סקר
מיהם המועמדים האהובים עליכם?

אתה צודק,

אבל ההרגשה האישית שלי היא שהעונה הגזימו עם הסיפורים האישיים, כמו בשלב האודישנים כל מתמודד שהראו זכה לאיזה 20 דקות זמן מסך, בשלב מסוים זה פשוט התיש, זה לא היה ככה בעונות הקודמות. בעיקר בגלל שלא הראו את כל הנבחנים שעלו לנבחרת, לא הראו את הסינון הראשוני שעשו, אז נכון שאין זמן מסך להכל אבל במקום שמתמודד יספר על עצמו חצי שעה תראו דברים אחרים...
אני, מצידי- תנו רק אוכל. לא מעניין אותי סיפור אישי. אבל כמובן שיש אנשים שחושבים אחרת ולכן אני חושבת שצריך למצוא איזון, מצד אחד להציג סיפור אישי וגם בישול. אבל שצד אחד לא יגבר על השני...

שוב זאת דעתי

Haad Yao

New member
אני לא מבינה את הבעיה כאן

לא כל אחד אוכל בכל מסעדה, אבל חשוב שיהיו מסעדות מכל הסוגים.

אני גם לא חושבת שצריך לכפות עליה משימות עם ביצים, חלב ובשר. כשרוצים, מאפשרים למתמודדים לא לחרוג מעקרונות המצפון שלהם. מתמודד שאוכל רק כשר, יכול לשמור על עקרונותיו לאורך כל התוכנית, אז למה הטבעוני לא? שתבשל מה שהיא יכולה, ותתמודד מול מי שמגיש בשר. גם כך היא בעמדת חסרון כי רוב האנשים מרגישים שאין בשר = "לא אוכל".

לא חייבים משימה ספציפית שעוסקת בהכרח בבשר, כמו שאין משימה שעוסקת בהכרח בפרות ים. לא מדובר כאן בחוק טבע, אלא בחוקי התוכנית.

Haad Yao

New member
תשובות לסקר:

לדעתי תום או פאולין צריכים לזכות, אבל זה לא תמיד עובד כך, כלומר יכולת הבישול היא לא השיקול היחיד כאן.
המועמד האהוב - תום, פאולין, מאיה, שי ובני.
הייתי רוצה שיבשל לי: אם חייבת לבחור אחד, נראה לי שפאולין.

למעלה