סקר!!!!!!!!! תענו אם בא לכם

almog66

New member
בת ולכל ההומואים או דו שיש פו-

תצרו איתי קשר באייסיקיו שלי!! 164706580 אני ממש אוהבת לדבר עם הומואים ודו.. בקיצ קוצ תצרו קשר באיי שלי.. ותמיד תזכרו ש ג´סט איז דה בסט!!!!

yuli15

New member
גם חדשה וגם בת../images/Emo13.gif

"כשאתה שם רגל אחת אתמול ורגל אחת מחר, אתה משתין על היום"

Mikey Novotny

New member
אז ברוכה הבאה ואם אני לא טועה

הציטוט הוא של מייקל שציטט את אמא שלו אשר אמרה שזה לא משתין אלא מחרבן ;)

yuli15

New member
תשמע, צודק... ../images/Emo13.gif

פשוט אהבתי יותר את המשתין, אז כתבתי את זה...

yuli15

New member
ותודה על ה"ברוכה הבאה"..

איזה כיף פה!! עוד אנשים שאוהבים, טוב נו מטורפים לגמרי על הסידרה....

Mikey Novotny

New member
אשמח ליצור איתך קשר אבל

אין לי אייסיקיו ואני לא הולך להתקין, Long Live MSN Messenger ! אז תמצאי דרך לדבר במסנג´ר או בהודעות פרטיות

בת

ואני לא חושבת שהשם שלי גורם למישהו לחשוב אחרת... תענו לי בבקשה בקשר להוספת שרשור...

תודה ממוש!

אבל בכל זאת...אני לא מאבדת תקווה... מישהו יכול לענות לי??איך משרשים הודעה?

pompii

New member
איך משרשרים?

זה מה שאת עשית קודם... שירשור זה פשוט הודעת תגובה להודעה אחרת או להודעה מקורית....

הכוונה היא...

לעדכונים בחלונות שנפתחים בנפרד... נגיד בזה של האייסיקיו, בזה של ימי ההולדת, בזה של ההיכרות... לא בפורום. קאפיש?

אוףףףףףףףףףףף

למה אתם לא מבינים? נכון שעידכנתם מין ימי הולדת של חברי הפורום, או היכרות של כולם... נגיד מה שקוראים לזה "קצת סדר"...אז זה מין חלון קטן שנפתח ויש בו תגובות על הודעה ראשונה (שבאה בד"כ ממנהל הפורום) ושאר הפורום מגיבים עליה...כמו הקריאה לא לכתוב ספוילרים או הגבלת תמונות לעמוד... אז כשהחלון נפתח לי, אני לא מצליחה לכתוב תגובה. איפה כותבים אותה????????

רגע...

אז בגלל שהם ישנים (רק לפני חודש...) אי אפשר להגיב??? אני חדשה פה וממש רציתי לכתוב ולהגיב שם עם כולם...

2שוש

New member
אני בת- אגב, מה הגובה של מייקל?

ואני סטרייטית לחלוטין, למי שתוהה.

meirav1

New member
בת כמובן

ונראה לי שרוב רובו של ה]ורום הזה הוא בנות לפי מה ששמתי לב רוב הידידים שלי שאני אומרת להם שאני רואה תסידרה הזאת נגעלים פחד .....

למעלה