סקר

סקר../images/Emo66.gif../images/Emo26.gif

1.שם? 2.מין: 3.גיל: 4.המיקצוע (בבי"ס) הכי שנוא: 5.המיקצוע המועדף: 6.החיה האהובה: 7.הצבע האהוב: 8.השיר המועדף: 9.הזמר המועדף: 10.הזמרת המועדפת: 11.הסידרה המועדפת: 12.האוכל המועדף: 13.כשתיהיו גדולים איפה תירצו לגור? 14.ג'ינס או מכנסי ספורט? 15.מגפיים או פלדפורמה? 16.מה תעדיפו לונה פארק או סופרלנד? 17. "שפיים ונהנים" או "לונה גל"? 18.מה הדבר שהכי תירצו לקבל מתנה? 19.אם הייתה לכם אפשרות לחגוג מסיבה באיזה מקום שתירצו (אבל רק בארץ) איפה הייתם בוחרים? 20.אם היו מחייבים אותכם לעשות משו אתם חייבים לעשות משו משתי הדברים הבאים או רסטות בכל השער או עגיל בטבור מה הייתם בוחרים? טוב סיימתי...מה דעתכם על הסקר שלי? 1.נחמד 2.יפה 3.לא אהבתי 4.ממש אהבתי

אני ראשונההההההההה ../images/Emo13.gif

1.שם? שלומצה 2.מין: בת 3.גיל: 16 4.המיקצוע (בבי"ס) הכי שנוא: לשון 5.המיקצוע המועדף: מתמטיקה - זה קל! 6.החיה האהובה: ציפור 7.הצבע האהוב: שחור 8.השיר המועדף: סוף לאהבה- אביב גפן 9.הזמר המועדף: אביב גפן 10.הזמרת המועדפת: גוון סטפאני 11.הסידרה המועדפת: חברים\\ סיינפלד 12.האוכל המועדף: מרק ברוקולי 13.כשתיהיו גדולים איפה תירצו לגור? ניו יורק 14.ג'ינס או מכנסי ספורט? ג'ינס 15.מגפיים או פלדפורמה? פלטפורמה 16.מה תעדיפו לונה פארק או סופרלנד? סופרלנד 17. "שפיים ונהנים" או "לונה גל"? לונה גל 18.מה הדבר שהכי תירצו לקבל מתנה? את אסף בחזרה 19.אם הייתה לכם אפשרות לחגוג מסיבה באיזה מקום שתירצו (אבל רק בארץ) איפה הייתם בוחרים? תל אביב --> TLV 20.אם היו מחייבים אותכם לעשות משו אתם חייבים לעשות משו משתי הדברים הבאים או רסטות בכל השער או עגיל בטבור מה הייתם בוחרים? ראסטות טוב סיימתי...מה דעתכם על הסקר שלי? 1.נחמד

ady18

Well-known member
תשובות שלי

.שם?יעל 2.מין:נקבה 3.גיל:20 וחצי 4.המיקצוע (בבי"ס) הכי שנוא:תנ"ך 5.המיקצוע המועדף:גאוגרפיה 6.החיה האהובה:כלב סוס דולפין 7.הצבע האהוב:כחול וצהוב 8.השיר המועדף:יש הרבה כרגע נגיד נצחת איתי הכול גשם טפטף שתקראי את המכתב 9.הזמר המועדף:מושיק עפיה שראל עמיר בניון קובי פרץ ויוסי עדן 10.הזמרת המועדפת:אמממ אין 11.הסידרה המועדפת:אהבה מעבר לפינה 12.האוכל המועדף:פסטה ברוטב עגבניות בורקס קוראסון בשרים בעיקר על האש וחומוס 13.כשתיהיו גדולים איפה תירצו לגור?ניו יורק 14.ג'ינס או מכנסי ספורט?גינס 15.מגפיים או פלדפורמה?מגפים 16.מה תעדיפו לונה פארק או סופרלנד?סופרלנד 17. "שפיים ונהנים" או "לונה גל"?לונה גל 18.מה הדבר שהכי תירצו לקבל מתנה?אמממ דיסקים חולצות ספרים כסף 19.אם הייתה לכם אפשרות לחגוג מסיבה באיזה מקום שתירצו (אבל רק בארץ) איפה הייתם בוחרים?tlv 20.אם היו מחייבים אותכם לעשות משו אתם חייבים לעשות משו משתי הדברים הבאים או רסטות בכל השער או עגיל בטבור מה הייתם בוחרים?עגיל טוב סיימתי...מה דעתכם על הסקר שלי? 1.נחמד 2.יפה 3.לא אהבתי 4.ממש אהבתי 1

leeseg

New member
תשובות שלי

1.שם: לי 2.מין:נקבה 3.גיל:14 4.המיקצוע (בבי"ס) הכי שנוא: ספורט 5.המיקצוע המועדף:מחשבים 6.החיה האהובה:כלב 7.הצבע האהוב:לבן, שחור וסגול 8.השיר המועדף:פלוריסיינטה! 9.הזמר המועדף:הראל סקעת 10.הזמרת המועדפת:בריטני ספירס 11.הסידרה המועדפת:פלוריסיינטה וחברים 12.האוכל המועדף:ספגטי ופיצה 13.כשתיהיו גדולים איפה תירצו לגור?באמריקה 14.ג'ינס או מכנסי ספורט?ג'ינס 15.מגפיים או פלדפורמה?פלטפורמה 16.מה תעדיפו לונה פארק או סופרלנד?לונה פארק 17. "שפיים ונהנים" או "לונה גל"?לונה גל 18.מה הדבר שהכי תירצו לקבל מתנה?מכשיר MP3 19.אם הייתה לכם אפשרות לחגוג מסיבה באיזה מקום שתירצו (אבל רק בארץ) איפה הייתם בוחרים?אילת 20.אם היו מחייבים אותכם לעשות משו אתם חייבים לעשות משו משתי הדברים הבאים או רסטות בכל השער או עגיל בטבור מה הייתם בוחרים? עגיל בטבור טוב סיימתי...מה דעתכם על הסקר שלי? 1.נחמד

מסטולית

New member
וווווווווו הוווווווווו יההההההה

1.שם? גילי 2.מין: נ' 3.גיל:17 וחצי 4.המיקצוע (בבי"ס) הכי שנוא: תנ"ך 5.המיקצוע המועדף: מממ.. חיבור? 6.החיה האהובה: דגים 7.הצבע האהוב: שחור 8.השיר המועדף: וווווו יש מלא! 9.הזמר המועדף: אביב גפן 10.הזמרת המועדפת: דנה ברגר? 11.הסידרה המועדפת: אהבה מעבר לפינה
שיחזור כבר!! 12.האוכל המועדף: גלידה 13.כשתיהיו גדולים איפה תירצו לגור? בראשון לציון כמובן
14.ג'ינס או מכנסי ספורט? ג'ינס 15.מגפיים או פלדפורמה? מגפיים 16.מה תעדיפו לונה פארק או סופרלנד? לונה פארק 17. "שפיים ונהנים" או "לונה גל"? לונה גל 18.מה הדבר שהכי תירצו לקבל מתנה? דיסקים 19.אם הייתה לכם אפשרות לחגוג מסיבה באיזה מקום שתירצו (אבל רק בארץ) איפה הייתם בוחרים? מממ.. ת"א איפשהו 20.אם היו מחייבים אותכם לעשות משו אתם חייבים לעשות משו משתי הדברים הבאים או רסטות בכל השער או עגיל בטבור מה הייתם בוחרים? ברור שראסטות
טוב סיימתי...מה דעתכם על הסקר שלי? 1.נחמד

זה שאלון, לא סקר

1. שם: גלעד 2. מין: זכר 3. גיל: 15.5 4. המקצוע הכי שנוא: אממ אין ממש 5. המקצוע המועדף: לשון, מחשבים, מת'... 6. החיה האהובה: כלב או חתול 7. הצבע האהוב: שחור 8. השיר המועדף: אין 9. הזמר המועדף: אין 10. הזמרת המועדפת: אין 11. הסידרה המועדפת: ארץ נהדרת, מאד טי.וי, הקרקס המעופף של מונטי פייטון... 12. האוכל המועדף: שניצל, נגיד 13. כשתהיו גדולים איפה תרצו לגור: עדיין בת"א 14. ג'ינס או מכנסי ספורט: ג'ינס 15. מגפיים או פלטפורמה: נעליים? 16. לונה פארק או סופרלנד: לונה פארק 17. "שפיים ונהנים" או "לונה גל"" לא יודע 18. מה הדבר שהכי תרצו לקבל במתנה: לא יודע 19. אם הייתה לכם אפשרות לחגוג מסיבה באיזה מקום שתירצו (אבל רק בארץ) איפה הייתם בוחרים: לא יודע 20. אם היו מחייבים אותכם לעשות משו אתם חייבים לעשות משו משתי הדברים הבאים או רסטות בכל השער או עגיל בטבור מה הייתם בוחרים: עגיל (את השיער היפה שלי לא יהרסו!!!)

...

1.שם? נ', נסתפק בזה 2.מין: נ' 3.גיל: 14 ו-8 חודשים :] 4.המיקצוע (בבי"ס) הכי שנוא: הכל 5.המיקצוע המועדף: חופשי 6.החיה האהובה: כלב 7.הצבע האהוב: שחור 8.השיר המועדף: אוונסנס מיי לסט דאי 9.הזמר המועדף: איימי לי [פרום אוונסנסP:] 10.הזמרת המועדפת: נו מה!!!!111 11.הסידרה המועדפת: עמוק באדמה 12.האוכל המועדף: פיצה 13.כשתיהיו גדולים איפה תירצו לגור? ניו יורק משו 14.ג'ינס או מכנסי ספורט? מכנסי ספורט 15.מגפיים או פלדפורמה? מגפיים 16.מה תעדיפו לונה פארק או סופרלנד? סופרלנד 17. "שפיים ונהנים" או "לונה גל"? לונה גל 18.מה הדבר שהכי תירצו לקבל מתנה? אוטו 19.אם הייתה לכם אפשרות לחגוג מסיבה באיזה מקום שתירצו (אבל רק בארץ) איפה הייתם בוחרים? בכנרת או אילת 20.אם היו מחייבים אותכם לעשות משו אתם חייבים לעשות משו משתי הדברים הבאים או רסטות בכל השער או עגיל בטבור מה הייתם בוחרים? עגיל בטבור טוב סיימתי...מה דעתכם על הסקר שלי? 1.נחמד
2.יפה 3.לא אהבתי 4.ממש אהבתי

NiKi†a

New member
טוב

1.שם? שיראאן 2.מין: נקבה 3.גיל: 16 4.המיקצוע (בבי"ס) הכי שנוא: תנ"ך, היסטוריה, ביולוגיה.. 5.המיקצוע המועדף: אין. 6.החיה האהובה: נמרים. 7.הצבע האהוב: שחור, כחול וכתום. 8.השיר המועדף: יש הרבה. 9.הזמר המועדף: מת'יו בלאמי. 10.הזמרת המועדפת: אין מישי מיוחדת. 11.הסידרה המועדפת: הממלכה, רוזוול. 12.האוכל המועדף: ספגטי, שניצל :) 13.כשתיהיו גדולים איפה תירצו לגור? בארץ. 14.ג'ינס או מכנסי ספורט? ג'ינס 15.מגפיים או פלדפורמה? לאדעת. 16.מה תעדיפו לונה פארק או סופרלנד? סופרלנדדד 17. "שפיים ונהנים" או "לונה גל"? שפיים. 18.מה הדבר שהכי תירצו לקבל מתנה? טיסה לחו"ל. 19.אם הייתה לכם אפשרות לחגוג מסיבה באיזה מקום שתירצו (אבל רק בארץ) איפה הייתם בוחרים? בים. 20.אם היו מחייבים אותכם לעשות משו אתם חייבים לעשות משו משתי הדברים הבאים או רסטות בכל השער או עגיל בטבור מה הייתם בוחרים? עגיל. מה דעתכם על הסקר? נחמד ביותר.

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo3.gif

1.שם? אלונה 2.מין: נקבה 3.גיל: 17 בקרוב 4.המיקצוע (בבי"ס) הכי שנוא: מתמטיקה
5.המיקצוע המועדף: ממ אומנות-סדנה 6.החיה האהובה: כלב 7.הצבע האהוב: כחול 8.השיר המועדף: "אני אוהב אותך"\קובי פרץ 9.הזמר המועדף: ממ סקעת, עיברי לידר, קובי פרץ, גבסו
10.הזמרת המועדפת: נינט טייב 11.הסידרה המועדפת: רוזוול, בנות גילמור, חברים 12.האוכל המועדף: פיצה\מוקפץ 13.כשתיהיו גדולים איפה תירצו לגור? ממ לא יודעת 14.ג'ינס או מכנסי ספורט? ג'ינס 15.מגפיים או פלדפורמה? מגפיים 16.מה תעדיפו לונה פארק או סופרלנד? ממ סופרלנד 17. "שפיים ונהנים" או "לונה גל"? שפיים P: 18.מה הדבר שהכי תירצו לקבל מתנה? ממ בגדים :> 19.אם הייתה לכם אפשרות לחגוג מסיבה באיזה מקום שתירצו (אבל רק בארץ) איפה הייתם בוחרים? ממ.. 20.אם היו מחייבים אתכם לעשות משו אתם חייבים לעשות משו משני הדברים הבאים או רסטות בכל השער או עגיל בטבור מה הייתם בוחרים? עגיל בטבור טוב סיימתי...מה דעתכם על הסקר שלי? 1.נחמד

../images/Emo26.gif

1.שם?נומי 2.מין:נקבה 3.גיל:20 4.המיקצוע (בבי"ס) הכי שנוא:וואי.. ממ כלכלה.. 5.המיקצוע המועדף:ספרות \אנגלית 6.החיה האהובה:כלב 7.הצבע האהוב:כל הגוונים של חול-סגול-ירוק 8.השיר המועדף:כרגע "כאן איתך" 9.הזמר המועדף:עברי.. 10.הזמרת המועדפת:אלאניס 11.הסידרה המועדפת:אנג'ל מכושפות חברים 12.האוכל המועדף:ג'אנק ופסטה 13.כשתיהיו גדולים איפה תירצו לגור?בארץ- תא" או עיר קטנה בסמוך למרכז 14.ג'ינס או מכנסי ספורט?ג'ינס 15.מגפיים או פלדפורמה?מגפיים אבל לא בהכרח עם עקב או משו 16.מה תעדיפו לונה פארק או סופרלנד? לא ידעת 17. "שפיים ונהנים" או "לונה גל"?חח באפחד מהם לא הייתי , הממ או שבשני כן\? 18.מה הדבר שהכי תירצו לקבל מתנה?לא משנה יותר מדי שיהיה מכל הלב לא חייב משו גדול 19.אם הייתה לכם אפשרות לחגוג מסיבה באיזה מקום שתירצו (אבל רק בארץ) איפה הייתם בוחרים?המממ לא משנה שיהיה עם אנשים שאני אוהבת פשוט 20.אם היו מחייבים אותכם לעשות משו אתם חייבים לעשות משו משתי הדברים הבאים או רסטות בכל השער או עגיל בטבור מה הייתם בוחרים?עגיל בטבור.. בגלל שאחר כך הבנתי שיהיה לי בלאגן עם השיער וזה טוב סיימתי...מה דעתכם על הסקר שלי? 1.נחמד

jaqui

New member
שאלוןן

.שם? ג'קלין 2.מין: נקבה 3.גיל: 18 4.המיקצוע (בבי"ס) הכי שנוא: הסטוריה 5.המיקצוע המועדף: מתמטיקה 6.החיה האהובה: כלב 7.הצבע האהוב: סגול 8.השיר המועדף: 9.הזמר המועדף: 10.הזמרת המועדפת: 11.הסידרה המועדפת: 12.האוכל המועדף: 13.כשתיהיו גדולים איפה תירצו לגור? 14.ג'ינס או מכנסי ספורט? ג'ינס 15.מגפיים או פלדפורמה? מגפיים עם פלטפורמה 16.מה תעדיפו לונה פארק או סופרלנד? שניהם 17. "שפיים ונהנים" או "לונה גל"? 18.מה הדבר שהכי תירצו לקבל מתנה? 19.אם הייתה לכם אפשרות לחגוג מסיבה באיזה מקום שתירצו (אבל רק בארץ) איפה הייתם בוחרים? במסעדה 20.אם היו מחייבים אותכם לעשות משו אתם חייבים לעשות משו משתי הדברים הבאים או רסטות בכל השער או עגיל בטבור מה הייתם בוחרים? עגיל בטבור

זהירות - תשובות הזויות.

1.שם? זרובבלה, אבל תקראו לי יעל. 2.מין: לא ברור, הרופא אמר שאפשר לבחור אז הלכנו על נקבה. 3.גיל: 1378748783 או בשנות אדם - 16. 4.המיקצוע (בבי"ס) הכי שנוא: התעמלות, חנ"ג או ספורט. לא החלטתי. 5.המיקצוע המועדף: אנשים מתים. או שיעור היסטוריה. 6.החיה האהובה: היפוגריף הולנדי. 7.הצבע האהוב: צהוב תכלת לבן עם נגיעות של חום סגלגל לילך שכזה. 8.השיר המועדף: כרגע אמריקן אידיוט, מחר זה יהיה שיר אחר. 9.הזמר המועדף: רובי ויליאמס. 10.הזמרת המועדפת: לא נמצאה במאגר 11.הסידרה המועדפת: בנות גילמור (לא הייתה לי הלצה לזה...) 12.האוכל המועדף: פיצי פיצה. 13.כשתיהיו גדולים איפה תירצו לגור? בעיר הגדולה! איפה שכל האורות והאנשים ההוזיים. או בת"א. 14.ג'ינס או מכנסי ספורט? אני שונאת ספורט. וכל מה שקשור לספורט. פויה. 15.מגפיים או פלדפורמה? מגפיים, עקב הגנים הג'ירפיים שלי. 16.מה תעדיפו לונה פארק או סופרלנד? same shit וכן, גם לי יש קיבה חלשה. 71. "שפיים ונהנים" או "לונה גל"? אותו דבר מבחינתי. 18.מה הדבר שהכי תירצו לקבל מתנה? פוני או גיטרה חשמלית 19.אם הייתה לכם אפשרות לחגוג מסיבה באיזה מקום שתירצו (אבל רק בארץ) איפה הייתם בוחרים? ניו יורק. אה, בארץ? אממ. במקום יפה כזה, אולי ליד חיריה. 20.אם היו מחייבים אותכם לעשות משו אתם חייבים לעשות משו משתי הדברים הבאים או רסטות בכל השער או עגיל בטבור מה הייתם בוחרים? לעשות קרחת פתאום נשמע בכלל לא רע. מה דעתכם על הסקר? 1.נחמד 2.יפה 3.לא אהבתי 4.ממש אהבתי 5. מאוד טעים! יום טוב לכולכם!

flowers girl

New member
אהמ אוקי../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

1.שם? נועיתתת 2.מין: נקבה 3.גיל: 15 (אתמול
)
4.המיקצוע (בבי"ס) הכי שנוא: אהמ. תנ"ך, טבע, פיזיקה ושיעורים עם המחנכת 5.המיקצוע המועדף: ערבית
כי כל שיעור מוציאים אותי
ייאי
6.החיה האהובה: כלב 7.הצבע האהוב: ורוד 8.השיר המועדף: כרגע יש הרבה שירים
9.הזמר המועדף: אין 10.הזמרת המועדפת: כריסטינה אגילרה, אשלי סימפסון, אבריל לאבין ובריטני ספירס 11.הסידרה המועדפת: חברים 12.האוכל המועדף: מקדונלדס ופיצה עגבניה 13.כשתיהיו גדולים איפה תירצו לגור? בוורלי הילס
14.ג'ינס או מכנסי ספורט? ג'ינס 15.מגפיים או פלדפורמה? מגפיים 16.מה תעדיפו לונה פארק או סופרלנד? לונה פארק. סופרלנד זה בע
17. "שפיים ונהנים" או "לונה גל"? לא הייתי בלונה גל 18.מה הדבר שהכי תירצו לקבל מתנה? רשיון מוקדם, כרטיס טיסה One Way לארה"ב (שבא כמובן עם גרין קארד), את גיל 18, או תעודת בגרות מצליחה
19.אם הייתה לכם אפשרות לחגוג מסיבה באיזה מקום שתירצו (אבל רק בארץ), איפה הייתם בוחרים? הייתי בוחרת.. בבית כלשהו, ע-נ-ק.. 20.אם היו מחייבים אותכם לעשות משו אתם חייבים לעשות משו משתי הדברים הבאים או רסטות בכל השער או עגיל בטבור מה הייתם בוחרים? ראסטות בכל השער.. אבל זה כי אני נגעלת מפופיקים בצורה בלתי-נסבלת
טוב סיימתי...מה דעתכם על הסקר שלי?
1.נחמד 2.יפה 3.לא אהבתי 4.ממש אהבתי

victoria777

New member
עונה

1.שם?ויקטוריה 2.מין:נקבה 3.גיל:16 וחצי 4.המיקצוע (בבי"ס) הכי שנוא:אנגלית 5.המיקצוע המועדף:פסיכולוגיה 6.החיה האהובה:כולם 7.הצבע האהוב:סגול,תכלת וורוד 8.השיר המועדף:לא יודעת 9.הזמר המועדף:אין 10.הזמרת המועדפת:אין 11.הסידרה המועדפת:חברים 12.האוכל המועדף:גלידה 13.כשתיהיו גדולים איפה תירצו לגור?בוילה איפשהו בארץ... 14.ג'ינס או מכנסי ספורט?ג'ינס 15.מגפיים או פלדפורמה?מגפיים עם פלטפורמה(זה לא סותר או משהו) 16.מה תעדיפו לונה פארק או סופרלנד?סופרלנד 17. "שפיים ונהנים" או "לונה גל"?לא היתי באף אחד מהם 18.מה הדבר שהכי תירצו לקבל מתנה?עוד תוכי 19.אם הייתה לכם אפשרות לחגוג מסיבה באיזה מקום שתירצו (אבל רק בארץ) איפה הייתם בוחרים?אילת 20.אם היו מחייבים אותכם לעשות משו אתם חייבים לעשות משו משתי הדברים הבאים או רסטות בכל השער או עגיל בטבור מה הייתם בוחרים?ראסטות(ואז הייתי מפרקת אותן תוך שבועיים) טוב סיימתי...מה דעתכם על הסקר שלי? 1.נחמד אבל-השאלות האלה נחרשו ודי חוזרות על עצמן בכל השאלונים כמעט

A Lovato

New member
יאי שאלון!!!

1.שם: אלינה 2.מין:נקבה
3.גיל:14 4.המיקצוע (בבי"ס) הכי שנוא:כולם!!!
5.המיקצוע המועדף:אפחד!
6.החיה האהובה:חתול
7.הצבע האהוב:שחור, כתום, סגול ותכלת 8.השיר המועדף:כל MEST 9.הזמר המועדף:טוני לובטו ממסט
10.הזמרת המועדפת:אפאחת 11.הסידרה המועדפת:העולם האמיתי סאן דיגו, וואג'ה קוג'ה ומשפחת אוסבורן 12.האוכל המועדף:הרבה חוצמבשר
איכסע! 13.כשתיהיו גדולים איפה תירצו לגור?כל כך ברור! שיקגו בלואיילנד, אילנוייס 14.ג'ינס או מכנסי ספורט? ג'ינס! אבל הכי דיקיס
15.מגפיים או פלדפורמה? מגפיים! פלטפורמה= פאקצי 16.מה תעדיפו לונה פארק או סופרלנד? לונה פארק
17. "שפיים ונהנים" או "לונה גל"? ''לונה גל''
18.מה הדבר שהכי תירצו לקבל מתנה? את טוני! 19.אם הייתה לכם אפשרות לחגוג מסיבה באיזה מקום שתירצו (אבל רק בארץ) איפה הייתם בוחרים? לאידעת....קומות פאנקיסטיים במיחוד
20.אם היו מחייבים אותכם לעשות משו אתם חייבים לעשות משו משתי הדברים הבאים או רסטות בכל השער או עגיל בטבור מה הייתם בוחרים? עגיל בטבור! רסטות=כינים.... טוב סיימתי...מה דעתכם על הסקר שלי:
נחמד!!!

backstreet n1

New member
*שאלון../images/Emo122.gif

1.שם? המממ....אתי
2.מין: נקבה 3.גיל: 16 4.המיקצוע (בבי"ס) הכי שנוא: מתמטיקה ולשון
5.המיקצוע המועדף: תקשורת (זה הכי קך..
) 6.החיה האהובה: אחי
7.הצבע האהוב: כתום 8.השיר המועדף: יש המון.. אבל heaven של בריאן אשאמס כ"כ יפה..
9.הזמר המועדף: אפשר ללכת על להקה? אז הבקסטריט כמובן
10.הזמרת המועדפת: כריסטינו'ש שלי
11.הסידרה המועדפת: הממ...אנג'ל ומכושפות.. 12.האוכל המועדף: של אמא 13.כשתיהיו גדולים איפה תירצו לגור? L.A 14.ג'ינס או מכנסי ספורט? ג'ינס רולז
15.מגפיים או פלדפורמה? מגפיים כמובן! 16.מה תעדיפו לונה פארק או סופרלנד? אפאחד...
17. "שפיים ונהנים" או "לונה גל"? שפיים!! 18.מה הדבר שהכי תירצו לקבל מתנה? כרטיס טיסה!!
19.אם הייתה לכם אפשרות לחגוג מסיבה באיזה מקום שתירצו (אבל רק בארץ) איפה הייתם בוחרים? הממ..באיזה חוף אולי.. 20.אם היו מחייבים אותכם לעשות משו אתם חייבים לעשות משו משתי הדברים הבאים או רסטות בכל השער או עגיל בטבור מה הייתם בוחרים? ברור שעגיל!!
טוב סיימתי...מה דעתכם על הסקר שלי? 1.נחמד

English Muffin

New member
עונההה ../images/Emo9.gif

1.שם?נגה 2.מין:נקבה 3.גיל:17 וחצי 4.המיקצוע (בבי"ס) הכי שנוא:אזרחות 5.המיקצוע המועדף:אנגלית ופסיכולוגיה 6.החיה האהובה:חתול 7.הצבע האהוב:סגול 8.השיר המועדף:יש מלא 9.הזמר המועדף:קורט קוביין 10.הזמרת המועדפת:גוון סטפאני 11.הסידרה המועדפת:the o.c 12.האוכל המועדף:שניצל תירס 13.כשתיהיו גדולים איפה תירצו לגור?תל אביב 14.ג'ינס או מכנסי ספורט?ג'ינס 15.מגפיים או פלדפורמה?מגפיים 16.מה תעדיפו לונה פארק או סופרלנד?לונה פארק 17. "שפיים ונהנים" או "לונה גל"?לונה גל 18.מה הדבר שהכי תירצו לקבל מתנה?את הבוקס של נירוונה 19.אם הייתה לכם אפשרות לחגוג מסיבה באיזה מקום שתירצו (אבל רק בארץ) איפה הייתם בוחרים?תל אביב 20.אם היו מחייבים אותכם לעשות משו אתם חייבים לעשות משו משתי הדברים הבאים או רסטות בכל השער או עגיל בטבור מה הייתם בוחרים?עגיל בטבור טוב סיימתי...מה דעתכם על הסקר שלי? 1.נחמד אבל כבר עניתי על השאלות האלה מאה פעם בסקרים אחרים ...

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifתשובות

1.שם: עדן 2.מין: נקבה 3.גיל: 19 וחצי 4.המקצוע (בבי"ס) הכי שנוא: מתמטיקה 5.המקצוע המועדף: אנגלית 6.החיה האהובה: אריה 7.הצבע האהוב: בייבי בלו 8.השיר המועדף: הילה הררי וכלא 6 - זה היה ביתי 9.הזמר המועדף: הראל סקעת 10.הזמרת המועדפת: נינט טייב 11.הסידרה המועדפת: חברים 12.האוכל המועדף: כל דבר עם תפוחי אדמה 13.כשתיהיו גדולים איפה תירצו לגור? ישראל או אנגליה 14.ג'ינס או מכנסי ספורט? ג'ינס 15.מגפיים או פלטפורמה? פלטפורמה 16.מה תעדיפו לונה פארק או סופרלנד? סופרלנד 17. "שפיים ונהנים" או "לונה גל"? שפיי 18.מה הדבר שהכי תירצו לקבל מתנה? את יאיר
חחחח
19.אם הייתה לכם אפשרות לחגוג מסיבה באיזה מקום שתירצו (אבל רק בארץ) איפה הייתם בוחרים? בבסיס שלי, עם כל החבר'ה
20.אם היו מחייבים אותכם לעשות משו אתם חייבים לעשות משו משתי הדברים הבאים או רסטות בכל השער או עגיל בטבור מה הייתם בוחרים? עגיל בטבור טוב סיימתי...מה דעתכם על הסקר שלי? 4.ממש אהבתי

../images/Emo9.gif

שם?רוני
המקצוע(בבצפר)הכי שנוא:גיאוגרפיה,ספורט,ספרות,תנך.
המקצוע המועדף:אין.
חיה אהובה:כלב,דולפין,לוויתן,פינגווין
צבע אהוב:ורוד,כתום,כחול,לבן,שחור
שיר מועדף:כרגע יש מלאאאן אבל- Joss Stone-Security Avril Lavigne-Fall To Pieces-ובגדול כל האלבום שלה
Ashlee Simpson-Love Me 4 Me-ובגדול כל האלבום שלה
זמר מועדף:אין זמר מיוחד,אוהבת הרבה
זמרת מועדפת:אבריל,אשלי סימפסון,כריסטינה אגילרה,ומדי פעם בריטני
סדרה מועדפת:חברים,שנות השבעים,סאמרלנד
אוכל מועדף:יפני,מקדונלדס,פיצה,קצת הודי
כשתיהיו גדולים,איפה תרצו לגור?ניו יורק
לוס אנג'לס,ולא יודעת איפה עוד.
ג'ינס או מכנסי ספורט?ג'ינס
מגפיים או פלטפורמה?מגפיים
מה תעדיפו,לונה פארק או סופרלנד?איכ סופרלנד,צריך לקרוא לזה כפרלנד
|שפיים ונהנים או לונה גל?לא הייתי בלונה גל
מה הדבר שהכי תרצו לקבל במתנה?טיסה לשבועיים לניו יורק
אם הייתה לכם אפשרות לחגוג מסיבה באיזה מקום שתירצו (אבל רק בארץ) איפה הייתם בוחרים?כפר ויתקין-חממה
יש לי משם זכרונות טובים מאוד
אם היו מחייבים אותכם לעשות משו אתם חייבים לעשות משו משתי הדברים הבאים או רסטות בכל השער או עגיל בטבור מה הייתם בוחרים?עגיל בפופיק,כי כבר יש לי ואני לא רוצה ראסטות
טוב סיימתי..מה דעתכם על הסקר שלי?
1.נחמד 2.יפה 3.לא אהבתי 4.אהבתי

למעלה