גם אירני יחטוף אותה ובגדול למרות שעל פי ההנתהגות שלו הוא מרגיש שהוא ניצח ובגדול.
ק קא זו או New member 24/4/04 #19 גם אירני יחטוף אותה ובגדול למרות שעל פי ההנתהגות שלו הוא מרגיש שהוא ניצח ובגדול.
B bshainb New member 24/4/04 #22 דופה שולטים!!!!!! ולדעתך זאת לא תחרות יופי...כנראה טעית בתחרות... ופורמן חתיייייייךךךךךךךך!!!!!!!
נ נטעמ New member 24/4/04 #23 ../images/Emo151.gif לפי דעתי... לפי דעתי לצחי יש סיכויים גבוהים (מאוד) לזכות... אבל אני בעד דופה או יוסי וטירן כי הם באמת מצחיקים אותי....
../images/Emo151.gif לפי דעתי... לפי דעתי לצחי יש סיכויים גבוהים (מאוד) לזכות... אבל אני בעד דופה או יוסי וטירן כי הם באמת מצחיקים אותי....
B Ben LeVi 232 New member 24/4/04 #24 אולי דיי עם הסקרים הנדושים האלה ועם השאלות האלה שחוזרות על עצמן 3 פעמים ביום...
M m a z i ohayon New member 24/4/04 #25 למה דיי? לא אוהב? אל תגיב! אני- חוץ מצחי שזה ברור...בניתי על נוסבאום אבל הוא עף אז עכשיו אני הולכת על יוסי וטירן - שוב תוך התעלמות מזה שצחי לוקח ....
למה דיי? לא אוהב? אל תגיב! אני- חוץ מצחי שזה ברור...בניתי על נוסבאום אבל הוא עף אז עכשיו אני הולכת על יוסי וטירן - שוב תוך התעלמות מזה שצחי לוקח ....
Y yaelrs New member 24/4/04 #26 ../images/Emo42.gifאני!../images/Emo29.gif אני חושבת שצחי ינצח אני רציתי שנוסבאום ינצח, אבל העיפו אותו... ועכשיו אני מקווה שאו דופה ינצחו או יוסי וטירן!
../images/Emo42.gifאני!../images/Emo29.gif אני חושבת שצחי ינצח אני רציתי שנוסבאום ינצח, אבל העיפו אותו... ועכשיו אני מקווה שאו דופה ינצחו או יוסי וטירן!