סקר

סקר ../images/Emo150.gif

א. על הבוקר:
1. שוקו
2. נס קפה
3. תה
ב. בארוחת צהריים:
1. פסטה
2. אורז ועוף
פיצההה
ג. מוזיקה:
1. רוק
2. פופ
3. מזרחית
ד. בארץ:
1. טבריה
2. אילת
3. ים המלח
ה. צבע (מבין אלו שרשומים):
1. זהב
2. אפור
3. חרדל
ו. שיר שנוא:
1. בלבלי אותו אל תעשי לו חשבון
2. יש חגיגה אומרים ההיא התחתנה
3. אבל אני שררר, מהלבב, מהלבב, מהלבבב (סליחה מראש אם פגעתי במישהו)
ז. שפה שהיית מעדיף ללמוד:
1. גרמנית
2. הולנדית
3. ערבית
ח. אינטרנט:
1. עונש... ממכר
2. סבבה, נחמד
3. כל החיים נמצאים באינטרנט
ט. מעדיף להעקץ ע"י:
1. יתוש
2. דבורה
3. נמלת דם
י. מבין המקצועות הבאים (לא של בית ספר) במה היית מעדיף לעסוק?
1. ארכיאולוגיה (מציאת עתיקות באדמה)
2. זאולוגיה (מחקר בעלי החיים)
3. פסיכיאטריה (יש מה להוסיף?)
יא. "הינני כאן כמו........"
1. אלפקות מסריחות
2. כלבות מיוחמות
3. ציפורים חגות זהו, ניגמר לי
כפי שיכולתם לשים לב כבר בשאלה יא

עונה לעצמי ../images/Emo12.gif

א. על הבוקר:
1. שוקו
2. נס קפה
3. תה
ב. בארוחת צהריים:
1. פסטה
2. אורז ועוף
פיצההה
ג. מוזיקה:
1. רוק
2. פופ
3. מזרחית
ד. בארץ:
1. טבריה
2. אילת
3. ים המלח
ה. צבע (מבין אלו שרשומים):
1. זהב
2. אפור
3. חרדל
ו. שיר שנוא:
2. יש חגיגה אומרים ההיא התחתנה
3. אבל אני שררר, מהלבב, מהלבב, מהלבבב
(סליחה מראש אם פגעתי במישהו)
ז. שפה שהיית מעדיף ללמוד:
1. גרמנית
2. הולנדית
3. ערבית
ח. אינטרנט:
1. עונש... ממכר
2. סבבה, נחמד
3. כל החיים נמצאים באינטרנט
ט. מעדיף להעקץ ע"י:
1. יתוש
2. דבורה
3. נמלת דם
י. מבין המקצועות הבאים (לא של בית ספר) במה היית מעדיף לעסוק?
1. ארכיאולוגיה (מציאת עתיקות באדמה)
2. זאולוגיה (מחקר בעלי החיים)
3. פסיכיאטריה (יש מה להוסיף?)
יא. "הינני כאן כמו........"
1. אלפקות מסריחות
2. כלבות מיוחמות
3. ציפורים חגות זהו, ניגמר לי
כפי שיכולתם לשים לב כבר בשאלה יא

victoria777

New member
חעכיחכט

א. על הבוקר: 1. שוקו
-האופציה הכי נורמלית 2. נס קפה 3. תה ב. בארוחת צהריים: 1. פסטה-
2. אורז ועוף פיצההה ג. מוזיקה: 1. רוק 2. פופ-
3. מזרחית ד. בארץ: 1. טבריה 2. אילת
3. ים המלח ה. צבע (מבין אלו שרשומים): 1. זהב
2. אפור 3. חרדל ו. שיר שנוא: 1. בלבלי אותו אל תעשי לו חשבון 2. יש חגיגה אומרים ההיא התחתנה 3. אבל אני שררר, מהלבב, מהלבב, מהלבבב (סליחה מראש אם פגעתי במישהו) אף אחד מהם
ז. שפה שהיית מעדיף ללמוד: 1. גרמנית 2. הולנדית
3. ערבית ח. אינטרנט: 1. עונש... ממכר
2. סבבה, נחמד 3. כל החיים נמצאים באינטרנט ט. מעדיף להעקץ ע"י: 1. יתוש
2. דבורה 3. נמלת דם י. מבין המקצועות הבאים (לא של בית ספר) במה היית מעדיף לעסוק? 1. ארכיאולוגיה (מציאת עתיקות באדמה) 2. זאולוגיה (מחקר בעלי החיים) 3. פסיכיאטריה (יש מה להוסיף?)
יא. "הינני כאן כמו........" 1. אלפקות מסריחות 2. כלבות מיוחמות 3. ציפורים חגות
-לא יודעת מזה אומר,אבל כל השאר נשמע ממש רע.

אייייי

2. נס קפה 3. תה ב. בארוחת צהריים: 1. פסטה
2. אורז ועוף פיצההה ג. מוזיקה: 1. רוק 2. פופ 3. מזרחית
ד. בארץ: 1. טבריה 2. אילת
2. אפור 3. חרדל ו. שיר שנוא: כולם יפיםםםםםםם..אבל 1. בלבלי אותו אל תעשי לו חשבון 2. יש חגיגה אומרים ההיא התחתנה 3. אבל אני שררר, מהלבב, מהלבב, מהלבבב
(סליחה מראש אם פגעתי במישהו) ז. שפה שהיית מעדיף ללמוד: 1. גרמנית 2. הולנדית 3. ערבית
ח. אינטרנט: 1. עונש... ממכר
2. סבבה, נחמד 3. כל החיים נמצאים באינטרנט ט. מעדיף להעקץ ע"י: 1. יתוש 2. דבורה
3. נמלת דם י. מבין המקצועות הבאים (לא של בית ספר) במה היית מעדיף לעסוק?
כלןם 1. ארכיאולוגיה (מציאת עתיקות באדמה) 2. זאולוגיה (מחקר בעלי החיים) 3. פסיכיאטריה (יש מה להוסיף?) יא. "הינני כאן כמו........" 1. אלפקות מסריחות 2. כלבות מיוחמות 3. ציפורים חגות

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo3.gif

א. על הבוקר: 2. נס קפה ב. בארוחת צהריים: 1. פסטה 2. אורז ועוף ג. מוזיקה: 2. פופ 3. מזרחית ד. בארץ: 2. אילת ה. צבע (מבין אלו שרשומים): 1. זהב {אם אין ברירה :} ו. שיר שנוא: 2. יש חגיגה אומרים ההיא התחתנה 3. אבל אני שררר, מהלבב, מהלבב, מהלבבב (סליחה מראש אם פגעתי במישהו) לא מכירה ת'שירים האלה :} ז. שפה שהיית מעדיף ללמוד: 2. הולנדית {אם אין ברירה} ח. אינטרנט: 2. סבבה, נחמד ט. מעדיף להעקץ ע"י: 1. יתוש י. מבין המקצועות הבאים (לא של בית ספר) במה היית מעדיף לעסוק? 3. פסיכיאטריה (יש מה להוסיף?) יא. "הינני כאן כמו........" 3. ציפורים חגות

../images/Emo80.gif עונה

א. על הבוקר: שוקו ב. בארוחת צהריים: פסטה ג. מוזיקה: פופ ד. בארץ: אילת ה. צבע (מבין אלו שרשומים): זהב ו. שיר שנוא: בלבלי אותו ויש חגיגה... ז. שפה שהיית מעדיף ללמוד: הולנדית ח. אינטרנט: סבבה.. נחמד ט. מעדיף להעקץ ע"י: יתוש י. מבין המקצועות הבאים (לא של בית ספר) במה היית מעדיף לעסוק? אריכאולוגיהץץ אשמח גם לעסוק בזה באמת.. כיףףףף
יא. "הינני כאן כמו........" ציפורים חגות... דהההה(חח סתם..
)

mishmash2

New member
../images/Emo175.gif עונה!!

2. נס קפה 3. תה ב. בארוחת צהריים: 1. פסטה 2. אורז ועוף
פיצההה ג. מוזיקה: 1. רוק
2. פופ 3. מזרחית ד. בארץ: 1. טבריה 2. אילת
3. ים המלח
ה. צבע (מבין אלו שרשומים): 1. זהב
2. אפור 3. חרדל ו. שיר שנוא: 1. בלבלי אותו אל תעשי לו חשבון
2. יש חגיגה אומרים ההיא התחתנה 3. אבל אני שררר, מהלבב, מהלבב, מהלבבב (סליחה מראש אם פגעתי במישהו) ז. שפה שהיית מעדיף ללמוד: 1. גרמנית
2. הולנדית 3. ערבית
ח. אינטרנט: 1. עונש... ממכר 2. סבבה, נחמד 3. כל החיים נמצאים באינטרנט
ט. מעדיף להעקץ ע"י: 1. יתוש
2. דבורה 3. נמלת דם י. מבין המקצועות הבאים (לא של בית ספר) במה היית מעדיף לעסוק? 1. ארכיאולוגיה (מציאת עתיקות באדמה) 2. זאולוגיה (מחקר בעלי החיים)
3. פסיכיאטריה (יש מה להוסיף?) יא. "הינני כאן כמו........" 1. אלפקות מסריחות
(חחחחחח) 2. כלבות מיוחמות 3. ציפורים חגות

מגניב.

2. אורז ועוף פיצההה ג. מוזיקה: 1. רוק
3. ים המלח ה. צבע (מבין אלו שרשומים): 1. זהב 2. אפור 3. חרדל
ו. שיר שנוא: 1. בלבלי אותו אל תעשי לו חשבון 2. יש חגיגה אומרים ההיא התחתנה
3. אבל אני שררר, מהלבב, מהלבב, מהלבבב (סליחה מראש אם פגעתי במישהו) ז. שפה שהיית מעדיף ללמוד: 1. גרמנית 2. הולנדית
3. ערבית ח. אינטרנט: 1. עונש... ממכר 2. סבבה, נחמד 3. כל החיים נמצאים באינטרנט
2. דבורה 3. נמלת דם י. מבין המקצועות הבאים (לא של בית ספר) במה היית מעדיף לעסוק? 1. ארכיאולוגיה (מציאת עתיקות באדמה)
2. זאולוגיה (מחקר בעלי החיים) 3. פסיכיאטריה (יש מה להוסיף?) יא. "הינני כאן כמו........" 1. אלפקות מסריחות 2. כלבות מיוחמות 3. ציפורים חגות אהאהאהאה מזה?

ady18

Well-known member
תשובות

א. על הבוקר:שוקו לפעמים קפה 1. שוקו 2. נס קפה 3. תה ב. בארוחת צהריים:פסטה\בשר 1. פסטה 2. אורז ועוף פיצההה ג. מוזיקה:מזרחית 1. רוק 2. פופ 3. מזרחית ד. בארץ:אילת 1. טבריה 2. אילת 3. ים המלח ה. צבע (מבין אלו שרשומים):זהב 1. זהב 2. אפור 3. חרדל ו. שיר שנוא:חגיגה 1. בלבלי אותו אל תעשי לו חשבון 2. יש חגיגה אומרים ההיא התחתנה 3. אבל אני שררר, מהלבב, מהלבב, מהלבבב (סליחה מראש אם פגעתי במישהו) ז. שפה שהיית מעדיף ללמוד:הולנדית 1. גרמנית 2. הולנדית 3. ערבית ח. אינטרנט:עונש ממכר 1. עונש... ממכר 2. סבבה, נחמד 3. כל החיים נמצאים באינטרנט ט. מעדיף להעקץ ע"י: 1. יתוש 2. דבורה 3. נמלת דם י. מבין המקצועות הבאים (לא של בית ספר) במה היית מעדיף לעסוק?זאולגיה 1. ארכיאולוגיה (מציאת עתיקות באדמה) 2. זאולוגיה (מחקר בעלי החיים) 3. פסיכיאטריה (יש מה להוסיף?) יא. "הינני כאן כמו........"ציפורים חגות 1. אלפקות מסריחות 2. כלבות מיוחמות 3. ציפורים חגות

CrazyAngel1

New member
תשובות=)

על הבוקר:
1. שוקו
2. נס קפה 3. תה ב.
בארוחת צהריים:
1. פסטה
2. אורז ועוף 3. פיצההה
ג.
מוזיקה:
(אף אחד מהם...) 1. רוק 2. פופ 3. מזרחית ד.
בארץ:
1. טבריה 2. אילת
3. ים המלח ה.
צבע (מבין אלו שרשומים):
(אני שונאת את שלושתם
) 1. זהב 2. אפור 3. חרדל ו.
שיר שנוא:
2. יש חגיגה אומרים ההיא התחתנה 3. אבל אני שררר, מהלבב, מהלבב, מהלבבב (סליחה מראש אם פגעתי במישהו) ז.
שפה שהיית מעדיף ללמוד:
1. גרמנית 2. הולנדית 3. ערבית
ח.
אינטרנט:
(אף אחת מהתשובות, אני חולה על אינטרנט אבל ברמות קשות אבל אני ממש לא חושבת שכל החיים נמצאים באינטרנט
) 1. עונש... ממכר 2. סבבה, נחמד 3. כל החיים נמצאים באינטרנט ט.
מעדיף להעקץ ע"י:
1. יתוש 2. דבורה 3. נמלת דם י.
מבין המקצועות הבאים (לא של בית ספר) במה היית מעדיף לעסוק
1. ארכיאולוגיה (מציאת עתיקות באדמה) 2. זאולוגיה (מחקר בעלי החיים)
3. פסיכיאטריה (יש מה להוסיף?) יא.
"הינני כאן כמו........"
1. אלפקות מסריחות 2. כלבות מיוחמות 3. ציפורים חגות

babytears

New member
גם אני עונה

א. על הבוקר: 1. שוקו 2. נס קפה
3. תה ב. בארוחת צהריים: 1. פסטה 2. אורז ועוף
פיצההה ג. מוזיקה: 1. רוק
2. פופ 3. מזרחית ד. בארץ: 1. טבריה 2. אילת 3. ים המלח
ה. צבע (מבין אלו שרשומים): 1. זהב 2. אפור
3. חרדל ו. שיר שנוא: 1. בלבלי אותו אל תעשי לו חשבון
2. יש חגיגה אומרים ההיא התחתנה 3. אבל אני שררר, מהלבב, מהלבב, מהלבבב (סליחה מראש אם פגעתי במישהו) ז. שפה שהיית מעדיף ללמוד: 1. גרמנית
2. הולנדית 3. ערבית ח. אינטרנט: 1. עונש... ממכר 2. סבבה, נחמד
3. כל החיים נמצאים באינטרנט ט. מעדיף להעקץ ע"י: 1. יתוש
2. דבורה 3. נמלת דם י. מבין המקצועות הבאים (לא של בית ספר) במה היית מעדיף לעסוק? 1. ארכיאולוגיה (מציאת עתיקות באדמה) 2. זאולוגיה (מחקר בעלי החיים)
3. פסיכיאטריה (יש מה להוסיף?) יא. "הינני כאן כמו........" 1. אלפקות מסריחות 2. כלבות מיוחמות 3. ציפורים חגות

coullette

New member
../images/Emo26.gifשלי

2. אורז ועוף פיצההה ג. מוזיקה: 1. רוק
2. אפור 3. חרדל ו. שיר שנוא: 1. בלבלי אותו אל תעשי לו חשבון 2. יש חגיגה אומרים ההיא התחתנה 3. אבל אני שררר, מהלבב, מהלבב, מהלבבב
(סליחה מראש אם פגעתי במישהו) ז. שפה שהיית מעדיף ללמוד: 1. גרמנית
2. הולנדית 3. ערבית ח. אינטרנט: 1. עונש... ממכר 2. סבבה, נחמד 3. כל החיים נמצאים באינטרנט
2. דבורה 3. נמלת דם י. מבין המקצועות הבאים (לא של בית ספר) במה היית מעדיף לעסוק? 1. ארכיאולוגיה (מציאת עתיקות באדמה)
2. זאולוגיה (מחקר בעלי החיים) 3. פסיכיאטריה (יש מה להוסיף?) יא. "הינני כאן כמו........" 1. אלפקות מסריחות
2. כלבות מיוחמות 3. ציפורים חגות

SweetRevenge 13

New member
:)

. על הבוקר: 1. שוקו ב. בארוחת צהריים: 1. פסטה ג. מוזיקה: 1. רוק ד. בארץ: 3. ים המלח ה. צבע (מבין אלו שרשומים): 1. זהב ו. שיר שנוא: 3. אבל אני שררר, מהלבב, מהלבב, מהלבבב (סליחה מראש אם פגעתי במישהו) ז. שפה שהיית מעדיף ללמוד: אין תגובה ח. אינטרנט: 2. סבבה, נחמד ט. מעדיף להעקץ ע"י: 1. יתוש י. מבין המקצועות הבאים (לא של בית ספר) במה היית מעדיף לעסוק? 1. ארכיאולוגיה (מציאת עתיקות באדמה) יא. "הינני כאן כמו........" 1. אלפקות מסריחות

מתוקה777

New member
עונה...

א. על הבוקר: 2. נס קפה ב. בארוחת צהריים: פיצההה ג. מוזיקה: 1. רוק ד. בארץ: 2. אילת ה. צבע (מבין אלו שרשומים):צהוב אבל טוב נו.... 1. זהב ו. שיר שנוא: 1. בלבלי אותו אל תעשי לו חשבון (סליחה מראש אם פגעתי במישהו) ז. שפה שהיית מעדיף ללמוד: 2. הולנדית ח. אינטרנט: 3. כל החיים נמצאים באינטרנט ט. מעדיף להעקץ ע"י: עכשיו אתה בעדם בוגד!!!!
חחחח 1. יתוש י. מבין המקצועות הבאים (לא של בית ספר) במה היית מעדיף לעסוק? 3. פסיכיאטריה (יש מה להוסיף?) יא. "הינני כאן כמו........" 1. אלפקות מסריחות חחחח

עונה

2. אורז ועוף פיצההה ג. מוזיקה: 1. רוק 2. פופ 3. מזרחית
ד. בארץ: 1. טבריה 2. אילת
3. ים המלח ה. צבע (מבין אלו שרשומים): 1. זהב 2. אפור
3. חרדל ו. שיר שנוא: 1. בלבלי אותו אל תעשי לו חשבון
2. יש חגיגה אומרים ההיא התחתנה 3. אבל אני שררר, מהלבב, מהלבב, מהלבבב (סליחה מראש אם פגעתי במישהו) ז. שפה שהיית מעדיף ללמוד: 1. גרמנית 2. הולנדית 3. ערבית
ח. אינטרנט: 1. עונש... ממכר 2. סבבה, נחמד
3. כל החיים נמצאים באינטרנט ט. מעדיף להעקץ ע"י: 1. יתוש
2. דבורה 3. נמלת דם י. מבין המקצועות הבאים (לא של בית ספר) במה היית מעדיף לעסוק? 1. ארכיאולוגיה (מציאת עתיקות באדמה) 2. זאולוגיה (מחקר בעלי החיים) 3. פסיכיאטריה (יש מה להוסיף?)
חחח יא. "הינני כאן כמו........" 1. אלפקות מסריחות 2. כלבות מיוחמות-LOLLLL 3. ציפורים חגות
זהו, ניגמר לי כפי שיכולתם לשים לב כבר בשאלה יא

adi121

New member
../images/Emo60.gifעונה

א. על הבוקר: 1.
שוקו 2. נס קפה 3. תה ב. בארוחת צהריים: 1. פסטה 2.
אורז ועוף פיצההה ג. מוזיקה: 1.
רוק 2. פופ 3. מזרחית ד. בארץ: 1. טבריה 2. אילת 3.
ים המלח ה. צבע (מבין אלו שרשומים): 1. זהב 2.
אפור 3. חרדל ו. שיר שנוא: 1. בלבלי אותו אל תעשי לו חשבון 2.
יש חגיגה אומרים ההיא התחתנה 3. אבל אני שררר, מהלבב, מהלבב, מהלבבב (סליחה מראש אם פגעתי במישהו) ז. שפה שהיית מעדיף ללמוד: 1. גרמנית 2.
הולנדית 3. ערבית ח. אינטרנט: 1. עונש... ממכר 2. סבבה, נחמד 3.
כל החיים נמצאים באינטרנט ט. מעדיף להעקץ ע"י: 1.
יתוש 2. דבורה 3. נמלת דם י. מבין המקצועות הבאים (לא של בית ספר) במה היית מעדיף לעסוק? 1. ארכיאולוגיה (מציאת עתיקות באדמה) 2.
זאולוגיה (מחקר בעלי החיים) 3. פסיכיאטריה (יש מה להוסיף?) יא. "הינני כאן כמו........" 1. אלפקות מסריחות 2. כלבות מיוחמות 3.
ציפורים חגות

עונה..

א. על הבוקר: 1.
שוקו (אלפרו
) 2. נס קפה 3. תה ב. בארוחת צהריים: 1.
פסטה 2. אורז ועוף 3. פיצההה ג. מוזיקה: 1.
רוק 2. פופ 3. מזרחית ד. בארץ: 1.
טבריה 2. אילת 3. ים המלח ה. צבע (מבין אלו שרשומים): 1. זהב 2.
אפור (כולם ג'יפה) 3. חרדל ו. שיר שנוא: 1.
בלבלי אותו אל תעשי לו חשבון 2.
יש חגיגה אומרים ההיא התחתנה 3. אבל אני שררר, מהלבב, מהלבב, מהלבבב (סליחה מראש אם פגעתי במישהו) ז. שפה שהיית מעדיף ללמוד: 1. גרמנית 2.
הולנדית 3. ערבית ח. אינטרנט: 1. עונש... ממכר 2.
סבבה, נחמד 3. כל החיים נמצאים באינטרנט ט. מעדיף להעקץ ע"י: 1.
יתוש 2. דבורה 3. נמלת דם י. מבין המקצועות הבאים (לא של בית ספר) במה היית מעדיף לעסוק? 1. ארכיאולוגיה (מציאת עתיקות באדמה) 2. זאולוגיה (מחקר בעלי החיים) 3.
פסיכיאטריה (יש מה להוסיף?) זה נושא רגיש...
. למה? למה? יא. "הינני כאן כמו........" 1. אלפקות מסריחות 2.
כלבות מיוחמות 3. ציפורים חגות נחמד ביותר

D:

א. על הבוקר: 1. שוקו 2. נס קפה 3. תה <!~~~ ב. בארוחת צהריים: 1. פסטה <!~~~ 2. אורז ועוף 3. פיצההה ג. מוזיקה: 1. רוק 2. פופ 3. מזרחית 4. מטאל <!~~~ ד. בארץ: 1. טבריה 2. אילת <!~~~ 3. ים המלח ה. צבע (מבין אלו שרשומים): 1. זהב <!~~~ 2. אפור 3. חרדל ו. שיר שנוא: 1. בלבלי אותו אל תעשי לו חשבון <!~~~ איכס 2. יש חגיגה אומרים ההיא התחתנה [[[אני לא מכירה את זה]]] 3. אבל אני שררר, מהלבב, מהלבב, מהלבבב <!~~~ הכי שונאת ז. שפה שהיית מעדיף ללמוד: 1. גרמנית <!~~~ גרמנית זו שפה ממש נחמדה O: 2. הולנדית 3. ערבית ח. אינטרנט: 1. עונש... ממכר <!~~~ >: 2. סבבה, נחמד 3. כל החיים נמצאים באינטרנט ט. מעדיף להעקץ ע"י: 1. יתוש <!~~~ 2. דבורה 3. נמלת דם י. מבין המקצועות הבאים (לא של בית ספר) במה היית מעדיף לעסוק? 1. ארכיאולוגיה (מציאת עתיקות באדמה) 2. זאולוגיה (מחקר בעלי החיים) 3. פסיכיאטריה (יש מה להוסיף?) <!~~~ נדמה לי יא. "הינני כאן כמו........" 1. אלפקות מסריחות 2. כלבות מיוחמות <!~~~ [[[חחח]]] 3. ציפורים חגות

noa131

New member
שלי

א. על הבוקר: 3. תה ב. בארוחת צהריים: 2. אורז ועוף ג. מוזיקה: 1. רוק ד. בארץ: 2. אילת ה. צבע (מבין אלו שרשומים): 1. זהב ו. שיר שנוא: 3. אבל אני שררר, מהלבב, מהלבב, מהלבבב ז. שפה שהיית מעדיף ללמוד: 2. הולנדית ח. אינטרנט: 3. כל החיים נמצאים באינטרנט ט. מעדיף להעקץ ע"י: 1. יתוש י. מבין המקצועות הבאים (לא של בית ספר) במה היית מעדיף לעסוק? 1. ארכיאולוגיה (מציאת עתיקות באדמה) 4. WTF?

עונה../images/Emo27.gif

על הבוקר:
שוקו כאילו דההה
בארוחת צהריים:
יום פסטה, יום פיצה, יום פסטה יום פיצה...
מוזיקה:
לא משנה איך קוראים לזה, העיקר שיהיה הראל מויאל
בארץ:
אילת
צבע (מבין אלו שרשומים):
זהב
שיר שנוא:
בלבלי. זה שיק פתאתי דוחה ומטומטם! מה גם שהזמר דפוק
(סורי אם פגעתי במישהו, זוהי דעתי)
שפה שהיית מעדיף ללמוד:
אם כבר ערבית.ככה דבילי--->ככה נשמע קל
אינטרנט:
סבבה, נחמד
מעדיף להעקץ ע"י:
יתוש!
מבין המקצועות הבאים (לא של בית ספר) במה היית מעדיף לעסוק?
אומנות פלסטית או אמנות הבמה
מאיפה הבאת לי את המקצועות האלה
(ציירת/מפסלת/שחקנית וזמרת).
"הינני כאן כמו........"
הראל מויאל השולט והווינר

למעלה