סקר...

Goggle Girl

New member
אבל מאט לא דיבר איתה כמעט בכלל

בעונה הראשונה ם,ם אני עדיין אומרת שכל הקטע שלו עם סורה זה בגלל שטאי רצה אותה קודם ואז זה יותר מקצת ממזרי מצידו של מאט (רואים כל הזמן את סורה מתנצלת בפני טאי על זה, לא ניראה לי מאט אמר לו בכלל), ואני עדיין מחזיקה בדיעה ששמו את הקטע בסוף העונה הראשונה שההילה השחורה הזאת משתלטת על סורה אחרי מאט בשביל שיהיה ביניהם קשר... כי עד אז האנשים היחידים שמאט דיבר איתם היו טאי, טיקיי, וג'ו. וזה בערך זה. כמובן שכשכולם היו יחד אז הוא הכניס כמה מילים אבל זה בתכלס זה. חוץ מזה שאני לא מדברת כבר על ראיות מצידו של מאט שפשוט -אין-, אני מדברת על ראיות מצידה של מימי ש-יש-, פשוט לא כלפי מאט. כל הקטע כשהיא עזבה ואז ג'ו הלך איתה... או הפרק ההוא שזה היה היא ואיזי במקדש המוזר ההוא (וגם שמו אותם כ"זוג" בסרט הרביעי)... חוץ מזה ששאלתי מישהו אחר, לא אותך :X~

Apikachu L

New member
היה גם משהו בסרט השני...

כאשר ראו את הדלת של מימי מתפוצצת מכרטיסים שג'ו שלח לה...

Goggle Girl

New member
_זה_, ידידתי, היה עיוות אמריקקי

בגירסא המקורית פשוט רואים את שם המשפחה של מימי בשביל להראות שהם לא בבית, אלא באמריקה.

Goggle Girl

New member
הוואי, אמריקה, לא זוכרת כבר @_@;;;

הקטע הוא להראות שהם לא בבית. הנקודה נשארת, שג'ו לא שלח למימי כלום, לפחות לא בצורה שהגירסא האמריקקית גורסת

lori4

New member
שיהיה....

אבל אחרי הכל, כמו שאמרת כל הנקודה היא שמימי לא בבית.

Apikachu L

New member
ראיתי את הגרסא היפנית!

אם כי אני כבר לא בטוחה שזה היה הסרט השני... אני אבדוק...

star_female

New member
זה היה בסרט השני...

ובאמת היה כתוב של "טאצ'יקאווה" (שזה שם המשפחה של מימי). ולא שום דבר מג'ו, עד כמה שזה היה יכול להיות נחמד.

enjye

New member
ני תומכת במאט ומימי כי

הם נראים מתאימים נראים בלבד וגם מאט לא מתאים לאף אחת ואני ואני לא יכולה לחשוב אפילו על איזי ומימי...

Goggle Girl

New member
עכשיו בגלל שמאט לא מתאים לאף אחת

אז אני לא אומרת אפילו "תשימי אותו עם טאי" אבל לא חייבים לזווג את כולם, בייחוד שלמימי וג'ו יש הרבה יותר _הוכחות_ אם לא רמיזות... ואיזי של יולי

crush on you

New member
הי!

האמת שגם אני חושבת שמימי ומאט מתאימים כי ג'ו ואיזי ממש לא מתאימים לה! (מי המציא את השטות הזאת?) בקיצור אני תומכת בך ב-1000000000000000000000000000000000000% אחוזים
גדול

Goggle Girl

New member
>.> יוצרי הסדרה

הם המציאו את ה"שטות" הזאת. אם מאט ומימי טוב כל כך, למה הוא עם סורה בעונה השנייה? :] (אני לא סובלת את הזוג הזה ולא מאמינה בו בגרוש אבל היי, זה מה שיש P: )

miotisman

New member
סורי

פעם הייתי אלוף בזוגות אבל זה היה כשהייתי קטן יותר אני לא בדיוק זוכר סורי ):

Angel 2 olsen

New member
לדעתי.

סורה+מאט קארי+טי.קי מימי+ג'ו(כי גם בסרט של דיג'מון יש לה בבית לב שרשום שם למימי מג'ו) יולי+קן וזהו... שכחתי מישהו? אה דיוויס+קטרין(הילדה הזו מצרפת שהם נוסעים לבקר אותה)

למעלה