מזה השאלות האלו,אני לא זוכרת!! קיבלת מתנה ?-קיבלתי מעיל אם זה עוזר אפילו לא יודעת ממי פשוט אמרו לתת לי חחחח אכלת ? -אכלתי לפני כמה זמן טוסט יאמי יאמי התעצבנת על מישו יקר ?-אווו הרבה פעמים על חבר ועל חברה הכי טובה שלי רבת עם מישו ?-עם חברה שלי נראה לי לפני כמה ימים צעקת על מישו ?-לא זכור לי ריכלת ?-חחח אני בת ,גם כשאני לא מרכלת בכוונה זה נקרא ריכול צחקת על מישו ?-אני לא צוחקת על אנשים בלי שהם עשו לי שומדבר שיקרתם ?-אממ לא יודעת,אני לא חושבת שזה קרה הרבה זמן התגעגעתם ?-לא יודעת אני מניחה שתמיד יש געגוע למישהו בלב הצטערתם על משו שעשיתם ?-נראה לי אתמול מוזיקה ! סגנון מוזיקה מועדף ?-הכל,אבל עדיף מה שאני יכולה לשיר,אבל האמת שנדבקתי בשיר "הדפוק הזה" של ירמי קפלן,מישו מכיר? זמר\זמרת\להקה ?-לדעתי מאיה בוסקילה יש לה קול מדהים,גם לנינט טייב,גם לסהר בדישי הדיסק\ים שנמצאים אצלך במערכת ?-לא יודעת יש לי קאזא חחח שיר מרגש ?-"בתוך","עד שתעזוב",ולא זוכרת יש עוד מלא... שיר שבכיתם ממנו ?-"עד שתעזוב",וגם "שדות ביקשו" אבל בגירסא של נינט ורן דנקר שיר אהוב ?-לא יודעת שיר מעצבן ושנוא -היברו מן חח לא שנוא אבל לפעמים מעצבן דיסק מועדף ?-איי דונט נואו הדיסק שהכי חרשתם עליו ?-זה היה בכיתה ד'-בקסטריט בויז השיר שהכי חרשת עליו ?-לא זכור וזמר שהכי חרשתם עליו ?-לא זכור טלויזיה ! סרט אהוב ?-יש מלא,אבל ראיתי בזמן האחרון פגוש את ההורים,זה טוב! סדרה אהובה ?-the o.c ,ריבדלה,פחות ממושלמת,הופ ופיית' ובלה בלה ערוץ מועדף ?-האמת שיס וויקנד מעביר לי ת'סוף שבוע סרט שהכיייי חרשתם עליו ?-נראה לי שרשימת שינדלר כל פעם שמשדרים אני רואה וגם עימות חזיתי שחקן מועדף ?-אין שחקנית מועדפת?-מיה דגן לדעתי גדולה! השחקן\ית שהכי לא יודעים לשחק לדעתכם ?-לא יודעת סגנון סרטים מועדף ?-קומדיה מממ.. זהו תהנו !

סוקהלעך

New member
ואז תשאלי מה שמת לי בכוס הקפה שלי?!

בכללי..: ולא בכללי?! שם: מיכל גיל: 17 ו-3 כינוי - למה בחרתם דווקא בו ? כי יש לי חברים שקוראים לי "סוק" גרים ב? בית איפה הייתם מעדיפים לגור ? מלונה מצבי רוח מתעצבנים מהר ? {כמוני} לא רגועים ? ברור אוהבים לצחוק {דאאא}? כמובן קורה הרבה שנכנסים לדיכאון ? לא הרבה אבל קורה מה עושים ? בוכים מתי פעם אחרונה צחקתם ? היום מה נלבש ? נלבש איפה?! חולצה או גופייה ? אההההה אני אלבש גופיה לא יודעת מה את תלבשי מכנס שלושת רבעי 7\8 או ארוך ? אני ארוך תודה סריג או בד רגיל ? ברגילללל גרביים - רגיל חצי או עד הברך ? ברך רצוי בנעלי ספורט - שחור לבן או צבעוני {לכל הדיסלקטים הכוונה לא כל צבעי הקשת אלא צבע אחד או שניים שהם לא שחור או לבן} הכל:) בדרך כלל אתם צבעוניים או צבעים יבשים ? צבעוני מזון!! יאמיי... מאכל אהוב ? קרמבו שתייה ? מיצ אפרסקים סלט עשיר או שוקולד ? {חייב להיות מישו שיגיד סלט חח} אע?! סלט עני עוגה או עוגיות ? עוגיה לאכול בחוץ או בבית ? בחוצ מאמין במשפט "מי שאוכל לבד מת לבד"? או "מי שאוכל ביחד מת מרעב.."..? מי שאוכל לבד אוכל יותר:) פירות או ירקות ? פירות במבה או ביסלי ? במבה תפוח או בננה ? בננה פצצת אנרגיה צהובה ממתקים - כן\לא כן למה לא בטעמי פירות ? רק גומי:) מסעדה אהובה ? ברביס ודודא פיצה או המבורגר ? פיצה איכ המבור בורגראנץ' מקדונלדס או ברגר קינג ? איכ איכ צ'יפס או פוטטוצ'יפס חח ?צ'יפס מתי בפעם האחרונה? צחקת ? {אתם יכולים לעשות העתק הדבק מהמצבי רוח אני לא אעלב חח} חחח תודה על האישור:) והיום צחקתי בכית? אתמול בלילה נתת מחמאה ? נראה לי היום קיבלת מחמאה ? מזמן:( גרמת למישו לצחוק ? היום העלבת מישו ? מזמן קנית משו שהתלהבת ממנו חח לפני שבועיים קנית משו ממש יקר ? אותו דבר שבועיים קנית משו זול ושמחת על המציאה ? חודשיים נראה לי קיבלת מתנה ? ביומולדת שזה 3 חודשים אכלת ? לפני שעתיים התעצבנת על מישו יקר? היום רבת עם מישו ? היום צעקת על מישו ? אתמול ריכלת ? חח היום וזה היה משעשע דיברנו על יעל בר זוהר כל הכיתה צחקת על מישו ? היום שיקרתם ? מזמן התגעגעתם ? היום ועכשיו הצטערתם על משו שעשיתם ? היום מוזיקה ! יההה סגנון מוזיקה מועדף ? רוק וטראנס זמר\זמרת\להקה ? נירוונה, ברי סחרוף הדיסק\ים שנמצאים אצלך במערכת ? ברי סחרוף שיר מרגש ? i miss you של incubus או nothing compares של שייניד אוקנו'ר נראה לי.. שיר שבכיתם ממנו ? i miss you שיר אהוב ? הרבה הרבה לאדעת שיר מעצבן ושנוא? אהבה- דניאל סלומון דיסק מועדף ? nevermind של nirvana הדיסק שהכי חרשתם עליו ? מציאות נפרדת של היהודים השיר שהכי חרשת עליו ? אין אני של שוטי הנבואה וזמר שהכי חרשתם עליו ? ירמי קפלן עד שנמאס לי רצחחח טלויזיה ! סרט אהוב ? הרבה הרבה סדרה אהובה ? חברים ערוץ מועדף ? ביפ סרט שהכיייי חרשתם עליו ? הגורו שחקן מועדף ? ג'וני דפ שחקנית מועדפת? גו'ליה רוברטס השחקן\ית שהכי לא יודעים לשחק לדעתכם ? אנלא יודעת איך קוראים לה.. משחקת את "עלמה" ב"טלנובלה בע"מ" סגנון סרטים מועדף ? קומדיה או מתח מממ.. זהו תהנו ! יההה תודה:)

מסטולית

New member
../images/Emo41.gifאני../images/Emo41.gif

בכללי..: שם: גילי גיל: 17 וחצי כינוי - למה בחרתם דווקא בו ? לא בחרתי בו גרים ב? רמת ישי איפה הייתם מעדיפים לגור ? מרכז איפשהוא מצבי רוח מתעצבנים מהר ? {כמוני} כן רגועים ? לא אוהבים לצחוק {דאאא}? כן קורה הרבה שנכנסים לדיכאון ? בזמן האחרון כבר לא מה עושים ? בגב מתי פעם אחרונה צחקתם ? לפני 10 דקות מה נלבש ? הא? חולצה או גופייה ? גופיה מכנס שלושת רבעי 7\8 או ארוך ? ארוך סריג או בד רגיל ? רגיל, שונאת סריגים גרביים - רגיל חצי או עד הברך ? חצי בנעלי ספורט - שחור לבן או צבעוני {לכל הדיסלקטים הכוונה לא כל צבעי הקשת אלא צבע אחד או שניים שהם לא שחור או לבן} צבעוני בדרך כלל אתם צבעוניים או צבעים יבשים ? יבשים מזון!! מאכל אהוב ? גלידה
שתייה ? מים? סלט עשיר או שוקולד ? {חייב להיות מישו שיגיד סלט חח} סלט עוגה או עוגיות ? עוגיות לאכול בחוץ או בבית ?בבית מאמין במשפט "מי שאוכל לבד מת לבד"? או "מי שאוכל ביחד מת מרעב.."..? לא פירות או ירקות ? ירקות במבה או ביסלי ? במבה תפוח או בננה ? תפוח ממתקים - כן בטעמי פירות ? הא? מסעדה אהובה ? מסעדת חומוס של טבעון
פיצה או המבורגר ? פיצה בורגראנץ' מקדונלדס או ברגר קינג ? מקדונלדס צ'יפס או פוטטוצ'יפס חח ? פוטטו מתי בפעם האחרונה? צחקת ? {אתם יכולים לעשות העתק הדבק מהמצבי רוח אני לא אעלב חח} לפני כמה דקות בכית? לפני כמה ימים נתת מחמאה ? היום קיבלת מחמאה ? היום גרמת למישו לצחוק ? היום העלבת מישו ? מממ.. היום? קנית משו שהתלהבת ממנו חח? שלשום חחחח קנית משו ממש יקר ? כבר הרבה זמן לא... אין כסף קנית משו זול ושמחת על המציאה ? תמיד חחח... קרמבו בשקל עושה אותי מאושרת קיבלת מתנה ? היום אמא קנתה לי טילון
אכלת ? לפני 5 דקות את הטילון התעצבנת על מישו יקר ? אתמול רבת עם מישו ? מממ שבוע שעבר צעקת על מישו ? לפני כמה ימים ריכלת ? אתמול צחקת על מישו ? היום.. אבל בצחוק הוא יודע שאני אוהבת אותו. שיקרתם ? היום התגעגעתם ? כל הזמן הצטערתם על משו שעשיתם ? לפני שבוע מוזיקה ! סגנון מוזיקה מועדף ? רוק ישראלי זמר\זמרת\להקה ?אביב גפן הדיסק\ים שנמצאים אצלך במערכת ? יש 5... שייגעצ השני, מוניקה סקס הראשון, אביב גפן - חלולים, היהודים הראשון, ונראה לי שנירוונה.. לא בטוחה... אולי דניאל סולמון שיר מרגש ? יש המון... בעיקר האם להיות בך מאוהב - אביב גפן שיר שבכיתם ממנו ? לאחרונה? מיתר קרוע - דניאל סולמון שיר אהוב ? אין כמו האהבה שלך - דניאל סולמון שיר מעצבן ושנוא ? כל השירים של דיקלה יימח שמה דיסק מועדף ? אביב גפן - חלולים הדיסק שהכי חרשתם עליו ? דניאל סולומון - רבות הדרכים... וגם אביב גפן - לילות לבנים השיר שהכי חרשת עליו ?כל יום שאת לא איתו - נמרוד שיקלר וזמר שהכי חרשתם עליו ? אביב גפן ודניאל סולומון טלויזיה ! סרט אהוב ? ארמגדון [ז לא טולוויזיה] סדרה אהובה ? טלנובלה בע"מ ואלי מקביל ערוץ מועדף ? 24 סרט שהכיייי חרשתם עליו ? ארמגדון שחקן מועדף ? ג'וני דפ
שחקנית מועדפת? אגם רודברג השחקן\ית שהכי לא יודעים לשחק לדעתכם ? חחחחח... יעל בר זוהר סגנון סרטים מועדף ?הכל מממ.. זהו תהנו ! תודה גם את

פיגונת

New member
שלייייייייייייייייייייייייי

בכללי..: שם: גיל:14 כינוי - למה בחרתם דווקא בו ? פיגונת- מיס פיגי חושנית ומסוקסת! גרים ב?רעננה איפה הייתם מעדיפים לגור ? רעננה מצבי רוח מתעצבנים מהר ? {כמוני} כן רגועים ? כן אוהבים לצחוק {דאאא}? מאוד קורה הרבה שנכנסים לדיכאון ? כן כןן מה עושים ? מה..? עכשיו?! מתי פעם אחרונה צחקתם ? לפני שעתיים מה נלבש ? חולצה או גופייה ? גופייה מכנס שלושת רבעי 7\8 או ארוך ? ארוך סריג או בד רגיל ? בד רגיל גרביים - רגיל חצי או עד הברך ? עד הברך בנעלי ספורט - שחור לבן או צבעוני {לכל הדיסלקטים הכוונה לא כל צבעי הקשת אלא צבע אחד או שניים שהם לא שחור או לבן} הכל טוב.. בדרך כלל אתם צבעוניים או צבעים יבשים ? צבעוניים מזון!! מאכל אהוב ? שוקולד!! שתייה ? קולה דיאט סלט עשיר או שוקולד ? {חייב להיות מישו שיגיד סלט חח}סלט עשיר+שקולד! איך אני? עוגה או עוגיות ? עוגיות לאכול בחוץ או בבית ? לא יודעת..=\ מאמין במשפט "מי שאוכל לבד מת לבד"? או "מי שאוכל ביחד מת מרעב.."..? -לללאאא פירות או ירקות ? שניהם! במבה או ביסלי ? במבה!! תפוח או בננה ? תפוח (רק ירוק וחמוץ!) ממתקים - כן\לא- בוודאי שכן!!!! בטעמי פירות ? מסעדה אהובה ?קולומבוס? פיצה או המבורגר ? פיצה פיככססס המבורגר בורגראנץ' מקדונלדס או ברגר קינג ? אפחד צ'יפס או פוטטוצ'יפס חח ?פוטטוצ'יפס מתי בפעם האחרונה? צחקת ? {אתם יכולים לעשות העתק הדבק מהמצבי רוח אני לא אעלב חח} לפני שעתיים בכית? אתמול בלילה נתת מחמאה ? אתמול קיבלת מחמאה ? שלשום גרמת למישו לצחוק ? היום העלבת מישו ? לפני 3 ימים? קנית משו שהתלהבת ממנו חח-אתמול! קנית משו ממש יקר ? לא זוכרת קנית משו זול ושמחת על המציאה ? לא זוכרתת קיבלת מתנה ? 3 שובועת? אכלת ? חצי שעה התעצבנת על מישו יקר ? אתמול רבת עם מישו ?אתמול צעקת על מישו ?אתמול ריכלת ?היום צחקת על מישו ?היום =\ שיקרתם ?שלשום התגעגעתם ?היום הצטערתם על משו שעשיתם ?אתמול מוזיקה ! סגנון מוזיקה מועדף ? רוק ישראלי+60 שנות ה זמר\זמרת\להקה ? THE BEATLES הדיסק\ים שנמצאים אצלך במערכת ?THE BEATLES, ואוסף נחמד של ישראליים שיר מרגש ? YESTERDAY, אהוב יקר..ועוד מיליון שיר שבכיתם ממנו ? פיייי יש הרבה שיר אהוב ?LET IT BE, YESTERDAY שיר מעצבן ושנוא: כל המסחרי..טראנסים.. דיסק מועדף ? של הביטלס הדיסק שהכי חרשתם עליו ? של הביטלס..ושהייתי קטנה של בריטני השיר שהכי חרשת עליו ? LET IT BE וזמר שהכי חרשתם עליו ? לא זוכרת.. טלויזיה ! סרט אהוב ? לחלום אותך סדרה אהובה ? מכושפות, מופע שנות ה70 ערוץ מועדף ?3 סרט שהכיייי חרשתם עליו ? אוסטין פאוורס? חחח ייאאאא בייבי שחקן מועדף ? לא יודעת בדיוק..רובין וויליאמס? שחקנית מועדפת?בעבר ג'וליה רוברטס..כיום? לאיודעת השחקן\ית שהכי לא יודעים לשחק לדעתכם ? כל אלה מהטלנובלות סגנון סרטים מועדף ? דרמה\ קומידה

LOVE SIMS 2

New member
תשובוווווווות

שם: דנה גיל: 12 וחצי כינוי - LOVE SIMS 2 למה בחרתם דווקא בו ? כי אהבתי נורא את הסימס שתיים ועכשיו מזה בא לי להחליף כינוי גרים ב? ת"א איפה הייתם מעדיפים לגור ? בארה"ב מצבי רוח מתעצבנים מהר ? {כמוני} מאודדדדדדד רגועים ? לאאאאאא אוהבים לצחוק {דאאא}? ברור!!!! הדבר הכי כיף בעולם! קורה הרבה שנכנסים לדיכאון ? מאודדדדד מה עושים ? בוכה מדוכאת מדברת על זה מתי פעם אחרונה צחקתם ? היום לפני כמה דקות מה נלבש ? ג'ינס וחולצה מדליקה חולצה או גופייה ? חולצה מכנס שלושת רבעי 7\8 או ארוך ? ארוך סריג או בד רגיל ? גם וגם גרביים - רגיל חצי או עד הברך ? לא אכפת לי בנעלי ספורט - שחור לבן או צבעוני {לכל הדיסלקטים הכוונה לא כל צבעי הקשת אלא צבע אחד או שניים שהם לא שחור או לבן} צבעוני ברור בדרך כלל אתם צבעוניים או צבעים יבשים ? ברור שצבעוניים מזון!! מאכל אהוב ? אוכל תאילנדי וסיני שתייה ? שייק פירות ובירה שחורה סלט עשיר או שוקולד ? {חייב להיות מישו שיגיד סלט חח} תלוי במצברוח עוגה או עוגיות ? שניהם לאכול בחוץ או בבית ? בחוץ מאמין במשפט "מי שאוכל לבד מת לבד"? לא יודעת או "מי שאוכל ביחד מת מרעב.."..? לא יודעת! פירות או ירקות ? פירות במבה או ביסלי ? ביסלי תפוח או בננה ? תפוח ממתקים - כן\לא בטעמי פירות ? כן ממתקי שוקולד מסעדה אהובה ? פקין פיצה או המבורגר ? פיצה שפיצה בורגראנץ' מקדונלדס או ברגר קינג ? אף אחד מהם צ'יפס או פוטטוצ'יפס חח ? פוטטוצ'יפס מתי בפעם האחרונה? צחקת ? {אתם יכולים לעשות העתק הדבק מהמצבי רוח אני לא אעלב חח} שאלתם את זה כבר! בכית? כמעט נתת מחמאה ? כן קיבלת מחמאה ? כן גרמת למישו לצחוק ? מאוד העלבת מישו ? לא יודעת קנית משו שהתלהבת ממנו חח קנית משו ממש יקר ? לא היום קנית משו זול ושמחת על המציאה ? היום לא קיבלת מתנה ? לא אכלת ? כן התעצבנת על מישו יקר ? כן רבת עם מישו ? כן צעקת על מישו ? כן ריכלת ? כן צחקת על מישו ? כן שיקרתם ? לא התגעגעתם ? כן הצטערתם על משו שעשיתם ? כן מוזיקה ! סגנון מוזיקה מועדף ? כל מוזיקה יפה בעיני מתקבלת זמר\זמרת\להקה ? דיויד באווי ורנדי קרווסוורד הדיסק\ים שנמצאים אצלך במערכת ? ??? שיר מרגש ? שיר אחד שהמצאתי שיר שבכיתם ממנו ? שיר אחד שהמצאתי שיר אהוב ? STREET LIFE , STARMAN שיר מעצבן ושנוא - מאיה בוסקילה... דיסק מועדף ? נראה לכם שאני זוכרת את השם? הדיסק שהכי חרשתם עליו ? אותו דיסק מהשאלה הקודמת השיר שהכי חרשת עליו ? STREET LIFE וזמר שהכי חרשתם עליו ? DAVID BOWIE טלויזיה ! סרט אהוב ? לאדעת סדרה אהובה ? סיפורי ג'ינג'ר ערוץ מועדף ? תלוי איזה תוכניות יש באותו רגע סרט שהכיייי חרשתם עליו ? לא זוכרת שחקן מועדף ? אין שחקנית מועדפת? אין השחקן\ית שהכי לא יודעים לשחק לדעתכם ? לאדעת סגנון סרטים מועדף ? רומנטי

dana6665

New member
שלום:)

בכללי..: שם: דנה גיל: 17 כינוי - למה בחרתם דווקא בו ? אממ אממ.. גרים ב? רעננה איפה הייתם מעדיפים לגור ? רעננה :) מצבי רוח: מתעצבנים מהר? מאד :( רגועים? לפעמים.. גובל באדישות אוהבים לצחוק? כן. קורה הרבה שנכנסים לדיכאון? כן מה עושים? עונים על שאלונים?:) מתי פעם אחרונה צחקתם? עכשיו, ביצפאן מה נלבש? חולצה או גופייה? חולצה מכנס שלושת רבעי 7\8 או ארוך ? ארוך סריג או בד רגיל ? רגיל גרביים - רגיל חצי או עד הברך ? רגיל בנעלי ספורט - שחור לבן או צבעוני {לכל הדיסלקטים הכוונה לא כל צבעי הקשת אלא צבע אחד או שניים שהם לא שחור או לבן: אני לא דיסלקטית, אבל אני רוצה נעליים בכל צבעי הקשת!!! :( בדרך כלל אתם צבעוניים או צבעים יבשים? צבעונית:) מזון!! מאכל אהוב ? תבשיל כפרי.. נו זה של טבעול.. שתייה ? מיץ מנגו, שוקו, מים, מיץ תפוזים שאבא סוחט לי, ודיאט ספרייט סלט עשיר או שוקולד ? סלט עוגה או עוגיות ? עוגה! לאכול בחוץ או בבית ? לוכפת לי מאמין במשפט "מי שאוכל לבד מת לבד"? או "מי שאוכל ביחד מת מרעב.."..? חחח כן, אבל אם חברים שלי מבקשים ממני אז אני נותנת P: פירות או ירקות ? פירות במבה או ביסלי ? שניהם, ביחד!! זה כל כך טעים כשזה ביחד :) תפוח או בננה ? שניהם ממתקים - כן\לא: כן בטעמי פירות ? לא מסעדה אהובה ? מקדונלדס? פיצה או המבורגר ? פיצה! לא אוכלת בשר בורגראנץ' מקדונלדס או ברגר קינג ? מקדונלדס :) צ'יפס או פוטטוצ'יפס חח ? צ'יפס מתי בפעם האחרונה? צחקת? עכשיו, ביצפאן בכית? קודם, במלך סיאם נתת מחמאה? לפני שעה קיבלת מחמאה? לפני שעה גרמת למישו לצחוק? לפני שעה העלבת מישו? לפני שעתיים.. קנית משו שהתלהבת ממנו? בבוקר! סנדוויץ' של בצפר!! קנית משו ממש יקר? לא זוכרת קנית משו זול ושמחת על המציאה? לא זוכרת קיבלת מתנה? לפני קצת פחות מחודש.. דיסקית של יצפאן מחברים שלי.. :) והראתי לו והוא התרגש בטירוף! אכלת? לפני שעה התעצבנת על מישו יקר? לפני כמה דקות.. רבת עם מישו? לפני שעתיים צעקת על מישו? לפני כמה דקות ריכלת? בבוקר, על רועי! הוא מעצבן צחקת על מישו? בבוקר, על רועי! הוא מעצבן שיקרתם? לא זוכרת התגעגעתם? עכשיו הצטערתם על משו שעשיתם? עכשיו מוזיקה: סגנון מוזיקה מועדף: רוק ישראלי זמר\זמרת\להקה: שייגעצ, יוזלס, משינה, איפה ג'וש הדיסק\ים שנמצאים אצלך במערכת: שייגעצ, יוזלס, משינה שיר מרגש: כל מני שירים מאלאדין ומלך סיאם.. ואל תצחקו עליי! הם במת מרגשים..:( שיר שבכיתם ממנו: שאלה קודמת.. שיר אהוב: שאלה קודמת שיר מעצבן ושנוא: מזרחיים ולועזיים דיסק מועדף: שייגעצ- משקאות חריפים, שקיבלתי מאלי יצפאן במאתנה :) הדיסק שהכי חרשתם עליו: שאלה קודמת השיר שהכי חרשת עליו: גרררר וזמר שהכי חרשתם עליו: אין זמר! טלויזיה: סרט אהוב: נישואים פיקטיביים, מקס ומוריס, אחד משלנו... סדרה אהובה: יצפאן!! ערוץ מועדף: אין סרט שהכיייי חרשתם עליו: למעלה שחקן מועדף: יצפאן? :) ושרון אלכסנדר.. שחקנית מועדפת: הדס מורנו השחקן\ית שהכי לא יודעים לשחק לדעתכם: כל השאר.. חחח סגנון סרטים מועדף: אימה!

טלשי

New member
עונההההההההה

בכללי..: שם: טל גיל:16 וחצי כינוי - למה בחרתם דווקא בו ? טלשי, זה צרוף של השם שלי+ שם משפחה גרים ב? איזור המרכז (לא ת"א) איפה הייתם מעדיפים לגור ? ת"א מצבי רוח מתעצבנים מהר ? אממ.. כן לצערי.. רגועים ? ככה ככה.. אוהבים לצחוק {דאאא}? חחח.. כן מאווד קורה הרבה שנכנסים לדיכאון ? לפעמים אבל לא רצוי מה עושים ? מתי פעם אחרונה צחקתם ? היום מה נלבש ? חולצה או גופייה ? חולצה מכנס שלושת רבעי 7\8 או ארוך ? אורך סריג או בד רגיל ?רגיל גרביים - רגיל חצי או עד הברך ? עד הברך בנעלי ספורט - שחור לבן או צבעוני {לכל הדיסלקטים הכוונה לא כל צבעי הקשת אלא צבע אחד או שניים שהם לא שחור או לבן} בדרך כלל אתם צבעוניים או צבעים יבשים ? צבעוניים מזון!! מאכל אהוב ? הכלללל שתייה ? מים בטעם אפרסק סלט עשיר או שוקולד ? {חייב להיות מישו שיגיד סלט חח} סלט עוגה או עוגיות ? עוגיות לאכול בחוץ או בבית ? בכל מקום מאמין במשפט "מי שאוכל לבד מת לבד"? או "מי שאוכל ביחד מת מרעב.."..? פירות או ירקות ? ירקות במבה או ביסלי ? במבה תפוח או בננה ?בננה ממתקים - כן\לא כןןןןןןןןןן בטעמי פירות ? מסעדה אהובה ? קאם סון פיצה או המבורגר ? המבורגר בורגראנץ' מקדונלדס או ברגר קינג ? בורגראנץ' !!... כמובן!.. צ'יפס או פוטטוצ'יפס חח ? פוטטוציפס מתי בפעם האחרונה? צחקת ? היום בכית? לפני שבוע.. נתת מחמאה ? אתמול קיבלת מחמאה ? אתמול גרמת למישו לצחוק ? אתמול העלבת מישו ? אין לי מושג קנית משו שהתלהבת ממנו? לפני שבועיים קנית משו ממש יקר ? אממ.. לפני כמה זמן חח.. קנית משו זול ושמחת על המציאה ? אממ.. לפני כמה זמן.. חח... קיבלת מתנה ? אממ.. לפני כמה זמן.. חח.. אכלת ? לפני שעה התעצבנת על מישו יקר ? שלשום רבת עם מישו ? שלשום צעקת על מישו ? אתמול ריכלת ?אתמול צחקת על מישו ? אתמול שיקרתם ? אממ.. לא זוכרת.. התגעגעתם ? כל יום !!.. הצטערתם על משו שעשיתם ? לא עושה את זה..! אבל אם כבר דיברתם אז שלשום.. מוזיקה ! סגנון מוזיקה מועדף ? רוק ישראלי זמר\זמרת\להקה ? אביב גפן ומוניקה סקס הדיסק\ים שנמצאים אצלך במערכת ? מוניקה אביב שיר מרגש ? בעיר הזאת של מוניקה שיר שבכיתם ממנו ? הרבה שירים של אביב שיר אהוב ? בעיר הזאת של מוניקה שיר מעצבן ושנוא? מי אוהב אותך יותר מממני דיסק מועדף ? עונות של אביב הדיסק שהכי חרשתם עליו ? מוניקה השיר שהכי חרשת עליו ? בעיר הזאת טלויזיה ! סרט אהוב ? אממ.. אני יודעת..? סדרה אהובה ? חברים ערוץ מועדף ?שלוש סרט שהכיייי חרשתם עליו ? ?... שחקן מועדף ? ג'וני דפ

noni2222

New member
סקר נחמד.

בכללי..: שם:נועה גיל:14 כינוי - למה בחרתם דווקא בו ? בתפוז? סתם 2 מספר מזל ונוני שם חיבה.. גרים ב? אוסטרליה, מלבורן. איפה הייתם מעדיפים לגור ?טוב לי פההה מצבי רוח מתעצבנים מהר ? {כמוני} כןןןן רגועים ?לאא אוהבים לצחוק {דאאא}?כן קורה הרבה שנכנסים לדיכאון ?כן מה עושים ?לא יודעת. מתי פעם אחרונה צחקתם ?חחחח היום בבית ספר.. ידיד שלי (מזה חמוד) פשוט קורעעע מה נלבש ? חולצה או גופייה ? חולצה מכנס שלושת רבעי 7\8 או ארוך ?ארוך סריג או בד רגיל ?בד רגיל גרביים - רגיל חצי או עד הברך ? תלוי עם מה.. בנעלי ספורט - שחור לבן או צבעוני {לכל הדיסלקטים הכוונה לא כל צבעי הקשת אלא צבע אחד או שניים שהם לא שחור או לבן} לבן בדרך כלל אתם צבעוניים או צבעים יבשים ?צבעוניים מזון!! מאכל אהוב ? תפוחי אדמה וכל מה שקשור.. שתייה ? לימונדה סלט עשיר או שוקולד ? {חייב להיות מישו שיגיד סלט חח} ת'אמת שסלט... אבל רק של אמא! עוגה או עוגיות ? עוגה לאכול בחוץ או בבית ?בבית מאמין במשפט "מי שאוכל לבד מת לבד"? או "מי שאוכל ביחד מת מרעב.."..? לא פירות או ירקות ? ירקות במבה או ביסלי ? באוסטרליה אין לי אף אחד): כאילו יש ביבוא מיוחד אבל זה מזה יקר.. אבל בעיקרון ביסלי. תפוח או בננה ? תפוח ממתקים - כן\לא כןןןןןן בטעמי פירות ?אמ.. לפעמים מסעדה אהובה ? יאא... חחח אמ.. נוניס, לה פורקטה, וויאטנמית אחת לא יודעת מה השם שלה, מקסיס.. פיצה או המבורגר ? פיצההה!!! למה לרצוח חיות בשביל ההנאה העצמית שלכם?!??! בורגראנץ' מקדונלדס או ברגר קינג ? שום דבר!!!!!!!!!!! צ'יפס או פוטטוצ'יפס חח ? צ'יפס ולא ממסעדת מזון מהיר. מתי בפעם האחרונה? צחקת ? {אתם יכולים לעשות העתק הדבק מהמצבי רוח אני לא אעלב חח} היום בבית ספר.. בכית? אתמול בבית ספר נתת מחמאה ? היום בבית ספר קיבלת מחמאה ?לפני שתי דקות שיצאתי לרחוב וידיד שלי עבר. גרמת למישו לצחוק ?אמ.. בטח כמה שנים): העלבת מישו ?לא יודעת.. קנית משו שהתלהבת ממנו חח אמ... מלא זמן זה לא קרה לי קנית משו ממש יקר ? אמ.. כרטיס טיסה מישראל לאוסטרליה? קנית משו זול ושמחת על המציאה ? אמ... כל הרהיטים בבית קיבלת מתנה ? חצי מהדברים בבית זה מתנות מחברים אכלת ? בטח לפני 2-3 שעות.. התעצבנת על מישו יקר ? עכשיו. רבת עם מישו ? אמ.... מלא זמן לא צעקת על מישו ?היום.. ריכלת ? היום... צחקת על מישו ?הרבה זמן לא שיקרתם ? לא זוכרת התגעגעתם ? כל שניה ושניה לחברים בישראל. הצטערתם על משו שעשיתם ? חח כל החיים שלי אני מצטערת על דברים שאני עושה מוזיקה ! סגנון מוזיקה מועדף ?לא יודעת זמר\זמרת\להקה ? הילארי דאף. הדיסק\ים שנמצאים אצלך במערכת ? הכל על המחשב.. שיר מרגש ? "מישהו שומר עלי" שיר שבכיתם ממנו ? "אני הולך לבכות לך איהיה חזק למעלה...." ועכשיו עומדת לבכות כי נזכרתי. שיר אהוב ? מלאא של הילארי דאף שיר מעצבן ושנוא אמ.. דיסק מועדף ? הילארי דאף? הדיסק שהכי חרשתם עליו ? הילארי דאף.. השיר שהכי חרשת עליו ? השירים של הילארי דאף.. וזמר שהכי חרשתם עליו ?הילארי דאף!! חחח טלויזיה ! סרט אהוב ? מדליין, מטילדה, כל הסרטים של אולסן&דאף&לוהן, יומני הנסיכה. סדרה אהובה ? לוסט! ערוץ מועדף ? seven וten סרט שהכיייי חרשתם עליו ? וואו מטילדה ומדליין.. יותר מ30 פעם כל אחד.. רצינית. שחקן מועדף ? צאד מארי.. שחקנית מועדפת? הילארי דאף השחקן\ית שהכי לא יודעים לשחק לדעתכם ?לא יודעת סגנון סרטים מועדף ? קומדיות

אנייי

בכללי..: שם:עדן גיל:15 כינוי - למה בחרתם דווקא בו ?עדנה..ככה קוראים לי גרים ב?חיפה איפה הייתם מעדיפים לגור ?רק חיפה מצבי רוח מתעצבנים מהר ? {כמוני}מהר מאוד רגועים ?לא אוהבים לצחוק {דאאא}?כן קורה הרבה שנכנסים לדיכאון ?לא מה עושים ?זה לא קורה הרבה מתי פעם אחרונה צחקתם ?היום מה נלבש ? חולצה או גופייה ?גופיה מכנס שלושת רבעי 7\8 או ארוך ?ארוך סריג או בד רגיל ?סריג גרביים - רגיל חצי או עד הברך ?עד הברך בנעלי ספורט - שחור לבן או צבעוני {לכל הדיסלקטים הכוונה לא כל צבעי הקשת אלא צבע אחד או שניים שהם לא שחור או לבן}צבעוני בדרך כלל אתם צבעוניים או צבעים יבשים ?צבעוניים מזון!! מאכל אהוב ?בורקס שתייה ?מים סלט עשיר או שוקולד ?שוקולד {חייב להיות מישו שיגיד סלט חח} עוגה או עוגיות ?עוגה לאכול בחוץ או בבית ?בבית מאמין במשפט "מי שאוכל לבד מת לבד"? או "מי שאוכל ביחד מת מרעב.."..?חח לא פירות או ירקות ?פירות במבה או ביסלי ?במבה תפוח או בננה ?תפוח ממתקים - כן\לא?כן בטעמי פירות ?לאאאאאאאאאאאאאא איכס גועל נפש מסעדה אהובה ?כל מסעדה מזרחית טובה פיצה או המבורגר ?פיצה בורגראנץ' מקדונלדס או ברגר קינג ?ראנץ' צ'יפס או פוטטוצ'יפס חח ?צ'יפס.. מתי בפעם האחרונה? צחקת ?היום {אתם יכולים לעשות העתק הדבק מהמצבי רוח אני לא אעלב חח} בכית?מזמן נתת מחמאה ?לא זוכרת...לפני איזה כמה ימים...אני חושבת קיבלת מחמאה ?אתמול גרמת למישו לצחוק ?אתמול העלבת מישו ?מזמן
קנית משו שהתלהבת ממנו?לא יודעת חח קנית משו ממש יקר ?מזמן גם קנית משו זול ושמחת על המציאה ?לא זוכרת קיבלת מתנה ?ביום האהבה
אכלת ?עכשיו..במבה התעצבנת על מישו יקר ?מישו יקר? רבת עם מישו ?מזמן צעקת על מישו ?לא זוכצר ריכלת ?לא חשוב
צחקת על מישו ?אתמול שיקרתם ?גם אתמול..אני משקרת הרבה
התגעגעתם ?מזמןןןן הצטערתם על משו שעשיתם ?אף פעם מוזיקה ! סגנון מוזיקה מועדף ?רגאיי מזרחי ראפ זמר\זמרת\להקה ? הדיסק\ים שנמצאים אצלך במערכת ?אין..כאילו לא שלי שיר מרגש ?שלך ועד סוף העולם שיר שבכיתם ממנו ?חח אין שיר אהוב ?שלך שיר מעצבן ושנוא?לא יודעת דיסק מועדף ?אין דיסקיםםםםםם הדיסק שהכי חרשתם עליו ?אין דיסקים שירים ככה בנפרד במחשב השיר שהכי חרשת עליו ?אממממ שלך וזמר שהכי חרשתם עליו ?שון פול טלויזיה ! סרט אהוב ?לא אוהבת סדרה אהובה ?המורדים ערוץ מועדף ?22
סרט שהכיייי חרשתם עליו ?לא אוהבת סרטים שחקן מועדף ?יהודה לוי וזה רק בגלל שהוא הורס
שחקנית מועדפת?אנג'לינה השחקן\ית שהכי לא יודעים לשחק לדעתכם ?אני יודעת מי סגנון סרטים מועדף?קומדיה

Angeldust1

New member
רבאק איזה יום משעמם

בכללי..: שם: חסוי. המודעין הסורי עוקב אחריי
גיל: 16 כינוי - למה בחרתם דווקא בו ? ראית באיזה אתר שזה השם הגותי שלי... גרים ב? ת"א איפה הייתם מעדיפים לגור ? טוב לי איפה שאני מצבי רוח מתעצבנים מהר ? {כמוני} כן די מהר... רגועים ? אפשר להגיד שכן אוהבים לצחוק {דאאא}? כן קורה הרבה שנכנסים לדיכאון ? לא מה עושים ? אה?
מתי פעם אחרונה צחקתם ? לפני 2 שניות מה נלבש ? ע"ע 2 שאלות למעלה חולצה או גופייה ? חולצה מכנס שלושת רבעי 7\8 או ארוך ? ארוך סריג או בד רגיל ? לא מבין בזה.. גרביים - רגיל חצי או עד הברך ? רגיל בנעלי ספורט - שחור לבן או צבעוני {לכל הדיסלקטים הכוונה לא כל צבעי הקשת אלא צבע אחד או שניים שהם לא שחור או לבן} צבעוני בדרך כלל אתם צבעוניים או צבעים יבשים ? ע"ע 6 שאלות למעלה מזון!! מאכל אהוב ? פיצה שתייה ? עוד לא החלטתי בין בירה שחורה לשוקו סלט עשיר או שוקולד ? {חייב להיות מישו שיגיד סלט חח} שוקולד... עוגה או עוגיות ? עוגיות לאכול בחוץ או בבית ? בבית מאמין במשפט "מי שאוכל לבד מת לבד"? או "מי שאוכל ביחד מת מרעב.."..? השני כמובן פירות או ירקות ? ירקות במבה או ביסלי ? ביסלי תפוח או בננה ? תפוח ממתקים - כן\לא כן, כן, כן, כן, כן ועוד פעם כן בטעמי פירות ? בעעעעעעעעעע מסעדה אהובה ? כל מסעדה עם אוכל טעים פיצה או המבורגר ? ע"ע שאלה ראשונה בנושא מזון בורגראנץ' מקדונלדס או ברגר קינג ? מקדונלדס צ'יפס או פוטטוצ'יפס חח ? פוטטו מתי בפעם האחרונה? צחקת ? לא היה את זה כבר?
בכית? מי זוכר... נתת מחמאה ? כנ"ל קיבלת מחמאה ? כנ"ל גרמת למישו לצחוק ? היום בבי"ס העלבת מישו ? ע"ע 2 שאלות למעלה קנית משו שהתלהבת ממנו חח כנ"ל... קנית משו ממש יקר ? כנ"ל.............. קנית משו זול ושמחת על המציאה ? כנ"ל............................... קיבלת מתנה ? כנ"ל................................................................................................................................................. אכלת ? אני אוכל עכשיו התעצבנת על מישו יקר ? אתמול רבת עם מישו ? לפני שבוע צעקת על מישו ? אתמול ריכלת ? ממתי אני מרכל?
צחקת על מישו ? היום שיקרתם ? אני כל הזמן משקר(גם בשאלון הזה
) התגעגעתם ? אני כל הזמן מתגעגע... טיפוס נוסטלגי הצטערתם על משו שעשיתם ? כל הזמן מצטער מוזיקה ! סגנון מוזיקה מועדף ? כל מה שנעים לאוזן זמר\זמרת\להקה ? כנ"ל הדיסק\ים שנמצאים אצלך במערכת ? אין לי דיסקים... כל השירים שלי שמורים במחשב שיר מרגש ? כבר אמרתי מי זוכר שיר שבכיתם ממנו ? WTF????? מי בוכה משירים??? מה אני נראה לכם???? שיר אהוב ? זה הולך אצלי לפי תקופות... כרגע go west שיר מעצבן ושנוא חחח? יש יותר מדי... דיסק מועדף ? ע"ע 5 שאלות למעלה הדיסק שהכי חרשתם עליו ? כנ"ל השיר שהכי חרשת עליו ? go west וזמר שהכי חרשתם עליו ? אין אחד ספציפי טלויזיה ! סרט אהוב ? המופע של טרומן סדרה אהובה ? קומדי סטור ערוץ מועדף ? 5+ סרט שהכיייי חרשתם עליו ? אני לא חורש על סרטים שחקן מועדף ? לא איכפת לי מי משחק בסרט שאני רואה. העיקר שיהיה סרט טוב שחקנית מועדפת? כנ"ל השחקן\ית שהכי לא יודעים לשחק לדעתכם ? כנ"ל סגנון סרטים מועדף ? פעולה שאלון משעמם רצח!!!

למעלה