סקר...

סקר...../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

אוקי סקר ככה להעברת הזמן.. כן אני יודעת שכל הזמן יש כאלה אבל תמיד יש אנשים חדשים ותמיד נחמד לרענן.. זה מפורום לסביות. החלטתי.. למה לא נעשה אותו גם פה.. אם אין התנגדות כמובן..תענו על איזה מהשאלות שבה לכם. שם: גיל: מיקום: תנוחה נוכחית: רעש שנשמע עכשיו ברקע: חשוך\מואר? סביבה מסודרת\בלאגן אומנותי? חדר גדול לקלאסטרופובים\פיצי לליליפוטים? יש לך אהבה? איפה היא עכשיו? יש פעמים שנמאס לך שהיא תהיה לידך ואת רוצה להיות לבד? את זוכה למספיק פרטיות בחיים? את בנאדם שאוהב פרטיות? נטייה מינית..? בארון או בחוץ? את עוסקת בענף ספורט כלשהו? במה? גיל לפני בנאדם או בנאדם לפני גיל? מעשנת? אלכוהול? סמים? סקס? טל מוסרי? מה הייתה הנשיקה הראשונה שלך?עם בן? עם בת? המקום הכי מוזר לנהל בו יחסי מין? משקה אהוב..? דבר שאת אוהבת בך: דבר שאת שונאת בך: בנאדם שחסר: ואחרון חביב כרגע ניתן לך סוס שיכול לדהור לכל מקום שרק תרצי במהירות הבזק הוא ידהר לכל מקום.. אפילו אם זה רק בשביל להרגיש רוח באצבעות.. -לאן את דוהרת?- *השאלון מנוסח בנקבה במקור אך מכוון גם לזכר*

אני אתחיל../images/Emo75.gif

תנוחה נוכחית: מזרחי זה הכי, אחי
רעש שנשמע עכשיו ברקע: ווינאמפ..
חשוך\מואר? מואר.. לא אוהבת חושך אלא אם כן אני עם מישו שסומכת עליו
סביבה מסודרת\בלאגן אומנותי? בלאגן אמנותי
חדר גדול לקלאסטרופובים\פיצי לליליפוטים? בינוני או גדול ומעוצב כמו שאני אוהבת
יש לך אהבה? כן
מדהים
איפה היא עכשיו? בצבא.. עוד כמה ימים הביתה
יש פעמים שנמאס לך שהיא תהיה לידך ואת רוצה להיות לבד? לא
את זוכה למספיק פרטיות בחיים? בערך.. כל עוד לא יושבים לי על הראש יותר מידיי
את בנאדם שאוהב פרטיות? הממ אפשר להגיד
נטייה מינית..? הממ.. סטרייטית
קצת מתנדנד אפשר להגיד
בארון או בחוץ? תלוי במשחק? הממ אני חושבת שבחוץ.. כנות זה דבר חשוב.. עם אחרים, ועם עצמך.
את עוסקת בענף ספורט כלשהו? במה? ספורט.. לא.. אני פדלאה
חיחי הממ אם כן אולי הייתי עוסקת ב.. שחייה או כדורסל <פה ושם עושה איזה הליכה>
גיל לפני בנאדם או בנאדם לפני גיל? תמיד בנאדם
מעשנת? לא
אלכוהול? לפעמים
סמים? ממש לא.. פרוזק נחשב? חיחי סתם
סקס? אישימידיי
טל מוסרי? אה.. לא הטיפוס שלי
מה הייתה הנשיקה הראשונה שלך?עם בן? עם בת? עם בן.. גיל 17..
כן כן.. תתפלאו.. בת.. עדיין.. לא..
המקום הכי מוזר לנהל בו יחסי מין? הממ שאלה טובה.. גינת ירקות
בריכה של צ'יפס
משקה אהוב..? קולה.. מכורה.. לא קונים לי יותר חחחחח מיצים למיניהם
דבר שאת אוהבת בך: כנות נאמנות יצירתיות אכפתיות כלפי אחרים
דבר שאת שונאת בך: הממ.. מאוד שנוי במחלוקת.. אישימידיי
בנאדם שחסר: כרגע חבר שלי שבצבא.. ועוד מעט חוזר
ואחרון חביב כרגע ניתן לך סוס שיכול לדהור לכל מקום שרק תרצי במהירות הבזק הוא ידהר לכל מקום.. אפילו אם זה רק בשביל להרגיש רוח באצבעות..
-לאן את דוהרת?- למקום שאני יכולה להרגישה בו הכי חופשיה שבעולם.. רצו מקום פתוח.. בטבע.. דשא עצים מים ועם הבנאדם שאני אוהבת. אם אני צריכה לבחור אז איזה מקום בהרים שם בגבול צרפת.. פשוט חלומי.

shmezz

New member
מוכר...נשת"פ../images/Emo13.gif

שם:
רוני גיל:
18 עוד חודשיים
ישיבה מזרחית מוזרה למדי על הכיסא רעש שנשמע עכשיו ברקע:
Guano Apes חשוך\מואר?
חשוך מאוד
סביבה מסודרת\בלאגן אומנותי?
חחח....בואו נגיד שאני מאוד אומנותית... חדר גדול לקלאסטרופובים\פיצי לליליפוטים?
יש לי חדר ענק
יש לך אהבה?
יש לי המון אהבה...אבל לא זאת שהמשורר התכוון אליה... איפה היא עכשיו?
מפוזרת ברחבי הגלקסיה...או רה"ע
יש פעמים שנמאס לך שהיא תהיה לידך ואת רוצה להיות לבד?
אין דבר כזה
את זוכה למספיק פרטיות בחיים?
כה...
את בנאדם שאוהב פרטיות?
כן... נטייה מינית..?
B בארון או בחוץ?
בפנים את עוסקת בענף ספורט כלשהו? במה?
פעם...עד שהצופים נפלו עליי...אפילו הייתי טובה בזה
צופים וכדור עף גיל לפני בנאדם או בנאדם לפני גיל?
כל בנאדם ומי שהו מעשנת?
אלכוהול?
סמים?
כמה פעמים.. לא משו ששווה לציין סקס?
כה טל מוסרי?
הוא גם B מה הייתה הנשיקה הראשונה שלך?עם בן? עם בת?
בן, עם הידיד בכי טוב... המקום הכי מוזר לנהל בו יחסי מין?
שאני ניהלתי
סטארבקס וביםםםםםםם משקה אהוב..?
לא משנה עם המון קרח...אבל עדיף ספרייט
דבר שאת אוהבת בך:
נחמדה מאוד
דבר שאת שונאת בך:
נחמדה מאוד... ואחרון חביב כרגע ניתן לך סוס שיכול לדהור לכל מקום שרק תרצי במהירות הבזק הוא ידהר לכל מקום.. אפילו אם זה רק בשביל להרגיש רוח באצבעות.. -לאן את דוהרת?-כאילו אתם לא יודעים.. ניו פאקינג זילנד

Ma E

New member
מאיפה לך שטל מוסרי B../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

נכון הוא דומה לרודריגו!?!? אבל רודריגו יותר חתיך שהם יהיו ביחד חחחחחחחחחחחחחחחחח

shmezz

New member
מאיפה...

זו עובדה ידועה... רוני יודעת הכל
תשאלי את לונה היא תאשר את זה
וחוץ מי זה... who the fuch is רודריגו

לונה..

New member
איך תמיד זה מגיע למצב שצריך לאשר

אצלי דברים.... אבל תכלס אין לי מושג, ואולי זה בגלל שאני מתה מעייפות...

shmezz

New member
אז כמו שחכמים ממני אמרו....

מיכלי....לכי לישון
ולמה...כי את כבר מנוסה בעובדה שאין מה להתווכח ואני תמיד צודקת (מה לא
) בכל אופן...אולי את יודעת who the fuck is rodrigo?????????????

לונה..

New member
לא ../images/Emo13.gif

רודריגו זה ההוא מקחי אותי שרון שכל העולם חולה לו על התחת וחוץ מפרצוף חמוד לא מצאתי אצלו כלום מיוחד... אחח, איך נשים נופלות בבולשיט הזה של "האמא שלי נתנה לי פעם כשהייתי קטן מתנה, וזה יעבור אצלנו במשפחה מאמא לבת, ורציתי שתקבלי את זה, בתקווה שתהיי אשתי לעולם ועד" עכשיו רק להוסיף לזה מבטא והאשה מתעלפת... פוי

shmezz

New member
למה לא../images/Emo12.gif....

את מיכל...לא ככה
ואני אוהייבת אותך לא ככה
אז למה לא מיכלי

shmezz

New member
טוב בובה...

סורי...אבל זו בעיה שאני כבר לא יכולה לעזור לך איתה... אבל אם כל אחת אחרת אז מוזמנת לפנות אליי

¥EleVatioN¥

New member
כי כולנו התרגלנו כבר../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif

לקרוא לה לונע חחחחחחח נכון לונה אז שהיינו במפגש האחרון שראית את גלי? אז שאמרתי לה שאלתי אותה כזה "מאיפה את מכירה את לונה?!" והיא לא הבינה מה אני רוצה ממנה חחחחחחחחח

לונה..

New member
מה?!

ראית אותה ואמרת לה לונה? יוווו איזה סרט אז אמרת לה מיכל אחורי זה?

¥EleVatioN¥

New member
לא ראיתי אותה!../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif

דיברתי איתה באייסי חחחחחח וכה ברור נזכרתי שיש לך עוד שם
אז אמרתי לה מיכל והיא ישר הבינה

אוקיי..אז הנה שלי:)

שם:קטיה(חחחח כן מואה) גיל:15 וחצי מיקום:ראשל"צ תנוחה נוכחית:יושבת רעש שנשמע ברקע:אמ טיוי-קולדפליי(אלוהים נמאס לי מהשיר הזה,כל דקה שמים אותו) חשוך\מואר?מואר..אבל נראה שירד גשם או משו סביבה מסודרת\בלגן אומנותי?בלגן...לא נראה לי שאפשר לקרוא לזה אומנותי:) חדר גדול לקלאסטרופובים\פיצי לליליפוטים?חחח גדול(המחשב בסלון שלי).. יש לך אהבה?נואופ:(((ג'וני דפ זה נחשב?חח) איפה היא עכשיו?אחח:\ את זוכה למספיק פרטיות בחיים?יאפ...אני אוהבת פרטיות נטייה מינית?למה לקטלג ולהגדיר אנשים?חחח.. את עוסקת בענף ספורט כלשהו?אממ...ספורט ואני לא מסתדרים ממש טוב גיל לפני בנאדם או בנאדם לפני גיל?השני לדעתי(ציטוט:"הגיל משנה רק כשלא נותר לומר שומדבר נוסף על הבן אדם") מעשנת?חס וחלילה! אלכוהול?איקק...שונאת סמים?אין סיכוי! סקס?לא טל מוסרי?מי?סתםם...חמוד מה הייתה הנשיקה הראשונה שלך?לא הייתה:\ המקום הכי מוזר בו לנהל יחסי מין?מה זה השאלות האלו?! משקה אהוב?אממ...קפה ותה דבר שאת אוהבת בך:אממ אני חושבת שאת הדמיון המפותח שלp: דבר שאת שונאת בך:הממ הרבה דברים..בעיקר חוסר ביטחון עצמי לאן את דוהרת?אממ..שאלה טובה..אולי לחוף הים:),או לאיזשהו מקום בטבע:)אהה נפלא

Ma E

New member
אניייייי../images/Emo70.gif

שם - מאי גיל - 15 תנוחה נוכחית - על הכיסא בישיבה מזרחית
רעש שנשמע ברקע - Fluke - Absurd (ראיתי עשיו מאחורי הקלעים של טומב ריידר 2 בערוץ 4 (היו גם ראיונות חדשים ושחכתי להקליט) ואני מושפעת... חשוך\מואר - חצי חצי האור שיש עכשיו בחוץ.. סביבה מסודרת\בלאגן - רק בלאגן
אמממ החדר שלי בינוני
אין לי אהבה היא עכשיו איפה שהוא בעולם... (אני חושבת שמצלמת סרט בלונדון) יש לי ימים שאני צריכה להיות לבד לבד... כן יש לי מספיק פרטיות אני אוהבת פרטיות
דו\B אהההההה דובי חחחחחחחחחחחחחחחחח בחוץ...
בערך קארטה
אה וגם אני לומדת להיות מאמנת חדר כושר בן אדם לפני גיל לא מעשנת לא שותה לא לוקחת סמים טל מוסרי... אמממ עדיף אפרת רייטן
מה זה מה היא הייתה?! חחחחחח תחילת שנה שעברה.. עם בן
אממממ במוסך?! משקהההה... - קולה.. דבר שאני אוהבת בעצמי - לוקחת הכל בקלות דבר שאני שונאת - קשה לי לפתח רגגשות בנאדם שחסר - אנג'לינה
אני דוהרתתתת ל.... לאחוזה של לארה קרופט עם הסוס השחור המדהים שאנג'לינה רוכבת עליו בסרט... גרררררררררררררררררר

למעלה