סקר

שפכי אני מכירה את כל החברות שלך../images/Emo189.gif

חחחחחח *בלוגבלוג*
המקרה שלי הוא כמו שאמרתי למטה,אני לא סובלת אותה,את פ',פעם היינו "החבורה" אני ועוד מישהי והיא,ואני והמישהי הזאת שונאות אותה שנאה שלא יתואר,היא הפכה להיות רעה מגעילה דוחה,והתחילה לשים ולצייר צלב על הגוף שלה,זה מזעזע מה שהיא עושה ואז היא אומרת שהיא שומרת שבת,היא אומרת שיש לה חבר חתיך,תמיד יש לה חברים זאתי,פעם היא היתה סקסית,היום לא,ראיתי בפלאפון שלה את "השם" שלו מעל תמונה,זה נראה כמו תמונה של דוגמן ממגזין,ואז שבדקנו בספר טלפונים לא נברא ולא קיים בחור בשם הזה,אח"כ אתמול מישהי חברה טובה שלנו ד', רשמה שהיא שונאת מישהי, א',עם כל הסיבות המוצדקות,ואז פ' הגיבה לה שהיא מבינה אותה ושהיא שונאת את א' והיא כזאת צבועה,וכן בטחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתמול הן התחבקו!!!!זה הורג אותי הצביעות שלה אני לא יכולה להסתובב בבצפר,כמה פעמים אמרתי לה שאני לא רוצה לדבר איתה,ואז היא חוזרת כמו כלב עם זנב בין הרגליים,זה פשוט נמאס לי מה שהיא עושה,אני לא יכולה להסתכל בעיניים שלה! גם בגלל השחור המזעזע שהיא שמה עליה! היא מושפעת מהסביבה,הרבה צוחקים עליה,כמה אני יכולה לסבול אותה אני צריכה לקבל פרס!
מה שהיא עשתה לי
ומה אני אגיד לה? היא בהתחלה תשתפר ואז תחזור להיות מי שהיתה קודם

קודם כל .. מה היא עשתה לך?

זה שהיא השתנתה זה לא שהיא עשתה לך משהו רע .. ו .. אם את חברה שלה את צריכה לקבל אותה כמו שהיא .. גם אם צוחקים עליה .. זה לא אמור לשנות לך .. אפילו שהיא צבועה .. אל תהיי כמוה .. אם את שונאת אותה אז תתרחקי ממנה בעדינות .. ואל תגידי לה כלום .. וכמו שאמרתי למעלה .. את יכולה להגיד לה: "איך השתנת .. פעם לא היית ככה .." וכל מיני דברים שלא ממש פוגעים אבל אולי היא תקשיב להם ותעשה משו ..

זהו,בדיוק,את צודקת,את לא יודעת אבל

מה היא עשתה לי,אני לא הולכת לפרט את זה כי זה ממש מעליב ופוגע

sweet shir

New member
אבל אנלא כותבת כלום בבלוג שלי ><

ואפעם לא כתבתי שומדבר על אף חברה. חחח מוזרה ^__^ אני פשוט מציעה לך להתרחק ממנה.

פiצ 15

New member
../images/Emo118.gif לאדעת מה איתך

אבל שאני שונאת מישו [לא שאני מרבה בלשנוא], הוא לא חבר שלי. מה אני צבועה?

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.gif

מכירה את התופעה מקרוב.. פשוט מתרחקים ממנה לאט לאט והיא אמורה לקלוט את המסר.. אם היא לא קולטת או לא רוצה לקלוט אז עוברים לתכניית ב',ואומרים לה שלא מעוניינים להיות בחברתה או משהו..

Miss Menta

New member
../images/Emo110.gif מצטערת להגיד לך..

אבל חברה ששונאים היא לא חברה. קרה לי מקרה דומה, פשוט תפסתי מרחק. לא התקרבתי אליה יותר מידי. כמובן שהיא הייתה כ"כ אנוכית שלא מי יודע מה הזיז לה, אבל מה אכפת לי? היום אנחנו לא חברות בכלל, והיא נהייתה פרחה ^^

Retama

New member
למה לומר לה?

היית רוצה שמישהו יבוא ויגיד לך שהוא שונא אותך? פשוט מתרחקים

Retama

New member
אז תגידי לה שהקשר חונק אותך יותר מדי,

פשוט לא אומרים לבנאדם ששונאים אותו רק כי הוא מעצבן... תגידי לה שאת רוצה קצת להתרחק וכאלה

רק כי הוא מעצבן?

אתם עושים את זה כאילו אני הרעה בכל הסיפור הזה,הלוואי ויכולתי להגיד לכם מה היא עשתה לי,אני לעולם לא אשכח את זה,אני לא יכולה לספר,יותר מדי מבוכה.. ואמרתי לה אלף פעם שאני רוצה להתרחק אבל היא חוזרת,כמו אמרתי,בהתחלה היא משתפרת ואז חוזרת להיות אותה כלבה

Retama

New member
אם נראה לך שהיא פגעה מספיק כדי לומר לה את זה,

אז שיהיה לך בכיף. תלוי בך, אם את רוצה לפגוע בבנאדם (לא משנה מה הוא עשה לך) או שעדיף לך להבליג. נראה לי ממש מטומטם כל הקטע של 'להחזיר' למישהו, וש'מותר' לך כי היא פגעה קודם. אבל בסדר, תעשי מה שנראה לך נכון. שום דבר טוב לא יצא מלהגיד לה שאת שונאת אותה, מקסימום- היא תתרחק ממך בגלל שפגעת בה. אבל את יכולה להרחיק אותה בלי לפגוע

אני לא רוצה לפגוע בה זה כל הקטע!

חחחח אני רוצה רק שהיא תתרחק ממני כי היא גורמת לי ולעוד הרבה סבל

Cause I Broken

New member
אם את רוצה שתתרחק אז תסבירי לה..../images/Emo168.gif

אבל בעדינות.. אולי היא תבין ואולי היא לא. אבל זאת כבר תהיה בעיה שלה[:

למעלה