סקר.

crazysapir

New member
אוקי זה לך ולכולם!!! ל-ה-י-כ-נ-ס

דנטל כבר ראית את זה^^ הינה די פה אתם רואות הוא בלי איפור והוא ממש ממש לא דומה לבת.. אפילו דנטל שהיא חשבה שהוא קוקסיננל אמרה את זה

אממ אני יתן להן צ'אנס

אבל אני יותר אוהבת בנים ששרים מאשר בנות .. פשוט הקול של בנים יותר מותאם לסיגנון הזה

MushrooMush

New member
עונה ^^

השאלה שלי היא: אם תצא להקת רוק של בנות בלבד!! תשמעו אותה?אם ייהיו לה שירים יפים והתמית שלה לא תיהיה של הספייס גירלס כה תתנו לה צ'אנס?כה או שישר תפסלו?אממ תלוי... אמרתי כבר אם יהיה לה תדמית של רוני סופרסטאר והספייס גרילס ויהיו שם רק בלונדיות צבועות ומעצבנות אז בלי לישמוע אותם...... אני ידע שפוסיקט דולס יותר טובותת....

sweet shir

New member
אהההה.

תשמעו אותה? אנלא הכי אוהבת קול של בנות בשירי רוק... אבל יש סיכוי. תתנו לה צ'אנס? כה. או שישר תפסלו? לא... אני הרי שמעתי The Veronicas שזה פופ... אבל עדיין.. להקת בנות. ^___^

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה D:

השאלה שלי היא: אם תצא להקת רוק של בנות בלבד!! תשמעו אותה?כן, תלוי איזה שירים יהיו לה D: תתנו לה צ'אנס?כן או שישר תפסלו?לא יש לנו את הועידה
אם מישהי מפה זוכרת.

../images/Emo42.gif

בנות זה דראק אבל אם השירים שלהם יהיו טובים, המוסיקה והמילים, אז ברור שאני ישמע אותם. אבל בדרך כלל זה לא ככה. עדיף חבורה של בניםםםםם. נגיד יש את פלייליף שזו אחת הלהקות הכי טובוותת
והזמרת היא בת, אז זה תלוי בשירים.

Simple Dani

New member
../images/Emo181.gif ממ

תשמעו אותה? אם תהיה לה אחלה מוזיקה, אז למה לא? תתנו לה צ'אנס? אפשרי או שישר תפסלו? לא.. קודם נראה איך היא

נוגעע

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo103.gifלהלהלה

אממ... אני חושבת שאני אתן לה צ'אנס.. לא בטוח אם אני אוהב אותה או לא, אבל אז העובדה שזה של בנות לא תשנה לי..

דנטל

New member
אבל יש לא מעט להקות בנות

תשמעו אותה? יכול להיות תתנו לה צ'אנס? כן או שישר תפסלו? הכל תלוי בשיר הראשון

למעלה