סקר~!

dboten

New member
סקר~!../images/Emo70.gif

מי לדעתכם ינצח [יצחיק אחרון] בגמר? 1. שלישיית דופה. 2. הדר לוי. 3. צחי. 4. יוסי וטירן. 5. טלי. 6. נוסבאום. ועוד משהו... מנויי מעריב! שמתם לב שבעיתון ממש אבל ממש מעודדים את צחי?! היו עליו כבר איזה 3-4 כתבות -רק- עליו וכל פעם שיש כתבה על כולם החלק שלו הכי ארוך והתמונה הכי גדולה! וגם במעריב לפני תוכנית ההחזרה עשו כתבה על אבי נוסבאום.. סתם, במקרה. נוסבאום לדעתי מזה לא מצחיק.

OnlyMe sahar

New member
צחי..

רק בגלל ההיסטריה שהוא בנה סביבו.... אני רוצה שדופה יזכו

NimaZ

New member
ברור ש...

צחי ינצח! בעעעעעעעעעעעעעע עליו! אני רוצה שיוסי (
) וטירן (
) ינצחו!

אוש7יתי

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

אהבתי...!!
זה בידיוק הם!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

dboten

New member
אה...!!

אוש7יתי !! סוף סוף הבנתי את החתימה שלך!
-עומר
-גלעד
-אסף גאונות לשמה!

אוש7יתי

New member
כן אבל לא אני המצאתי את זה....

וכבר שיניתי את זה כי אני לא מתה על שלישיית דופה... אבל בכל זאת הם מצחיקים אז... אווווווווווו שלישיית דופה שלישיית דופה שלישיית דופה שלישיית דופה!!

Ronush14

New member
../images/Emo26.gifאניייייייייי ../images/Emo9.gif

אם זה לא נכון שנוסבאום עף... ואני מסרבת להאמין לשמועות האלה עד שאני יגלה את זה בעצמי! (
) אז אם הוא עדיין שם... אז אני ממש רוצה וחושבת שהוא יכול לנצח! הוא פשוט הקומיקאי שם... ואם הוא כבר לא שם
אז שיוסי וטירן! חחחח אני אוהבת אותם עוד יותר מאז שפגשתי אותם היום...

bshainb

New member
אני מאמינה בדופה!

הם הכי שווים שם!! הם באמת מצחיקים והמערכונים שלהם הכי הכי

PiterPenit

New member
../images/Emo166.gif צחי ארני זה בודק../images/Emo70.gif ../images/Emo166.gif

כי הוא הכי מצחיקקק
וזאת לא 'דעה זאת עובדה

m a z i ohayon

New member
צחי יקח למרות שאני מעדיפה את -

אחת הבנות או נוסבאום... ואם לא אז יוסי וטירןןן

raish

New member
ציצים גדולים זה מה שאני אוהב

לדעתי צחי יקח "יצחיק אחרון" אבל לא בגלל שהוא טוב הוא פשוט יודע לדפוק הופעה תאמינו לי אם הוא היה צריך לדפוק הופעה של 30 דקות או אפילו יותר ולכתוב לעצמו את הבדיחות הוא לא היה משהו.... לדעתי יוסי וטירן (ציצים גדולים והטוקרים פשוט נרג אותי ) ונוסבאום הרבה יותר טובים הקטע עם החיות שטירן ונוסבאום עושים ביחד זה שפוט קטע גדול והם גם כותבים לעצמם וגם לאחרים בלופט את הקטעים הקהל מתחבר יותר לצחי בגלל זה הוא מנצח

תות15

New member
רק לא טלי..

היא פשוט גרועה.. ההומור שלה נמוך ואני לא מבין איך היא ממשיכ לעלות כל פעם שלבים..

starla

New member
הלוואי שדופה יקחו...

זה כל כך מגיע להם... אם לא הם אז יוסי וטירן...

למעלה