סקר...

painapple

New member
גמאני .)

שם: ענבר
תנוחה נוכחית: ישיבה על חצי מהכיסא.
רעש ברקע: הערוץ שאחותי רואה.. סדרה בספרדית.. אין לי כוח ללכת להביא תאוזניות מהחדר ./
חשוך\מואר? מואר, תמיד מואר.
סביבה מסודרת\בלאגן אומנותי? בלאגן.. אבל רצון למסודר..
חדר גדול לקלאסטרופובים\פיצי לליליפוטים? גדול גדול
יש לך אהבה? נופ.
יש פעמים שנמאס לך שהיא תהיה לידך ואת רוצה להיות לבד? מי? האהבה? אני מניחה....
את זוכה למספיק פרטיות בחיים? לא.
את בנאדם שאוהב פרטיות? בהתחשב במצב של "עם מי דיברת בטלפון?!" אז כן, מאוד.
נטייה מינית..? איפשהוא באמצע..
את עוסקת בענף ספורט כלשהו? במה? חדר כושר נחשב לספורט?
גיל לפני בנאדם או בנאדם לפני גיל? בנאדם לפני גיל.
מעשנת? לא.
אלכוהול? רק במקרים מיוחדים..
סמים? דיי ללחוץ עליי!
סקס? לא..
טל מוסרי? גאד לא.
משקה אהוב..? פאנטה אקזוטיק?
דבר שאת אוהבת בך: אף. ואוזניים. וזה שאני נחמדה.
דבר שאת שונאת בך: כל מה שלא בסעיף הקודם.
בנאדם שחסר: סבתא .( ואחרון חביב כרגע ניתן לך סוס שיכול לדהור לכל מקום שרק תרצי במהירות הבזק הוא ידהר לכל מקום.. אפילו אם זה רק בשביל להרגיש רוח באצבעות.. -לאן את דוהרת?- סוסיייייים .) אני דוהרת לקונאן! ניו יורק. או ניו זילנד ואז אני והסוס נרוץ מלא מלא בשדות הירוקים. איזה יופי .)

אני רוצה:)

שם:הילה גיל:15 מיקום:גדרה(ליד רחובות אם מישהו לא מכיר) תנוחה נוכחית: יושבת רעש שנשמע ברקע: אחי בוכה, אחותי צורחת ומוזיקה חשוך\מואר: באמצע סביבה מסודרת\בלאגן אומנותי: בלאגן:) חדר:גדול יש לך אהבה?:הייתה עד לפני יומיים, עכשיו האדון בטח משחק כדורגל זוכה למספיק פרטיות בחיים: תודה לאל כן, וכן אני אוהבת פרטיות נטייה מינית: בהתלבטות בין בי ללסבית עם נטייה ללסבית בארון או בחוץ: אמממ.. ההורים לא יודעם למרות שנראה לי שהם חושדים ולגבי חברים.. נראה לי שכל הביצפר כבר יודע ספורט: רוקדת גיל לפני בן אדם או בן אדם לפני הגיל: לא משנה לי מעשנת: בעבר כן,גאה להגיד שכבר לא:) סמים: לא סקס:עם בנות לא יצא לי, ובנים זה איכס טל מוסרי: אדיוט מקפץ נשיקה ראשונה: בן המקום הכי מוזר ליחסי מין:בשרותים משקה אהוב: בריזר אפרסק או וודקה עם פנטה אקזוטיק דבר שאני אוהבת בי: אף דבר שאני שונאת בי: חזה,כפות רגליים(יש לי אובססיה מוזרה) בנאדם שחסר:חברה ושאלה אחרונה..:אממ לקפרי או לאיים הקריביים

¥EleVatioN¥

New member
יאללה גם לי בא../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif

]
תנוחה נוכחית:אה....מיזרחית
אין זה פשוט שולט!
וממש נוח אפילו בכיתה וכאלה
רעש שנשמע ברקע: השיר פיוטה של היהודים [אני חושבת שזה פיוטה] אבל קצת קשה לשמוע כי אמא טוחנת בשר
חשוך מואר? ח-ש-ו-ך חושך זה יפה
סביבה מסודרת/בלאגן אומנותי:בלאגן לא אומנותי
חדר: בינוני לא גדול מידי לא קטן מידי-החדר שלי
יש לך אהבה? לא אין לי
איפה היא? היא לא פה
כה המון פעמים נמאס לי
כה יש לי את כל הפרטיות שאני רוצה [וככה זה גם יישאר!
]
אוהבת פרטיות?..כה כמו כל אחד אחר יש לי דברים שאני לא רוצה שידעו עליי ויש דברים שלא איכפת לי שידעו..
נטייה מינית: ואללה אל תשאלו אותי..
בארון או בחוץ?: במגירה
עוסקת בענף ספורט?: לא אבל אני אוהבת לעשות הליכות וכאלה
הא?!
אינני מעשנת
אינני שותה
אינני משתמשת בסמים
סקס?:למה לא
טל מוסרי?: אני אלך על בנג'''''
אה.......
משקה אהוב: פאנטה שוקטההההההההההההה
דבר שאני אוהבת בי: אה...שנהפכתי לפחות ביישנית ממה שהייתי
דבר שאני שונאת בי: אני פחדנית יותר מידי! [ופראנואידית בזמן החופשי חחחח נו אבל רק לפעמים נכון דני?
]
אני? דוהרת? כנראה שלאיזה חור באמריקה שיש בו המון גשם וגוד שרלוט
או לסתם מקום שקט בלי יותר מידי אנשים מעצבנים

לונה..

New member
אוקיי, גם אני ../images/Emo13.gif

שם: מיכל גיל: 17 ושלושה חודשים (כה, כה, אני סופרת ת'ימים עד לחוקיותי ההולכת וקרבה!) מיקום: ימינה, ישר, שמאלה, עוד קצת שמאלה... הנה אני
תנוחה נוכחית: מזרחית רעש שנשמע עכשיו ברקע: המכשפות - sweet dreams are made of this חשוך\מואר? חשוך סביבה מסודרת\בלאגן אומנותי? בלאגן... לא בטוחה לגבי האומנותי.. חדר גדול לקלאסטרופובים\פיצי לליליפוטים? חדר גדול לליליפוטים
יש לך אהבה? וואלה, לא איפה היא עכשיו? איפשהו שם ברחבי העולם, איי גס.. יש פעמים שנמאס לך שהיא תהיה לידך ואת רוצה להיות לבד? הממ.. חח אין לי מושג, לא יודעת מי זו או זה אפילו.. את זוכה למספיק פרטיות בחיים? יותר ממספיק, בדיוק כמו שצריך את בנאדם שאוהב פרטיות? ועוד איך נטייה מינית..? לא נכנסת להגדרות הדפוקות האלה, אבל אם זה כל כך חשוב, בי, כמו שזה נראה כרגע בארון או בחוץ? בפני המשפחה, בארון... מעבר לזה בחוץ. קיצר, אנ'לא יודעת את עוסקת בענף ספורט כלשהו? במה? כן, אני הולכת מהמקרר לחדר ובחזרה מספר פעמים ביום... גיל לפני בנאדם או בנאדם לפני גיל? בנאדם לפני גיל מעשנת? כמובן אלכוהול? כמובן סמים? אבסולוטלי נוט!
סקס? כמובן טל מוסרי? אבסולוטלי נוט!
מה הייתה הנשיקה הראשונה שלך?עם בן? עם בת? עם בת המקום הכי מוזר לנהל בו יחסי מין? מה זה לנהל? גאדמט! הממ.. לאדעת משקה אהוב..? הייניקן, בריזר, דיאט ספרייט, הממ.. שוקו
דבר שאת אוהבת בך: או, אני צינית לאללה
דבר שאת שונאת בך: פתיל קצרצר, חוסר בטחון..
בנאדם שחסר: אמא ואחרון חביב כרגע ניתן לך סוס שיכול לדהור לכל מקום שרק תרצי במהירות הבזק הוא ידהר לכל מקום.. אפילו אם זה רק בשביל להרגיש רוח באצבעות.. -לאן את דוהרת?- לירח.

Ma E

New member
איזה שיר יפה../images/Emo70.gif המכשפות רולז../images/Emo70.gif

סוזן50020

New member
וואי..כעת תורי..

שם:סוזן שמחה
תנוחה נוכחית:מתנדנדת על הכיסא
רעש שנשמע עכשיו ברקע: מוזיקת אמטיוי
חשוך\מואר?מואר
סביבה מסודרת\בלאגן אומנותי?אני חולת סדר!טוב, בלאגן אומנותי שורר בארונות ובמקומות הלא נראים לעין..
חדר גדול לקלאסטרופובים\פיצי לליליפוטים? בינוני
יש לך אהבה?כן...
איפה היא עכשיו?ברמת גן...
יש פעמים שנמאס לך שהיא תהיה לידך ואת רוצה להיות לבד?אף פעם לא קרה מהסיבה הפשוטה שאיננו מתראים מספיק...
את זוכה למספיק פרטיות בחיים?דווקא כן
את בנאדם שאוהב פרטיות?בהחלטטט
נטייה מינית..?סטרייטית, אך חושבת להתנשק רק עם בת אחת שהיא אנג'לינה ג'ולי
בארון או בחוץ?בחדר, אך לא בארון
את עוסקת בענף ספורט כלשהו? במה?ממש לא, למעשה מאז שסיימתי בי"ס, אני מתעצלת בכל המובנים..חיחי איזה כיף!
גיל לפני בנאדם או בנאדם לפני גיל?ברור שאעדיף אופי על פני גיל
מעשנת?ממש לא
אלכוהול?שמפניה נחשבת?...אני חולה על שמפניות וגם תירוש!
סמים?ממש לא!
סקס?בכיף, אך אחרי הנישואים...
טל מוסרי?פגשתי אותו פעם בהצגה לפני שנה, והוא ממש חלף לידי, ובמקרה הצטלמתי , אז ביקשתי ממנו שיצטלם איתי עם חיוך רחב, והוא משום מה, חייך חזק גם אליי, והתחבקנו להצטלמות. ואמרתי לו תודה, והוא לא ענה אלא רק נענע בראשו..והלך עם חברתו(אגב, סיפרו לי שהוא התנשק איתה במהלך כל ההצגה..אז הוא סטרייט!)
מה הייתה הנשיקה הראשונה שלך?עם בן? עם בת? עם בן דודי התינוק שי!
המקום הכי מוזר לנהל בו יחסי מין?אהמ, במטבח
משקה אהוב..?מיץ דובדבנים!
דבר שאת אוהבת בך: כישרוני לצייר
דבר שאת שונאת בך: אני לא החלטית וקשה לי להחליט
בנאדם שחסר: אמרתי כבר..הוא נמצא ברמת גן..
הייתי דוהרת לאלסקה או לניו יורק

pinoki

New member
עכשיו תורי ../images/Emo26.gif

שם:
חני :)
תנוחה נוכחית:
ישיבה מזרחית
רעש שנשמע עכשיו ברקע:
רעש המאוורר של המחשב
חשוך\מואר?
מואר
סביבה מסודרת\בלאגן אומנותי?
מבולגנת
חדר גדול לקלאסטרופובים\פיצי לליליפוטים?
חדר גדול
יש לך אהבה?
בשלבי חיפוש
איפה היא עכשיו?
באמת איפה
יש פעמים שנמאס לך שהיא תהיה לידך ואת רוצה להיות לבד?
לא
את זוכה למספיק פרטיות בחיים?
משתדלת כמה שיותר
את בנאדם שאוהב פרטיות?
מאוד
נטייה מינית..?
דו גירל
בארון או בחוץ?
עמוק בפנים
את עוסקת בענף ספורט כלשהו? במה?
ממש לא
גיל לפני בנאדם או בנאדם לפני גיל?
למדתי לגלות שהגיל ממש לא משנה
מעשנת?
לא באופן קבוע
אלכוהול?
רק מסיבות, ותלוי עם מי אני נמצאת
סמים?
אין מצב
סקס?
דבר מדהים
טל מוסרי?
בעעעעעעעע
מה הייתה הנשיקה הראשונה שלך?עם בן? עם בת?
עם בן
המקום הכי מוזר לנהל בו יחסי מין?
מקום פתוח הוא לדעתי מקום מוזר
משקה אהוב..?
ספרייט
דבר שאת אוהבת בך:
הבנה... כנות... ואמיתיות
דבר שאת שונאת בך:
חוסר השקעה , ותרנות , חוסר ביטחון
בנאדם שחסר:
בן דוד שלי ז"ל.
ואחרון חביב כרגע ניתן לך סוס שיכול לדהור לכל מקום שרק תרצי במהירות הבזק הוא ידהר לכל מקום.. אפילו אם זה רק בשביל להרגיש רוח באצבעות.. -לאן את דוהרת?-
למקום בו אני יכול למצוא אנשים אמיתיים, כנות, הנאה, אהבה, מקום מושלם , ללא שקרים ללא מוות ללא כאב וללא פרידות. חבל שאין מקום כזה .... אז נסתפק במקום שבו יהיה לי טוב עם האנשים הנכונים והאווירה הנכונה
ואייי אהבתיייי סקר חמוד

אני?!

טוב, נו..הינה שלי...
שם: אה...דניאל
תנוחה נוכחית: מתנדנד על הכיסא מול המחשב, על הרגליים על השידה ועוד שניה נופל...
רעש שנשמע עכשיו ברקע: עכשיו?..."סוף העולם"...
חשוך\מואר? תלוי...חשוך, אל תלוי באיזו סיטואציה ואם מי...
סביבה מסודרת\בלאגן אומנותי?גם כן- תלוי, אבל באמת...מה זה כ"כ חשוב שיהיה הכל מסודר? תחיו, אל תסדרו לי תבגדים והכל...
חדר גדול לקלאסטרופובים\פיצי לליליפוטים?...לי? חדר פסדר...
יש לך אהבה? אמ...שאלה מסובכת...כן...
איפה היא עכשיו? ...
שותה שוקו
...סתם- היא ממש קרובה, אבל כ"כ רחוקה...
יש פעמים שנמאס לך שהיא תהיה לידך ואת רוצה להיות לבד? אף פעם, בגלל זה אני אוהב אותה...
אתה זוכה למספיק פרטיות בחיים? כן
אתה בנאדם שאוהב פרטיות? בהחלט!
נטייה מינית..? סטרייט!...אם נטייה לצפרדעים
בארון או בחוץ? ...בתוך ארון קבורה...
אתה עוסק בענף ספורט כלשהו? במה? אההה...לא סובל ספורט!
גיל לפני בנאדם או בנאדם לפני גיל? זה נושא ממש חשוב לי... אני לא סובל ששופטים אותי לפי הגיל! אני רואה כ"כ הרבה אנשים בגיל שלי והם כ"כ מטומטמים (
), והכוונה לחוכמת חיים, לא לציונים בבה"ס.. אז בבקשה, אל תסתכלו אל גיל של בנ'אדם (במיוחד לא שלי)!
מעשנן? לא
אלכוהול? לא
סמים? כניראה שעוד מעט...הי, מה לעשות, חיים קשים...
סקס? זכר..חיחי...סתם...
טל מוסרי?
מה הייתה הנשיקה הראשונה שלך?עם בן? עם בת? בת, מה אם כל השאלות הדו-מיניות?...אני לא הומופוב או משהו...ולסביות זה בסדר!
, חיחי..הפורום שלנו מתמלא בהן..אבל הן מתוקות!
המקום הכי מוזר לנהל בו יחסי מין? אין, כל מקום אם סקס, הוא מקום טוב!
משקה אהוב..? נסטי (Nestea), חולה על הדבר הזה...
דבר שאתה אוהב בך: כלום
דבר שאתה שונא בך: הכל
בנאדם שחסר: מעדיף לשמור לעצמי...
לאן הייתה דוהר?: איתה...לכל מקום, לאן שלא תרצה...
אמ...וזהו, סורי...

¥EleVatioN¥

New member
למה סורי?../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif

חחחחח רציני יש לך נטייה ל
ים?! יש לי אחד ממש כוסון להכיר לך
הזהרתי אותך בקשר לסמים דני אני אדאג שלא תתקרב ל
הזה! ותזהר לא ליפול בטעות

אמ...כבר נפלתי..

זה היה רק עניין של זמן... ובקשר לסמים, טוב אני לא יקח הרואין או קוקאין... טוב, ניראה מה יהיה... "ואם כל הרעמים...את הרגעים האלה... ואם כל הכאבים...אני תמיד חוזר לאותו דבר!... לדרוך לעצמי על הקבר...רוצה לדעת, מה שם נשאר... לזרוק את הכל וללכת...רוצה לצרוח, אלוהים לא היה כאן!"

dilan angel

New member
אניייי!!!!!!

שם:שיר גיל:15 מיקום:חדר עבודה תנוחה נוכחית:ישיבה מזרחית על כיסא רעש שנשמע עכשיו ברקע:אמא שלי מדברת בטלפון ושיר של פינק ברקע חשוך\מואר?חשוך סביבה מסודרת\בלאגן אומנותי?מסודרת חדר גדול לקלאסטרופובים\פיצי לליליפוטים?בינוני יש לך אהבה? כרגע לא את זוכה למספיק פרטיות בחיים?בטח את בנאדם שאוהב פרטיות?מאוד נטייה מינית..?אממממ...גברים לבנתיים את עוסקת בענף ספורט כלשהו?כן,כל יום מכון כושר גיל לפני בנאדם או בנאדם לפני גיל? בנאדם לפני הגיל! מעשנת?לא,למה להרוס את עצמך בפוזה? אלכוהול?אהההה לא... סמים?גם לא סקס?לא מה הייתה הנשיקה הראשונה שלך?עדיין לא הייתה-אבל מתה כבר שזה יקרה המקום הכי מוזר לנהל בו יחסי מין?מעלית משקה אהוב..?חלב! דבר שאת אוהבת בך:צניעות יתר דבר שאת שונאת בך:לפעמים ביישנות שלא צריך בנאדם שחסר:חברה הכי טובה שלי שעזבה לארצות הברית ואחרון חביב כרגע ניתן לך סוס שיכול לדהור לכל מקום שרק תרצי במהירות הבזק הוא ידהר לכל מקום.. אפילו אם זה רק בשביל להרגיש רוח באצבעות.. -לאן את דוהרת? לניו יורק!!! אהבת חיי!!! זהו,זאת אני!

¥EleVatioN¥

New member
רררר חבל../images/Emo5.gif../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif

אתם יודעים?! נראה שכל בחילות שלי נובעות מחלב! אני לא שותה יותר חלב
ובמעלית? חיחיח פרועה

למעלה