סקר!!!!!!!!! תענו אם בא לכם

taxi555

New member
סקר!!!!!!!!! תענו אם בא לכם

שמתי לב שרוב הפורום הן בנות
וסתם בשביל הסקר האם בא לכן/ם להתפקד וככה נידע מי בן ומי בת? אז חברים /ות לדרך כל אחד /ת שת/יצביע היכון למקומות!!! צא/י

ג´סטין זה איכס ופיכס!!!

הייתי חייבת בגלל מה שהיא כתבה!!! קיצר אני בת... וגם מעיין שכרגע בחו"ל בת.. אז זהו.. בריאן שולט פי 10000000000000000000000000000000000000000000 מג´סטין ה!@#%&%#!$@#^*%%%#!@^*!*)!@$@#%& הזה... (זה לא קללה.. אם אתם מבינים מזה משהוא אחר זאת בעייה שלכם!)...

TriPax

New member
אני בת!!!!!!!

הניק הוא של אח שלי הניק הרגיל שלי הוא almog66 תהיו בריאות!! ותדכרו ש ג´סטין הכוסי!!!!!!! מתה עליו!!

taxi555

New member
אני ואתה נשנה תעולם../images/Emo24.gif

עד עכשיו רק אני ואתה היחידים שהם בנים אבל אל תדאג אנחנו עוד נגדל ואני אוהב את כולם איך שהם בייי

Mikey Novotny

New member
אם אינני טועה גם שרימפיניון הוא בן

ואתה אוהב את כולםםםםםםםםםםם ? כולל את כריס הובר המני@ק הזה ?

CarolineKinney

New member
אפילו אל.......

תזכיר את השם של המני@ק הזה פה..... ואני חושבת שכולם (במיוחד אלה שמתות על ג´סטין) יסכימו איתי ***והאמת היא שגם אלה שאוהבות את בריאן כמוני כי הפציעה של ג´סטין השפיעה מאד על בריאן והוא היה מאד עצוב אז תסלח לי אבל..... לאיש המגעיל הזה לא מגיע שיזכירו את שמו בפורום הזה

Mikey Novotny

New member
אני חולק על דעתך !

זה פורום של הסידרה עצמה ולא פורום מעריצים ואני חושב שמותר לדבר על כל אחד מהסידרה, כולל מישהו שג´סטין אונן לו... אז מה אם הוא מני@ק ונבלה בוגדנית, עדיין יש לו מקום בפורום הזה, אומנם לא ברוח טובה אבל עדיין מקום. ושוב, זוהי דעתי וזכותכם המלאה לחלוק עליה...

למעלה