נעלולית הפלא
New member
עכשיו תורי../images/Emo15.gif
1. טוב אני אגוון...אני הכי אוהבת את העטיפה של הדיסק "לישראל מנטליה האהבה" כי אני כ"כ אוהבת לראות את נטי עם כל דבר שקשור לישראל
2. טורמלינה 3. me muero de amor donde ira alas (אני חולה על כל אחד מהשירים בטורמלינה במיוחד על POR VERTE אבל אמרת שיר אחד אז אני מצייתת) 4. בבוקר אני מתעוררת עם טורמלינה, כלומר במערכת שלי יש שעון מעורר וכל יום ב-7 מתחיל להתנגן הדיסק וככה אני מתעוררת..אז אפשר להגיד שטורמלינה אני שומעת כל יום. אני אף פעם לא יושבת במיוחד לשמוע דיסק..זה היה פעם שכל דיסק היה מתנגן אצלי 8 פעמים ביום. 5. בדרך כלל אני לא מדלגת על שירים אלא אחרי שאני מסיימת את כל הדיסק אני חוזרת לשירים שאני אוהבת במיוחד...למשל הרבה פעמים בבוקר אם עוד לא סיימתי להתארגן אני ונגמר טורמלינה אני מחזירה ל POR VERTE או ALAS 6. מדובר בנטי- אני אוהבת הכל! 7. אממ..טוב נו, היא ופקו היו מדהימים אבל גם פבלו ראגו היה מדהים ואני חולה עליוווווו
8.אין מצב שסידרה של נטי לא תהיה מעניינת....ואני אומרת את זה בשיא הרצינות...זה מצב אל קיים!!! 9. יאפ
10. אני אשמח לפגוש אותה בכל מקום אבל אם הייתי צריכה מקום מיוחד אז בבית שלה (ככה בהזדמנות אני אכיר את ריקו'ש המדהים
) אחלה שאלות
1. טוב אני אגוון...אני הכי אוהבת את העטיפה של הדיסק "לישראל מנטליה האהבה" כי אני כ"כ אוהבת לראות את נטי עם כל דבר שקשור לישראל