סקר
....

a fire inside

New member
סקר ../images/Emo67.gif....

מה ה5 דיסקים שאתם הכי שומעים בזמן האחרון שלי dropkick murphys - live on st. patricks day deville - pleasure to burn new found glory - sticks and stones pennywise - live @ the key operation ivy - energy

ShLuMp

New member
טוב נו

new found glory - sticks and stones slick shoes - burn out dashboard confesional - the places you have come to fear the most man alive - working progres mxpx - ten years and runing

ShLuMp

New member
אה ואמיט...

תן לי את הדיבק של אופרישן אני רוצה לשמוע

ShLuMp

New member
חחח

איזה קטע באותה דקה ביקשנו דיסקים אחד מהשני חחח אני אביא לך את מן אלייב סליק שוז לא שלי והוא כבר לא אצלי הוא רק על המחשב... נראה לי שאני צריך להוריד איסיקיו!

ShLuMp

New member
זהו הורדתי!

הגלובליזציה כבשה גם אותי חחח סתם... לא לא צריך כלום יותר

ShLuMp

New member
אוי לא

כל החברים הפריקים המגניבים שלך שונאים אותי?! חרא נראה לי שאני אתאבד! לכי לפורום סליפנוט

guypunk

New member
החמישה שלי הם...

anti-flag--underground network good riddance--simptom of the living spirit pivit--millenium pennywise--full sircle strung out--the element of sonic defiance (strung out אחלה דיסק ואחלה להקה שבעולם)!!!!!

guypunk

New member
החמישה שלי הם...

anti-flag--underground network good riddance--simptom of the living spirit pivit--millenium pennywise--full sircle strung out--the element of sonic defiance (strung out אחלה דיסק ואחלה להקה שבעולם)!!!!!

xero1

New member
אצלי זה בעיקר להקות שאני שומע

עכשיו.. במיקרה הזה, את הדיסקים החדשים שקנו לי- שניים של הראמונדס אחד לאייב של הפיסטולס וחוץ מזה גם שומע עכשיו בעיקר את אופריישן אי וי (וזה הרבה זמן..) ודד קאנדיאז גם.

Sham 69

New member
בזמן האחרון.. אממ..

הכל של CASUALTIES CLIT 45 - STRAIGHT OUTTA LONG BEACH

KamikazA

New member
אצלי זה

casualties - underground army conflict - employing all means necessary subhumans - ep\lp code 13 - discorgraphy 1994-2000 סרטן השד - אל תשימי לב לשטויות (אלופים!!!)

devotchka

New member
.....

DEVOTCHKAS- LIVE FAST DIE YOUNG RAMONES- ANTHOLOGY ADICTS- RISE AND SHINE CLASH- THE BEST OF THE CLASH סרטן השד- אל תשימי לב לשטויות

daniela82

New member
קניית דיסקים

תגידו אנשים כל הדיסקים שרשמתם הורדם או ממש קניתם? ואם כן אז איפה וכמה? ומאיפה לעזאזל השגתם דרופקיק מורפיס, קילט 45, גוד רידנס...??

a fire inside

New member
יש דרופקיק בארץ

קניתי את שלי בלונדון וגם מה הבעיה להזמין מהאינטרנט?

OPERATi0N_iVY

New member
גם GOOD RIDDANCE יש בארץ...

CLIT 45 אין לי מושג גם מאיפה מזמינים... כי זה בטח רק דרך כל מיני לייבלים וDISTROS קטנים ומסריחים כאלה, שאתה שולח להם כסף והם עוד טוענים שלא קיבלו את זה...

למעלה