סקר

סקר../images/Emo2.gif

אם היתה לכם חברה,ואתם שונאים אותה מוות אבל לא רוצים לפגוע בה,היתם אומרים לה או לא?

הנה

אם למשל יש לך חברה,את שונאת ממש ממש אותה,ואת לא רוצה להגיד לה,והיא חברה ממש טובה,ואני לא ורצה לפגוע בה..אבל גם היא לא ממש נשמה טובה..

nastiush

New member
אוקקקיי , הבנתי בקטנה, אבל .. =|

איך זה ייתכן ? אם אני שונאת אותה אז היא לא חברה שלי חח כאילווו , פתאאום התחלתי לשנוא אותה על משהו שהיא עשתה לי? או שסתם שונאת , בגלל סתם ?

יש לי אחת כזו.

לא אומרת לה. קשה לי עם הצביעות, אבל אני לא רוצה לריב איתה כי היא ממש אוהבת אותי ונדבקת אלי ואני לא רוצה לפגוע בה.. אז אני מנסה ליצור דיסטאנס בינינו. אין לי עצה טובה לתת לך, האמתXD

אין מה לעשות.

אם את ממש סובלת ממנה, פשוט תנסי להתרחק וכמה שפחות להעליב.. אם את יכולה להסתדר עם זה, לא כדאי כמובן.

crazysapir

New member
לא!ו...

זה לא צבוא לא להגיד למשהו שאת שונאת אותו בכלל לא מומלץ לשנוא בןאדם,,צלמרות שזה לא כ"כ שונה עדיף שתגידי :לא אוהבת זה נשמע יותר טוב.. זה ממש לא טוב לשנוא בןאדם אבל לא משנה מה אל תגידי לה שאת שונאת אותה!!ממשלא!! חוץ מזה מה זה יעזור לך אם תגידי לה שאת שונאת אותה?

mafakit

New member
האמת היא שיש אצלי משו כזה..../images/Emo218.gif

בכיתה שלי..איזו ילדה..אין לה ממש חברים אז לא נעים לי להעיף אותה ממני.. אבל אני מנסה ככה לשמור על מרחק.. נגיד היא באה ויושבת לידי ומתחילה לדבר איתי אז אין לי בעיה..אני מדברת איתה אבל אני דיי קרה אליה..
צוחקת איתה אבל לא ממש כמו שעם החברים שלי.. ופשוט אני לא רוצה להגיד לה "עופי ממני יא קרציה!" כי זה לא נחמד.. וממילא אין לה הרבה חברים..

לא אומרים לבן אדם ששונאים אותו ..

זה מאוד פוגע .. את יכולה לשמור על מרחק אבל לא להגיד שאת שונאת אותה .. תארי לך מישו היה אומר לך את זה ..

אני יודעת בגלל זה../images/Emo10.gifאבל..

את לא יודעת איזה דברים היא עושה,פשוט בא לך שהיא תסתובב ולבעוט לה בתחת בכל הכוח,אני מתה עליה ומצד שני היא פשוט השתנתה..

אני מכירה את זה .. גם לי הייתה ועדיין יש חברה

כזאת .. אבל עדין .. אני לא שונאת אותה .. וגם אם אני אשנא אותה אני לא יגיד לה את זה .. יודעת מה .. גם מישהי שרבתי איתה .. אני לא יגיד לה שאני שונאת אותה .. היא כבר תרגיש את זה לבד .. את יכולה להגיד לה מה קרה לך .. איך השתנת .. וזה .. אבל עדיין לא להגיד שאת שונאת אותה

../images/Emo42.gifאוי

אל תהיה צבועה! את שונאת אותה ואת מסתובבת איתה? אני לא הייתי רוצה להיות במקומה ולגלות אחר כך איכשהו שאת שונאת אותי. אבל אל תגידי לה "אני שונאת אותך" זה רע. פשוט תתרחקי ממנה ואם היא תשאל אותך תגידי שאת צריכה זמן לבד. או משו כזה D:

sweet shir

New member
אוקי יש לי 2 מקרים, אבל אחד יותר דומה למקרה

שלך. אחת אני לא סובלת, אפעם לא סבלתי ובחיים אני לא אסבול. היא מקרצצת לכולנו ואנחנו שונאות אותה. בזמן האחרון היא השיגה לעצמה חברות חדשות, שומרת על דיסטאנס והכל טוב ויפה. המקרה שדומה למקרה שלך... ישלי חברה, שפעם היינו חברות ממש טובות והכל טוב ויפה, אבל היא תמיד הייתה יצור שפל ושלילי.. עכשיו, אחרי איזה 9 שנים שאנחנו מכירות.. נמאס לי! פשוט נמאס! וכל שאר החברות שלי עדיין חברות שלה והכל, אבל אני קרירה מאוד אליה. אני לא יודעת אם היא שמה לב לזה או לא, אבל חברות אחרות כן שמו לב. אני מנסה להתנתק ממנה כמה שיותר, למרות שזה די בלתי אפשרי, כי אנחנו מעין חבורה כזאתי. יש עוד 5 בנות.. אז מתמודדים. ^__^ אני לא יכולה לומר, כי אז זה יפגע בכל הקבוצה והכל. מה המקרה שלך באופן ספציפי?

למעלה