סקר

סקר ../images/Emo22.gif

מה עושים ברגע זה 90% מהגברים? אוכלים אבטיח?.....לא! ישנים?.............לא! משתזפים בים?........לא! עוסקים בסקס פרוע?......לא! מפנטזים על בלונדינית עם ציצים גדולים?....לא! מגרדים בביXים..........לא! מפצחים גרעינים?........מתקרב.....מתחמם.... אז..... רואים כדורגל כמובן! ארגנטינה אנגליה 0 : 0 22 בחורים שזופים ושריריים רודפים אחר כדור מסכן אחר, מצד לצד, ובאמצע מפריע להם איזה בחור עם משרורית... וביציעים ... הקהל מריע... מחכים ל.... גול ובינתיים ... נ א ד ה ! ובבית שקט... אפשר לדבר לקירות... הגברים שלי בפוזה של היפנוזה.. בקושי ממצמצים- חלילה ויפסידו את הגול!!!!!!! מתערבת שאם ברגע זה מגיעה בלונדינית מדהימה ועושה לבעלי עיניים, גם לה הוא יגיד - חכי אחרי המשחק! וברגע זה צעקות רמות 1:0לאנגליה!... צעקות, חיבוקים נשיקות... יששששששששששששששש! גוללללללללללללללללללללללללל

שקדי

New member
אני דפקא בין אלה..........

שמעדיפים אפילו עכשיו לגלוש.....לא בשלג דאשתקד ואפילו על הגול שמעתי ממך.....תאמיני או לא ועוד כחצי שעה אפרוש לטובת ההישרדות ואיך אדע מי ניצח??????? ומה איכפת לי מי מהגויים יגבר???

שקדי - אתה צדיק אחד בסדום ../images/Emo13.gif

נו אז איך היה אתמול? קראתי שנכון לך עוד לילה ארוךךךךךךךךךךךך

שקדי

New member
אתמול היה גדול.........

והלילה לילה לבן והחום והיתושים כמו בסדום והחוויות יתומצתו כאן בהרחבה כשאתאושש מחר מענין אם תהיינה תאנים????????

שקדיון !../images/Emo123.gif

אוסרת עליך להז(ק)יר את התאנים... מזיל לי ריר ..... ולגברים מביא אסוציאציות לא נוסטלגיות בעליל!

ובבית שלי דווקא שקט

כשהילדים נרגעים לרגע בעלי ישן והוא דווקא אחלה גבר תשני מהר את הסקר שלך

טוב בעלך ןשקדי עם 10%

שמעדיפים ברגע זה: לישון, לאכול אבטיח, להשתזף בים, לעשות סקס, לגרד.. לנקות את הבית.. לבשל.. לתלות כביסה... להכניס למדיח להוציא מהמדיח.. להרדים את הילד... להציץ לשכנה... לפנטז על בלונדינית... לראות סרט כחול... או לצפות בערוץ הקניות!... (

טרה10

New member
והרי אמרתי שהבעל תמיד אשם..גם כשהוא

ישן..! מה גם..עוד יותר כשהוא ישן.!

אורניהו

New member
חונוש,קמתי לי כבר משנת הצהרים..

אכלנו מוקדם צהרים[בגלל הילדים]בתי היתה עם הקטנצ´יק,אז גמרנו מוקדם לאכול...ועכשיו אשתי צועקת לי מחדר השינה,שיוצאים היום לאיזה בית קפה בכרמל...נו נו אני אוהב את היציאות האלה...יום ששי,בערב.

תשובה רצינית לסקר !!!!!!!!!

אני כמובן הייתי מחובר בגוף ובלב למרקע ובלב חצוי מאחר ויש לי סנטימנטים ל2 הנבחרות. ועכשיו אני פנוי לשאר העיסוקים שהזכרת ...... שבת שלום הנסחף

זה היה ברור שאתה שם

ואם אתה רוצה שאלמד אותך איך מדביקים לינקים הזמן אותי לאיזה חדר בצ´ט ואספר לך את כל סודות הלינק

יש לי בעייה משום מה בכניסה לצאט

אשמור את הצעתך לפעם אחרת ובמחשבה שנייה ושלישית נעשה את זה טלפונית ביום אחר. הנסחף

אתה יודע מה המשמעות

של "נעשה את זה בטלפון"? אם לא הייתי יודעת שאתה כל כך ילד-טוב-ירושלים הייתי מציעה לך לעבור עם ההצעות הללו לפורום השכן לא יודעת מה קרה לכם השבוע, אנשים שמו לכם משהו באוכל?

זה מה יש

New member
פתאום גיליתי....

שאולי באמת הרגליים שלך על הקרקע אבל הראש שלך, לא ממש בעננים... הוא ב"כחול" של השמים
לפעמים, רק לפעמים, העננים מסתירים אותו
וטוב שכך! שלא יגמר לעולם!
ואפרופו אוכל - עוד לא שמענו מה הגשת לאכול אמש חוץ מלחמים קנויים
"זהוש"

באמת שלא יגמר לעולם

כשהראש הכחול שלי יגמר אדע שאני במצב הסבתא עליה כתב אשור או לחילופין שאני עם רגל וחצי בעולם הבא ומה לא הגשתי? סלט ירקות עם שמן זית משובח יבוא מיוון סלט ירוק עם אגוזים ורוטב בלו-צ´יז שבאמת נגמר לי ולא יודעת אם אפשר להשיג בארץ בורקסים בטעמים שונים סלט טונה לחמים משגעים גבינות ו....... בסוף קפה עם עוגה מדליקה (עוגת שוקולד עם קרם שוקולד וקצפת, יאמי)

עוגת השוקולד היתה מ-ד-ה-י-מ-ה !

זוכרת, את חייבת לי את המתכון! הכל היה יאמייי - ושוב תודה. לילה טוב, אני פורשת ..

למעלה