סקר !!!!! תענו

עונה

אוקיייי חשבתי לעשות סקר אז עשיתי חחחח את יאללה לענות דבר ראשון ממצב? הכל טופ? איך הולך החופש? נהדר, כמו בכלא חלק א - פרטים: שם: בן גיל: 15.5 עיר: גבעתיים מזל: נאחס.. קשת. חלק ב' - משהו מועדף {זה בלשון רבים כי יש הרבה שיש להם יותר מאחד אבל בכל זאת לרשום את המועדף}: צבעים מועדים: שחור אדום טעמי גלידה מועדפים: שוקולד קינדר, ואוריאו פרי מועדף: אבטיח ירק מועדף: מלפפון ממתק מועדף: סוכריות גומי
זה הדבר שאני הכי אוהב בעולם עונה מועדפת: חורף חטיף מועדף: הממ.. לא יודע, אהה כן, קומיקס מגאזין מודעף: ראש 1 להקות מועדפות: שששששששששרררררררררררררייייייי זמר/ת מודף/ת: רוני סופרסטאר, מלי לוי שחקנים מועדפים: לא'דע שחקניות מועדפות: לאד'ע סדרות מודפות: מכושפות, חברים, המחסן של כאילו סרטים מועדפים: יש הרבה.. כל מה שמפחיד איפור מועדף: אה סומק פודרה עיפרון לעיניים.. מה זה השאלות האלה?! ספר מועדף: אני לא קורא.. קשה מדי סוג מוזיקה מועדף: פאנק שפה מועדפת: עברית חלק ג'- סתאאם משאלות שהן לא קשורות אחת לשנייה!!!: האם שמת לך לאחרונה שהרבה להקות מתאחדות? יכול להיות מה אתה חושב על זה שרוני "סופרסטאר" נבחרה לדגמן את הקולקציה החדשה של האולסטאר? אממ.. שהם הולכים להפסיד כסף??
מה אתה חושב על זה שהתאומים מאדן כתבו להילארי דאף שלוש שירים לדיסק החדש שלה? המצב קשה.. מאוד.. מה אתה חושב על ההצעה הרומנטית של טום קרוז לקייטי הולמס על מגדל אייפל{חחחח מעניין מה אנשים חושבים כי כולם מדבריפ על זה!!!!}? אני לא חושב חלק ד' - זה או זה? סדרה מצויירת או מצולמת? מצולמת בשר או חלב? חלב חורף או קיץ? חורף שחור או לבן? שחור כדי לתאר בנאדם שהוא "בסדר"במספרים מה תבחר 1 או 10? תלוי מה זה בסדר קומדיה או אימה? אימה ספר או סרט? סרט דיבוב או כתוביות? כתוביות כלב או חתול? כלב סרט ישראלי או לא ישראלי? לא ישראלי טראנס או פופ? איכ איכ חלק או מטולטל? חלק ארוך או קצר?{שער לא *** חחח) מה באמת?.. שיער?.. קצר מכונית או רגל? רגל בלונגיני או שתני? אממ.. מה זה משנה כי בכל מקרה כל מי שאומרים לו:" אה אתה בולונדיני" אז הוא עונה..:"מה פתאום אני שטני". חוצמיזה מה ההבדל? בובספוג או מיקימאוס? בובספוג ישראל או ניו יורק? ישראל זיהו מקווה שאהבתם את הסקר. כן

double O S

New member
הופה../images/Emo96.gif

דבר ראשון ממצב? הכל טופ? איך הולך החופש? אכןהכלטובהחופשהולךאחלה חלק א - פרטים: שם: שמוליק גיל: 16 עיר: נ"צ מזל: דלי חלק ב' - משהו מועדף {זה בלשון רבים כי יש הרבה שיש להם יותר מאחד אבל בכל זאת לרשום את המועדף}: צבעים מועדים:נגיד כחול טעמי גלידה מועדפים: וניל פרי מועדף: אבטיח ירק מועדף: אני בספק אם יש
ממתק מועדף: קרמבו
עונה מועדפת: אביב\סתיו חטיף מועדף: במבה מגאזין מודעף: ראש1 להקות מועדפות: ס"פ זמר/ת מודף/ת: רובי וויליאמס שחקנים מועדפים: הקאסט של חברים
שחקניות מועדפות: כנ"ל סדרות מודפות: חברים סרטים מועדפים: שרהטבעות איפור מועדף: חה ספר מועדף: צופןדהוינצ'י סוג מוזיקה מועדף: רוק שפה מועדפת: עברית חלק ג'- סתאאם משאלות שהן לא קשורות אחת לשנייה!!!: האם שמת לך לאחרונה שהרבה להקות מתאחדות? כה מה אתה חושב על זה שרוני "סופרסטאר" נבחרה לדגמן את הקולקציה החדשה של האולסטאר? עלוב מה אתה חושב על זה שהתאומים מאדן כתבו להילארי דאף שלוש שירים לדיסק החדש שלה? טוב
מה אתה חושב על ההצעה הרומנטית של טום קרוז לקייטי הולמס על מגדל אייפל{חחחח מעניין מה אנשים חושבים כי כולם מדבריפ על זה!!!!}? מחמם לבבות חלק ד' - זה או זה? סדרה מצויירת או מצולמת? תלוי בשר או חלב? בשר חורף או קיץ? קיץ שחור או לבן? שחור כדי לתאר בנאדם שהוא "בסדר"במספרים מה תבחר 1 או 10? 10 קומדיה או אימה? קומדיה ספר או סרט? סרט דיבוב או כתוביות? כתוביות כלב או חתול? כלב סרט ישראלי או לא ישראלי? תלוי טראנס או פופ? פופ חלק או מטולטל? חלק ארוך או קצר?{שער לא *** חחח) באמצע
מכונית או רגל? תלוי לאן הולכים בלונגיני או שתני? בלונדיני בובספוג או מיקימאוס? מיקי ישראל או ניו יורק? ישראל

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gifאני../images/Emo9.gif

דבר ראשון ממצב? הכל טופ? איך הולך החופש? סבבה. קצת משעמם אבל
חלק א - פרטים: שם: לירון ענבל גיל: עוד פחות מחודש 16
עיר: ירושלים מזל: אריה חלק ב' - משהו מועדף: צבעים מועדפים: כתום,כחול,שחור,בורדו טעמי גלידה מועדפים: וניל עם עוגיות, שוקולד פרי מועדף: נקטרינה,תות ירק מועדף: גמבה,אבוקדו [זה נחשב? חח] ממתק מועדף: שוקולד
עונה מועדפת: חורף
חטיף מועדף: צ'יפס,דובונים מגאזין מועדף: TOTP להקות מועדפות: יש הרבה. אני אכתוב את ה5 שהכי - בלו,HIM,פידר,מקפליי,נירוונה זמר/ת מועדף/ת: כריסטינה אגילרה,מאריה קארי שחקנים מועדפים: ג'וני דפ,ג'ארד ליטו שחקניות מועדפות: ג'ניפר אניסטון,אנג'לינה ג'ולי סדרות מועדפות: חברים,רוזוול,מכושפות,החוף הצפוני,חלום אמריקאי סרטים מועדפים: רקוויאם לחלום
,Finding Neverland
,שר הטבעות איפור מועדף: אממ... שחור[?]
ספר מועדף: הארי פוטר, חלף עם הרוח, ספרים של אגאטה כריסטי סוג מוזיקה מועדף: רוק [וגם פאוור מטאל מאוד] שפה מועדפת: אנגלית
חלק ג'- סתאאם משאלות שהן לא קשורות אחת לשנייה!!!: האם שמת לך לאחרונה שהרבה להקות מתאחדות? כה
מה אתה חושב על זה שרוני "סופרסטאר" נבחרה לדגמן את הקולקציה החדשה של האולסטאר? למהההההההההההה?!
מה אתה חושב על זה שהתאומים מאדן כתבו להילארי דאף שלוש שירים לדיסק החדש שלה? בעיה שלהם
מה אתה חושב על ההצעה הרומנטית של טום קרוז לקייטי הולמס על מגדל אייפל{חחחח מעניין מה אנשים חושבים כי כולם מדבריפ על זה!!!!}? לא שמעתי על זה [איפה אני חיה אה
]. אבל כל הקטע שלהם מתחיל לעלות לי על העצבים! חלק ד' - זה או זה? סדרה מצויירת או מצולמת? תלוי
בשר או חלב? חלב. אני צמחונית
חורף או קיץ? חורף
שחור או לבן? שחור כדי לתאר בנאדם שהוא "בסדר"במספרים מה תבחר 1 או 10? 1 קומדיה או אימה? אימה ספר או סרט? ספר דיבוב או כתוביות? כתוביות [עדיף בלי אף אחד מהם
] כלב או חתול? חתול סרט ישראלי או לא ישראלי? לא ישראלי טראנס או פופ? פופ חלק או מתולתל? ליודעת. לא חשוב
ארוך או קצר?{שער לא *** חחח) ארוך
מכונית או רגל? ברגל בלונדיני או שטני? שטני בובספוג או מיקימאוס? ספונג'בוב
ישראל או ניו יורק? ישראל

למעלה