אוגוסט2002
New member
עונה
אוקיייי חשבתי לעשות סקר אז עשיתי חחחח את יאללה לענות דבר ראשון ממצב? הכל טופ? איך הולך החופש? נהדר, כמו בכלא חלק א - פרטים: שם: בן גיל: 15.5 עיר: גבעתיים מזל: נאחס.. קשת. חלק ב' - משהו מועדף {זה בלשון רבים כי יש הרבה שיש להם יותר מאחד אבל בכל זאת לרשום את המועדף}: צבעים מועדים: שחור אדום טעמי גלידה מועדפים: שוקולד קינדר, ואוריאו פרי מועדף: אבטיח ירק מועדף: מלפפון ממתק מועדף: סוכריות גומי
זה הדבר שאני הכי אוהב בעולם עונה מועדפת: חורף חטיף מועדף: הממ.. לא יודע, אהה כן, קומיקס מגאזין מודעף: ראש 1 להקות מועדפות: שששששששששרררררררררררררייייייי זמר/ת מודף/ת: רוני סופרסטאר, מלי לוי שחקנים מועדפים: לא'דע שחקניות מועדפות: לאד'ע סדרות מודפות: מכושפות, חברים, המחסן של כאילו סרטים מועדפים: יש הרבה.. כל מה שמפחיד איפור מועדף: אה סומק פודרה עיפרון לעיניים.. מה זה השאלות האלה?! ספר מועדף: אני לא קורא.. קשה מדי סוג מוזיקה מועדף: פאנק שפה מועדפת: עברית חלק ג'- סתאאם משאלות שהן לא קשורות אחת לשנייה!!!: האם שמת לך לאחרונה שהרבה להקות מתאחדות? יכול להיות מה אתה חושב על זה שרוני "סופרסטאר" נבחרה לדגמן את הקולקציה החדשה של האולסטאר? אממ.. שהם הולכים להפסיד כסף??
מה אתה חושב על זה שהתאומים מאדן כתבו להילארי דאף שלוש שירים לדיסק החדש שלה? המצב קשה.. מאוד.. מה אתה חושב על ההצעה הרומנטית של טום קרוז לקייטי הולמס על מגדל אייפל{חחחח מעניין מה אנשים חושבים כי כולם מדבריפ על זה!!!!}? אני לא חושב חלק ד' - זה או זה? סדרה מצויירת או מצולמת? מצולמת בשר או חלב? חלב חורף או קיץ? חורף שחור או לבן? שחור כדי לתאר בנאדם שהוא "בסדר"במספרים מה תבחר 1 או 10? תלוי מה זה בסדר קומדיה או אימה? אימה ספר או סרט? סרט דיבוב או כתוביות? כתוביות כלב או חתול? כלב סרט ישראלי או לא ישראלי? לא ישראלי טראנס או פופ? איכ איכ חלק או מטולטל? חלק ארוך או קצר?{שער לא *** חחח) מה באמת?.. שיער?.. קצר מכונית או רגל? רגל בלונגיני או שתני? אממ.. מה זה משנה כי בכל מקרה כל מי שאומרים לו:" אה אתה בולונדיני" אז הוא עונה..:"מה פתאום אני שטני". חוצמיזה מה ההבדל? בובספוג או מיקימאוס? בובספוג ישראל או ניו יורק? ישראל זיהו מקווה שאהבתם את הסקר. כן
אוקיייי חשבתי לעשות סקר אז עשיתי חחחח את יאללה לענות דבר ראשון ממצב? הכל טופ? איך הולך החופש? נהדר, כמו בכלא חלק א - פרטים: שם: בן גיל: 15.5 עיר: גבעתיים מזל: נאחס.. קשת. חלק ב' - משהו מועדף {זה בלשון רבים כי יש הרבה שיש להם יותר מאחד אבל בכל זאת לרשום את המועדף}: צבעים מועדים: שחור אדום טעמי גלידה מועדפים: שוקולד קינדר, ואוריאו פרי מועדף: אבטיח ירק מועדף: מלפפון ממתק מועדף: סוכריות גומי