סקר

cohenet91

New member
סקר ../images/Emo9.gif

אז אומרים שבצופים לא מחנכים אותנו לשום דעות פוליטיות ספציפיות, ושהתנועה שלנו היא א-פוליטית (או א-מפלגתית, כן, ואני יודעת מה ההבדל). מבט קטן לצד שמאל שלכם (ובלי שום רמיזות לשום דעות פוליטיות, עדיין) יגלה לכם שהי, יש לכם דעות פוליטיות משלכם (יאי!D:), אך אין לראות בהן כדעות המשקיפות על כל תנועת הצופים (או משהו בסגנון). אז! בואו נבחן את זה
השאלה שלי היא: מהי הדעה הפוליטית שלכם? ימין, שמאל, מרכז? ואני מצפה כאן לויכוחים סוערים על כיבוש, מתנחלים, סרבנות וכל מה שרק עולה על רוחכם! תרגישו חופשי
(נו בבקשה, אנשים, אל תייבשו
)

cohenet91

New member
מרכז, אפשר להגיד

ותודה ששאלתם
האמת שאני נורא לא מבוגשת על עצמי, ואני בעצמי בנאדם מלא סתירות ולבטים, אז אני נאלצת ללכת על מרכז (טוב, לא רק בגלל זה). מה שכן, כמו שאמרתי, אני לא בדיוק מגובשת על עצמי, ואני נותנת לכם יד חופשית לנסות לשכנע אותי בדעות שלכם. :)

gorck

New member
.....

אני חושב שאני לא מכיר את הנושא מספיק כדי להגיב בקשר לעמדה הכוללת. זה מאוד תלוי בשאלה מסוימת והמצע של אותו "צד פוליטי" לגבי אותה סוגיה

cohenet91

New member
אוקיי

אז בוא נאמר ואתה בן 18, לאיזו מפלגה תצביע בבחירות הקרובות?

YogevLevi

New member
קשה לומר

היום השמאל והימין די קיצוניים ואני לא יכול לומר שאני נוטה לכיוון של אחד מהם.... יש לי את הדעות שלי וכשתייה לי זכות בחירה אני אבחר במפלגה שלפי דעתי תשקף הכי טוב את הדעות שלי אני לא מאמין שתמצאו אותי משייך את עצמי לאיזשהו כיוון...לפחות לא בזמן הקרוב

יSublime

New member
מרכז עם נטייה קלה ימינה...

בכלל,אני חושב שזה טיפשי להתבצר באיזו דעה,שמאל או ימין-ועל פיה לפעול ולחשוב כל הזמן. אני חושב שהדעה שלנו על המתרחש צריכה לבוא כל מקרה לגופו...מה שפוליטיקאים עושים זה פשוט עיוורים למצב ולפרטים של מקרים מסויימים-ופשוט פועלים על פי ההגדרה של אותו מחנה הם נמצאים-ימין ושמאל,לא משנה מה קורה... נגיד ואני ימני אבל אני רואה התעללות בבני אדם והשפלות הפלשטינים במחסומים-מן הסתם אני לא אעודד את זה אלא אצא נגד זה... אפילו אם אני ימני וכביכול "נגד" ערבים,לא הכל שחור ולבן...זה מצב כל כך מסובך שאי אפשר להתבצר בתוך דעה אחת-ימין או שמאל ולא לזוז מזה...לכן אני מרכז :)

למעלה