סקר מה אתם מעדיפים סוס שחור חלק או סוס לבן חלק
C chompi2 New member 3/1/04 #1 סקר../images/Emo85.gif../images/Emo80.gif מה אתם מעדיפים סוס שחור חלק או סוס לבן חלק
÷ ÷•»BlipBlop«•÷ New member 3/1/04 #2 ../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifפיינט. שחור חלק עם לבן חלק.. חח
A animals lover New member 3/1/04 #4 שחורררר!!!../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo107.gif
J Juli kleo rullz New member 3/1/04 #6 לבןןןןןןןןןןןןן ../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif
S S H I L G I New member 3/1/04 #10 שאלה קשה... אני אוהבת את שניהם אבל בלבן יש משהו מלאכי.. ככה שאני בוחרת לבן
N N µ§h¥ K a T a N New member 3/1/04 #15 סוס שחור לבן...../images/Emo41.gif כי אין דבר כזה סוס לבן חלק... רק אלבינויים.
פ פיצפיצון New member 3/1/04 #17 הממ- שחור? אני חייבת לציין שלא כל סוס שחור הוא יפה ולא כל סוס לבן הוא יפה. סוס שחור יכול להיות מקסים ובעל עוצמה והוא יכול להראות כמו סתם סבא מסכן כמו מונטה...חחח
הממ- שחור? אני חייבת לציין שלא כל סוס שחור הוא יפה ולא כל סוס לבן הוא יפה. סוס שחור יכול להיות מקסים ובעל עוצמה והוא יכול להראות כמו סתם סבא מסכן כמו מונטה...חחח