סקר (
)

*Dark Of Night*

New member
סקר ( ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif )

מה היה השיר\יצירה\מנגינה הראשונה שניגנתם (יונתן הקטן לא נחשב
)? מעניין אותי לדעת Dark

*noosh*

New member
אני גאה להגיד -

שהיצירה הראשונה שניגנתי על הגיטרה היא לא nothing else matters!!
זאת בד"כ היצירה שכוווולם לומדים ראשונה... אבל אצלי זה היה Everybody Hurts, ואח"כ למדתי (מתווים) את Is There Anybody Out There (טיפ - אל תתחילו לנגן על אקוסטית בחורף - זה כואבב!) ובחליל.. אממ.. אני מממש לא זוכרת.. נראה לי איזו יצירה של מוצארט.. אבל זה היה בכיתה ד´, ממש קשה לי לזכור...

untitled

New member
גם אני

הדבר הרציני הראשון שבאמת באופן מלא למדתי היה is there anybody out there לפני זה ידעתי חלק מ stairway ועוד כל מיני דברים קטנים

Wyld stallyn

New member
למה?

למה יונתן הקטן לא נחשב? יונתן הקטן זו יצירת מופת! השיר הראשון שנראה לי שניגנתי היה the house of the rising sun

V.W

New member
או קיי...

בחצוצרה את השיר של טיטניק (תצחקו תצחקו...) ובבאס את OTHER SIDE של הפפרז לא דברים מיוחדים במיוחד אבל מה לעשות...

גיא17

New member
אממ..

בגיטרה זה היה NOTHING... [כמו כולם בערך] בקלידים זה היה שנינו שווים [של אביב גפן] ובתופים... ואי... לא זוכר..

metal head

New member
המממ..

הדבר הראשון שניגנתי זה האינטרו של smoke on the water והשיר המלא הראשון שידעתי זה nothing else matters

mr. man

New member
אממ... יונתן הקטן!

חוץ מזה, הדבר הרציני הראשון שניגנתי... בטח משהו קלאסי של באך בטהובן או מוצרט.

Mobius

New member
אם כבר מתווכחים על העשן...

יש מעיין גרסאת קובר לשיר שנקראת dopes on the water של nash the slash - מישהו מכיר? סאטירה די נחמדה עם מנדולינות חשמליות ועוד כל מיני דברים מוזרים... ד"א - כיוון שאני לא כותב כאן הרבה - אני מנגן על פסנתר, וגם אני ניגנתי מתי שהוא את הפתיחה של עשן על המים (אי אפשר להשוות פסנתר לדיסטורשן, אבל בכל מקרה...), וגם את בית השמש העולה, לא יודע בדיוק איזו גרסה אבל אז חשבתי שזה ממש מיוחד...

למעלה