סקר

Holy_Wars

New member
סקר ../images/Emo9.gif

אמממ..... מה הדיסק האחרון ש ? (לא צרבתם,לא הורדתם,אלא קניתם) שלי זה Youthanasia/megadeth הממ.. ביי

epitaph

New member
אני כבר סיפרתי...אבל אני אגיד עוד פעם

קניתי שלושה דיסקים...aqualung של ג´תרו טאל וpassion&warfare וthe 7th song של סטיב ואי.

untitled

New member
שלושה? קטן עלי

קניתי חמישה passion & warfare dark side of the moon camel - the snow gnose yes - fragile genesis - selling england by the pound

epitaph

New member
מה שמזכיר לי...

אני צריך לקנות את הדיסקים האלה (חוץ מהראשון שכבר יש לי).

ed547

New member
ממ.. איפה קנית את הדיסק של קאמל?

גם אני רוצה לקנות אותו..

new_rider

New member
מגניב...

אני רואה שעוד מישהו קנה את passion &warfare... כמה שיותר יותר טוב! והאם גם אתה קנית אותו בגלל הפרוזה שלי עליו?

untitled

New member
האמת שלא

רציתי לקנות אותו כבר הרבה זמן (אבל לך ול wiz יש השפעה כלשהיא כנראה על זה) ועם היה עוד כסף הייתי קונה גם את crystal planet של סטריאני אבל לא היה מספיק כסף

new_rider

New member
האמת שזה לא משנה...

העיקר שקנית את הדיסק הזה.. כן ירבו...

.Metal_F

New member
שניים בו זמנית...

Lacuna Coil - Unleashed memmories In Flames - Lunar Strain שניהם מומלצים בחום.

MERD!

New member
קניתי??

אני בספק אם זה קרה.. אולי לפני כמה שנים, אבל סתם להמליץ על דיסק ישן אין לי מושג אם ללהקה יש דיסקים חדשים כבר כי הם דיי לא ניתנים להשגה בארץ. להקה דרום אפריקאית בשם SARON GAS הזכירו לי אותו כשמישהו פה אמר FRAGILE שזה גם שם האלבום שלהם. אם מישהו רוצה דוגמית אז לא חסר מאיפ הלהשיג באינטרנט. Saron Gas - 69 tea

Connie M

New member
WHAT I BOUGHT../images/Emo79.gif

WAS THE WHOLE PORCUPINE TREE CD I COULD GET... and if you don´t know them... try to download some songs...
Connie M

floyd

New member
האחרון שלי...

הדיסקים האחרונים שקניתי(די מזמן...) the smiths-strangeways,here we come pearl jam-ten וכרמלה גרוס ווגנר-פרח שחור(אפילו שאולי היא לא קשור לכאן אבל קניתי אותו אז...)

Yael Floyd

New member
מאיר אריאל- מבחר

השירים הכי טובים של מאיר אריאל המלללך!!!!

למעלה