סקר

adis90

New member
אניייייי../images/Emo29.gif

1.שם? עדי 2.מין: בת 3.גיל: 14 וחצי 4.המיקצוע (בבי"ס) הכי שנוא: אממ לא יודעת אולי כימיה. 5.המיקצוע המועדף: אין. 6.החיה האהובה: מקלון 7.הצבע האהוב: ירוק וכתום 8.השיר המועדף: אנג'לז של רובי וויליאמס 9.הזמר המועדף: רובי וויליאמס 10.הזמרת המועדפת: אממ ביונסה? 11.הסידרה המועדפת: מכושפות וארץ נהדרת 12.האוכל המועדף: פסטה 13.כשתיהיו גדולים איפה תירצו לגור? אוסטרליה\ספרד 14.ג'ינס או מכנסי ספורט? ספורט 15.מגפיים או פלדפורמה? לא ולא 16.מה תעדיפו לונה פארק או סופרלנד? לונה פארק 17. "שפיים ונהנים" או "לונה גל"? שפיים. 18.מה הדבר שהכי תירצו לקבל מתנה? מחשב(?) טרמפולינה(?) 19.אם הייתה לכם אפשרות לחגוג מסיבה באיזה מקום שתירצו (אבל רק בארץ) איפה הייתם בוחרים? בריכה כלשהי 20.אם היו מחייבים אותכם לעשות משו אתם חייבים לעשות משו משתי הדברים הבאים או רסטות בכל השער או עגיל בטבור מה הייתם בוחרים? רסטות.. טוב סיימתי...מה דעתכם על הסקר שלי? נחמט.

LoOoOoOoOoK

New member
../images/Emo60.gif

1.שם? נגה 2.מין: נקבה 3.גיל: 14 4.המיקצוע (בבי"ס) הכי שנוא: ספרות, לשון... 5.המיקצוע המועדף: ספורט 6.החיה האהובה: כלב 7.הצבע האהוב: שחור 8.השיר המועדף: "בוקר טוב עולם" (של אבטיפוס) 9.הזמר המועדף: שרון הולצמן 10.הזמרת המועדפת: אין 11.הסידרה המועדפת: אין 12.האוכל המועדף: סלט 13.כשתיהיו גדולים איפה תירצו לגור? במושב זה בטוח 14.ג'ינס או מכנסי ספורט? ג'ינס 15.מגפיים או פלדפורמה? פלטפורמה 16.מה תעדיפו לונה פארק או סופרלנד? לא אכפת 17. "שפיים ונהנים" או "לונה גל"? שפיים 18.מה הדבר שהכי תירצו לקבל מתנה? דיסק טוב 19.אם הייתה לכם אפשרות לחגוג מסיבה באיזה מקום שתירצו (אבל רק בארץ) איפה הייתם בוחרים? לא אכפת 20.אם היו מחייבים אותכם לעשות משו אתם חייבים לעשות משו משתי הדברים הבאים או רסטות בכל השער או עגיל בטבור מה הייתם בוחרים? עגיל~!! טוב סיימתי...מה דעתכם על הסקר שלי? 1.נחמד 2.יפה 3.לא אהבתי 4.ממש אהבתי

Billy4

New member
...................................

1.שם? הגר 2.מין: נקבה 3.גיל: 13 4.המיקצוע (בבי"ס) הכי שנוא: מורשת 5.המיקצוע המועדף: גאוגרפיה 6.החיה האהובה: כלב 7.הצבע האהוב: אדום שחור וירוק 8.השיר המועדף: 9.הזמר המועדף: 10.הזמרת המועדפת: 11.הסידרה המועדפת: הרואה ואינו נראה 12.האוכל המועדף: שניצל 13.כשתיהיו גדולים איפה תירצו לגור? בחו"ל 14.ג'ינס או מכנסי ספורט? ספורט 15.מגפיים או פלדפורמה? מגפיים 6.מה תעדיפו לונה פארק או סופרלנד? סופרלנד יים ונהנים" או "לונה גל"?לונה גל 8.מה הדבר שהכי תירצו לקבל מתנה?את כל הדיסקיםש אני רוצה שלא יצא לי לקנות 9.אם הייתה לכם אפשרות לחגוג מסיבה באיזה מקום שתירצו (אבל רק בארץ) איפה הייתם בוחרים?תל אביב 20.אם היו מחייבים אותכם לעשות משו אתם חייבים לעשות משו משתי הדברים הבאים או רסטות בכל השער או עגיל בטבור מה הייתם בוחרים? עגיל טוב סיימתי...מה דעתכם על הסקר שלי? 1.נחמד

tuty fruty

New member
עונה

1.שם?רנה 2.מין:נקבה 3.גיל:17 4.המיקצוע (בבי"ס) הכי שנוא:אנגלית 5.המיקצוע המועדף:מחול ואזרחות 6.החיה האהובה:כלב 7.הצבע האהוב:כחול 8.השיר המועדף:ממעמקים 9.הזמר המועדף:יש הרבה 10.הזמרת המועדפת:יש הרבה 11.הסידרה המועדפת:חברים 12.האוכל המועדף:ספגטי עם פטריות ושמנת 13.כשתיהיו גדולים איפה תירצו לגור?איפה שעכשיו 14.ג'ינס או מכנסי ספורט?ג'ינס 15.מגפיים או פלדפורמה?פלטפורמה 16.מה תעדיפו לונה פארק או סופרלנד?שניהם 17. "שפיים ונהנים" או "לונה גל"?שפיים 18.מה הדבר שהכי תירצו לקבל מתנה?מכונית 19.אם הייתה לכם אפשרות לחגוג מסיבה באיזה מקום שתירצו (אבל רק בארץ) איפה הייתם בוחרים?לא יודעת 20.אם היו מחייבים אותכם לעשות משו אתם חייבים לעשות משו משתי הדברים הבאים או רסטות בכל השער או עגיל בטבור מה הייתם בוחרים?עגיל בטבור מה דעתכם על הסקר שלי? יפה

yaeli87

New member
חדשה...היי... ../images/Emo13.gif

1.שם?
יעלי 2.מין:
נקבה 3.גיל:
17 4.המיקצוע (בבי"ס) הכי שנוא:
מתמטיקה... איכ 5.המיקצוע המועדף:
תיאטרון 6.החיה האהובה:
כלבים ופרות
7.הצבע האהוב:
ורוד תכלת אדום וירוק זית 8.השיר המועדף:
כ"כ הרבה...אבל בימים האחרונים- אוטומוביל וlike toy soldiers 9.הזמר המועדף:
אין 10.הזמרת המועדפת:
אין 11.הסידרה המועדפת:
חברים, מגרש ביתי, אוסי, ארץ נהדרת...
12.האוכל המועדף:
כמעט הכל...חיחי 13.כשתיהיו גדולים איפה תירצו לגור?
ת"א או חיפה 14.ג'ינס או מכנסי ספורט?
ג'ינס 15.מגפיים או פלדפורמה?
תלוי מתי אבל שניהם 16.מה תעדיפו לונה פארק או סופרלנד?
לונה פארק 17. "שפיים ונהנים" או "לונה גל"?
שפיים 18.מה הדבר שהכי תירצו לקבל מתנה?
את המאמי שלי... 19.אם הייתה לכם אפשרות לחגוג מסיבה באיזה מקום שתירצו (אבל רק בארץ) איפה הייתם בוחרים?
אמממממ גני התערוכה....?חחח לא יודעת 20.אם היו מחייבים אותכם לעשות משו אתם חייבים לעשות משו משתי הדברים הבאים או רסטות בכל השער או עגיל בטבור מה הייתם בוחרים?
עגיל בטבור טוב סיימתי...מה דעתכם על הסקר שלי? 1.נחמד
2.יפה 3.לא אהבתי 4.ממש אהבתי

מדהימה69

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo29.gif../images/Emo142.gif../images/Emo42.gif

1.שם?לאה.
2.מין:נקבה[למזלי..].
3.גיל:16.
4.המקצוע (בבי"ס) הכי שנוא:אנגלית.
5.המקצוע המועדף:סוציולוגיה\ג"ג.
6.החיה האהובה:לביאה.
7.הצבע האהוב:כחול.
8.השיר המועדף:אין.
9.הזמר המועדף:אין.
10.הזמרת המועדפת:אין.
11.הסידרה המועדפת:אין.
12.האוכל המועדף:אין [אוהבת ה~כ~ל].
13.כשתיהיו גדולים איפה תירצו לגור?ישראל
.
14.ג'ינס או מכנסי ספורט?ג'ינס...
15.מגפיים או פלדפורמה?מגפיים.
16.מה תעדיפו לונה פארק או סופרלנד?לונה פארק.
17. "שפיים ונהנים" או "לונה גל"?שפיים....
18.מה הדבר שהכי תירצו לקבל מתנה?גבר החלומות?[מושפעות ממכושפות..].
19.אם הייתה לכם אפשרות לחגוג מסיבה באיזה מקום שתירצו (אבל רק בארץ) איפה הייתם בוחרים?אני וחברים באיזה ספא עם אוכל טוב...[כן,למקרה שלא שמתם
האוכל מש ממש חשוב לי..].
20.אם היו מחייבים אותכם לעשות משו אתם חייבים לעשות משו משתי הדברים הבאים או רסטות בכל השער או עגיל בטבור מה הייתם בוחרים?ראסטות!אין מצב שאני מכאיבה לגף האהוב שלי... סקר נחמד רק חבל שיש בו גם שאלות נדושות [צבע?חיה?].

SiM GirL

New member
../images/Emo41.gifתשובות../images/Emo41.gif

שם: הילה מין: נקבה גיל: 15.5 מקצוע שנוא: מתמטיקה מקצוע מועדף: הבעה חיה אהובה: חתול וכלב צבע אהוב: תכלת שמיים, ורוד צעקני וסגול לבנדר (לילך או חיוור לחילופין) שיר מועדף: My Prerogative, בריטני ספירס זמר מועדף: בריטני ספירס, אשר ונלי [לועזיים], שירי מימון, רוני דואני ונינט טייב [ישראלים] סדרה מועדפת: ראש גדול, בין הסדינים, קצרים בחיתולים, פשע מן העבר, שנות ה-70 וארץ נהדרת 2 אוכל מועדף: פיצה, ג'אנק פוד, מנה חמה, ספגטי, קוסקוס ושניצלוני שומשום. מגורים בעתיד: בארה"ב - פרברי מנהטן או כל הפרברים היוקרתיים שבארה"ב. ג'ינס או טרנינג? טרנינג מגפיים או פלטפורמה? מגפיים, פלטפורמה זה לא יפה אלא אם כן זה על עקב. לונה-פארק או סופרלנד? לא הייתי הרבה בלונה-פארק, כך שאני לא זוכרת איך זה שם, אז אני אבחר בסופרלנד. שפיים או לונה-גל? אינלי שמץ, לא הייתי לא בלונה-גל ולא בשפיים. לקבל במתנה: מכונית חדשה, תכשיטים יפיפיים, וילה יוקרתית, פלאפון מהדור השלישי, טלויזיה ע-נקית בחדר. מקום מסיבה: ניראה לי שבתל-אביב, או שבבית. בעצם אין לי שמץ של מושג... רסטות או עגיל בטבור? עגיל בטבור איך היה השאלון? 2. יפה - אפשר היה לבטא את השאלות קצת אחרת, כמו שאני ביטאתי, בקטנה, היה יפה!

Definetly Maybe

New member
אניאניאני. ../images/Emo105.gif

1.שם? נועם. 2.מין: נקבה. 3.גיל: 14. 4.המיקצוע (בבי"ס) הכי שנוא: מתמטיקה! 5.המיקצוע המועדף: אנגלית ותנ"ך. 6.החיה האהובה: ג'ינג'י ז"ל ]; 7.הצבע האהוב: כחול וכתום. 8.השיר המועדף: יש יותר מדי.. 9.הזמר המועדף: מוקי. 10.הזמרת המועדפת: אלאניס מוריסט. 11.הסידרה המועדפת: חברים. 12.האוכל המועדף: שוקולד. 13.כשתיהיו גדולים איפה תירצו לגור? פה. 14.ג'ינס או מכנסי ספורט? ג'ינס. 15.מגפיים או פלדפורמה? מגפיים. 16.מה תעדיפו לונה פארק או סופרלנד? לאכפת לי :) 17. "שפיים ונהנים" או "לונה גל"? הייתי רק בלונה גל, אז לונה גל. 18.מה הדבר שהכי תירצו לקבל מתנה? ברכה. 19.אם הייתה לכם אפשרות לחגוג מסיבה באיזה מקום שתירצו (אבל רק בארץ) איפה הייתם בוחרים? לא כזה אוהבת מסיבות... 20.אם היו מחייבים אותכם לעשות משו אתם חייבים לעשות משו משתי הדברים הבאים או רסטות בכל השער או עגיל בטבור מה הייתם בוחרים? שומדבר, כי יש לי טבור מנותח [שבר במעיים או משו בגיל 5] ובעיה קשה עם האוזניים שלי
.

The Sims Girl

New member
עונה

1.שם? סימית מתוקה.. 2.מין:חח אפשר להבין מהשאלה למעלה.. 3.גיל:13 וחצי 4.המיקצוע (בבי"ס) הכי שנוא: אנגלית מורשת וגאוגרפיה.. 5.המיקצוע המועדף:אהה..מתמטיקה פסדר...ולשון והבעה כיף..קל! 6.החיה האהובה:כלב\חתול..יש לי שתיהם..אז אני לא מפלה.. 7.הצבע האהוב:סגול, כתום.. 8.השיר המועדף:דוד...חח סתם..אין לי 9.הזמר המועדף:אין לי 10.הזמרת המועדפת:אין לי 11.הסידרה המועדפת:ארץ נהדרת, מכושפות, חברים.. 12.האוכל המועדף:אוכל של סבתא! 13.כשתיהיו גדולים איפה תירצו לגור?במושב\קיבוץ.. 14.ג'ינס או מכנסי ספורט?ג'ינס לייק דההה.. 15.מגפיים או פלדפורמה?מגפיים 16.מה תעדיפו לונה פארק או סופרלנד?לונה פארק 17. "שפיים ונהנים" או "לונה גל"?הכל טוב.. 18.מה הדבר שהכי תירצו לקבל מתנה?הרבה דברים! 19.אם הייתה לכם אפשרות לחגוג מסיבה באיזה מקום שתירצו (אבל רק בארץ) איפה הייתם בוחרים?לא יודעת..זה קשה מידי לראש הקטן שלי..חחח סתאם.. 20.אם היו מחייבים אותכם לעשות משו אתם חייבים לעשות משו משתי הדברים הבאים או רסטות בכל השער או עגיל בטבור מה הייתם בוחרים? שום דבר?! אבל אם כבר אז עגיל בטבור... טוב סיימתי...מה דעתכם על הסקר שלי? 1.נחמד

MeTaL MoUtH

New member
אני-

1.שם? עדן 2.מין: נקבה 3.גיל: 12 ו7 חודשים 4.המקצוע (בבי"ס) הכי שנוא: ערבית 5.המקצוע המועדף: אנגלית ומדעים 6.החיה האהובה: כלב 7.הצבע האהוב: שחור 8.השיר המועדף: יש המון 9.הזמר המועדף: אממ... 10.הזמרת המועדפת: איימי לי
11.הסידרה המועדפת: שנות ה-70 12.האוכל המועדף: |מאוהב
מאוהב| 13.כשתיהיו גדולים איפה תירצו לגור? שמה 14.ג'ינס או מכנסי ספורט? אקס-בוי 15.מגפיים או פלדפורמה? אולסטאר 16.מה תעדיפו לונה פארק או סופרלנד? לונהפארק 17. "שפיים ונהנים" או "לונה גל"? לונה גל 18.מה הדבר שהכי תירצו לקבל מתנה? פסנתר כנף שחור
19.אם הייתה לכם אפשרות לחגוג מסיבה באיזה מקום שתירצו (אבל רק בארץ) איפה הייתם בוחרים? אממ.. 20.אם היו מחייבים אותכם לעשות משו אתם חייבים לעשות משו משתי הדברים הבאים או רסטות בכל השער או עגיל בטבור מה הייתם בוחרים? רסטות
מה דעתכם על הסקר שלי? 2.יפה

רונקי

New member
בונז'ור מונמי ../images/Emo39.gif

.שם? טלי 2.מין:נקבה 3.גיל:17
4.המיקצוע (בבי"ס) הכי שנוא:הסטוריה [לא שנוא די משעמם] 5.המיקצוע המועדף:עיצוב,ספרות,ציור וכו' 6.החיה האהובה:אווז,כלב,קנגורו והכל בעצם 7.הצבע האהוב:ירוק,כתום,צהוב 8.השיר המועדף:יש מלא 9.הזמר המועדף: כל מיני.אין ספציפים ממש,בד"כ שירים בודדים. אה,אבל את גידי גוב אני מאוהבת בו! 10.הזמרת המועדפת: ממ..בע! 11.הסידרה המועדפת: באושר ובעושר,קצות מפוצלים 12.האוכל המועדף:בלינצס..יאמי 13.כשתיהיו גדולים איפה תירצו לגור?ת"א, 14.ג'ינס או מכנסי ספורט?תלוי. 15.מגפיים או פלדפורמה?מגפיים [אני גבוהה מדי ועם פלטפורה יש הרגשה שאני נוטה קדימה
] 16.מה תעדיפו לונה פארק או סופרלנד? לונה פארק~! 17. "שפיים ונהנים" או "לונה גל"? לונה גל 18.מה הדבר שהכי תירצו לקבל מתנה?שיכתבו עליי שיר \פרוזה,משהו גדול ומושקע 19.אם הייתה לכם אפשרות לחגוג מסיבה באיזה מקום שתירצו (אבל רק בארץ) איפה הייתם בוחרים?ממ.. בצפון אולי,או על איזה ים.או בלונה פארק
20.אם היו מחייבים אותכם לעשות משו אתם חייבים לעשות משו משתי הדברים הבאים או רסטות בכל השער או עגיל בטבור מה הייתם בוחרים? ראסטות יותר יפה אבל אני לא רוצה לגלח הכל אח"כ אז מניחה שעגיל. מותר בגבה? טוב סיימתי...מה דעתכם על הסקר שלי? 1.נחמד
2.יפה 3.לא אהבתי 4.ממש אהבתי

למעלה