סקר

Paranoid Y

New member
../images/Emo31.gif

כי אז שנכנסים לקטגוריית מוזיקה הוא קופץ מהמקום הראשון והמכובד לאחד המקומות האחרונים!! לא רוצה!! ו... זה ימחק קצת מהנוסטלגיה...
אבל בעצם לא כל כך משנה..

Tidal

New member
../images/Emo45.gif

רק בשביל שלא יבואו לכאן מעריצי נירוונה ויודיעו על גדולתה. (ויסלחו לי כל אוהבי נירוונה,כמובן) מצד שני,רק קמתי, עוד לא הספקתי לחשוב היום.

melancholy man

New member
../images/Emo31.gif

קודם כל אין בעיני הבדל גדול במשמעות בין השמות, אני לא חושב שיש הרבה מעריצי, גאנז, נירוונה או RHCP שחושבים שהלהקות הללו לא רוק קלאסי (ואתם יודעים מה אולי הם צודקים אבל זה לא שייך) או אגדות רוק לחילופין (ושוב אולי הם צודקים אבל זה לא חשוב), אז בא פעם בכמה שבועות מישהו עם שאלה לא שייכת, אני לא חושב שזה בעיה גדולה מידיי, אני גם לא חושב שזה מפריע, הפורום מספיק גדול ומגובש בשביל להתמודד עם זה ואולי להשתנות אם יהיה צורך. מה שמהותי בעיני זה התוכן של הפורום והתוכן נקבע על ידי הדיונים בפורום, שם הוא בסך הכל סוג של פרסום וככזה נדמה לי שהוא מצליח, אני לא חושב שיהיה איזשהו שינוי באופי הפורום, חבריו או סוג הדיונים אם נשנה את השם, כך שנדמה לי שהצעד חסר משמעות. לצורך העניין דעתי היא דעת יחיד ולא חשובה מכל דעה אחרת שתובא פה.

TheFly

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo88.gif

כמו שאמר זאת באריכות המלנכולי מה שחשוב זה התוכן , אין משמעות רבה לשם כי הקרבה זהה.

Wonder goat

New member
../images/Emo31.gif

השם שלנו הולך אחרינו אנחנו נוסטלגיה זאת ההגדרה שלי לאגדות רוק : להקות\אומנים נגנים שמנגנים *רוק*. לדוגמא הביטלס שמנגנים רוק פופי הלהקות צריכות להתחיל לנגן לפני שנות השמונים בשביל להכלל בקטגוריה של אגדת רוק.

למעלה