סקר

סקר../images/Emo88.gif../images/Emo70.gif

את מי מהבנות הבאות אתם אוהבים או מעדיפים? א.ליה. ב.שירן. ג.נירה. ד.רותם.

MMM007

New member
ברור שרותם

גם לה יש לפעמים קטעים מעצבנים, אבל זה כלום לעומת נירה המכשפה, שירן הפרינססה וליה שמתנהגת כמו מחנכת כתה א ראיתי מקודם את הפרק שוב, בשידור החוזר, וריקרדו מתחיל ממש לעלות לי על העצבים. כאילו, הוא מסכן שהוא לא זוכר כלום אבל זה לא אומר שהוא צריך להתנפל ישר על הבחורה הראשונה שהוא רואה, ועוד על הפסיכולוגית שלו

../images/Emo41.gif ר-ו-ת-ם../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo104.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif

מחאההה!

רגגגגגגגגגגגע! עצרו! למה שכחתם את ענבר ברשימה??? אני מעדיף אותה!

אודי69

New member
בתיה!!

בתיה!! לא סתם בצחוק המ...שירן כי היא כוסית דבר ראשון ודבר שני היא מתוחכת... ודבר שלישי..היא יודעת מה היא רוצה ואיך להשיג את זה ודבר רביעי היא שונאת את רותם וגם אני לא סובל אותה.

אודי69

New member
בתיה!!

בתיה!! לא סתם בצחוק המ...שירן כי היא כוסית דבר ראשון ודבר שני היא מתוחכת... ודבר שלישי..היא יודעת מה היא רוצה ואיך להשיג את זה ודבר רביעי היא שונאת את רותם וגם אני לא סובל אותה.

MrJacKasS

New member
ליה...

אני לא מבין למה אף אחד לא בוחר בה! היא אחלה דמות, יפה, נחמדה, מסכנה קצת...

אודי69

New member
ת'אמת

ת'אמת הייתי בוחר בה, היא נראית לא רע ובסה"כ היא אחלה, רק ש: א. הקול שלה מעצבן אותי, היא מיללת סתם, לדוגמא פרק אחד היא באה ככה: "אמא. מה קרה? למה את בוכה?" בקול כזה מעצבבבן. ב.היא יותר מדי תמימה.

../images/Emo127.gif

1 שירן!!!! אני פשוט מתה עליההה! היא מאגניבהה.... והיא לא כזאת עדינהה...... וטובההה...... מצד שני היא לא רעה היא פשוט אנושית! היא גם נחמדה אבל לפעמים גם יודעת להתעצבן ולהתווכח! פשוט אנושית! ושווה!!! 2 ליה.... - חמודה, יפה וזהו... ( מה אתם מצפים? הגיבורה הראשית...... ) וגם רותם!!! - יפה מגניסה וחמודההההההה בטרוף! נירה
WTF איכסססססס שתמות!

sul da bahia

New member
אז ככה

1. שירן יפה חברה של יהודה לוי (גידי מלחיי האהבה) עם אופי מצוין!! אני פשוט חולה עליה!! 2.ליה די יפה....נחמדה...מתוקה.... 3.רותם אני שונאת את הפה שלה........... 4.נירה המטומטמת שתלך לעזה

אני אישית בעד ליה ושירן בגלל....

שהיא חמודה כזאת רק מה יש לה קול מעצבן , והסנטר שלה מוזר בטירוף! מה לא ככה? ושירן אני מתה על הרוע שלה , וגם היא פה ושם מצחיקה...

למעלה