סקר!!!
שיער...

kisses

New member
גם לי אמרו שנשירת שיער נובעת

מחוסר ויטמינים בגוף

הילית*

New member
נובעת מחוסר אבץ

דרך אגב ניתן להשיג אבץ דרך כדורים ודרך גרעיני דלעת ועוד כמה דברים

*מור

New member
גם אני סובלת מבעית נשירה

השיער הטבעי שלי חלק ומלא, אמנם יש בשפע אבל, הנשירה חזקה, באיחוד בתקופה זו של השנה. התחלתי להשתמש בשמפו החדש של פנטן והוא מעולה. אמנם זה ישמע כמו פרסומת אבל התחלתי להשתמש בו לאחרונה ויש שיפור גדול במצב, ממליצה בחום.

מאי26

New member
אני ממש לא אוהבת את השיער

שלי
. מאז ומתמיד הוא היה נקודת התורפה שלי. הצבע שלו - שחור - דווקא בסדר מבחינתי, וזה משתלב נחמד עם עור בהיר ועיניים ירוקות (למרות שלפעמים אני תוהה איך הוא יראה בצבעי אדמדם, ולא מעיזה לעשות כי גם ככה הוא יבש ובעייתי ואני לא רוצה להרוס אותו בצביעה), אבל הטקטורה... אין לי מושג איך צמחה לי על הראש כרבולת בלתי ברורה, שהיא כאילו מתולתלת אבל בעצם זה מן תלתלים חלקים כאלה שצומחים לרוחב ולגובה במקום לאורך. קשה להסביר איך זה נראה, אבל ככה בדיוק נראיתי בשנות נעוריי - היתה לי תספורת שהיתה דומה לאפרו, ומאז רכשתי גם שנאה תהומית למספרות שכל פעם שניסיתי להשתמש בשירותיהן יצאה תוצאה מזעזעת. כשהייתי בת 17 עשיתי פתיחת תלתלים וזה שיפר מאוד את המצב - נהיו לי תלתלים פחות או יותר סבירים, ומאז זה ממשיך כך (כשאני עושה פתיחות תלתלים כל שנה וחצי בערך - בעקרון צריך לעשות כל חצי שנה, אבל זה ממש הורס את השיער, אפרופו הדיון בנושא נשירה). אבל עדיין השיער נשאר מעצבן, תמיד הוא נראה יבש ומלא קשרים, ולחפוף אותו זה סיפור. הוא קצת יותר ארוך מהכתפיים וככה כנראה הוא גם ישאר (הוא ממש בקושי צומח לאורך, כי התלתלים מאוד קטנים. לפחות הוא כבר לא צומח לגובה... וכמובן שגם אני סובלת מבעיות נשירה. הלכתי אתמול לרופא עור ששלח אותי לבדיקת דם, נראה מה יהיה. הבדיחה היא, שכשעשיתי את התסרוקת לחתונה הספרית התלהבה ממנו בטירוף ואמרה שבגלל שהוא מאוד עבה ומלא הוא ממש שיער ש"נולד" לתסרוקות, ובאמת הבייבי ליס שהיא עשתה לי יצא יפה (אני אצרף תמונה). מצטערת שהלאיתי אתכן במסר כל כך ארוך, פשוט השרשור הזה העלה בי את כל העצבים שיש לי על השיער...

נושא כאוב באמת...

פעם (בעצם עד לפני שנה וחצי) היה לי שיער קצוץ וזה היה מאוד יפה לכל הדעות (או לפחות רובן). ואז החלטתי שנמאס לי מזה שכל הזמן התספורת אותו דבר, וגם אי אפשר לצבוע (כי הוא שחור וזה הצבע שהכי מתאים לי). אז התחלתי להאריך, וכל הזמן אח"כ הייתי בלבטים אם להסתפר או לא. ואז החלטנו להתחתן, וכולם אמרו לי שזה הרבה יותר נשי שיער ארוך (בולשיט לדעתי) והרבה יותר "כלתי"
. בכל מקרה מה ששיכנע אותי זה שאפשר לעשות תסרוקות יותר מיוחדות עם שיער ארוך, אז נשארתי ככה. כשעשיתי בחתונה תסרוקת אסופה כולם אמרו שזה מאוד יפה, ושזה בעצם מדגיש לי את הפנים כמו התספורת הקצרה, ולכן כדאי להסתפר. אישי גם מבלבל אותי, כי הוא בהתחלה חשב שאני לא צריכה להאריך, ועכשיו הוא פתאום חושב שזה יפה, ובעיקר אסוף. בקיצור - אני מבולבלת ולא יודעת מה לעשות בעניין. וחוץ מזה השיער שלי גדל מאוד לאט, אז עכשיו אני לא רוצה לוותר על מה שגידלתי.

danonit

New member
גם עדי שלי אוהב שיער ארוך

אז בשביל זה יש לו קוקו באורך הגלות! הוא תמיד מאיים שאם אני אסתפר גם הוא יסתפר אבל בינתיים זה בגדר איומים...

מאי26

New member
ו... באיחור מסוים, (פשוט הפורום

אתחל את עצמו למוות אתמול ולא נתן לי להכנס) - תמונה מהחתונה כמובטח(איזה כיף שיש תירוץ להכניס תמונה כזו
)

צילולה

New member
../images/Emo112.gifשיער..

כמו כולן גם אני הייתי רוצה לשנות. יש לי שיער חלק חלק שטני. תמיד רציתי שהוא יהיה יותר גלי, אז לפעמים אני הולכת עם צמה כדי לגלגל אותו טיפה.. לפני החתונה עשיתי גוונים ונראה לי שאני אמשיך עם זה. מעבר לזה אני מבקרת פעם בכמה חודשים אצל הספר רק כדי לעשות קצוות ולדרג אותו טיפה..

shelycat

New member
............

אני מאוד אוהבת את השיער שלי, יש לו צבע טיבעי מיוחד כיוון שהוא משלב רמות שונות של בלונד וגם כמה גוונים של ג`ינג`י והוא חלק נורא ולא ממש אוהב שמנסים לסלסל אותו וישר חוזר לצורה המקורית שלו (אין מצב לבייבי ליס אצלי הוא פשוט מסרב). בעיקרון התאור שלו מבחינתי למרות שזה לא נשמע משהו: הוא בעל צורה וצבע של קש. כרגע הוא ארוך אבל בין גיל 16 שאז הסתפרתי לראשונה ועד שפגשתי את עמית הוא היה ברמות שונות של קצר והקפדתי לפגוש מידיי פעם את הספר שלי, היום גם אני וגם עמית בעלי שיער ארוך ואני משתדלת לעשות קצוות מידיי פעם כי הוא מתפצל נורא.

סרינה

New member
שיערך הארוך נערה...

(איך אני אוהבת את השיר הזה). אז השיער שלי ממש לא ארוך, כרגע. כשהוא ארוך ובצבע הטבעי שלו הוא קצת גלי, שטני, ובעיקר נושר בפראות. אז עכשיו הוא קצר (עשיתי תספורת של מרצה) ואדום למדי, ואני די מרוצה ממנו, באופן מפתיע. הבעיה עם שיער קצר, כמובן, היא שהוא גדל, ולכל הכיוונים הלא-רצויים... ועד לא מזמן היו לי פנטזיות על תלתלים, שקצת קשה להגשים עכשיו - אולי בפעם הבאה שאני אצליח לגדל.

נופר30

New member
אני דיי מרוצה מהשיער שלי

לא צובעת כי יש לו צבע מיוחד אבל מידי כמה זמן ( לפעמים כל כמה חודשים לפעמים כל כמה שנים ) עושה לו קצת גוונים שונים בשיער ולגבי האורך כל הזמן משחקת איתו עכשוו אני עם קצר

למעלה