סקר

sOrCeReSs

New member
אממ

של Nevermore- Dead haert in a dead world רק לפני שבוע וכבר הספיקו להעלים לי אותו!! בושה

ed547

New member
חבל.. דיסק מעולה.. למרות שאני מעדיף

את dreaming neon black עוד לא שמעתי משו שלהם שלא אהבתי.

sOrCeReSs

New member
גם אני מעדיפה :)

וזה באמת דיסק טוב אבל לא היה שם את הדיסק.. זה הדיסק הבא שאני קונה :)

Holy_Wars

New member
../images/Emo93.gif

אמממ... התכוונתי לכתוב מה הדיסק האחרון שקניתם? אבל משהו נדפק... ולא היה לי זמן לתקן את זה אתמול. מילא, ביי...

kirk hammet

New member
יש שלושה

במבצע האחרון של הד ארצי עם התקליטייה , ניצלתי את זה וקניתי את "1900" פורטיסחרוף "פצעים ונשיקות" מוניקה סקס ועוד דיסק כזה של הדלתות שהד ארצי הוציאו 1900 נחרש קשות במערכת שלי מאז הקנייה

בןלי

New member
בדיוק אתמול קניתי שלושה:

1. FAITH NO MORE - FOOL FOR A LIFETIME 2. TRACY CHPMAN - MATTERS OF THE HEART 3. TRIBE - SLEEPER - מישהו מכיר?!?!?! קניתי את שלושתם בחור בשחור - 88 ש"ח... הרבה זמן כבר לא ביקרתי בחנות - איזה מבחר עצום .... הייתי שם בקושי רבע שעה ומצאתי שלושה דיסקים טובים

בקשר לדיסק פייט נו מור....

קוראים לוKING FOR A DAY ,FOOL FOR A LIFE TIME הדיסק לדעתי הכי טוב שלהם אחריו יש את THE REAL THING הגם מצוין וכמובן אתANGEL DUST הענק יש לי חוץ מאלה עוד שתי דיסקים אחד עם הסולן הקודם שהוא הכי חלש ועוד אחד בהופעה חיה שהוא בהחלט חמוד

פלונטר

New member
גם אותו יש במבצע של הדובדבנים

כך שאם אתה רוצה גם אותו וגם את אווז השלג אתה יכול לקנות את שניהם ב-70...

שלי

Ulver - Silence Teaches You How To Sing שדרך אגב, הוצאו רק 2,000 עותקים ממנו בכל העולם, לי יש אחד :)

black soul

New member
רד הוט צ´ילי

שמעתי אותו ממש מעט פעמים... אין לי מושג למה קניתי דווקא אותו.. אוף.... אני דיי מצטערת...

Alexi Laiho

New member
Iced Earth - Alive In Athens

דיסק חייתי מוכרח לציין .. ההופעה הכי טובה ששמעתי ...

למעלה