ומוזמנת להישאר...
מכיוון שאת רוב חיי הבוגרים ביליתי כתפוס או נשוי, לדאבוני יצא לי לשמוע פה ושם שיחות בנות, גם אם לא ממש רציתי....
אני מחזק את העניין שגם בנות מתעסקות (מאוד) בנושא הזה של "תראי איך ההיא לבשה איזה בגד בדיוק כמוני ואיך התחת שלה בחוץ או הציצי נפל ואיך היא מסתובבת עם הדבר הזה" - אללה יסטור, אני אפילו מתבייש לכתוב את מה שבטעות שמעתי פה ושם, אם בשיחות טלפון כשהחברות קשקשו בינן לבין עצמן...חחח
מה שאני בעצם אומר שבנות מתעסקות בעניינים האלו כעניין של מה בכך ומרכלות האחת על רעותה או על מישהי שעברה ברחוב,
אבל זה בא מכיוון שונה לא כמו שגברים מדברים על זה בשטחיות - אהה זאת רזה וזאת שווה וזאת ככה - בכלליות, אצלהן זה יותר מאשר רכילות לפעמים זדונית במיוחד כשהבגדים ואיך הם יושבים על הגוף משחקים תפקיד מרכזי בעניין - והקנאה או ההערות לעיתים - גם. נשים, רובן בכל אופן, חיות את העניינים הללו של האופנה האיפור והביגוד ו"מה אני אלבש היום"
הרבה יותר מהגבר הממוצע, לדעתי בכל אופן.
ברור שיש גם גברים חובבי אופנה מעבר למה שגברים מבלים בקניון או בקסטרו מן וגולף, אבל הם פחות משווים או מרכלים על גברים אחרים איך הבגד הזה יושב על ההוא, ג'יזס, זה אפילו לא קיים אצלנו בלקסיקון לדעתי.
אם בחור מחמיא לחבר שלו או מרכל עליו הוא יגיד "איזה הופעה הוא דפק" יותר בכלליות ולא יכנס לפרטים אם זה עשה לו חזה או תחת
אני מקווה לשכוח כמה שיותר מהר את כל השטויות של הבנות שיצא לי לשמוע, עדיף ככה.