(קרוב לודאי מ48)
M maverick88 New member 31/3/06 #1 סקר ../images/Emo41.gif למי הצבעתם בבחירות? נסו לא לעשות בלאגן בשרשור, סתם מעניין אותי מה חושבים "המדענים". תכתבו את שם המפלגה בראש\גוף ההודעה בבירור בבקשה
סקר ../images/Emo41.gif למי הצבעתם בבחירות? נסו לא לעשות בלאגן בשרשור, סתם מעניין אותי מה חושבים "המדענים". תכתבו את שם המפלגה בראש\גוף ההודעה בבירור בבקשה
א אמִיר New member 2/4/06 #23 עד כמה שאני זוכר השפות הרשמיות בישראל נקבעו בתקופת המנדט (להיות עברית, אנגלית וערבית) ולא השתנו מאז.
א אחמס1 New member 1/4/06 #2 אלתג'ומעי אלוטאני אלדמוקראטי סתם, סתמתי את האף והכנסתי מרצ בקלפי. אם לירוקים היה סיכוי הייתי מצביע להם.
אלתג'ומעי אלוטאני אלדמוקראטי סתם, סתמתי את האף והכנסתי מרצ בקלפי. אם לירוקים היה סיכוי הייתי מצביע להם.
M maverick88 New member 1/4/06 #3 לירוקים היה סיכוי טוב מאוד להכנס הם מתקרבים לאחוז החסימה ככה שאם אתה ועוד כמה אלפים היו מתחרטים ומצביעים להם יכול להיות שהם היו בפנים
לירוקים היה סיכוי טוב מאוד להכנס הם מתקרבים לאחוז החסימה ככה שאם אתה ועוד כמה אלפים היו מתחרטים ומצביעים להם יכול להיות שהם היו בפנים
M maverick88 New member 1/4/06 #6 גועל נפש של מפלגה תעשה לי תודה אם תוכל אל תכתוב בערבית בשרשור הזה בבקשה
P pelegs New member 2/4/06 #17 ...כי ערבית היא שפה אסורה? ../images/Emo4.gif ערבית היא שפה רשמית שניה במדינת ישראל. מותר ורצוי להשתמש בה, אפילו בפורומים עבריים.
...כי ערבית היא שפה אסורה? ../images/Emo4.gif ערבית היא שפה רשמית שניה במדינת ישראל. מותר ורצוי להשתמש בה, אפילו בפורומים עבריים.
M maverick88 New member 2/4/06 #19 מה הקשר? גם צרפתית היא שפה רשמית במדינת ישראל אז מה שנתחיל לכתוב פה צרפתית כולם?
P pelegs New member 3/4/06 #25 היא לא ולמען הפרוטוקול, בשפה האנגלית משתמשים כאן בפורום מדי פעם בשביל לכתוב שמות ערכים במדויק, כמו שנעשה עם שם המפלגה במקרה הנ"ל. אז מה, מישהו קם ומעיר על זה משהו?...
היא לא ולמען הפרוטוקול, בשפה האנגלית משתמשים כאן בפורום מדי פעם בשביל לכתוב שמות ערכים במדויק, כמו שנעשה עם שם המפלגה במקרה הנ"ל. אז מה, מישהו קם ומעיר על זה משהו?...
ט טל ר New member 2/4/06 #14 סיפור ארוך קשור לאידאולוגיה, זכות הצבעה לישראלים הגרים מחוץ לישראל, תושבות ומס הכנסה.