סקר
תענו :)

MoRaN SaShA

New member
סקר ../images/Emo42.gif תענו :)

תענו חחח 1. מה הדבר שהכי גורם לכם לבכות? יכול להיות שיר או כל דבר אחר. 2.מה הדבר שהכי גורם לכם לחייך? 3.מה הדבר שהכי גורם לכם להתעצבן? 4.מה הדבר שהכי גורם לכם להתרגש? 5.מה הדבר שהכי הייתם רוצים שיקרה לכם? 6.מה הדבר שאתם הכי מפחדים ממנו? 7.אם הייתה לכם אפשרות לפגוש היום, סלב אחד, ויענו פגישה פגישה של לדבר על מה שבא לכם לבלות בקניון או מה שבא לכם, את מי הייתם בוחרים? 8.איזה שיר אתם יכולים לשמוע בלי הפסק? 9.מה הדבר הכי מוגזם שהייתם מוכנים לעשות בשביל לראות סלב שאתם אוהבים? 10.למה לדעתכם אתם מעריצים את מי שאתם מעריצים?

MoRaN SaShA

New member
אה ושאלה אחרונה

במשפט אחד - על מי שאתם אוהבים- מעריצים.. יענו משפט אחד שהייתם אומרים למי שאתם מעריצים או משהו שאתם חושבים עליו וכאלו

התשובות שלי!כנסו מצחיקות במיוחד../images/Emo13.gif

. מה הדבר שהכי גורם לכם לבכות? לשמוע את השיר YOUR SONG ובו זמנית ליראות תמונות של נתן עם אישתו. קורע ת'לב. 2.מה הדבר שהכי גורם לכם לחייך? ליראות תמונות של נתן עם אפרת,ותמונה אחת מיוחדת שלו ושלי. 3.מה הדבר שהכי גורם לכם להתעצבן? לדעת שיעל לשם בהריון שוב ושוב.חחח(נקווה שלקיץ האחרון היא לא) 4.מה הדבר שהכי גורם לכם להתרגש? ליראות את נתן ואפרת במציאות-ותמונות של אפרת ונתן ביומיום.זה מרגש אותי(משום מה) 5.מה הדבר שהכי הייתם רוצים שיקרה לכם? חתונה+ילדים עם נתן 6.מה הדבר שאתם הכי מפחדים ממנו? מוות. 7.אם הייתה לכם אפשרות לפגוש היום, סלב אחד, ויענו פגישה פגישה של לדבר על מה שבא לכם לבלות בקניון או מה שבא לכם, את מי הייתם בוחרים? נתןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן כאילו דה..ואפרת...
8.איזה שיר אתם יכולים לשמוע בלי הפסק? YOUR SONG "לעוף" "בתי קפה" 9.מה הדבר הכי מוגזם שהייתם מוכנים לעשות בשביל לראות סלב שאתם אוהבים? הכל. 10.למה לדעתכם אתם מעריצים את מי שאתם מעריצים? כי הבני אדם שאני מעריצה(נתן ואפרת)הם בני אדם מדהימים, לא רק כשחקנים, גם במציאות. חתיכים, חמודים, נדיבים, פשוט מושלמים.

עונהההההההה

מה הדבר שגורם לך הכי לבכות: לראות תמונות של אפרת ושל מיכאלה בכלל וסרטונים כאלה שמסכמים! הדבר שהכי גורם לכם לחייך? לראות תמונות של אפרת! מה הדבר שהכי גורם לכם להתעצבן? כשיש ביקורת רעה על מיכאלה או על אפרת!!!!!!!!!!!!גררררררררר מה הדבר שהכי גורם לכם להתרגש? לראות את אפרת מתרגשת! מה הדבר שהכי הייתם רוצים שיקרה לכם? שאפרת תגיד לי שהיא מתגעגעת אלי או שהיא תגיד לי שהיא אוהבת אותי! אבל הדבר הכי הכי הכי שזה החלום שלי זה לשחק איתה!!!!!! מה הדבר שאתם הכי מפחדים ממנו שאני לא יגשים את החלום שלי,כי מגיל 3 אני רוצה להיות שחקנית ואם אני לא יהיה שחקנית אני יהיה עצובה,אני לא רואה את עצמי בשום דבר אחר כך שאני יהיה מאוד אומללה!!!!!! אם הייתה לכם אפשרות לפגוש היום, סלב אחד, ויענו פגישה פגישה של לדבר על מה שבא לכם לבלות בקניון או מה שבא לכם, את מי הייתם בוחרים? אויש איז שאלה רטורית!!!!!!ברור שאפרתתתתתתתתתתתתת ואם היה אפשר לצרף את נתן ונירו מה טוב חחחחחח! איזה שיר אתם יכולים לשמוע בלי הפסק? פיבר,לעוף,כחי את עצמך ביידים(בביצוע של אפרת כמובן כל השירים!)וכל השירים שאפרת שרה!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה הדבר הכי מוגזם שהייתם מוכנים לעשות בשביל לראות סלב שאתם אוהבים? ה-כ-ל!!! למה לדעתכם אתם מעריצים את מי שאתם מעריצים? כי אפרת ונתן מושלמים!!!!!!!!הם לא רק משחקים טוב,שירים טוב,רוקדים טוב הם גם אנשים טובים!!!!!!נחמדים ופשוט מושלמים!!!!!!!!!!!!!!

גיגי123

New member
אה...סורי צלילוש ../images/Emo98.gif

לא ראיתי שרשמת מוותתת גם אני רשמתיייייי

גיגי123

New member
חחחח ../images/Emo4.gif לא יודעתתתת ../images/Emo98.gif

אני לא מושלמת!!! מעיינושלמתתת שלייייייייי

חחח אני ולירוש פוחדות מאותו

הדבר..אמאלה..הדבר הכי מפחיד בעולםם
!!1!!! מה קורה אחריי המוות??לאין הנשמה שלי עוברת??אולי הייתי חסה בגילגול הקודם?.?.. אה, ו...לירררררררר ומעיןןןןןןןןןןןןן אני אוהבת אותכםםם אמרתי כבר לכם את זה????????????????????..

גיגי123

New member
כן...יאבאאאאאא ../images/Emo98.gif

חשבתם על זה פעם??!?!?!?!??!? מה קורה אחרי שמתים?!?!??
חחחחחחח "הייתי חסה בגילגול הקודם" חחיחיחיחי
צלילושלמת ומעיינושלמתת
לאב יווו

לא לא לא!מעיין לא מושלמת../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

וצלילושלמת ולירושלמת מושלמות!!!
ואף פעם לא חשבתי על זה חחחחחח!

גיגי123

New member
חחח גם אני לא חשבתי על זה ../images/Emo98.gif

רק עכשיוווו אבאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מעיינושלמת וצלילושלמת מושלמות שלייייי
אני לאאאאאאאאאאא

את כן!!!!!לירושלמת../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אני אף פעם לא חשבתי על זה חח...... ועכשיו יאבלולוווווווווווווווווווווווווווו! מה יקרה אם אני ימות??

גיגי123

New member
מעיינושלמתתתתת ../images/Emo98.gif

אני לאאאאאאאא
לא ראית אותי
את לא תמותי!!!!!!!!!!!

גיגי123

New member
בעעע שלי?!?!?! ../images/Emo98.gif

מה?לא ראית אותי בשירשור תמונות?!?!?!?
בעצם עדיף גם שלא תראייייייייייי
אני רוצה תמונה שלךךךךךךךךךךךך!