סקר

zahavush1

New member
והמון המון אהבה ותשומת לב../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

ןעל זה רק תודות
ושוב כיף לפגוש אנשים חמים באמצע הדרך נעימים ומסבירי פנים ושלא נדבר על הכנסת האורחים ואנחנו כולה הכרנו בפורום וראי כמה נהנו זה בחברה זה עם חונה ובעלה המקסים ושפע העצות לחדשים לא מבינים גדולים במחשב הכל היה נהדר וכייף וכמובן כן יהיה רצון ונפגש כולנו באוגוסט אצלי וכל מי שרק רוצה מהפורום לטיול בספארי בקניה. ושוב תודה רבה ממני עדין פה

זה מה יש

New member
ולי לא נותר רק לשאול...

על מה את "מתערבת"?
בכלל, מה את "מתערבת"?
מי התחבק עם מי? מי נשק למי?
התערבת שם באמצע או שרק נהנית מהמחזה?
37 שנים לא הולכים ברגל!
"זהוש" מחוייך

חונה רגעית...את לא מודעת למשמעות...

...של המשחק בין אנגליה לארגנטינה...ולא מדובר רק על מלחמת פוקלנד... אלא על משהו שכבר התחיל ב 1966 במונדיאל שהיה בבריטניה... הארגנטניאים היו ה"קאסחנים", ה"קצבים" של הטורניר...והאנגלים סבלו קשות מהם... אז ה"שינאה" בינהם היא כבר מאז וגם פוליטית...
שבת שלום...

מודעת באבו אבו מודעת!

לא הפסיקו לדבר על הנושא לפני המשחק. ואני שלא ברצוני ובהצצה של עין ימין ראיתי את כ-ל המשחק אגב גלישה ברשת.... תראה איזה מוכשרות אנחנו הנשים - מסוגלות לעשות ביחד 2 דברים! תראה לי גבר שמסוגל לעשות 2 פעולות בו בזמן? ט.ל.ח. (

אגב ,מישהו צופה בלימור?

סין סין תאילנד תאילנד אירופה אירופה...אמריקה אמריקה, סופר סופר אטרקטיבי....... וגם אדוני מככב שם,....

יוצא מהכלל נוסייע ואתה יודע מה?

אפילו מאמינה לך!
מצטרפת לבקשתו של זהוש בעניין סיפור, מוכנה אפילו לתת לך קצה חוט... משהו על פגישה מקרית בבר במונדיאל.. או מה דעתך על שחקן שבבדיקות מדוקדקות לפני משחק גילו שהאדון הוא גברת.. אפשר?

magy

New member
ההודעה נמחקה על פי בקשת

הכותב/ת.......... האם זו ההודעה הנכונה? לענות לי במסר.......

אטיוד5

Active member
רגע, את רוצה שאתבייש בגבריותי???

רק ברונטית עם ציצים קטנים תזיז אותי מהכדורגל. אבל היא לא באה.

למעלה