סקר!!!!!!!!!

crazy4AJ

New member
צודק... לא חשבתי על זה באותו זמן...

(תראה את השעה ותבין למה...)

mor1212

New member
טומב ריידר 2 ועקיצה בשישים שניות

טומב ריידר- כי ממש אהבתי את הקטע של השיער עם הצמות\ראסטות\משהו מוזר שעשו לה בקדמת השיער כשהיא הלכה בכלא וכשהיא רכבה על הסוס וכשהיא דיברה עם האנשים מטעם הממשלה. עקיצה בשישים שניות- כי ראסטות בלונדיניות זה מאגניב.

FathomTR

New member
..........

אני אדרג: 1.ג'יה 2.עקיצה בשישים שניות 3.טומב ריידר 1 4.נערה בהפרעה 5.מרדף ממוחשב

crazy4AJ

New member
מה עם "חיים או משהו כזה"?

היא נראתה שם יותר יפה מנערה בהפרעה.... (לדעתי לפחות)

NAJ

New member
לא ממש

לפי דעתי בחיים או משהו כזה לא כל כך יפה לה, יפה לה יותר שיער ארוך, וגם התסרוקת שם היא כמו של ליידי כזאת! בעקיצה בשישים שניות היה הכי יפה

¥EleVatioN¥

New member
בחיים או משו כזה..../images/Emo129.gif

היא נראת ממש מלאכותית הפאה הציפורניים וכל השיט.. אבל טוב..זו הייתה המטרה בסרט

crazy4AJ

New member
כן אבל לפחות היא לא נראתה

חולנית ומפחידה כמו בנערה בהפרעה ואחרי שהיא השתנתה ועשתה תסרוקת קצת פחות...אמממ...נפוחה, היא נראתה דווקא יותר טוב...

STAJ

New member
לקחת חיים!!!

ואחרי זה חיים או משהו כזה כי אני אוהבת את איך שהיא נראתה אבל אחרי שהיא השתנתה (בסרט) והורידה את הבלון הצהוב מראש שלה... נ.ב רעיון הסקר היה שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

STAJ

New member
סליחה על המלא סימני קריאה

סליחה סליחה סליחה סליחה לא ידעתי שזה יעשה ככה גועל נפש וירחיב את המסך! ואני יודעת שכבר אמרתי בעבר שעל טעויות משלמים אבל אל תדאגו החטפתי לעצמי כאפה...

FIRE GODDESS

New member
עקיצה ב-60 שניות + טומב ריידר

עקיצה בשישים שניות היא נראתה בשוט פצצה מהלכת!!!! טומב ריידר אהבתי תשיער הארוך המהמם וכל מיני הדברים שעשו לה בשיער למרות שלא ראיתי את טומב ריידר 2.

NAJ

New member
וואוו

איזה תמונה יפה!(זה לא כל כך משנה כל התמונות שלה יפות!)

crazy4AJ

New member
כן, היא נראתה ממש טוב

בעקיצה ב-60 שניות רק חבל שלא הראו אותה קצת יותר....

NAJ

New member
היי עינב

נרשמתי הכל בסדר והצבעתי לסקר, עקיצה בשישים שניות,ניר כי היה לה שם רסטות ושיער בלונדיני וזה היה ממש יפה

NAJ

New member
עעעעעעעעעע

לא חשבתי על השם שלך בכלל שרשמתי את זה!

crazy4AJ

New member
צודקת!!!!!

אני חושבת שברוב קולות "לקחת חיים" לקח את שאר הסרטים בסיבוב! עכשיו אני לא מרגישה כ"כ רע על שקניתי את הדיוידי ב-100 שקל שעכשיו יש אותו ב-50... אז תודה רבה לכל מי שהשתתף ונתראה בסקר הבא! ובינתיים, קבלו תמונה מהסרט הזוכה

למעלה