סקר...

crush on you

New member
סקר...../images/Emo63.gif

רציתי לפתוח סקר על איזה זוגות אתם חושבים שאמורים להיות בדיג'ימון העונה השניה: טאי סורה קארי מאט טי-קי מימי יולי קן דיוויס איזי ג'ו וקודי התוצאות יתפרסמו בהמשך

Tomoyu

New member
מממ

לפי דעתי הזוג שמתאים בעונה השניה ותמיד הם טי-קי+קארי טאי+סורה מאט+טאי קן+דיוויס מימי+איזי

Vapory

New member
הכי חשוב זה ש..

הכי חשוב זה שטיקי
יהיה יחד עם קארי

מממ...

מימי עם איזי כמובן. טאי וסורה. קארי וג'ו. יולי קודי שיהיו לבד... ולקן ולדיוויס לא נשארו בנות

star_female

New member
>.> טוב, אבל דאי וקן לא צריכים

(קן מספיק בת בשביל שניהם, לא? :X )

Ray girl

New member
יאאא

מאט+קן דייויס+קן איזי+טאי טאי+מאט דייויס+מאט דייויס+טאי קודי+איזי קודי+ג'ו ג'ו+איזי

star_female

New member
לדעתי זה..

טאי/סורה/מאט בכל כיוון אפשרי (המשולש המלא היחיד שאני תומכת בו ^^) קארי וטיקיי מימי וג'ו (למרות שהם היו יותר חמודים ביחד בעונה הראשונה, אבל עדיין) איזי ויולי (היו רמזים... לפחות בתחילת 02...) קודי אה... שישאר לבד. או עם נוריקו או משהו. (זה לא ספויילר אם לא יודעים אפילו מי זאת >.>) והכי טוב לסוף... דאי וקן. שאין מה להגיד עליהם כי זה ברור מאליו... *_*

star_female

New member
אה כן, איך שכחתי בכלל o.o;

יולי וקארי מימי ויולי מימי וסורה מאט ודאי, טאי ודאי ומאט וקן (כזוגות נפרדים, כמובן. ורק בפיקים מסויימים) ואה.. אני מניחה שיולי/קודי לא כזה נורא אם זה יהיה אחרי שהוא יגדל קצת, ז"א אם הוא יקבל אישיות... זה באמת נראה לי מוזר שרשמתי רק דאיקן וכל השאר היו הט... ^^;

WoLfN

New member
לדעתי קודי התחיל לקבל אישיות...

...בפרק של היום. איך שהוא צעק על דאי וימאקו [שזאת יולי, לא?
]

star_female

New member
מיאקו...

ולדעתי הוא חסר אישיות למשך כל העונה. כלומר, לא בדיוק חסר אישיות כמו משעמם. והייתי אומרת יותר אבל זה ספויילרים להמשך העונה. >.> בכל מקרה, היו יכולים להסתדר בלעדיו בקלות בלי להרגיש מחסור בכלום.

Goggle Girl

New member
קודם כל, מימי+ג'ו. חובה.

אחר כך סורה+טאיצ'י, כי פשוט... מה הקשר בינה ליאמאטו? ;; טאקארו והיקארי יחד, רק בשביל שיעזבו את כל שאר העולם... קן+מיאקו זה חביב, אבל אני לא רואה את זה מרחיק לכת... הקטע הוא שאני בתיקו... דאיסקה+מיאקו זה אחד הזוגות האהובים עלי רעיונית, אבל קושירו+מיאקו זה זוג פשוט מהשמיים, ובל לשכוח איורי+מיאקו, שברגע שהיא תפסיק לראות בו אח קטן והוא יודה בהערצה שלו כלפיה זה ילך יופי :X

Goggle Girl

New member
ואם עסקנו בשונן\שוג'ו איי ../images/Emo3.gif

דאיסקה+קן טאיצ'י+יאמאטו טאקרו+איורי ואני מעדיפה מימי+מיאקו על מימי+היקארי רק כי אני חושבת שמיאקו טובה מדי בשביל היקארי

enjye

New member
לדעתי...

קודם כל קארי+טיקי טאי+סורה מאט+מימי יולי+איזי דיוויס+קן

Goggle Girl

New member
האם תוכל\י לתת לי את הסיבות בגללן

את\ה תומך\ת במאט+מימי? זה פשוט אחד הזוגות הלא קיימים בסדרה ומעניין אותי לדעת למה רבים אוהבים אותו
חלק מהפואנטה בדמות של מימי היא שדווקא הפריחה לכאורה תהיה בסוף עם מישהו כמו ג'ו או איזי

אני חושבת שהיא יותר צפונית משאר

פריחה. והקטע בהם הוא הניגוד. מימי היא אחת כזאת שרוצה כל הזמן להיות במרכז העניינים ומרוכזת בעצמה, ומתרגשת מכל דבר. מאט הוא הרבה יותר מופנם שטוב לו להיות בצד בלי יחס של כל העולם ואחותו.

למעלה