סקר
....

Sham 69

New member
חבר סיפר לי ש

כאוס ראבאק ו CLIT 45 חברים והם בקשר וכל זה, ואפשר להשיג מכאוס ראבאק תקליטים שלהם.. וכאלה.. גם CLIT 45 מפיצים דברים של כאוס ראבאק איפה שהם גרים.. זה מה שאמרו לי בכל מקרה..

daniela82

New member
מאיפה משיגים את קילט וכמה?

ואיפה בארץ יש דרופקיק? אה ואם אתם יודעים על אתר שמוכר תלהקות האלה ודומיהם במחיר נורמלי (כולל משלוח) תביא תשם שלו או תעשו לו לינק

a fire inside

New member
WWW.INTERPUNK.COM

בטאוור יש את DO OR DIE וממש מזמן ראיתי את sing loud song proud באוזן השלישית בשנקין

guypunk

New member
אין מה לעשות...

את כל הדיסקים של הלהקות ה"פחות נשמעות" אין בארץ, אז כדאי להזמין מהאינטרנט או שיותר קל להוריד את הדיסק. (הבנתי שיש כמה חנויות שבאמת מביאים את הדיסקים שמזמינים מהם. אם מישהו מכיר חנות כזו אז בבקשה...)

p u n k e r

New member
אז ככה......

1. NOFX- WHITE TRASH TOE HEEBS AND A BEEN 2. RUFIO- PREHEPS I SEPOSED 3. MXPX-EVER PASSING MOMENT 4.NEW FOUND GLORY- STICKS AND STONES 5.ATTICUS-DRAGGING THE LAKE

ב.ן.נ.ת.ן

New member
אהבת את הrufio?

לא יודע, חוץ מ in my eyes לא ממש אהבתי את שאר השירים ולרשימה שלי Bright Eyes - Fevers and Mirrors Useless I.D - No Vacation Beck - Sea Change Jawbreaker - Dear You Taking Back Sunday - Tell All Your Friends

ALMIGHTY

New member
תוריד she cries(rufio)!

Not Available - V8 Unwritten Law- S/T Blindside - Silence Finch - What It Is To Burn NOFX - Pump Up The Valuum

ב.ן.נ.ת.ן

New member
אבל אמרתי שיש לי את כל הדיסק...../images/Emo11.gif

ולא אהבתי את שאר השירים, נראה לי זה הקול של הסולן שמעצבן אני ממליץ על Bright Eyes, הוא שקט, מוזר ומופרע, אבל ממש הצלחתי להתחבר לדיסק שלו (Fever And Mirrors) בחורף אני עובר למוזיקה השקטה יותר, הרבה רץ אצלי עכשיו Elliot, Sunny Day Real Rstate, beck החדש ו"עיניים בהירות" הגדול

אמממ אצלי זה

מטאליקה - רייד דה לייטנינג Exodus - Bonded by blood אגנוסטיק פרונט גוטטה גו בד רליג´ן אול אייג´ס ונראה לי פראדייס לוסט דראקוניין טיימס / איירון מיידן 7 סאן אוף 7 סאן. הגמד

ShLuMp

New member
יו מגניב

אנשים פה שומעים מוזיקה איכותית! כל הכבוד! חחח

themisfits

New member
הרשימה של פרד...

The Misfits-earth ad Dead Kenndys-fresh fruit for rotting vegtables Circle Jerks-group sex Minor Threat-total disc... Dag Nasty-Can I Say זה איכות!

All Choice

New member
שלי זה...

No fun at all - EP´s gong steady Good Riddance - Symptoms Of A Leveling Spirit Pennywise - Full Circle/unknown road 98mute - after the fall NOFX - Punp up the valuum

dansh

New member
אממ...

?pennywise - land of the free anti-flag - underground network nofx - counting sheeps operation ivy - operation ivy ...rancid - and out come the wolves

chickmagnet

New member
אהההכהכהדכהד

MIDTOWN- SAVE THE WORLD LOSE THE GIRL USELESS ID- BAD STORY HAPPY ENDING (חורש עליו כבר שנה) ALLISTER- NEXT STOP SUBURBIA

ב.ן.נ.ת.ן

New member
אהבת את החדש של אליסטר ?

הישן מצחיק כזה, לא מוזיקה רצינית, כיף לשמוע ותנסה את החדש של midtown, סבבה ביותר ובטח תאהב גם את יוזלס הפיצוצי החדש

chickmagnet

New member
ניסיתי

אני יודע שהחדש קצת מסריח אבל זה מה שאני שומע עכשיו אני מעדיף גם את הישן של אלליסטר ומידטאון החדש יש לי אבל אני מעדיף את הישן

למעלה