סקר!!!
שיער...

danonit

New member
סקר!!! ../images/Emo68.gif שיער...

כמה שאלות על שיער... - האם אתן אוהבות את השיער שלכן? בעולם מושלם איזה שיער הייתן בוחרות לעטר את ראשכן? - האם אתן מאלה שהולכות קבוע למספרה לעדכן את התספורת/צבע, או שומרות משם מרחק? - ארוך/קצר ומה האידאל? - על מה אתן לא מוותרות - תספורת, צבע, גוונים וכו´ וכו´....

תוכי

New member
טוב

אז ככה תמיד אומרים שהדשא של השכן יפה יותר אז......לי יש שיער מתולתל - והייתי רוצה שיער חלק לא מוותרת על קרם טוב אחרי שאני מרטיבה כל בוקר את השיער

daldan

New member
אני תמיד רצית שיער

יותר גלי ממה שיש לי שהוא לא ממש חלק אבל ממש לא גלי. לגבי צבע הפעם הראשונה שעשיתי צבע זה היה בעצם גוונים עדינים עדינים ועשיתי זאת רק לפני 10 חודשים. (עכשיו בא לעשות שוב.) ולגבי תספורות, אני מאלה שלוקח להם הרבה זמן לעשות את הצעד לכוון המספרה וגם אז בד"כ השינוי הוא לא גדול. קצת מרובעת בקטע הזה

ayush

New member
השיער שלי ../images/Emo11.gif

הדבר היחיד שאני אוהבת בו זה את הצבע - שחור. אף פעם לא צבעתי אותו.. חוצמזה אני ממש, אבל ממש לא מסתדרת איתו, החוצפן ! הוא דליל מדי לטעמי, לא חלק מספיק, כרגע הוא ארוך מדי בשבילי ( עד מתחת לכתפיים..). עד לפני החתונה היה לי תספורת קצרה או קארה או משהו בסגנון. לכבוד החתונה הארכתי... עכשיו אני בבעיה - כולם כולל בעלי כל הזמן אומרים לי לא להסתפר כי "נורא יפה לך ארוך"... אבל אני לא מסתדרת איתו, וכל הזמן הולכת עם אסוף... לגבי מספרות ? כרגע- פעם ב.. לא כל כך אוהבת את כל הטקס.

ayush

New member
ותמונה של השיער האסוף...

רואים שמשעמם לי, נכון ???????

אתי@

New member
מזדהה איתך ../images/Emo13.gif

גם לי יש שער שחור וחלק, ומהחלק הזה אני די מרוצה. אבל הייתי שמחה אם השיער היה יותר מלא וחזק. נמאס לי תמיד להשאיר אחרי מזכרות של שיער, בגלל נשירה משוגעת. וכמובן שאני לא אוהבת לשבת אצל הספר (ארוע נדיר לכשעצמו) ולשמוע כמה השיער שלי היה יפה אילו לא הייתי חופפת כל יום
אבל בסה"כ אני די מרוצה ואין לי תלונות

danonit

New member
הדשא של השכיין...

טוב, לא הייתי רוצה שיער קצת וירוק
אבל הייתי מתה לשיער ארוך ומתולתל (שלי די קצר וחלק). כל פעם (במשך איזה 7 שנים...) אני מאריכה ונשברת ואז הולכת ומסתפרת ואחרי זה בוכה ומתחרטת. הפעם האחרונה היתה בינואר, ומאז לא קיצרתי (רק עשיתי גוונים) נראה כמה זמן אני עוד אחזיק... אני לא אוהבת לצבוע, אבל לפני החתונה עשיתי גוונים וממש אהבתי אז נראה לי שאני אמשיך...

kisses

New member
גם אני אוהבת את השיער שלי

כמו שהוא וכמו אתי גם אני חוטפת עצבים על הנשירה האין סופית שלו. ונכון להיון אין בכוונתי להסתפר בכלל אלא להאריך.

1טינטין

New member
אז ככה

לי היה תמיד שיער ארוך עד ל.. ובתיכון החלטתי להסתפר יותר קצר עם השנים הוא הלך והתקצץ כמעט לגמרי ונהיה קוצים אדומים ויפים אבל בגלל החתונה החלטתי להעריך (למרות שהמיועד די מתנגד). אני די אוהבת את השיער שלי אפילו שעד היום אני חולמת לפעמים על תלתלים!

הוי השיער שלי... מה עבר עליו...

אני דווקא מאוד אוהבת את השיער שלי- בלונד ארוך ארוך עם תלתלים די מסודרים- והוא עבה מאוד. אני מקבלת עליו ים מחמאות... אבל מה- בגלל שהוא צומח כמו דשא אני גם עושה עליו מלא ניסויים... בכתה י´ היה לי שיער עד הברכיים, ונמאס לי- אז גזרתי אותו בגובה החזיה, וגילחתי מאחורה חצי ראש... כולם היו בשוק (חוץ מאמא שלי שהתלהבה...) לפני 5 שנים, הייתי בפרידה מעמית, וניצלתי את ההזדמנות לצבוע את השיער בכחול עמוק- זה היה מדהים!!!! כל כך אהבתי את זה! (אבא שלי נחרד, אבל אמא שלי ביקשה שאני אעשה גם לה- והסתובבנו ככה שתינו עם ראש כחול... היה מדליק...) אפילו נישאתי עם פסים כחולים בשיער! החלום שלי כרגע הוא לצבוע את השיער בצבע שחור-כחול (שחור עורב כזה) נראה לי שיהיה מטריף, וגם ידגיש לי מאוד את העיניים. אולי אני אעשה את זה ביום ההולדת שלי (ינואר). אגב- בדיוק היום הסתפרתי... היה לי שיער עד התחת- ואופק כל הזמן מושכת לי בשיער, אז באמבטיה לקחתי מספרים ועכשיו השיער רק עד המותניים.

Ronnie*

New member
לא שאני לא מרוצה, אבל...

השיער שלי נורא בעייתי. לוקח לי שנים לחפוף ולסרק אותו, והוא נוטה לקשרים... הייתי שמחה אם השיער שלי היה יותר חלק ופחות מלא (למרות שאני משערת ששיער מלא זה טוב...). אני לא צובעת אותו ולא מסתפרת חוץ מקצוות מדי פעם... אני די שמרנית, למרות שהייתי רוצה לנסות פעם להסתפר (למרות שאורי, כמו רוב הגברים, אוהב שיער ארוך... נראה אותו מסתדר עם שיער כזה...)

גלי ב

New member
השיער שלי בעייתי גם כן ../images/Emo39.gif

הוא מתולתל גלים , כשהייתי קטנה היו ל קוקיות שכולם קראו להם -"בקבוקים" ובגלל זה יש כל כך הרבה קשרים - ולוקח שעה לחפוף אותו... אם הייתי יכולה - הייתי מחליפה סוג שיער אבל צבע - לא. השיער שלי בלונדיני - עם מעט גוונים כהים יותר - טבעיים בלבד
אז לפחות את זה אני אוהבת

דפי26

New member
השיער שלי

יחסית לחברות שלי אני חיה בשלום עם השיער שלי. הוא שחור ויחסית חלק (פעם הוא היה יותר )אני אוהבת תלתלים על אחרים.נראה לי סיפור כל הקרמים וכו כדי שיסתדר. שנים הסתובבתי עם שיער ארוך ומידי פעם קיצרתי לכתפיים מדורג או לא. היום יש לי שיער עד הכתפיים מדורג ונשירה איומה

Hadar p

New member
אני..... פעם ככה ופעם ככה../images/Emo4.gif יש

תקופות שאני מאד אוהבת אותו ומסתדר איתו ויש תקופות שממש לא! יש לי שיער דליל בצבע חום שכרגע צבוע בגוונים שאומרים שמאד מתאים לי.... אני מתה כבר להסתפר ולסדר אותו!

אז מה עושים עם הנשירה הזו../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

גם אני משעירה (לא טעות כתיב - "משאירה" זה סתם כללי ו"משעירה" זה להשאיר שיער) מעצמי בכל מקום!!! לא יאומן איך יש לי עדיין שיער על הראש!!! אני והכלבה שלנו דואגות ל"קשט" את הבית והמכונית טוב טוב... ואני לא אלעה אתכן בתיאורי השיער שלי - כי זה ברור שלא חשוב מה יש לי - ברור שאני רוצה בדיוק ההיפך!!!! קניתי במספרה שמפו ומסיכה מיוחדים (כי מישהו שמומחה לשיער הסביר לי שהחומרים שקונים בסופר ממש מזיקים לשיער כי הם נורא חריפים) וזה טיפה עזר אבל עדיין המצב נשיר ביותר... אז מה עושים?!? קרחת?!!?

אתי@

New member
POOH אמרה לי להשתמש בשמפו

"סרקל" של ילדים. לה זה עזר....... בעוונותי עדיין לא קניתי אותו ואני ממשיכה להשעיר את שערי בכל מקום

תוכי

New member
גם אני ....

בבעיה הזאת בדיוק אתמול עשיתי בדיקת דם כדי ללכת לרופא עור למרות שלא תהיה לו שום השגות בנוסף התחלתי לקחת כדורי אבץ 1 בכל לילה לפני השינה ואמרו לי שיתכן שיש לי גם חוסר בברזל

למעלה