סקר
מיהם המועמדים האהובים עליכם?

סקר
מיהם המועמדים האהובים עליכם?

עכשיו, שקצת הספקנו להכיר את המתמודדים

מי לדעתכם יזכה בתואר מאסטר שף?

מי המועמד האהוב עליכם?

ומי הכי הכי הייתם רוצעם שיבשל לכם?

שתפו אותנו...

מי שצריך להגיע לגמר

טום, פאולין ואולי גם דליה. הייתי רוצה שגם מאיה תגיע אבל נראה לי שמתי שהוא הטבעונות תפיל אותה.

Bloodless

New member
אני הכי אוהבת...

את תום, מיה וג'קי. לדעתי מי שהכי סביר שיזכה בתואר הם פאולין, תום או שי.

הכי הייתי רוצה שמיה תבשל לי, כי אני טבעונית וכל מה שהיא עושה נראה מדהים. :)

Falcor

New member
פאולין ותום הם הפייבוריטים שלי

אהבתי מאוד גם את אלינור ועצוב לי שהיא פרשה.. אם כי נראה כבר שהיא הגיעה לשיא שלה..
היא הפגינה מידות טובות וחברות טובה.. אני מקווה שהיא לא לקחה את הפרישה שלה קשה מידי.

מיה נראית בשלנית מעולה.. ראיתי שהיא הכינה באמת דברים מופלאים..
אבל היא מדברת המון ונשמעת קצת פלצנית..

לדעתי:

הבשלנים הטובים ביותר הם: תום אוולין ומיה,
ומי שהייתי רוצה שיזכה הוא תום... אני אוהבת את האוכל שהוא מבשל, ומאוד מאוד אוהבת את הצניעות שלו.
אבל,
לדעתי יגיעו לגמר תום וג'קי- בוודאות, ואווילין או אתי. מן הרגשה כזאת...

Haad Yao

New member
מי זו אוולין? פאולין?

ג'קי - גם לי יש הרגשה שחייבים בכל גמר מישהו "עממי". בעיני היא לא בליגה של שני האחרים, אבל בעונה הקודמת גם אבי לא היה מספיק טוב בעיני וניצח. כך שאי אפשר לדעת, אבל ברור שגמר שמורכב מתום, פאולין ומיה יכול להרגיז הרבה אנשים כי הוא פונה כביכול לאניני הטעם / חובבי המטבח העילי. מיה - למרות שהאוכל שלה הוא שונה - לא יכולה לייצג את המבטח העממי כי נכון להיום, בארץ טבעונות ממותגת כמעין תחביב לשבעים משועממים, וגם מיה עצמה היא כל דבר חוץ מאשר עממית.

הקיצר, חייבים איזשהו טייפ קאסט שימשיך את הקו סמדי - אבי - ?. ניחוש הג'קי נשמע די סביר, ואם לא היא אז אולי אתי או ויקי, אבל שתי האחרונות לא נותנות שואו כמוה.

מה שכן, מעניין מי ינצח הפעם... בעונה הראשונה הזכייה הייתה קריצה לחובבי גורמה, בעונה השנייה - קריצה לחובבי אוכל עממי, והעונה רק אללה יודע את מי ירצו לשמח.

אבי2322

New member
אני מהמר על תום או פאולין

המועמדים האהובים עליי הם תום פאולין וג'קי.
הייתי רוצה שפאולין תבשל לי אבל בתנאי שזאת תהיה מנה כשרה וכמובן תום וג'קי.

אבי2322

New member
שכחתי את מאיה

לדעתי אם היא לא היתה טבעונית היא היתה מועומדת כמעט ודאית לזכייה בתואר,היא מבשלת מדהים ובגלל שהיא טבעונית היא הרבה יותר יצירתית משאר המתמודדים מכיוון שהיא צריכה תמיד לחשוב איך ליצור תחליפים.
אולם מצד שני מאסטר שף חייב להיות מחובר לאוכל שהוא מכין ולכן דווקא בגלל שהיא טבעונית היא לא יכולה להיות שפית במסעדת גורמה שבשר ודגים הם המרכיבים העיקריים במנות שלהם.

Haad Yao

New member
טבעוני יכול להיות שף נהדר

במסעדה טבעונית. יש ביקוש עצום לאוכל מסוג זה במיוחד בתל אביב. לי למשל יש הרבה חברים טבעונים שפשוט לא מוצאים מה לאכול במסעדות אחרות ונדונו להזמין חציל בטחינה למנה ראשונה/ מרק/ סלט, וניוקי ברוטב משהו למנה שנייה. בלי כל קשר, לא כל שף מתאים לכל מסעדה, אבל יש מקום לכל מיני מסעדות וכל מיני שפים. זה מה שיפה בסצנה הקולינרית בארץ - שיש מבחר לא רע בכלל בהשוואה לעולם של סגנונות בישול. לכן יש טעם לקדם כל בשלן מעולה, ולאו דווקא בשלן בעל סגנון ספציפי.

מבין הפייבוריטים זה לא משנה...

אני רק רוצה ששלי תעוף, הטבעונית והסמדי בומבה של העונה הזאת.

למה את לא

אוהבת את מאיה?
סתם מתוך סקרנות

לגבי שלי וסמדי בומבה (התכוונת לג'קי, נכון?) אני מסכימה

מאיה משדרת קור רגשי

קשה להתחבר אליה רגשית.... לא מייצרת אמפטיה כי אם ריחוק..יש לה פרצוף חמוץ כל הזמן
היא דיברה בפרק האחרון על הקשיים הבינאישיים שלה..

אני בן. מופיע בחתימה...

פלוס אומרים איירה עם קמץ ולא אירה.
אם מאיה זאת הטבעונית (אני באמת לא זוכר את השמות של כולם. ולמה לי? אני בא בשביל הבישול ולא סיפור חייהם כמו שמתעקשים להראות בכל תוכנית ריאלטי) אז אני לא אוהב אותה בגלל שהיא טבעונית.ז"א, אין לי בעיה שהיא טבעונית, אבל לא בתוכנית ריאלטי של בישולים. היא מבשלת טוב מאוד וכל הכבוד לה אבל במאסטר שף נבחנים על הכל, גם ביצים ובשר.
הקרירות שהיא משדרת פחות מעניינת אותי.

יש משהו בדברכם...

עם כל הכבוד להערכה שלי אליה, לא הייתי לאכול במסעדה טבעונית כי זה לא הטעם שלי. ולמרות שהיא אמרה שאין לה בעיה לבשל עם ביצים ובשר, כל עוד היא לא טועמת, השאלה כמובן כמה טוב אפשר לבשל שאתה לא טועם את האוכל שלך
וגם אני מודה שהריחוק הזה שלה כן הופך אותה לפחות אהובה
כמו שי ברנדס, למשל, שלמרות ההשיגים המאוד טובים שלו במטבח בקושי זוכה להתייחסות כאן בפורום - לטוב ולרע, כמובן...

hungryMoshe

New member
לא מבין

כולם אומרים שהם לא אוהבים שיש יותר מידי סיפורים ופחות מידי בישול, אבל במקביל מדברים רק על המתחרים ואוהבים יותר את המתחרים עם הסיפורים והבכי, בלי קשר ליכולות הבישול שלהם, שההפקה דואגת לפמפם כי זה מביא רייטינג ומסתבר שזה אכן "קונה" את הצופים... (ראו מקרה ג'קי שבינתיים עולה פעם אחרי פעם "בזכות" מנות לא טובות,אבל כולם מתים עליה כי יש לה סיפור והיא "דמות" אהובה...שלי שמראים אותה בכל פריים וכולם מדברים עליה - וזה בדיוק מה שרצו שיקרה - שידברו עליה הרבה). מתמודד בלי סיפור עצוב שלא בוכה - אין לו סיכוי שיראו אותו ויפמפמו אותו בעריכות, זה מה שמוכר ומסתבר שזה עובד מצוין גם עלינו גם אם נגיד שלא.

למעלה