סקר

עכשיו תורי../images/Emo15.gif

1. טוב אני אגוון...אני הכי אוהבת את העטיפה של הדיסק "לישראל מנטליה האהבה" כי אני כ"כ אוהבת לראות את נטי עם כל דבר שקשור לישראל
2. טורמלינה 3. me muero de amor donde ira alas (אני חולה על כל אחד מהשירים בטורמלינה במיוחד על POR VERTE אבל אמרת שיר אחד אז אני מצייתת) 4. בבוקר אני מתעוררת עם טורמלינה, כלומר במערכת שלי יש שעון מעורר וכל יום ב-7 מתחיל להתנגן הדיסק וככה אני מתעוררת..אז אפשר להגיד שטורמלינה אני שומעת כל יום. אני אף פעם לא יושבת במיוחד לשמוע דיסק..זה היה פעם שכל דיסק היה מתנגן אצלי 8 פעמים ביום. 5. בדרך כלל אני לא מדלגת על שירים אלא אחרי שאני מסיימת את כל הדיסק אני חוזרת לשירים שאני אוהבת במיוחד...למשל הרבה פעמים בבוקר אם עוד לא סיימתי להתארגן אני ונגמר טורמלינה אני מחזירה ל POR VERTE או ALAS 6. מדובר בנטי- אני אוהבת הכל! 7. אממ..טוב נו, היא ופקו היו מדהימים אבל גם פבלו ראגו היה מדהים ואני חולה עליוווווו
8.אין מצב שסידרה של נטי לא תהיה מעניינת....ואני אומרת את זה בשיא הרצינות...זה מצב אל קיים!!! 9. יאפ
10. אני אשמח לפגוש אותה בכל מקום אבל אם הייתי צריכה מקום מיוחד אז בבית שלה (ככה בהזדמנות אני אכיר את ריקו'ש המדהים
) אחלה שאלות

טוב הנה התשובות שלי...

1. עטיפה הכי יפה-טורמלינה ללא ספק אהבתי את הקומיקס ואת הנייר בצבע כסף!
2. טו וננו דיסק מושלם מכל הבחינות!! אם תשימו לב לכל שיר כמעט יש סיפור מאחוריו וזה מה שעושה אותו יפה לדעתי לפחות
3. אז ככה: me muero de amor un ramito de violetas אמנם זה שיר אחד לפני האחרון אבל שווה להקשיב לו המלצה שלי!
ומטורמלינה טוב יש האמת 2-alas וpor verte otra vez ממש קשה לי לבחור מבינהם.. 4. הממ היום אני מקשיבה פעם אחת ביום אבל פעם זה היה איזה 9 פעמים כך שהייתי צריכה להפחית קצת לא?
5.כן בטח אני מדלגת כי לא תמיד יש לי זמן לשמוע את כל הדיסק(מה לעשות אין לי הרבה סבלנות
) 6. הדיסק הראשון 7.פקו ונטי היו מדהימים ביותר בבובה אבל ניראה לי שפבלו ראגו עשה את העבודה קצת יותר טוב בכל מקרה אני חולה על שניהםםם
8.כן ברור למי איכפת מהסרט העיקר נטי לא??
9.כן!!! 10.לא משנה לי איפה אם זה אבל היה ביומולדת שלי בארגנטינה ובבית שלה זה היה מושלם אבל בגלל שזה יותר מדיי חלומי אני אסתפק לפגוש אותה בכל מקום!! *אחלה שאלות אהבתי מאוד!
שירה

rozalinda22

New member
../images/Emo108.gif

1.מהי העטיפה היפה ביותר בעיניך
של
טו וננו
2.מהו הדיסק האהוב עלייך
טורמלינה
3.בחר שיר אחד מתוך כל דיסק שאת/ה הכי אוהב/ת: מהראשון:Nada Mas Que Hablar
מהשני:Un Ramito De Violetas
ומהשלישי:Alas De Libertad
4.כמה פעמים את/ה שומע/ת את הדיסקים של נטליה ביום
אממממ....תלוי
5.כשאת/ה שומע/ת את הדיסקים את/ה מדלג/ת לפעמים על שירים
כמעט ולא
6.מהו הדיסק הפחות אהוב עלייך
אין אחד פחות אהוב
7.מי לדעתך היה הגאלאן הכי מוצלח שהיה לנטי
פקו
8.האם יש סיכוי שתראה/י סרט/סדרה עם נטי גם כשהוא לא נראה מעניין
מה זה לא נראה מעניין
יש נטי
זה די מספק
9.האם אתה יודע הרבה על נטי
אממממ....נראה לי שכן...
10.אם יציעו לך לפגוש את נטי איפה תעדיף לעשות זאת
מה זה משנה איפה
העיקר להפגש איתה

doreeen

New member
שלי...

1.מהי העטיפה היפה ביותר בעיניך??? העטיפה של הראשון 2.מהו הדיסק האהוב עלייך??? שוב, הראשון
3.בחר שיר אחד מתוך כל דיסק שאת/ה הכי אוהב/ת natalia oreiro-me muero de amor, tu veneno- gitano corazon, turmalina- que digan lo que quieran 4.כמה פעמים את/ה שומע/ת את הדיסקים של נטליה ביום???פעם, פעמיים ביום..במיוחד את הראשון
5.כשאת/ה שומע/ת את הדיסקים את/ה מדלג/ת לפעמים על שירים??? לפעמים, כן 6.מהו הדיסק הפחות אהוב עלייך??? tu veneno 7.מי לדעתך היה הגאלאן הכי מוצלח שהיה לנטי??? בלי שום ספק-פקו
8.האם יש סיכוי שתראה/י סרט/סדרה עם נטי גם כשהוא לא נראה מעניין???יש יותר מרק סיכוי.. 9.האם אתה יודע הרבה על נטי???אממ....הכל
10.אם יציעו לך לפגוש את נטי איפה תעדיף לעשות זאת???בכל מקום..העיקר לפגוש אותה..אבל אם בכל זאת אני צריכה לבחור אז הייתי רוצה בבית שלה...

ולריה1

New member
../images/Emo153.gif

1.מהי העטיפה היפה ביותר בעיניך??? של טורמלינה 2.מהו הדיסק האהוב עלייך??? טורמלינה! 3.בחר שיר אחד מתוך כל דיסק שאת/ה הכי אוהב/ת מהראשון- Huracan מהשני-וואייי קשה לי לבחור אבל...Basta de ti ומהאחרון-Cayendo 4.כמה פעמים את/ה שומע/ת את הדיסקים של נטליה ביום??? ממ אני לא שומעת כל יום.. 5.כשאת/ה שומע/ת את הדיסקים את/ה מדלג/ת לפעמים על שירים??? לפעמים 6.מהו הדיסק הפחות אהוב עלייך??? אין כזה.. 7.מי לדעתך היה הגאלאן הכי מוצלח שהיה לנטי??? פקונדו 8.האם יש סיכוי שתראה/י סרט/סדרה עם נטי גם כשהוא לא נראה מעניין??? ודאיייי
9.האם אתה יודע הרבה על נטי??? אה? 10.אם יציעו לך לפגוש את נטי איפה תעדיף לעשות זאת??? מזה משנה איפה..העיקר לפגוש

עונה ../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

1.מהי העטיפה היפה ביותר בעיניך? טו וננו
2.מהו הדיסק האהוב עלייך? טו וננו/טורמלינה. 3.בחר שיר אחד מתוך כל דיסק שאת/ה הכי אוהב/ת - מהראשון מה מווארו ^^ מהשני ריו ומהשלישי פסיון סלסטה
4.כמה פעמים את/ה שומע/ת את הדיסקים של נטליה ביום? עכשיו אני לא שומעת הרבה.. אני בקטע של מטאל בגרמנית (אל תשאלו)
זה נורא יפה. אבל אני משלבת בפליי-ליסט נטליה ואז זה יוצא יפה
5.כשאת/ה שומע/ת את הדיסקים את/ה מדלג/ת לפעמים על שירים? כמובן.. בדרך כלל לשירים שאני יותר אוהבת
6.מהו הדיסק הפחות אהוב עלייך? הראשון. 7.מי לדעתך היה הגאלאן הכי מוצלח שהיה לנטי? פקו ^^ 8.האם יש סיכוי שתראה/י סרט/סדרה עם נטי גם כשהוא לא נראה מעניין? כמובן. ראיתי את אווה פורחת או מה שזה לא היה.. 9.האם אתה יודע הרבה על נטי? הו.. אני מניחה שאני יודעת עליה די הרבה, כן. 10.אם יציעו לך לפגוש את נטי איפה תעדיף לעשות זאת? לא אכפת לי ^^ אבל אם כבר- במקום שקט ^^

אני ראיתי תהתחלה של אווה ו..../images/Emo121.gif

אז העברתי
לא אהבתי תמשחק שלה שם

../images/Emo121.gif

1.מהי העטיפה היפה ביותר בעיניך??? טו וננו
2.מהו הדיסק האהוב עלייך??? טו וננו
3.בחר שיר אחד מתוך כל דיסק שאת/ה הכי אוהב/ת דיסק ראשון- Me Muero De Amor
דיסק שני- Tu Veneno (ככה רושמים
) דיסק שלישי- Por Verte Otra Vez
4.כמה פעמים את/ה שומע/ת את הדיסקים של נטליה ביום??? 0
אני שומעת רק לעתים רחוקות... ככה כשאין לי מה לשמוע
5.כשאת/ה שומע/ת את הדיסקים את/ה מדלג/ת לפעמים על שירים??? כן.. תמיד
6.מהו הדיסק הפחות אהוב עלייך??? TURMALINA
7.מי לדעתך היה הגאלאן הכי מוצלח שהיה לנטי??? פקו דהההה
8.האם יש סיכוי שתראה/י סרט/סדרה עם נטי גם כשהוא לא נראה מעניין??? לא
9.האם אתה יודע הרבה על נטי??? אממ.. בהנחה שאני יודעת בערך כמו רוזי... ובבידיעה שרוזי אמרה שכן... אז... כן
10.אם יציעו לך לפגוש את נטי איפה תעדיף לעשות זאת??? בבית שלי
לא זזה בשבילה מטר

אוף איתך

את כ"כ אנטי נטי
אני מבינה שאת לא מעריצה שלה ולא אוהבת אותה כמונו אבל את בכל זאת בפורום שלה ויש פה אנשים שאוהבים אותה ולדעתי את צריכה לכבד אותנו
אם את כ"כ אנטי למה את פה בפורום
זה מחרפן אותי... כל המשפטים הקטנים האלו "בשבילה אני לא זזה מטר" "אני בחיים לא אשים את המשפט הזה בחתימה שלי" "אני שומעת רק שככה אין לי מה לשמוע" זה ממש מעצבן אותי כי אני מרגישה שאת כ"כ נגדה ואת בכל זאת פה בפורום אז אם כ"כ כייף לך ועדין כ"כ בא לך להיות אנטי לפחות תשמרי את האנטיות לעצמך כי לי אישית זה מפריע
וזה לא בקטע של לתקוף אותך ספציפית...פשוט בנאדם שכותב בפורום של נטי צריך לפחות לכבד את המעריצים שלה
מקווה שתקחי את זה לצומת ליבך סיון

אני לא אנטי נטי...../images/Emo121.gif

פשוט אין לי שום סיבה נגיד ללכת בשבילה למקום כלשהו או לשים תמשפט ההוא בחתימה שלי... אבל את צודקת
לקחתי לתשומת לבי

למעלה