רותם:)
S shiran™ New member 23/4/03 #22 תוצאות הסקר בינתיים: ../images/Emo121.gif מקום 1. רותם - עם 10 נקודות מקום 2. שירן - עם 5 נקודות מקום 3. ליה - עם 4 נקודות מקום 4. נירה - עם 0 נקודות (נקודה - הצבעה)
תוצאות הסקר בינתיים: ../images/Emo121.gif מקום 1. רותם - עם 10 נקודות מקום 2. שירן - עם 5 נקודות מקום 3. ליה - עם 4 נקודות מקום 4. נירה - עם 0 נקודות (נקודה - הצבעה)
ב באדי תות שד New member 24/4/03 #25 רותם ושירן בהתחלה אהבתי רק את שירן אבל עכשיו גם התאהבתי גם ברותם . אבל מה ששירן עשתה היום נורא עיצבן אותי!
רותם ושירן בהתחלה אהבתי רק את שירן אבל עכשיו גם התאהבתי גם ברותם . אבל מה ששירן עשתה היום נורא עיצבן אותי!
S shirakl New member 24/4/03 #26 רותם הכי חמודה, ללא ספק ../images/Emo13.gif שירן מרגיזה אותי נורא (אולי בגלל שאני אוהבת את רותם ולאהוב את שתיהן בו זמנית זה לא כ"כ מסתדר ) לליה יש קול מרגיז והיא גם נורא פתטית בזמן האחרון נירה ממש רעה ורותם מתוקה בצורה בלתי רגילה - פשוט בחורה לעניין
רותם הכי חמודה, ללא ספק ../images/Emo13.gif שירן מרגיזה אותי נורא (אולי בגלל שאני אוהבת את רותם ולאהוב את שתיהן בו זמנית זה לא כ"כ מסתדר ) לליה יש קול מרגיז והיא גם נורא פתטית בזמן האחרון נירה ממש רעה ורותם מתוקה בצורה בלתי רגילה - פשוט בחורה לעניין
מ מיכלוש האדומה New member 26/4/03 #27 והמנצחת היא: רותם!!!!!../images/Emo88.gif../images/Emo70.gif../images/Emo98.gif אין ספק שרותם ניצחה בסקר הזה!!! תתכוננו לסקר הבא....
והמנצחת היא: רותם!!!!!../images/Emo88.gif../images/Emo70.gif../images/Emo98.gif אין ספק שרותם ניצחה בסקר הזה!!! תתכוננו לסקר הבא....