סקר

ThePiper

New member
סקר../images/Emo88.gif

אוקיי, הנושא הזה נידון כבר בעבר אך כעת זה רשמי ועם אישור מהבוס. העניין, שינוי שמו של פורום אגדות רוק ל"רוק קלאסי". למה? ככה. או בהרחבה, הפורום תוכנן במקור לשיחות על מטאליקה וגאנס, אך עם בואו של המנהל החדש מר ניבלונגים (או איש המלנכוליה כיום) השתנה נושא הפורום ל-איך לא- רוק קלאסי (כלומר מוזיקה שנעשתה בעיקר בין השני 1964-1974). אז לקראת יום הולדתו הקרב ובא של הפורום, החלטנו לתת לו מתנה והיא שם חדש. כל מי שבעד שירים אגודלו כך ->
כל מי שבנגד שיוריד אגודלו כך ->
הבחירה היא שלכם.

melancholy man

New member
הסבר

לפני שאביע את דעתי על שאלת שינוי השם, יש לי בקשה. ההחלטה בסופו של דבר על שינוי שם הפורום, היא של תפוז, אני מניח שאם אני ונווש נבוא אליהם עם בקשה היא תכובד, אבל, לא מדובר בבחירות, אנחנו נצטרך להסביר את הסיבה, לכן אם יש לכם דעה בנושא, בבקשה תסבירו אותה, ואל תסתפקו באייקון שלא אומר כלום. אגב, אני לא מוחק הודעות חסרות תוכן, אבל, אני גם לא מתכוון להתיחס אליהן.

yushii

New member
../images/Emo31.gif

קשה קשה... למה להשאיר 'אגדות רוק' - כי כשאומרים אגדה מתכוונים למשהו ישן, שמתגעגעים אליו, שלא קיים היום, שלפעמים קשה להאמין שאי פעם היה קיים - המוזיקה הטובה, ששרדה את 20-40 שנים שעברו ועדיין היא מצליחה לגעת בנימי הנפש. עוד סיבה טובה היא שהשם מושך הרבה יותר אנשים מ'רוק קלאסי', המיסתורין, אתם יודעים...

../images/Emo31.gif

הרומנטיקה חברים, לאן הרומנטיקה? כשהוא אגדות רוק הוא הפורום *שלנו*, מה שנוצר כאן נקרא פורום אגדות רוק, פורום רוק קלאסי זה פשוט כותרת עם נושא לפורום מסויים. להיות בפורום "אגדות רוק" זה הרבה יותר רומנטי וכיף.

OzzzzzY

New member
../images/Emo31.gif

עד עכשיו הפורום פעל יפה מאוד עם השם הזה , ולכן אני לא רואה שום סיבה לשנות אותו...זה יכול רק להרוס וחבל... "רוק קלאסי" זה שם מאוד מטעה , ויכול "להבריח" מפה גולשים חדשים , מצד שני "אגדות רוק" זה שם שגורם לגולש לפתח ציפיות חיוביות מהפורום , ובכך הוא מושך גולשים חדשים להכנס אליו...

Miss CB

New member
../images/Emo31.gif

כלומר סבבה זה שינוי נחמד כזה, אבל בתכל'ס, מה הסיבה העיקרית לשנות? כי באים מדי פעם אנשים שרוצים לדעת אם גאנז אנד רוזס היא אגדה? ביג דיל, בא אחד שניים בחודש, אומרים שלא, עונים בציניות, עוד משהו לצחוק עליו בצ'אט, לא נורא. ושלא באים חדשים? בטח שבאים, באים הרבה, יש המון אני בטוחה שכמו חלקנו בהתחלה רק קוראים ואולי יותר מאוחר יגיבו, וגם מי שכן מגיב ופה יש הרבה וקהילה איכותית, מה הסיפור לשנות? זה סתם טרחה לא נחוצה לדעתי, מה גם שכמו כמה אחרים אנ ימסכימה שהשם "אגדות רוק" עושה הרבה יותר חשק מ"רוק קלאסי", שכיום אמנם אני יודעת מה המשמעות, אבל לפני שנתיים ככה הייתי רואה את זה וחושבת, מוסיקה קלאסית, נה.

The Raver1

New member
../images/Emo31.gif ../images/Emo45.gif

מצטער אם ההצבעה לא עוזרת במיוחד אבל אני לא יודע מה להחליט... אז אני רק ארשום כמה נימוקים
לא יטרידו את הפורום הודעות כמו "סלאש הגיטריסט היכ טוב אי פעם" כל יומיים
השם יותר מתאים לתוכן הפורום
השם החדש ימשוך אליו אנשים שאוהבים רוק קלאסי ויכולים לתרום לדיונים בפורום
נוסטלגיה. הפורום התחיל בתור פורום אגדות רוק וכל עוד לא חייבים אני לא חושב שצריכים לשנות את השם שלו.
בתור מישהו בן 14 (13 שראיתי את הפורום בפעם הראשונה) אני כמעט בטוח שלא הייתי נכנס לפורום אם היו קוראים לו פורום רוק קלאסי זהו. סיימתי

pink floydror

New member
אה..

לדעתי,אם כבר משנים את השם, אז גם לא לרוק קלאסי, כי גם הוא לא עונה על ההגדרה המדויקת של הפורום. אם משנים את השם אז כבר ל"רוק 60-70 " ככה זה לא יטעה אף אחד ויגדיר את הפורום בצורה הטובה ביותר, בואו נודה על האמת שגם השם ההיפותטי "אגדות רק 60 - 70 " לא יתאים כי במקרים רבים מדובר פה על אמנים מהטווח שנים האלו, אבל שלא היו אגדות גדולות, שלא השפיעו ולא יצרו תודעה סביבם בסדר גודל של אגדות רוק. וזהו ..

מורנא007

New member
../images/Emo45.gif

אני בעד שינוי השם לרוק 60-70 מהסיבה ש pink floydror ציין למעלה.

NIR Y

New member
../images/Emo45.gif

אני גם בעד רוק 60-70 או אולי רוק קלאסי 60-70 כי השם יתאים לפורום. ולא יבואו אנשים שישאלו עם גאנז אגדת רוק.

yushii

New member
../images/Emo45.gif לרוק 60-70

בהחלט ממצה היטב את הכול. ויוריד את טפילי סלאש הוא המלך

Boo9ie

New member
../images/Emo31.gif

בתור חברה שלא מהמניין ברפובליקטטורה, אני בעד 'רוק קלאסי'. רומנטיקה לא מחפשים בפורום וללגלג על אנשים תמימים עם טעם מוזיקלי מעוות זה לא משהו. ול' זאת האות האהובה עלי, היא לא נמצאת באגדות רוק. רוק קלאסי הוא שם הרבה יותר הולם ומכובד, אבל זה רוקנ'רול, בובה. קשה להאמין אבל בין הפעמים המעטות שאני לא החלטית, מדובר על שם לפורום. נו, שיהיה אגדות רוק. np - Zep - Since I've Been Loving You Said I've been crying, yea, oh my tears they fell like rain, Don't you hear them, Don't you hear them falling, Don't you hear them, Don't you hear them falling.

slowhand1

New member
../images/Emo31.gif

אני אישית יודע מי הם לד זפלין והדורס ובוב דילן כי פעם אגדות הרוק שלי היו (מלבד קלפטון) קורט קוביין וגאנס... ורציתי לדבר עם החבר'ה המאגניבים על הלהקות המאגניבות שלהם...ונכנסתי לפורום שנקרא אגדות רוק...ולן היום אני לא יכול ללכת לישון בלי דיסק של ג'ימי במחשב....(עדיין אין כסף למערכת...)

MajorWinters

New member
../images/Emo45.gif___../images/Emo19.gif

למרות שהיה לי קשה בהתחלה. אני אוהב את המושג אגדות רוק. אבל רוק קלאסי יהיה ממצה, יתחיל בר' ולא בא': כי בהתחלה רציתי להמשיך להיות בין הראשונים, אבל זה יעזור לסנן טרולים ויוסים, אז נלך על זה. בעקרון אני נמנע, אבל בגלל שאני צפרדע וכמעט כולם פה נגד, אז אני בעד החלפת השם לרוק קלאסי, רק כדי להיות שונה! בלנדר זה אחלה כלי נגינה

VeraLynn

New member
../images/Emo31.gif

כי כששואלים אותי אנשים שאני לא מכירה מה אני שומעת אני אוטומטית אומרת אגדות רוק.. כמובן שאחר כך אני צריכה להסביר את עצמי אבל זה כל היופי :) במקום להגיד שאני אוהבת רוק קלאסי, פרוג רוק, פסייח, פרנק זאפה (לכו אתם תגדירו את הסגנון המוסיקאלי שלו
), פיוז'ן ג'אז בלוז אבל זה כבר לא כל כך קשור לכאן וכו' וכו'... אז אני פשוט אומרת... אגדות רוק :)

למעלה