הגעתי מהראשי
אני מניחה שזה חלק מ"הווי" שהולך פה מדי פעם והוא קליל ונחמד והכל.... (שובר שגרה)
אבל איך שתפוז שיווקו את השרשור הזה קצת קומם אותי....
כשזה מרוח על הדף הראשי של תפוז "גוף, שכל או פרצוף מה הדבר הכי חשוב אצל נשים" זה מקומם... זה עושה השטחה, זה מחפיץ (ובטח ובטח מרחיק את זה מרחק שנות אור מכוונתו המליצית המקורית של יוצר השרשור, או כך רק אוכל לקוות).
עכשיו יבואו אלו שאחרי שקראו את המילה "החפצה" יקללו אותי "פמיניסטית".
לא אני לא פמיניסטית אני מאמינה שיש לדברים כאלו מקום כחלק מהווי פרטי של פורום אבל לא כשזה משווק ככה חד צדדי, שטחי להמונים.....
ברור שפרובוקציה וכותרת פיקנטית היא דרך למכור אבל זה לא מכבד.
ומה עם גברים? אני לא יכולה לבחור בגבר- פרצוף, גוף, שכל?
כמו שאני לא הייתי רוצה שישפטו אותי על סמך הקריטריונים השטחיים האלו כי יש בזה משהו מאוד מעליב וזה מהווה חלק מהלך רוח מאוד רווח בתרבות הרווקות הישראלית שאני חווה על בשרי.
שוק הבשר הזה דוחה שמישהו בא ומעיר לי הערה על "איזה תחת יש לי" סליחה? מי נתן לך את הזכות הזו וזה לרוב מופנה כלפי נשים.
לא ראיתי בחיי אישה שיש לה אומץ/חוצפה לבוא לחפון מישהו ולהגיד לו "ואו איזה תחת יש לך".
נכון שרושם ראשוני הוא משהו שנורא קל לשפוט ואני מסתכלת גם על הצד הנשי שהולך באתרי היכרויות- זה נהיה כל כך שטחי, רדוד ונראה יותר כמו מדור על בנים ועל בנות של מעריב לנוער....
אני לא מפנה אצבע מאשימה כלפי המין הגברי כי גם נשים מאוד עוזרות בתחום ההחפצה ושימור הסטיגמות.
אני מפללת שאיכשהו אני אמצא את המדיה או הנישה הקטנה הזו שבה אני לא רואה את הדבר הזה מרוח לי בפרצוף בצורה כל כך דוחה כל הזמן.... כל השיפוטיות הזו השטחית, הממורמרת (בעיקר של נשים בקבוצות היכרויות שמנפנפות גברים כי הוא לא שיחק איתה במשחקי שלם את החשבון, כי הוא לא שלח לה SMS באותה שנייה, כי הוא "נראה כמו הצרות שלי" והלוואי ולא היו לי דוגמאות יותר שפלות).
סליחה ש"הרגתי את האווירה הקלילה והמבדחת" הייתי חייבת להוציא- אולי זה נגע פה במישהו.