סקר
תענו :)

גלושש

New member
גרר אני לא מצליחה לשלוח

1. מה הדבר שהכי גורם לכם לבכות? יכול להיות שיר או כל דבר אחר. השיר של YOUR SONG כי אז אני ניזכרת בפיצוץ
2.מה הדבר שהכי גורם לכם לחייך? ממ הרבה דברים לדוגמא לדעת שמישו אוהב אותי חח
3.מה הדבר שהכי גורם לכם להתעצבן? אנשים שחושבים שהם יודעים הכל ועוד מעזים להתערב איתך גרר וזה קורה לי הרבה יש לי לידה בכתה תמיד חושבת שהיא צודקת מתערבת איתך ועוד שמתגלה שהיא טועה היא עוד מעזה להתעצבן 4.מה הדבר שהכי גורם לכם להתרגש? ממ לא יודעת לא עולה לי כרגע 5.מה הדבר שהכי הייתם רוצים שיקרה לכם? ווייי גרר הרבה דברים 6.מה הדבר שאתם הכי מפחדים ממנו?
בררר
7.אם הייתה לכם אפשרות לפגוש היום, סלב אחד, ויענו פגישה פגישה של לדבר על מה שבא לכם לבלות בקניון או מה שבא לכם, את מי הייתם בוחרים? אפרת כהן היא ניראית לי הבן אדם האידיאלי לפגישה כזאת 8.איזה שיר אתם יכולים לשמוע בלי הפסקה? אביב גפן-השיר שלנו <בלי קשר לסידרה> 9.מה הדבר הכי מוגזם שהייתם מוכנים לעשות בשביל לראות סלב שאתם אוהבים? ממממ... לשלוח אלף בקשות חח כמו שעשעיתי במפגש 10.למה לדעתכם אתם מעריצים את מי שאתם מעריצים? כי הוא בן אדם מושלםםםםםםםםםם

עונה ותקראו ת'תשובות שלי!../images/Emo141.gif

מה הדבר שהכי גורם לי לבכות? המממ...בדרך כלל אני לא ילדה בכיינית...אבל מה שכן, אמא שלי גורמת לי לבכות..עושה לי בושות בכל מקום ובכל פעם...היא חנונית גמורה..לגמרי מהדור הישן ... לא מרשה לי ללבוש שום בגדים "חשופים" מדי לטעמה(חשוף אצלה זה גופייה-אז תקלטו שאני כמעט מתלבשת כמו דוסית בגללה) וגם היא מביכה אותי לגמרי עם הטון דיבור החננג'י שלה..היא צריכה לראות קצת אקזיט להבין מה זה הדור של היום.. מה הדבר שהכי גורם לכם לחייך? בדיחות ועוד דברים מצחיקים.. מה הדבר שהכי גורם לכם להתעצבן? ושוב, אמא שלי...כרגיל, איך לא? מה הדבר שהכי גורם לכם להתרגש? המממ...שירים וסרטים וכל מיני כאלה.. מה הדבר שהכי הייתם רוצים שיקרה לכם? כמה דברים: לפגוש את נתן ואפרת.. שהבת-מצווה שלי תהיה כיפית, ושהחצ'קונים יעלמו לי
גררר!!
מה הדבר שאתם הכי מפחדים ממנו? ג'וקים...(אני כ"כ צפויה..) אם הייתה לכם אפשרות לפגוש היום, סלב אחד, ויענו פגישה פגישה של לדבר על מה שבא לכם לבלות בקניון או מה שבא לכם, את מי הייתם בוחרים? ושוב ... אפרת כהן המדהימה...ואם לא היא אז נתן המקסים איזה שיר אתם יכולים לשמוע בלי הפסק? אין דבר כזה...גם השיר האהוב עליי אחרי יום שלם נמאס עליי.. מה הדבר הכי מוגזם שהייתם מוכנים לעשות בשביל לראות סלב שאתם אוהבים? לעשות לעצמי בושות ולהזמין את אמא שלי לטיול משפחתי (תאמינו לי שזו הקרבה אמיתית..) למה לדעתכם אתם מעריצים את מי שאתם מעריצים? אולי בגלל שאפרתוש מושלמת?!

אה ושאלה אחרונה../images/Emo141.gif

פווווווווו במשפט אחד?! רק אחד? טוב נו.. אפרת את מדהימה ומוכשרת ולנתן: נתן החיוך שלך גורם לי לרחף..

MoRaN SaShA

New member
חחח אני גם אענה

1. הדבר שהכי גורם לי לבכות? כל מיני ולמשל שיר "עוד יום" שסשה ביצעה בחצי הגמר שלה. פשוט גורם לי לבכות. 2.הדבר שהכי גורם לי לחייך? הרבה דברים, וכמובן לראות את סשוש, יענו בטלויזיה במחשב ובמציאות זה יענו חחח עדיין לא ראיתי אבל בעזרת השם. ויש עוד דברים כמו ציון טוב, החיות המצחיקות שלי חחחח וכל מיני. 3.הדבר שהכי גורם לי להתעצבן? שקרנים, צבועים, אנשים שחשים מעצמם, ואנשים מעצבנים תכלס, ויש גם איזה ילדה אחת מהתיכון שלי שהייתה איתי בחטיבה באותה כיתה בערך מהיסודי כבר, והיא הילדה הכי מעצבנת ביקום, לא יכולה לסבול אותה. ויש עוד.. חחחח 4.הדבר שהכי גורם לי להתרגש? כל מיני דברים אבל אני נורא נורא מתרגשת שאני רואה סלבס, ואם אני אראה את סשה זה בכלל יהיה סף העילפון חחחחחחח ויש עוד הרבה דברים :) 5.הדבר שהכי הייתי רוצה שיקרה לי? אממ להיות וטרינרית או רופאה בעתיד, להצליח בלימודים בתיכון, לפגוש את סשוש חחחח להיות זמרת שאנשים יכירו אותי בתור או רופאה חשובה או זמרת גדולה או שחקנית, ויעריכו אותי. 6.הדבר שהכי מפחיד אותי? מוות וג'וקים.. 7.אם הייתה לי אפשרות לפגוש סלב אחד ולבלות איתו את היום, מי זה היה? ברור שסשה גרישקוב!!!!!!!! חחח 8.איזה שיר אני יכולה לשמוע בלי הפסק? כל השירים של סשוש חחח ויש עוד כמה של האחיות פיק למשל, של רוני אני נורא אוהבת.. 9.מהו הדבר הכי מוגזם שאני מוכנה לעשות בשביל לראות סלב שאני אוהבת? אממ לא יודעת לא חשבתי על זה.. חחח 10.למה לדעתי אני מעריצה את מי שאני מעריצה? אני מעריצה את סשה בגלל שהיא פשוט מדהימה. היא מוכשרת והיא יפיפיה והיא פשוט מודל לחיקוי מושלמת, היא פשוט מושלמת ואני מתה עליה :) היא כובשת ממבט אחד . 11. ומשפט על מי שאני אוהבת: סשה - חיוך שלך שווה מיליון דולר!! חחח או סשה תעשי לי ילד!! חחחחח סתםם

עונה!

1. לקרוא על התעללות וניסויים בבעלי חיים 2. לשחק עם הכלבה שלי 3. מה שכתבתי בתשובה הראשונה 4. סרטים רומנטים 5. שאני אהיה שחקנית 6. להיקבר בחיים (מה לעשות, אני רואה יותר מידי סרטים) 7. בנחמין 8. "לעוף" ו"בוניטה" 9. אין לי רעיות אבל הייתי מוכנה לעשות הרבה! 10. כי הוא מושלם!

ילי111111

New member
תשובות!!

שירים על אנשים שמתו ויום הזיכרון לחללי צה"ל כשאני מקבלת משהו שאני מנסה להשיג ועובדת בבשבילו הרבה זמן אז אני מחייכת הרבה!!! הכי גורם לי להתרגש זה לראות משהו שכיף לראות אותו!!! וציפיתי לו אני הכי מפחדת ממוות הייתי בוחרת להיפגש עם אפרת כהן או יעל שרוני והייתי רוצה שיספרו לי על החיים שלהם... אין שיר שאני יכולה שלמוע בלי הפסק כאילו יש אבל זה משתנה... אני לא הייתי עושה דברים מוגזמים כדי לראות סלב רק לבוא להופעות שלו או דברים כאלה ולא יודעת בקשר לשאלה 10

גיגי123

New member
עונה!!!../images/Emo9.gifאיזה סקררר ../images/Emo98.gif

סחטיקההההההההה מוות של מישהו?!!??!?
שאוהבים אותי...(חחח סתם) לא יודעתת שיש אנשים צבועים בעולם!!
משהו מרגש!(חחחחח סתם) שתמיר חיבק אותי זה ריגש אותייייייי הייתי רוצה שתמיר התאהב בייי
אני מפחדת ממקקים!!!!!!!!!
את תמיר(דההההה) חחחח
תזיזי ת'ישבןןןןןןן/פייבר אין לי מושגגגג אני מעריצה את תמיר: כי הוא בן אדם מושלם, יפה, מוכשר,שחקן מעולהההה...

צאצי

New member
עונה ...

1. אני די רגשנית אז להביא אותי לבכי זה לא קשה 2. החבר שלי 3. שאמא שלי נוגעת לי בדברים 4. החבר שלי 5. שאני אהיה בריאה 6. אני פחדנית , אבל תאכלס אני מפחדת לפגוע באנשים שמסביבי 7. עם בראד פיט !!! 8. וואי יש לי מלא "בגידה" של ריטה , "עיינים משקרות" של רינת בר , "מחפש את הדרך" של איציק קלה 9. אמ... כל דבר שלא נוגד לעקרונות שלי (כגון סקס,צורת לבוש מסויימת,שינוי בעמדות) 10. אני מעריצה את אבא שלי , כי הוא בן אדם טוב ,מאמין,נוח לדיבור והכי חשוב מרגיע , תמיד יודע מה לומר

sharon שרון

New member
אהמ אהמ עונה אהמ אהמ *עצבנית*

1. מה הדבר שהכי גורם לכם לבכות? יכול להיות שיר או כל דבר אחר. זה מזכיר לי שפעם בכיתי מאיזה שיר סתם שיר ששמעתי ברדיו! שיר רגיל זה הלך ככה: בגשם הראשון אני אעלם.. בחורף הזה כבר אנלא אהיה קיים... אז תזכרו שהבטחתם כבר לא לבכות... ואז כול גשם ראשון תעצמו עיניים ותחשבו עליי (משהו כזה) קיצר כול דבר מרגש אותי כ-ו-ל ד-ב-ר גורם לי לבכות!!!!!!! 2.מה הדבר שהכי גורם לכם לחייך? מיכאלה אפרת כהן ונתןןןןןן 3.מה הדבר שהכי גורם לכם להתעצבן? כול דבר
רגישה ועצבנית
4.מה הדבר שהכי גורם לכם להתרגש? שיר? חח סתם... לוידעת יש מלא 5.מה הדבר שהכי הייתם רוצים שיקרה לכם? שכוכבי מיכאלה יבואו אליי הביתה או יותר טוב- שאני אזכה ב20 מיליון דולר או קבלו גיוון! שכוכבי מיכאלה יבואו אליי ויביאו לי 20 מיליון דולר
6.מה הדבר שאתם הכי מפחדים ממנו?אממממממממ אין אני די אמיצה
7.אם הייתה לכם אפשרות לפגוש היום, סלב אחד, ויענו פגישה פגישה של לדבר על מה שבא לכם לבלות בקניון או מה שבא לכם, את מי הייתם בוחרים? מהההההה?? לא הבנתי ת'שאלה..... סורי אני אטומה........ 8.איזה שיר אתם יכולים לשמוע בלי הפסק? לינקין פארק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 כול שיר של לינקין פארק 9.מה הדבר הכי מוגזם שהייתם מוכנים לעשות בשביל לראות סלב שאתם אוהבים? לוידעת......... 10.למה לדעתכם אתם מעריצים את מי שאתם מעריצים? כי הוא מושלם דה??!?!?!

איפה באמת הפרק?! גרר תשובות שלי:

אני עונה פה על סקריםםם בינתיים
1. שירים!! הרבה שירים עצובים ושירים שקטים כל מיניי שירים וגם שאני חושבת על דברים מרגשים
וגם אני סתם בוכה לפעמים זה משחרר
כן כן ילדה מוזרה שכמותי
2.לראות מיכאלה לדבר במסנג'ר עם חברות להיות בפורום להיות עם חברות שלי
ולצאת למסיבות
3. שמעצבנים אותי גררררררררררר 4. שמפתיעים אותי עם מפורסם שאני ממש מעריצה (זה קרה לי ואני בכיתי מרוב התרגשות) 5.לפגוש שוב פעם את אפרת ושהיא תבוא עם סופי אליי הבייתה (לבית החדש שלי) ואז נירו יעלה למעלה והילה ולירון יהיו אצלי לא משנה סיפרתי ללירונושלמת על החלום שיכול להתגשם אם קצת מאמץ קטנטן שמישו יזיז את העיניינים! 6. ג'וקים יאבאלולווווווו 7.חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אפרתושש למרות שדיי אמרתי לה את כל מה שבליבי אני חייבת לומר לה עוד! למרות שאין מה! 8.HAY NOW- חח איזבלושלמת. למי שמכיר
9. ממ אינלי מושג אולי לנסות להתחמק כמו ילדים שהיו בכפר סבא שברחו לשומרים פנימה לאוהל של השחקנים ואז השומרים הוציאו אותם בכוח חח אולי את זה עשיתי למה אני ילדה פחדנית אני לא מסתכבת עם חוק
חח 10. כי פשוט אין מישהי יותר מושלמת וחמודה ומתוקה ושחקנית יותר טובה ממנה! (אפרת זה לא ברור?)

תשובות שלייי

1.השיר הזה של זהבה בן : אין בעולםםם אהבה כמו אהבה של אמאאא 2. אמ.. הילד שאני אוהבת כול פעם שאני מביטה בו עולה לי חיוך על הפנים. 3. מילה אחת: ביצפר!! 4.אני מזה רגשנית אפילו מסרטים מצוריים אני יכולה לבכות 5. לקבל תעודה שהכל בה 100 חחח {מי לא רוצה?? חח} 6. מפחדים? אמ.. חושך 7. אה.. זה קשה אמ.. סתם סתםםםם חחחחח אפרת כהן- ברור!!!!!!!!!!! 8. לעוף, מה קרה לך , סיפור מכור ועוד מלאאא 9. כי פשוט השלמות זה כבר לא נורמלי {אפרת ונתן}

עונה:

1. גורם לי לבכות הכי הרבה הסרט: אמא חורגת" בכיתי כמה דקות רצופות! 2. הכי גורם לי לחייך כשאני רואה את נינט מחייכת או את נינט שרה, או שחברות שלי מופיעות וכאלה.. שאני גאה בהם! 3. הכי גורם לי להתעצבן שמשהו לא הולך לכי.. או מתפקשש 4. הכי גורם לי להתרגש אממ נינט שרה, לראות זוגות אוהבים... 5. הכי הייתי רוצה שייקרה כרגע במצב הספציפי הזה - שאני אצליח להיכנס לחזרות של הפסטיגל 6. הכי מפחדת... אממ לא עולה לי עכשיו... 7. אם הייתי יכולה לבחור סלב לבלות איתו וכאלה.. ברור שנינט!! 8. השיר אף אחד לא רואה - של סער בדישי! 9. כלום מוגזם מידי... רק לנסות בדרחים נורמליות(כשזה לא יצליח.. אני כבר אפנה לדרכים משוגעות) 10. אני מעריצה את נינט כי היא פשוט מדהימה... והיא נחמדה... והיא זוכרת כמעט את כל המעריצים שלה.. היא יפה ומוכשרת ובן אדם מדהים! 11. הייתי אומרת לנינט(אני גם אגיד לה.. אל תדאגו!): את מדהימה!

למעלה