סקר

ליאת275

New member
סקר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

1.מהי העטיפה היפה ביותר בעיניך??? 2.מהו הדיסק האהוב עלייך??? 3.בחר שיר אחד מתוך כל דיסק שאת/ה הכי אוהב/ת 4.כמה פעמים את/ה שומע/ת את הדיסקים של נטליה ביום??? 5.כשאת/ה שומע/ת את הדיסקים את/ה מדלג/ת לפעמים על שירים??? 6.מהו הדיסק הפחות אהוב עלייך??? 7.מי לדעתך היה הגאלאן הכי מוצלח שהיה לנטי??? 8.האם יש סיכוי שתראה/י סרט/סדרה עם נטי גם כשהוא לא נראה מעניין??? 9.האם אתה יודע הרבה על נטי??? 10.אם יציעו לך לפגוש את נטי איפה תעדיף לעשות זאת???

Moreiro

New member
אממ.. ../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

1. מהי העטיפה היפה ביותר בעיניך??? של טו וננו. 2. מהו הדיסק האהוב עלייך??? טורמלינה. 3. בחר שיר אחד מתוך כל דיסק שאת/ה הכי אוהב/ת. את השירים השקטים לרוב - מה מוארו דה אמור, אלאס דה ליברטד, ריו דה לה פלטה. 4. כמה פעמים את/ה שומע/ת את הדיסקים של נטליה ביום??? פעם זה היה 7-8 פעמים ביום.. עכשיו זה "רק" פעם-פעמיים.. בקושי יש זמן למוזיקה
5. כשאת/ה שומע/ת את הדיסקים את/ה מדלג/ת לפעמים על שירים??? לא.. אלא אם כן אני שומעת אותם נגיד שאני עצובה ואז אני שומעת רק את השירים השקטים.. 6. מהו הדיסק הפחות אהוב עלייך??? טו וננו.. חוץ מכמה שירים מקסימים שיש בו
7. מי לדעתך היה הגאלאן הכי מוצלח שהיה לנטי??? פקווו
8. האם יש סיכוי שתראה/י סרט/סדרה עם נטי גם כשהוא לא נראה מעניין??? אממ כן. אני אנסה גם אם יש ביקורות לא טובות או הפרומו לא משהו, כי אני יודעת למה נטי מסוגלת
9. האם אתה יודע הרבה על נטי??? אממ אפשר לומר שכן
10. אם יציעו לך לפגוש את נטי איפה תעדיף לעשות זאת??? למי אכפת
יציעו לי לפגוש את נטי אני אתעלף
אחר כך תדברו איתי על מקום.. ובכל זאת.. מה זה משנה איפה לפגוש אותה? העיקר לפגוש אותה!!!!!

פיקוש

New member
YO!!!!!!

1.מהי העטיפה היפה ביותר בעיניך??? -העטיפה של טו וננו!! הכי יפה! נוצץ הרבה תמונות ומושקע מאוד! 2.מהו הדיסק האהוב עלייך??? הדיסק שאני הכי אוהב מבחינת המוסיקה זה טורמלינה אבל מבחינת היופי את טו וננו 3.בחר שיר אחד מתוך כל דיסק שאת/ה הכי אוהב/ת מהדיסק הראשון HURACAN, הדיסק השני CALIENTE ומהשלישי CAYENDO! 4.כמה פעמים את/ה שומע/ת את הדיסקים של נטליה ביום??? אמ.... 2... נראה לי... 5.כשאת/ה שומע/ת את הדיסקים את/ה מדלג/ת לפעמים על שירים??? אני לא שומע את הדיסק בידיוק אני שם את השירים בוינאמפ וזה סתם מנגן שירים ואני אוהב את כולם אז לא אכפת לי :) ואם אני שומע מהדיסק ממערכת אז גם לא אכפת לי אני אוהב את כולם 6.מהו הדיסק הפחות אהוב עלייך??? מבחינת עטיפה טורמלינה! ומבחינת מוסיקה נראה לי שהדיסק הראשון 7.מי לדעתך היה הגאלאן הכי מוצלח שהיה לנטי??? אני חושב שפקונדו אראנה כי בובה פראית הייתה ההצלחה הגדולה ביותר 8.האם יש סיכוי שתראה/י סרט/סדרה עם נטי גם כשהוא לא נראה מעניין??? בטח! אווה הפורחת! רק לראות את נטי זה מענין מאוד :) אבל העלילה בסדר... 9.האם אתה יודע הרבה על נטי??? בטח! הכל! נראה לי... 10.אם יציעו לך לפגוש את נטי איפה תעדיף לעשות זאת??? בכל מקום!!!!!!

אז ככה...

1.העטיפה הכי יפה זה הדיסק הראשון... 2.הדיסק כמובן טורמלינה.. 3.לי יש 2 שירים שאני הכי אוהבת וללא ספק הם alas de librtad ו..me muero de amor. 4.ת'אמת לא תמיד יוצא לי לשמוע את הדיסקים שלה כל יום..
5.כן ברור יצא לי כמה פעמים לדלג על שירים..חח למי לא?!?!? 6.פחות אהוב עליי(אך זה לא אומר שאני לא אוהבת אותו..אלה קצת פחות) זה טו וננו.. 7.תראו פונדו ארנה היה ממש מושלם בשבילה אבל אחרי שראיתי את קצורה ברונו היה פשוט הורססס ולפי דעתי הם היו מולמים ביחד..אז לפי דעתי הגאלאן זה פבלו ראגו! 8.ברורררררררררררררררר בלי צל של ספק!! 9.הרבההה מאודדדדדדדדדדדדדד. 10.אני אעדיף לעשות את זה בארגנטינה..חח ככה אני גם יטייל..חח סתם ממש לא משנה לי איפה..אבל בבית שלה אני יעדיףף בעצם אני אפילו דיי קוצה שזה יהיה בבית שלה!

niravital

New member
../images/Emo45.gif אני עונה ../images/Emo26.gif

1. העטיפה
טו וננו, הדיסק השני, לדעתי זה ממש אמנותי, ויפה 2. הדיסק
אני לא יכול לבחור אחד, באמת שלא... 3. שיר מכל דיסק
קמביו דולור מהדיסק הראשון
ריו דה לה פלטה מטו וננו
מאר מטורמלינה (הבחירה שרירותית, אני אוהב מאוד הרבה שירים) 4. פעמים ביום
אפשר להגיד בשעות
5. כשאני שומע דיסק
כן, אני מדלג על שירים לפעמים 6. דיסק פ... אהוב
אין כזה דבר
7. הגאלאן הכי מוצלח
פקונדו ארנה 8. האם יש סיכוי גם אם לא מעניין
איך יכול להיות לא מעניין כשנטי
שם
9. האם אני יודע הרבה
אני יודע מספיק לטעמי... 10. איפה לפגוש את נטי
בחדר מיטות (חחחח סתם, בבית שלה)
אחלה שאלון

ניר אתה בוגד בשרי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif:-O../images/Emo6.gif

אחרת איך אתה מסביר את תשובתך האחרונה
חחחחח נראה לי היום הולדת השפיעה עלייך ה-18 עלה לך לראש

REBELDE 16

New member
חחחחחחח יווו איזה צחוקים!

ניר ככה? איו בעיה...נטפל בך!
סתם כפרה....
אתה יודע שלנטי אני מסכימה....
אפילו דיברתי איתה...ואמרתי לה עד גבול מסוים! ואמממ בנות אחרות בשום פנים ואופן...לא!
חחח סתם...
אני רואה סיון את לצידי, הא? שומרת לי עליו!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחח עם נטי דיברת..אבל מה עם ריקוש שלי?? כפרה עליו
וראית איך אני תומכת בך?? חחחחחח

../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo47.gif../images/Emo65.gifחתונה!!!!!

חחחחח פיספסתי חתונה בפורום???????
ניר???. שרי.??????
לא הזמנתם ואפילו לא אמרתם??????
חחחח שרי תעדכני אותי באיי סי וגם אתה ניר......
וכל מי שרוצה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Moreiro

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif מי את../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

סתם, שנים לא ראינו אותך פה
לאן נעלמת

מורררררר ונירררר חחחחח../images/Emo41.gif

מה קורה כפרות!!!!!! חחחחחחחחחח
באמת הרבה זמן לא הייתי ות'אמת ...... אני מתגעגעת בטירוף!!!!
אבל השאלה היא......
אם אתתם מתגעגעים אלייייי???? חחחחחחחחחח בוווווווווווווווו
נירצ'וק אנחנו חייבים לדבר ולהתעדכן
ומוווורררררררר בנאדם את יודעת מה ראיתי ?????
אני יענה לך חחחחחחחחחח
את לא באיי סי שלי
אז מיד לשלוח מספר .....
יאללה חולה עליכם
וד"ש כמובן לשרי המהממת כפרה אליה.!!!!!
תגידו.......
אתם רואים אהבה מעבר לפיטמה.....חחחחחחחחחחחחחח
לפינה
טוב השתגעתי עד לפעם הבאה........
תתגעגעו אליייייייי!!!!!!
חחחחחחחח

niravital