סקר

סקר ../images/Emo152.gif

מיהי הדוגמנית הכי
מעצבנת
יפה
מוכשרת
בעלת סיכוי להצליח בתעשיה
עילגת
פאטתית
עצובה
עוצרת נשימה

x Marina x

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo71.gifיאי שאלון .

מעצבנת קארין היא כל כך מעצבנת , זה שהיא חושבת שהיא כוסיט ואיך שהיא מדברת עם צליל, זוועות עולמיות. יפה לדעתי סשה הכי יפה , במיוחד הפנים שלה היא מעניינת כזו .. מן הסתם הפייבוריט שלי . מוכשרת נטלי,לדעתי היא צריכה לזכות היא יודעת לעבוד עם מצלמה היא יוצאת יפה בתמונות והולכת ממש טוב על המסלול. בעלת סיכוי להצליח בתעשיה אלה ונטלי סשה וריטה וקטיה הן בעצם הבנות שניראה לי הכי מתאימות למקצוע . עילגת כמובן,לילאנה.
פאטתית קארין,ככה. עצובה סשה,היא שונאת המון דברים והכל בגלל המשפחה שלה אין לה בן אדם אחד שיבוא יחבק אותה וידאג לה. עוצרת נשימה אלה,בתמונות האחרונות היא ממש הפתיעה לטובה,היא מדהימה !

niva99

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo66.gif

הדוגמנית הכי מעצבנת
תחרות קשה בין קארין לבין ליליאנה הדוגמנית הכי יפה
אלה הדוגמנית המוכשרת
סשה / נטלי בעלת הסיכוי להצליח
נטלי / אלה הדוגמנית הכי עילגת
גם כאן קרב קשה [אם נוציא את ליליאנה מהמישוואה מהסיבות המובנות שמראש היא לא הייתה צריכה בכלל להשתתף...] אז הקרב ניטש בין אלה ( הבהונים) לבין צליל ( עם ההורים האקדמאים אבל דיבור מלא שגיאות ). הדוגמנית הפאטתית
קארין קארה וכל מילה נוספת מיותרת. הדוגמנית העצובה
סשה ועוצרת הנשימה
אלה.

Dolev יי

New member
עונהה:)

מיהי הדוגמנית הכי מעצבנת: קטיה יפה: צליל מוכשרת: נטלי בעלת סיכוי להצליח בתעשיה: אממ אני מניח שאלה עילגת:ריטה פאטתית:ריטה עצובה:סשה עוצרת נשימה:סשה :)

הממ../images/Emo118.gif

מעצבנת-קטיה. יפה- סשה מוכשרת- סשה בעלת סיכוי להצליח בתעשיה-נטלי עצובה-סשה?
עוצרת נשימה-אלה

Michal s3

New member
דירוג..

מעצבנת- קארין. יפה- צליל. מוכשרת- נטלי. בעלת סיכוי להצליח בתעשיה- סשה ואלה. עילגת- ריטה המעצבנת פאטתית- קארין עצובה- סשה עוצרת נשימה- אלה.

תשובות

מעצבנת: כרגע קטיה, בעבר גם קארין. יפה: אלה, כאילו דא. מוכשרת: אני מסתכן בהגלייה מהפורום, אבל אני לא מבין איזה כישרון מיוחד חייבים בדוגמנות. צריך להיות פוטוגנית אני מניח. אם מביטים על כל התמונות - אז שיעור התמונות המוצלחות הגבוה ביותר הוא כנראה של סשה. בעלת סיכוי להצליח בתעשייה: קשה לומר, אם היה להן סיכוי כל כך גדול, אני מאמין שהן היו כבר מזמן בפנים. מבחינת נתונים חיצוניים - סשה ואלה. עילגת: צליל. אולי לליליאנה וקארין היו ציונים פחות טובים בלשון, אבל הן לפחות לא מתיימרות להשתמש בביטויים שהם מעבר לאוצר המילים שלהן. פאתטית: מה הקשר לפאתוס? מעולם לא הבנתי את השימוש המוגזם במילה פאתטי כדי לומר מגוחך. אבל אם כבר, אז גלית גוטמן היא המגוחכת מכולן לטעמי, עם הדרמיות המוגזמת ואוצר המלים הדל. עצובה: סשה, ברור. עוצרת נשימה: אלה.

אורישקי

New member
עווונה

מעצבנת-קארין ואנסטסיה בקרב קשה יפה-אלה,כמ ושאמרו בכתבה של ווינט-יופי הוא נשק סודי מוכשרת-הכי מקצועית שהשקיעה ביותר תמונות היא נטלי בעלת סיכוי להצליח בתעשיה-אלה ונטלי עילגת-ליליאנה פאטתית-קארין עצובה-סשה,כמובן עוצרת נשימה-אלה,ואח"כ נטלי

עונה [=

מעצבנת- קארין יפה.. כמעט כולן- אלה מוכשרת- אלה ונטלי. בעלת סיכוי להצליח בתעשיה.. נטלי, אלה עילגת... ריטה פאטתית.. קארין עצובה- צפוי סשה... עוצרת נשימה.. אלה

עונה=]

מיהי הדוגמנית הכי מעצבנת:קארין וקטיה |: יפה אלה :) מוכשרת:אלה בעלת סיכוי להצליח בתעשיה:אלה
עילגת:ליליאנה ,אבל מה זה משנה, העיקר היא מתאימה :) פאטתית:קאריןןןן!!!! \: עצובה:חח זה לא ברור? עוצרת נשימה"אלה ונטלי קיצר אלה שליטהה !!!!

M e R a V 2

New member
עונה :)

מיהי הדוגמנית הכי... מעצבנת: קטיה יפה: סשה מוכשרת: אלה בעלת סיכוי להצליח בתעשיה: נטלי עילגת: ריטה פאטתית: לא יודעת
עצובה: סשה כמובן חח עוצרת נשימה: אלה

למעלה