בקשר לגזענות באשדוד לפני מספר שנים
אני בכלל לא כותב פה,מדי פעם קורא(ממש אבל ממש מדי פעם),בכל מקרה אני לא יודע באיזה גיל אתם,אבל אני ממחזור ראשון של מקיף ח' באשדוד וברתמים הייתי מחזור שני (נראה לי).אז ככה כשרק בנו את מקיף ח' ורצו להעביר את כל החבר'ה של אזור טו אלינו,ההורים!!! של כל המזרחים,אתם יודעים למי הכוונה ,עשו הפגנות והלכו לעירייה ועשו שביתות מכוונות כי לא רצו שהילדים שלהם ילמדו עם רוסים או שמורים רוסים ילמדו אותם כי הם פחדו מאפליה של המורים הרוסים,ובהפסקות חבל"ז מה הלך בין הרוסים והישראלים,כל היום תכנון מכות ודברים כאלה ואפילו שמעתי בין הישראלים שכשמישהו עשה משהו לא בסדר אז הם צעקו XXX הוא רוסי,כאילו כדי להעליב את אותו הישראלי זה כאילו הם קיללו אותו וזה,המורים ממש פטרלו בשטח הבית ספר כדי למנוע מכות,ואף לפעמים חטפו פה ושם כשכבר התחילו מכות.הכל התחיל להשתנות לקראת כיתה י' ובכיתה יב בכלל נגמר הקטע הזה,למרות שמדי פעם נשמעו הדים לכך,עד לפני שנתיים ככל הידוע לי אין כבר חיכוכים בין רוסים לישראלים בבית ספר וכולם חברים של כולם,נכון לעכשיו אני כבר לא יודע... לי אישית יש הרבה חברים ישראלים,בעיקר בגלל הצבא,אז פה זה כבר משהו אחר.