סקר.

I L O V E MCR

New member
סקר.../images/Emo129.gif

ידוע שרוב להקות הרוק/זמרי הרוק הם בנים השאלה שלי היא: אם תצא להקת רוק של בנות בלבד!! תשמעו אותה? תתנו לה צ'אנס? או שישר תפסלו?

mafakit

New member
ראשונה!!!../images/Emo218.gif

ידוע שרוב להקות הרוק/זמרי הרוק הם בנים השאלה שלי היא: אם תצא להקת רוק של בנות בלבד!! תשמעו אותה? תלוי עד כמה אני אוהב את השירים..את המוזיקה..את הקול.. תתנו לה צ'אנס?רוב הסיכויים שכן.. [אני מתארת לעצמי את איימי לי עם חבורת בנות בחורילות כאלה במקום הבנים בלהקה..XD] או שישר תפסלו?מה פתאום לפסול ישר.. קודם לתת צ'אנס.. אם לא..אז לא..

Cause I Broken

New member
עונהD:../images/Emo168.gif

אני הייתי שומעת ובודקת איך הן[: וברור שהייתי נותנת להן צ'אנס. ולפסול לא הייתי פוסלת. הייתי רואה איך הן מנגנות..איך הקול. איך המילים.[:

fireyes

New member
סושי|../images/Emo48.gif../images/Emo115.gifדייוויד../images/Emo23.gif

כן!! אני אשמע,אני אתן צ'אנס כי זו יכולה להיות להקת רוק יותר טובה מכל להקת בנים שאני אשמע אי פעם.. ובמיוחד אם אני האמרגנית שלה..(המבין יבין)

Miss Menta

New member
../images/Emo110.gif רוק..

סביר להניח שאני אשמע ואתן להן צ'אנס. אני פשוט מאוד אוהבת קולות של גברים הרבה יותר מקולות גבוהים של נשים. אבל אין לי בעיה לשמוע, אני לא אפסול אם אני אוהב. בנתיים נינט היא "הרוקרית" היחידה DDDDD:

crazysapir

New member
נינט זה רוק שקט חוץ מזה

מה אתם כאל האהבלים..זה אביב גפן שעושה לה הכל אז נראה לכם שהיא פופXDDD נוו באמת תפעילו את התאים השחורים שיש לנו במח><

צ ש ט ש

New member
ממ

מצטערת לייבש, אבל אני אפילו לא אנסה לשמוע. אני שונאת בנות שרות. (אחת הסיבות שאני לא אוהבת טוקיו הוטל
) אני פשוט לא אוהבת לשמוע בנות ששרות..

צ ש ט ש

New member
רק כי אמרת.

**********ארביץ********** האמת אני מנסה להימנע מזה כי זה מעצבן אנשים.

למעלה