סקר

Thade

New member
עונה../images/Emo13.gif

א. על הבוקר: 1. שוקו 2. נס קפה 3. תה
ב. בארוחת צהריים: 1. פסטה
2. אורז ועוף פיצההה ג. מוזיקה: 1. רוק
2. פופ 3. מזרחית ד. בארץ: 1. טבריה 2. אילת 3. ים המלח
ה. צבע (מבין אלו שרשומים): 1. זהב 2. אפור
3. חרדל ו. שיר שנוא: 1. בלבלי אותו אל תעשי לו חשבון
2. יש חגיגה אומרים ההיא התחתנה 3. אבל אני שררר, מהלבב, מהלבב, מהלבבב (סליחה מראש אם פגעתי במישהו) ז. שפה שהיית מעדיף ללמוד: 1. גרמנית
2. הולנדית 3. ערבית ח. אינטרנט: 1. עונש... ממכר
2. סבבה, נחמד 3. כל החיים נמצאים באינטרנט ט. מעדיף להעקץ ע"י: 1. יתוש
2. דבורה 3. נמלת דם י. מבין המקצועות הבאים (לא של בית ספר) במה היית מעדיף לעסוק? 1. ארכיאולוגיה (מציאת עתיקות באדמה)
2. זאולוגיה (מחקר בעלי החיים) 3. פסיכיאטריה (יש מה להוסיף?) יא. "הינני כאן כמו........" 1. אלפקות מסריחות 2. כלבות מיוחמות
3. ציפורים חגות

Danielle b3

New member
../images/Emo84.gifעונה../images/Emo70.gif

על הבוקר:
שוקו
נס קפה
תה
בארוחת צהריים:
פסטה
אורז ועוף
פיצה
מוזיקה:
רוק
פופ
מזרחית
בארץ:
טבריה
אילת
ים המלח
צבע:
זהב
אפור
חרדל
שיר שנוא
בלבלי אותו אל תעשי לו חשבון
יש חגיגה אומרים ההיא התחתנה
אבל אני שררר, מהלבב, מהלבב, מהלבבב
אף אחד מהם
שפה שהיית מעדיף ללמוד:
גרמנית
הולנדית
ערבית
אינטרנט:
עונש... ממכר
סבבה, נחמד
כל החיים נמצאים באינטרנט
מעדיף להעקץ ע"י:
יתוש
דבורה
נמלת דם
מבין המקצועות הבאים (לא של בית ספר) במה היית מעדיף לעסוק
ארכיאולוגיה (מציאת עתיקות באדמה)
זאולוגיה (מחקר בעלי החיים)
פסיכיאטריה (יש מה להוסיף
)
"הנני כאן כמו..."
אלפקות מסריחות
כלבות מיוחמות
ציפורים חגות

בלבוש1

New member
../images/Emo3.gifעונה!!

א. על הבוקר: 1. שוקו
2. נס קפה 3. תה ב. בארוחת צהריים: 1. פסטה
2. אורז ועוף 3. פיצההה ג. מוזיקה: 1. רוק 2. פופ
3. מזרחית ד. בארץ: 1. טבריה 2. אילת
3. ים המלח ה. צבע (מבין אלו שרשומים): 1. זהב
2. אפור 3. חרדל ו. שיר שנוא: 1. בלבלי אותו אל תעשי לו חשבון 2. יש חגיגה אומרים ההיא התחתנה 3. אבל אני שררר, מהלבב, מהלבב, מהלבבב
חח.. איזה שיר מדהים!
(סליחה מראש אם פגעתי במישהו) ז. שפה שהיית מעדיף ללמוד: 1. גרמנית 2. הולנדית 3. ערבית
ח. אינטרנט: 1. עונש... ממכר 2. סבבה, נחמד 3. כל החיים נמצאים באינטרנט
ט. מעדיף להעקץ ע"י: 1. יתוש
2. דבורה 3. נמלת דם י. מבין המקצועות הבאים (לא של בית ספר) במה היית מעדיף לעסוק? 1. ארכיאולוגיה (מציאת עתיקות באדמה) 2. זאולוגיה (מחקר בעלי החיים)
3. פסיכיאטריה (יש מה להוסיף?) יא. "הינני כאן כמו........" 1. אלפקות מסריחות
2. כלבות מיוחמות 3. ציפורים חגות זהו!! שאלון כיפיי! בה ביי מענבל!

D o o S h a

New member
עונה

א. על הבוקר: 1. שוקו ב. בארוחת צהריים: 2. אורז ועוף ג. מוזיקה: 2. פופ ד. בארץ: 1. טבריה 2. אילת 3. ים המלח ה. צבע (מבין אלו שרשומים): 1. זהב ו. שיר שנוא: 1. בלבלי אותו אל תעשי לו חשבון 2. יש חגיגה אומרים ההיא התחתנה ז. שפה שהיית מעדיף ללמוד: 2. הולנדית ח. אינטרנט: 2. סבבה, נחמד 3. כל החיים נמצאים באינטרנט- בין 2-3 ט. מעדיף להעקץ ע"י: 2. דבורה י. מבין המקצועות הבאים (לא של בית ספר) במה היית מעדיף לעסוק? 2. זאולוגיה (מחקר בעלי החיים) מה אני יודעת? יא. "הינני כאן כמו........" 3. ציפורים חגות - איזה שאלה!!!!!!!!!!

עונה

א. על הבוקר: 1. שוקו ב. בארוחת צהריים: 1. פסטה 2. אורז ועוף פיצההה (כולם) ג. מוזיקה: 2. פופ ד. בארץ: 1. טבריה 2. אילת 3. ים המלח (הכול) ה. צבע (מבין אלו שרשומים): 1. זהב ו. שיר שנוא: 1. בלבלי אותו אל תעשי לו חשבון 2. יש חגיגה אומרים ההיא התחתנה 3. אבל אני שררר, מהלבב, מהלבב, מהלבבב (סליחה מראש אם פגעתי במישהו)(אפחד) ז. שפה שהיית מעדיף ללמוד: 3. ערבית ח. אינטרנט: 2. סבבה, נחמד ט. מעדיף להעקץ ע"י: (אפחד מהם) י. מבין המקצועות הבאים (לא של בית ספר) במה היית מעדיף לעסוק? 1. ארכיאולוגיה (מציאת עתיקות באדמה) 2. זאולוגיה (מחקר בעלי החיים) (שניהם) יא. "הינני כאן כמו........" 3. ציפורים חגות

Camila Yan

New member
אני עונהההה

על הבוקר: בדרך כלל שוקו, אבל אסור לי עכשיו! אז נס קפה... בארוחת צהריים: פסטה מוזיקה: רוק בארץ: אילת צבע: אפור שיר שנוא:בלבלי אותו אל תעשי לו חשבון שפה: הולנדית אינטרנט: סבבה, נחמד מעדיפה להיעקץ ע"י יתוש מבין המקצועות הבאים (לא של בית ספר) במה היית מעדיף לעסוק? פסיכיאטריה "הינני כאן כמו........" ציפורים חגות

מסטולית

New member
:))

א. על הבוקר: 1. שוקו 2. נס קפה
3. תה ב. בארוחת צהריים: 1. פסטה 2. אורז ועוף
פיצההה ג. מוזיקה: 1. רוק
2. פופ 3. מזרחית ד. בארץ: 1. טבריה 2. אילת
3. ים המלח ה. צבע (מבין אלו שרשומים): 1. זהב 2. אפור
3. חרדל ו. שיר שנוא: 1. בלבלי אותו אל תעשי לו חשבון 2. יש חגיגה אומרים ההיא התחתנה
3. אבל אני שררר, מהלבב, מהלבב, מהלבבב (סליחה מראש אם פגעתי במישהו) ז. שפה שהיית מעדיף ללמוד: 1. גרמנית 2. הולנדית 3. ערבית
ח. אינטרנט: 1. עונש... ממכר 2. סבבה, נחמד
3. כל החיים נמצאים באינטרנט ט. מעדיף להעקץ ע"י: 1. יתוש
2. דבורה 3. נמלת דם י. מבין המקצועות הבאים (לא של בית ספר) במה היית מעדיף לעסוק? 1. ארכיאולוגיה (מציאת עתיקות באדמה) 2. זאולוגיה (מחקר בעלי החיים) 3. פסיכיאטריה (יש מה להוסיף?)
יא. "הינני כאן כמו........" 1. אלפקות מסריחות 2. כלבות מיוחמות 3. ציפורים חגות

נחמד ../images/Emo9.gif (חדשה)

3. תה ב. בארוחת צהריים: 1. פסטה
3. ים המלח ה. צבע (מבין אלו שרשומים): 1. זהב 2. אפור 3. חרדל
ו. שיר שנוא: 1. בלבלי אותו אל תעשי לו חשבון 2. יש חגיגה אומרים ההיא התחתנה
3. אבל אני שררר, מהלבב, מהלבב, מהלבבב (סליחה מראש אם פגעתי במישהו) ז. שפה שהיית מעדיף ללמוד: 1. גרמנית 2. הולנדית
3. ערבית ח. אינטרנט: 1. עונש... ממכר 2. סבבה, נחמד
2. דבורה 3. נמלת דם י. מבין המקצועות הבאים (לא של בית ספר) במה היית מעדיף לעסוק? 1. ארכיאולוגיה (מציאת עתיקות באדמה) 2. זאולוגיה (מחקר בעלי החיים) 3. פסיכיאטריה (יש מה להוסיף?)
יא. "הינני כאן כמו........" 1. אלפקות מסריחות 2. כלבות מיוחמות
3. ציפורים חגות

חשנס

New member
אני.. וואיי שאלון מוזר.. .

א. על הבוקר: 2. נס קפה ב. בארוחת צהריים: 1. פסטה ג. מוזיקה: 1. רוק ד. בארץ: 1. טבריה ה. צבע (מבין אלו שרשומים): 2. אפור ו. שיר שנוא: . בלבלי אותו אל תעשי לו חשבון ז. שפה שהיית מעדיף ללמוד: 3. ערבית ח. אינטרנט: 3. כל החיים נמצאים באינטרנט ט. מעדיף להעקץ ע"י: 1. יתוש י. מבין המקצועות הבאים (לא של בית ספר) במה היית מעדיף לעסוק? 3. פסיכיאטריה (יש מה להוסיף?) יא. "הינני כאן כמו........" 3. ציפורים חגות

תשובות

א. על הבוקר: נס קפה ב. בארוחת צהריים: פיצההה ג. מוזיקה: רוק ד. בארץ: ים המלח ה. צבע (מבין אלו שרשומים): אפור ו. שיר שנוא: יש חגיגה אומרים ההיא התחתנה ז. שפה שהיית מעדיף ללמוד: הולנדית ח. אינטרנט: סבבה, נחמד ט. מעדיף להעקץ ע"י: יתוש י. מבין המקצועות הבאים (לא של בית ספר) במה היית מעדיף לעסוק? פסיכיאטריה יא. "הינני כאן כמו........" אלפקות מסריחות

../images/Emo20.gif

3. תה ב. בארוחת צהריים: 1. פסטה 2. אורז ועוף
3. פיצה ג. מוזיקה: 1. רוק 2. פופ
3. מזרחית ד. בארץ: 1. טבריה 2. אילת 3. ים המלח
ה. צבע (מבין אלו שרשומים): 1. זהב 2. אפור
3. חרדל (רק עם נקנקייה) ו. שיר שנוא: 1. בלבלי אותו אל תעשי לו חשבון 2. יש חגיגה אומרים ההיא התחתנה
3. אבל אני שררר, מהלבב, מהלבב, מהלבבב ז. שפה שהיית מעדיף ללמוד: 1. גרמנית 2. הולנדית
3. ערבית ח. אינטרנט: 1. עונש... ממכר 2. סבבה, נחמד 3. כל החיים נמצאים באינטרנט
ט. מעדיף להעקץ ע"י: 1. יתוש 2. דבורה 3. נמלת דם
י. מבין המקצועות הבאים (לא של בית ספר) במה היית מעדיף לעסוק? 1. ארכיאולוגיה (מציאת עתיקות באדמה) 2. זאולוגיה (מחקר בעלי החיים) 3. פסיכיאטריה (יש מה להוסיף?)
יא. "הינני כאן כמו........" 1. אלפקות מסריחות 2. כלבות מיוחמות 3. ציפורים חגות

../images/Emo27.gifהזוי.

א. על הבוקר: 1. שוקו 2. נס קפה 3.
תה ב. בארוחת צהריים: 1. פסטה 2.
אורז ועוף 3. פיצההה ג. מוזיקה: 1.
רוק 2. פופ 3. מזרחית ד. בארץ: 1. טבריה 2.
אילת 3. ים המלח ה. צבע (מבין אלו שרשומים): 1. זהב 2. אפור 3.
חרדל ו. שיר שנוא: 1.
בלבלי אותו אל תעשי לו חשבון 2. יש חגיגה אומרים ההיא התחתנה 3. אבל אני שררר, מהלבב, מהלבב, מהלבבב ז. שפה שהיית מעדיף ללמוד: 1. גרמנית 2.
הולנדית 3. ערבית ח. אינטרנט: 1. עונש... ממכר 2.
סבבה, נחמד 3. כל החיים נמצאים באינטרנט ט. מעדיף להעקץ ע"י: 1.
יתוש 2. דבורה 3. נמלת דם י. מבין המקצועות הבאים (לא של בית ספר) במה היית מעדיף לעסוק? 1. ארכיאולוגיה (מציאת עתיקות באדמה) 2. זאולוגיה (מחקר בעלי החיים) 3.
פסיכיאטריה (יש מה להוסיף?) יא. "הנני כאן כמו.." 1.
אלפקות מסריחות 2. כלבות מיוחמות 3. ציפורים חגות

../images/Emo110.gif

א. על הבוקר: 1. שוקו 2. נס קפה 3. תה אפחד מהם
ב. בארוחת צהריים: 1. פסטה 2. אורז ועוף
3. פיצההה
ג. מוזיקה: 1. רוק 2. פופ 3. מזרחית אמממממ הכל חוץ ממזרחית
ד. בארץ: 2. אילת
ה. צבע (מבין אלו שרשומים): 2. אפור
ו. שיר שנוא: 1. בלבלי אותו אל תעשי לו חשבון
2. יש חגיגה אומרים ההיא התחתנה 3. אבל אני שררר, מהלבב, מהלבב, מהלבבב (סליחה מראש אם פגעתי במישהו) ז. שפה שהיית מעדיף ללמוד: 1. גרמנית 2. הולנדית
3. כל החיים נמצאים באינטרנט ט. מעדיף להעקץ ע"י: 1. יתוש 2. דבורה 3. נמלת דם דייי אחרי מה שעברתי בלילה אפילו אל תגידו תמילהה הזאתת
אפחדדד מהם
י. מבין המקצועות הבאים (לא של בית ספר) במה היית מעדיף לעסוק? 3. פסיכיאטריה (יש מה להוסיף
)
נו זה הכי מעניין
יא. "הינני כאן כמו........" 3. ציפורים חגות

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

א. על הבוקר: 1. שוקו 2. נס קפה 3. תה
ב. בארוחת צהריים: 1. פסטה 2. אורז ועוף
פיצההה ג. מוזיקה: 1. רוק
2. פופ 3. מזרחית ד. בארץ: 1. טבריה
2. אילת 3. ים המלח ה. צבע (מבין אלו שרשומים): 1. זהב 2. אפור
3. חרדל ו. שיר שנוא: 1. בלבלי אותו אל תעשי לו חשבון 2. יש חגיגה אומרים ההיא התחתנה
3. אבל אני שררר, מהלבב, מהלבב, מהלבבב (סליחה מראש אם פגעתי במישהו) (אבל נו, אני לא אוהבת אף אחד מהם) ז. שפה שהיית מעדיף ללמוד: 1. גרמנית 2. הולנדית
יא. "הנני כאן כמו.." 1. אלפקות מסריחות
2. כלבות מיוחמות 3. ציפורים חגות

walk alone

New member
me

3. תה ב. בארוחת צהריים: 1. פסטה
3. ים המלח ה. צבע (מבין אלו שרשומים): 1. זהב 2. אפור
3. חרדל ו. שיר שנוא: 1. בלבלי אותו אל תעשי לו חשבון
2. יש חגיגה אומרים ההיא התחתנה
3. אבל אני שררר, מהלבב, מהלבב, מהלבבב (סליחה מראש אם פגעתי במישהו) ז. שפה שהיית מעדיף ללמוד: 1. גרמנית
2. הולנדית 3. ערבית ח. אינטרנט: 1. עונש... ממכר 2. סבבה, נחמד
2. דבורה 3. נמלת דם י. מבין המקצועות הבאים (לא של בית ספר) במה היית מעדיף לעסוק? 1. ארכיאולוגיה (מציאת עתיקות באדמה)
2. זאולוגיה (מחקר בעלי החיים) 3. פסיכיאטריה (יש מה להוסיף?) יא. "הינני כאן כמו........" 1. אלפקות מסריחות
2. כלבות מיוחמות 3. ציפורים חגות סיימתי
יום/לילה טוב

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gifבעבעבע!!

א. על הבוקר: 1. שוקו
2. נס קפה 3. תה ב. בארוחת צהריים: 1. פסטה
2. פופ
3. מזרחית ד. בארץ: 1. טבריה
2. אילת 3. ים המלח ה. צבע (מבין אלו שרשומים): 1. זהב 2. אפור
3. אבל אני שררר, מהלבב, מהלבב, מהלבבב (סליחה מראש אם פגעתי במישהו) ז. שפה שהיית מעדיף ללמוד: 1. גרמנית 2. הולנדית
3. כל החיים נמצאים באינטרנט ט. מעדיף להעקץ ע"י: 1. יתוש 2. דבורה 3. נמלת דם
י. מבין המקצועות הבאים (לא של בית ספר) במה היית מעדיף לעסוק? 1. ארכיאולוגיה (מציאת עתיקות באדמה) 2. זאולוגיה (מחקר בעלי החיים)
3. פסיכיאטריה (יש מה להוסיף?) יא. "הינני כאן כמו........" 1. אלפקות מסריחות
חחחחחחחחחחחח ענק
2. כלבות מיוחמות 3. ציפורים חגות

אניאני.

א. על הבוקר: 1. שוקו 2. נס קפה 3. תה 4. אף אחד מהם ב. בארוחת צהריים: 1. פסטה 2. אורז ועוף 3. פיצה ג. מוזיקה: 1. רוק 2. פופ 3. מזרחית ד. בארץ: 1. טבריה 2. אילת 3. ים המלח ה. צבע (מבין אלו שרשומים): 1. זהב 2. אפור 3. חרדל 4. אף אחד מהם ו. שיר שנוא: 1. בלבלי אותו אל תעשי לו חשבון 2. יש חגיגה אומרים ההיא התחתנה 3. אבל אני שררר, מהלבב, מהלבב, מהלבבב (סליחה מראש אם פגעתי במישהו) 4. כולם, כולם!! ז. שפה שהיית מעדיף ללמוד: 1. גרמנית 2. הולנדית 3. ערבית ח. אינטרנט: 1. עונש... ממכר 2. סבבה, נחמד 3. כל החיים נמצאים באינטרנט ט. מעדיף להעקץ ע"י: 1. יתוש 2. דבורה 3. נמלת דם י. מבין המקצועות הבאים (לא של בית ספר) במה היית מעדיף לעסוק? 1. ארכיאולוגיה (מציאת עתיקות באדמה) 2. זאולוגיה (מחקר בעלי החיים) 3. פסיכיאטריה (יש מה להוסיף?) 4. אף אחד מהם יא. "הינני כאן כמו........" 1. אלפקות מסריחות 2. כלבות מיוחמות 3. ציפורים חגות

פילפולה

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo80.gif בצהריים..

א.על הבוקר:1-נסקפה.... ב.ארוחת צהריים:2-אורז ועוף[
] ג.מוזיקה:1-רוק. ד.בארץ:1-טבריה [כי אין כמו הכנרת]
ה.צבע:3- חרדל [אם כבר צבעים מזעזעים אז לפחות בצבע של אוכל..]. ו.שיר שנוא:1-בלבלי אותו..
ז.שפה שהייתי מעדיפה ללמוד:שפות זה לא הצד החזק שלי
ח.אינטרנט:1-עונש ...ממכר.
ט.מעדיפה להעקץ על ידי:3-נמלת דם. י.הייתי מעדיפה לעסוק ב:3-פסיכיאטריה
יא."הנני כאן כמו..":3-מעריצות מיוחמות

nni8

New member
עונה=]

א. על הבוקר: 1. שוקו ב. בארוחת צהריים: 1. פסטה ג. מוזיקה: 1. רוק ד. בארץ: 2. אילת ה. צבע (מבין אלו שרשומים): 1. זהב ו. שיר שנוא: 3. אבל אני שררר, מהלבב, מהלבב, מהלבבב (סליחה מראש אם פגעתי במישהו) ז. שפה שהיית מעדיף ללמוד: 3. ערבית ח. אינטרנט: 2. סבבה, נחמד ט. מעדיף להעקץ ע"י: 1. יתוש י. מבין המקצועות הבאים (לא של בית ספר) במה היית מעדיף לעסוק? 2. זאולוגיה (מחקר בעלי החיים) יא. "הינני כאן כמו........" 2. כלבות מיוחמות חחחעחעחע

למעלה