סקר

סקר../images/Emo240.gif

היום זה כבר ברור שכדי לקדם או להתחיל קריירת דוגמנות או כל קריירה אחרת שקשורה לעולם הבידור, שווה לעשות קיצור דרך קטן בתוכנית ריאלטי מצליחה. זה מה שגם תמיד אמרתי לאלין לעשות
אני מאמינה שהיא לא הלכה רק בגלל שאמרתי לה, אבל המטרה הייתה ברורה לה כמובן שזה לא בהכרח עוזר אבל שווה לנסות, במקרה הזה החשיפה משחקת תפקיד חשוב. אז החלטתי לעשות סקר בנושא ולשאול אתכם לאיזה ריאלטי אתם הייתם מוכנים ללכת בשביל לקדם קריירת דוגמנות? תרגישו חופשי לציין גם תוכניות שלא ציינתי בסקר כי הן לא נראו לי רלוונטיות או שסתם לא עלה לי לראש. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Poll.aspx?forumid=1502&pollId=25576

innocence

New member
לא הייתי הולכת.

אני שונאת את כל תוכניות הריאליטי ואיך שהם הפכו לדבר היחידי שיש לראות בטלוויזיה בשנים האחרונות. יש כאלו שאני עוד מחבבת, אבל גם זה בעיקר כי היצר המציצני הוא לא העיקר והמרכז בתוכנית (לדוג' פרויקט מסלול האמריקאי, בו שמים את היצירה במרכז). אני חייבת להודות שגם אני חוטאת מדי פעם ב"הטופ מודל" האמריקאי, אבל לכל אחד יש חטא קטן P: וחזרתי לנושא. יש לי בעיה אמיתית עם הפרסום לשם "פרסום". שאדם לא מתפרסם או הופך מוערך בשל יכולות (שירה, משחק, עיצוב וכו..) אלא נטו מעצם היותו "סלב". כל פליטי הריאליטי הם דוגמאות מושלמות לאנשים שמשיגים את 15 דק' התהילה (וחלקם גם יותר) בלי לעשות שום דבר ש"הרוויח" להם אותן. ככה אנשים שכן יש להם כישרון אבל אין להם כוונה לחשוף את עצמם בצורה האינטימית הזו לקהל הרחב (ובצדק לדעתי...) נדחקים לשוליים. שחקנים, לדוג', שלומדים שנים ועובדים קשה מאוד באודישנים וכו נדחקים לתפקידים משניים (אם בכלל) בשביל "הסלב התורן" שלא בהכרח יודע לשחק טוב מהם (או לצורך העניין, בכלל...). מיותר לציין שלרוב אנשים שלא "נראים טוב" מצליחים הרבה פחות בתופעת הסלב הזו, ללא כל כך קשר לכישרון שיש או אין להם. ועכשיו אני חייבת לעוף לשיעור, אני חושבת שתימצתתי פחות או יותר מה שהיה לי להגיד:)

night mistress

New member
ריאליטי..

אומנם אני לא בתחום הדוגמנות אבל אם כבר הייתי הולכת להישרדות או לאח הגדול..לדעתי שתי סדרות הריאלטי היחידות שיכולות להוביל למשהו..

למעלה