סקר!!!!!!!!!

crazy4AJ

New member
סקר!!!!!!!!!../images/Emo40.gif

מכיוון שדי משעמם פה לאחרונה החלטנו אני וSTAJ (בת דודתי) לתבל את העניינים בעזרת סקר קטן- באיזה סרט, לדעתכם, אנג'לינה נראתה הכי טוב? (מבחינת שיער בעיקר) א. ג'יה ב. חיים או משהו כזה ג. טומב ריידר 1 ד. לקחת חיים ה. נערה בהפרעה ו. מרדף ממוחשב ז. עקיצה ב-60 שניות תכתבו את שם הסרט בכותרת _(ותנמקו לפי בחירה)... בידידות
אסתי ועינב...

DankaN5

New member
ממממ...עקיצה בשישים שניות

כי זה ראסטות בלונדניות כאלו זה שולט! אבל כידוע הצבע של אנג'לינה זה כהה ורק כהה...אז לקחת חיים או משהו...חח

¥EleVatioN¥

New member
טומבריידר!../images/Emo129.gif

כי כי כי כל כך מתאים לה! אבל אהבתי גם את הבלונד של עקיצה בשישים שניות ובלקחת חיים השיער חביב.. היא הייתה ממש יפה גם בחטא הראשון כל התלבושות הישנות עם המחוכים ושיט ממש מחמיא לה

¥EleVatioN¥

New member
אני טומבריידר פריק../images/Emo3.gif../images/Emo129.gif

בלי קשר לאנג'לינה ג'ולי אבל תכלס, התפקיד מתאים לה בטירוף, כל ההרפתקנות, הסקרנות, החקר..

crazy4AJ

New member
כן, אני יודעת

גם כי קראתי הודעות קודמות וגם בגלל הכינוי שלך.... את רואה? יש שכל... בכל מקרה אני חושבת שהיא נראית פצצה שם (וגם בכלל) ולדעתי את צודקת, זה מתאים לה, אבל אני עדיין מעדיפה אותה בתפקיד של איזו חולת נפש.....

NAJ

New member
נכון!

גם בסרט מר וגברת סמית' התאים לה! אנג'לינה+ רובה= התאמה ענקיתתתתתתתתתתתתת

FIRE GODDESS

New member
אורלי, את משחקת גם במשחקי המחשב ש

של הסרט? אם כן, התחלת לשחק בעיקבות ההשתתפות של אנג'י או לפני?

¥EleVatioN¥

New member
אין דבר כזה משחק של הסרט../images/Emo129.gif

זה הסרט על המשחק (הייתי חייבת לתקן!) וכה אני משחקת והכרתי את אנג'לינה לראשונה שהיא שיחקה את לארה

טומב ריידר- לקחת חיים

בקיצור הכי יפה לה שיער חום כמו תמיד (לא כהה מידיי, כמו שיש לה) ושיער דיי ארוך, שוב, כמו בטומב ריידר ולקחת חיים, בכל אופן היא בכלל מדהימה!!!..כמו תמידדדד

crazy4AJ

New member
לקחת חיים!

בכל הסרטים שלה היא נראית מעולה אבל אני הכי אוהבת אותה בשיער כהה וארוך......... חוץ מזה- עוד מישהו חושב שב"נערה בהפרעה" היא נראתה ממש רזה שזה מפחיד? כולה הייתה עור ועצמות, פחדתי שהיא תישבר באמצע הסרט...

האמת היא שהיא די רזה מטבעה..

יכול להיות שהיא היתה קצת אקסטרה רזה.. אבל אני חושבת שגם עשו אתזה קצת מכוון ועם התספורת הזו ואיפור קצת יותר חיוור היא נראית יותר חולנית וחלשה אז זה התאים ללוק של הסרט

Ma E

New member
טומב ריידר!!

ואין לי כוח לנמק פשוט זהו נקודה
אני אחרי 5 הופעות היום בניצנים ועוד לא נכנסתי למיטה
אז בוקר אור
לכולם

לקחת חיים (ואחרי זה טומבריידר)

למה? לא י'דעת סתם כי חשבתי שגם האורך וגם הצבע של השיער מגניבים לה כזה.. זה גם סקסי וגם פשוט
פשוט נחמד
יש תמונות יותר טובות אבל זה מה שהצלחתי להביא כרגע

זה מהסרט בכלל? חח לא ידעת לא משנה

והנה עוד אחת דווקא יפה לה שהוא אסוף ככה עם הקצוות שנופלות על הפנים.. ועוד עם צבע כהה כזה

Im The Sun

New member
טומב ריידר ולקחת חיים../images/Emo42.gif

כי אין על שיער ארוך
ובלקחת חיים היא פשוט מושלמת! חבל שלא הכנסת את מר וגברת סמית'.

למעלה