סקר !!!!! תענו

SPFAN

New member
הוא היה בחצר אז הוא הכיש אותה =(

היה לנו בגינה... אבל היא כנראה תהיה בסדר... השארנו אותה לאישפוז בבית חולים לחיות (לא ידעתי שיש כזה דבר
) ומחר כנראה היא תחזור

SPFAN

New member
לא מצאנו אותו...

רק אמרו לנו שזה נחש בגלל שרק מנחש יש נפיחות כזאת ענקית אבל היום משחררים אותה, אבל הרופאים אמרו שהמצב יכול להסתבך גם אחרי שבוע-שבועיים, ככה שעדיין צריך לקוות *פינגרס קרוסד*

shoohy

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

זה 13.10 זה כבר לא 13.9 עברנו חודש מה...

shoohy

New member
אווווווו../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

אז גמני עדיין בת 13.9 חודשים...
13.10 חודשים זה יותר גדול.:(

SPFAN

New member
לא אמרתי שזה לא יותר גדול..

אבל זה גם שקר *מוציא לשון*

shoohy

New member
;[..../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

אבל אבל...אף אחד לא יודע...;[.. אני כועסת עליך... לא רק בגלל זה.. *מפנה את הגב*

SPFAN

New member
נווו אבל לא הייתי באתי היום!

איך יכלתי להגיד את זה?

My Sacrifice1

New member
?.?

חלק א - פרטים: שם:הגר גיל:13 והמון עיר:ירושלים מזל:אריה חלק ב' - משהו מועדף {זה בלשון רבים כי יש הרבה שיש להם יותר מאחד אבל בכל זאת לרשום את המועדף}: צבעים מועדים:ירוק,אדום ושחור טעמי גלידה מועדפים:חוץ מבננה אין לי בעיה עם טעמים פרי מועדף:אננס ירק מועדף:מלפפון ממתק מועדף:מסטיק עונה מועדפת:חורף חטיף מועדף:במבה מגאזין מודעף:ראש1 להקות מועדפות:גרין דיי,מיי קימיקל רומנס,קולדפליי,סימפל פלאן,צ'ילדרן אוף בודום,לקונה כויל... זמר/ת מודף/ת: שחקנים מועדפים:אדם ברודי
וג'וני דפ
שחקניות מועדפות: סדרות מודפות:שנות ה-70,בוסטון באפליק,האו.סי,מגרש ביתי,אבודים.. סרטים מועדפים:שודיי הקאריביים,ראיון עם ערפד,13.. איפור מועדף: ספר מועדף:ראיון עם ערפד.הרבה יותר טוב מהסרט סוג מוזיקה מועדף:רוק שפה מועדפת:אנגלית חלק ג'- סתאאם משאלות שהן לא קשורות אחת לשנייה!!!: האם שמת לך לאחרונה שהרבה להקות מתאחדות?כן מה אתה חושב על זה שרוני "סופרסטאר" נבחרה לדגמן את הקולקציה החדשה של האולסטאר?לא אכפת לי מה אתה חושב על זה שהתאומים מאדן כתבו להילארי דאף שלוש שירים לדיסק החדש שלה?לא אכפת לי מה אתה חושב על ההצעה הרומנטית של טום קרוז לקייטי הולמס על מגדל אייפל{חחחח מעניין מה אנשים חושבים כי כולם מדבריפ על זה!!!!}?לא אכפת לי חלק ד' - זה או זה? סדרה מצויירת או מצולמת?מצולמת בשר או חלב?חלב חורף או קיץ?חורף שחור או לבן?שחור כדי לתאר בנאדם שהוא "בסדר"במספרים מה תבחר 1 או 10?1 קומדיה או אימה?אימה ספר או סרט?ספר=] דיבוב או כתוביות?אני לא צריכה כתוביות ודיבוב בכלל הורס. כלב או חתול?כלב סרט ישראלי או לא ישראלי?לא ישראלי טראנס או פופ?פופ חלק או מטולטל?חלק ארוך או קצר?{שער לא *** חחח)ארוך מכונית או רגל?מכונית בלונגיני או שתני?שתני בובספוג או מיקימאוס?מיקי ישראל או ניו יורק?ניו-יורק

®NuLy®

New member
../images/Emo181.gifעונה

חלק א - פרטים: שם: גל גיל: 15 עיר: ליד ירושלים מזל: תאומים חלק ב' - משהו מועדף {זה בלשון רבים כי יש הרבה שיש להם יותר מאחד אבל בכל זאת לרשום את המועדף}: צבעים מועדים: שחור סגול וכחול טעמי גלידה מועדפים: שוקולד ווניל עם עוגיות פרי מועדף: אבטיח וענבים שחורים ירק מועדף: חסה
ממתק מועדף: M&M עונה מועדפת: קיץ חטיף מועדף: תפוצ'יפס מגאזין מודעף: ראש1 להקות מועדפות: לינקין פארק, גרין דיי, יוזלס איידי, סימפל פלאן {וואוו זה היה פתיע} סאם 4 זמר/ת מודף/ת: שחקנים מועדפים: שחקניות מועדפות: סדרות מודפות: סרטים מועדפים: איפור מועדף: ספר מועדף: סוג מוזיקה מועדף: שפה מועדפת: חלק ג'- סתאאם משאלות שהן לא קשורות אחת לשנייה!!!: האם שמת לך לאחרונה שהרבה להקות מתאחדות? מה אתה חושב על זה שרוני "סופרסטאר" נבחרה לדגמן את הקולקציה החדשה של האולסטאר? מה אתה חושב על זה שהתאומים מאדן כתבו להילארי דאף שלוש שירים לדיסק החדש שלה? מה אתה חושב על ההצעה הרומנטית של טום קרוז לקייטי הולמס על מגדל אייפל{חחחח מעניין מה אנשים חושבים כי כולם מדבריפ על זה!!!!}? חלק ד' - זה או זה? סדרה מצויירת או מצולמת? בשר או חלב? חורף או קיץ? שחור או לבן? כדי לתאר בנאדם שהוא "בסדר"במספרים מה תבחר 1 או 10? קומדיה או אימה? ספר או סרט? דיבוב או כתוביות? כלב או חתול? סרט ישראלי או לא ישראלי? טראנס או פופ? חלק או מטולטל? ארוך או קצר?{שער לא *** חחח) מכונית או רגל? בלונגיני או שתני? בובספוג או מיקימאוס? ישראל או ניו יורק?

®NuLy®

New member
תפוזנה!!!! ../images/Emo46.gif

חלק א - פרטים: שם: גל גיל: 15 עיר: ליד ירושלים מזל: תאומים חלק ב' - משהו מועדף {זה בלשון רבים כי יש הרבה שיש להם יותר מאחד אבל בכל זאת לרשום את המועדף}: צבעים מועדים: שחור סגול וכחול טעמי גלידה מועדפים: שוקולד ווניל עם עוגיות פרי מועדף: אבטיח וענבים שחורים ירק מועדף: חסה
ממתק מועדף: M&M עונה מועדפת: קיץ חטיף מועדף: תפוצ'יפס מגאזין מודעף: ראש1 להקות מועדפות: לינקין פארק, גרין דיי, יוזלס איידי, סימפל פלאן {וואוו זה היה פתיע} סאם 41, גוד שארלוט, ניקלבאק, הדג נחש זמר/ת מודף/ת: אמינם
, מישל בראנץ', עברי לידר שחקנים מועדפים: אורלנדו בלום שחקניות מועדפות: אין סדרות מודפות: שנות ה-70 סרטים מועדפים: טרילוגיית שר הטבעות, אפקט הפרפר איפור מועדף: לא מתאפרת ספר מועדף: הארי פוטר! סוג מוזיקה מועדף: רוק ופאנק שפה מועדפת: עברית חלק ג'- סתאאם משאלות שהן לא קשורות אחת לשנייה!!!: האם שמת לך לאחרונה שהרבה להקות מתאחדות? כן מה אתה חושב על זה שרוני "סופרסטאר" נבחרה לדגמן את הקולקציה החדשה של האולסטאר? שיהיה לה בכיף!? מה אתה חושב על זה שהתאומים מאדן כתבו להילארי דאף שלוש שירים לדיסק החדש שלה? שיהיה להם בכיף מה אתה חושב על ההצעה הרומנטית של טום קרוז לקייטי הולמס על מגדל אייפל{חחחח מעניין מה אנשים חושבים כי כולם מדבריפ על זה!!!!}? שזה נורא רומנטי
חלק ד' - זה או זה? סדרה מצויירת או מצולמת? מצויירת בשר או חלב? אה?! חורף או קיץ? קיץ שחור או לבן? שחור כדי לתאר בנאדם שהוא "בסדר"במספרים מה תבחר 1 או 10? 10 קומדיה או אימה? קומדיה ספר או סרט? אי אפשר לבחור, זה שני דברים שונים דיבוב או כתוביות?כתוביות כלב או חתול? כלב סרט ישראלי או לא ישראלי? לא ישראלי טראנס או פופ? פופ חלק או מטולטל? חלק ארוך או קצר?{שער לא *** חחח) תלוי בבנאדם מכונית או רגל? מכונית בלונגיני או שתני? בלחונדיני בובספוג או מיקימאוס? ספונג'בוב!!!!! ותפסיקו לכתוב בובספוג
ישראל או ניו יורק? ניו יורק

busted4ever

New member
עונננננננננננננננננננה

דבר ראשון ממצב? הכל טופ? איך הולך החופש? ברוך השם...איך שלך? חלק א - פרטים: שם:קלי גיל:16 עיר:חולון מזל: תאומים חלק ב' - משהו מועדף {זה בלשון רבים כי יש הרבה שיש להם יותר מאחד אבל בכל זאת לרשום את המועדף}: צבעים מועדים:ורוד ושחור ולבן טעמי גלידה מועדפים:מממ כל דבר חמוץ פרי מועדף:אפרסק ולימון ירק מועדף:חסה ממתק מועדף:דובונים [החטיף] עונה מועדפת:חורף חטיף מועדף:דובונים מגאזין מודעף:BOP וסמאש היטס להקות מועדפות:אךך אין לי כוח לכתוב את כולם... בעיקר סימפל בלינק באסטד שוגרקאלט סטארטינג ליין גוד שארלוט..פאנק רוק זמר/ת מודף/ת:אבריל וקלי קרלסון שחקנים מועדפים:צאד מארי ושיין וסט שחקניות מועדפות:אין סדרות מודפות:חברים וסברינה סרטים מועדפים:אפקט הפרפר בית השעווה איפור מועדף:|= תלוי במצב רוח ספר מועדף:אין סוג מוזיקה מועדף:אני שומעת הכללל חוץ ממזרחית [= שפה מועדפת:אנגלית חלק ג'- סתאאם משאלות שהן לא קשורות אחת לשנייה!!!: האם שמת לך לאחרונה שהרבה להקות מתאחדות? לצערי להקות גרועות מה אתה חושב על זה שרוני "סופרסטאר" נבחרה לדגמן את הקולקציה החדשה של האולסטאר?יש לי רינגטון שלה..חחח מה אתה חושב על זה שהתאומים מאדן כתבו להילארי דאף שלוש שירים לדיסק החדש שלה?למה לא?@?!?! מה אתה חושב על ההצעה הרומנטית של טום קרוז לקייטי הולמס על מגדל אייפל{חחחח מעניין מה אנשים חושבים כי כולם מדבריפ על זה!!!!}?ואלה לא שמעתי על זה חלק ד' - זה או זה? סדרה מצויירת או מצולמת?מצולמתת בשר או חלב?אני ציממחונית חורף או קיץ?חורף שחור או לבן?תלוי במצב רוח כדי לתאר בנאדם שהוא "בסדר"במספרים מה תבחר 1 או 10?3 חחחחחחח קומדיה או אימה?קומדיה ספר או סרט?סרט דיבוב או כתוביות?כתוביות-דפנטלי! כלב או חתול?חתול סרט ישראלי או לא ישראלי? איכס ישראלי טראנס או פופ?שניהם חלק או מטולטל?חלק ארוך או קצר?{שער לא *** חחח)חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחתלוי..לבנות ארוך לבנים קצר מכונית או רגל?אני מעדיפה מכונית על רגל של מישו בלונגיני או שתני?בלונד רולללזז!! בובספוג או מיקימאוס?מיקי ישראל או ניו יורק?ניו יורק

shoohy

New member
אוהפת שאלונים../images/Emo93.gif|../images/Emo129.gif

דבר ראשון ממצב? הכל טופ? איך הולך החופש?הכול פסאיידר...אהא...הוא לא הולך...הוא רץ!! חלק א - פרטים: שם:שחר/שוחי/שוחע גיל:13 ו10 חודשים.. עיר:חסוי... מזל:מאזניים חלק ב' - משהו מועדף {זה בלשון רבים כי יש הרבה שיש להם יותר מאחד אבל בכל זאת לרשום את המועדף}: צבעים מועדים:שחור ותכלת.. טעמי גלידה מועדפים:נמנמ לא אוהפת גלידה...אבל פרוזן יוגורט זה יאמי.. פרי מועדף:אממ...לא דעת.. ירק מועדף:אממ לא דעת ממתק מועדף:מסטיק
עונה מועדפת:סתיו.. חטיף מועדף:אממ לא דעת... מגאזין מודעף:נראה לי ראש אחד.. להקות מועדפות:אווו.....good charlotte.inme.the used.from first to last.a true story.sp... יש עוד...אין כוח לכתוב.... זמר/ת מודף/ת:נראה לי אבריל לבין...[אין זמרות אחרות שאני שומעת
] שחקנים מועדפים:אממ הית לדגר..Matthew Lillard...אממ יש עוד...לא זוכרת את השמות שלהם...
שחקניות מועדפות:אממ גוליה סטיילס...גרר אוהפתותה כ"כ.. סדרות מודפות:אממ שנות השבעים..אממ דריה...אממ בוב ספוג..אממ זים הפולש..אממ..משפחת אדמס...אממ...יש עוד...
סרטים מועדפים:אממ...בוב ספוג.אממ..גבר מי שמטפלת...יורוטריפ..אממ..מלכת הארורים...אממ..ורוק סטאר.. איפור מועדף:אממ עיפרון שחור[הרבה הרבה
] ומסקרה...^^ ספר מועדף:אממ בלד אנד גולד... סוג מוזיקה מועדף:רוק/פאנק/אימו/סרקימו שפה מועדפת:אנגלית.. חלק ג'- סתאאם משאלות שהן לא קשורות אחת לשנייה!!!: האם שמת לך לאחרונה שהרבה להקות מתאחדות?לא..^^ מה אתה חושב על זה שרוני "סופרסטאר" נבחרה לדגמן את הקולקציה החדשה של האולסטאר?לא כדאי שאני אפתח את הפה על זה... מה אתה חושב על זה שהתאומים מאדן כתבו להילארי דאף שלוש שירים לדיסק החדש שלה?:S....זה הכול בגלל הילארי!!היא הפנטה את גואל והחדירה בו סרסור!!!... מה אתה חושב על ההצעה הרומנטית של טום קרוז לקייטי הולמס על מגדל אייפל{חחחח מעניין מה אנשים חושבים כי כולם מדבריפ על זה!!!!}?הוא זקן...והיא חמוטה...:S... חלק ד' - זה או זה? סדרה מצויירת או מצולמת? שניהם.. בשר או חלב?חלב... חורף או קיץ?חורף.. שחור או לבן?שחור.. כדי לתאר בנאדם שהוא "בסדר"במספרים מה תבחר 1 או 10?לא דעת.. קומדיה או אימה?בדרך כלל אימה..אבל מותר לצחוק לפעמים לא?... ספר או סרט?אממ ספר.. דיבוב או כתוביות?כתוביות!!!!!!דיבוב זה בולבול! כלב או חתול?לא עונה.. סרט ישראלי או לא ישראלי?לא ישראלי...ישראלי זה קעקי! טראנס או פופ?:S...שום דבר! חלק או מטולטל?חלק... ארוך או קצר?{שער לא *** חחח)ארוך...גררר...ארוך! מכונית או רגל?מכונית...[ניסיתי לנהוג פעם...^^...לא הלך..
] בלונגיני או שתני?שחור.. בובספוג או מיקימאוס?ספונג בוב!!רק ספונג בוב!!...[לובשת חולצה ובוקסר שלו עכשיו...^^] ישראל או ניו יורק?ניו יורק....בובי..

shoohy

New member
אמממ../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

בסרטים מועדפים זה גם "ללא היגיון"[סרט ממש ממש מומלץ!] ו"החיים כבית".. מה אני אעשה שאני נזכרת מאוחר?!

שלי:

דבר ראשון ממצב? הכל טופ? איך הולך החופש? מעולה איך אצלך? חלק א - פרטים: שם:ענת גיל:13 וחצי עיר: ירושלים מזל:שור חלק ב' - משהו מועדף {זה בלשון רבים כי יש הרבה שיש להם יותר מאחד אבל בכל זאת לרשום את המועדף}:אמ... צבעים מועדפים: כחול טעמי גלידה מועדפים:שוקו וניל תות (בעיקר ביחד) פרי מועדף:אפרסק ירק מועדף:עגבנייה ממתק מועדף:כל דבר שיש בו שוקולד עונה מועדפת: קיץ חטיף מועדף:קרמבו נחשב? עם לא אז במבה מגאזין מודעף:ראש 1 להקות מועדפות: סימפל פלאן, בלו
, באסטד. זמר/ת מודף/ת:אמ... אין לי שחקנים מועדפים: טום קרוז
שחקניות מועדפות: אין לי סדרות מודפות:יש הרבה.... אין לי כוח לרשום סרטים מועדפים:כנ"ל איפור מועדף:אמ..... ספר מועדף:אמ..... סוג מוזיקה מועדף:פופ-רוק שפה מועדפת:עברית!!!!!!!!!! חלק ג'- סתאאם משאלות שהן לא קשורות אחת לשנייה!!!: האם שמת לך לאחרונה שהרבה להקות מתאחדות? כן, אמן שבאסטד יתאחדו! מה אתה חושב על זה שרוני "סופרסטאר" נבחרה לדגמן את הקולקציה החדשה של האולסטאר? אני מנסה לשכוח את זה.. מה אתה חושב על זה שהתאומים מאדן כתבו להילארי דאף שלוש שירים לדיסק החדש שלה? אין תגובה מה אתה חושב על ההצעה הרומנטית של טום קרוז לקייטי הולמס על מגדל אייפל{חחחח מעניין מה אנשים חושבים כי כולם מדבריפ על זה!!!!}? מקנאה... חלק ד' - זה או זה? סדרה מצויירת או מצולמת?תלוי איזה בשר או חלב?חלב חורף או קיץ?קיץ שחור או לבן?באמצע כדי לתאר בנאדם שהוא "בסדר"במספרים מה תבחר 1 או 10?5 קומדיה או אימה?קומדיה ספר או סרט?תלוי דיבוב או כתוביות?כתוביות כלב או חתול?כלבה סרט ישראלי או לא ישראלי?לא ישראלי טראנס או פופ?פופ חלק או מטולטל?מטולטל ארוך או קצר?{שער לא *** חחח)ארוך מכונית או רגל?רגל בלונדיני או שתני?שתני בובספוג או מיקימאוס?בובספוג שליטה! ישראל או ניו יורק?ישראל!!!
זיהו מקווה שאהבתם את הסקר- אהבנו
מקווה שלא ישעמם לך לקרוא.

למעלה